Ξημπνημα καιπονος! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Μπορεί να έχεις ψύξη μπορεί να έχεις πρόβλημα με το αυχενικό κάτι πολύ συνηθισμένο αλλά μην σου φανεί παράξενο να είναι ψυχολογικό.Πήγαινε σε γιατρό να το ελέγξεις.

Banned
    Σας ευχαρηστω παρα πολυ.Περα απο κατι εντελως αντιπαθη και κρια ατομα,υπαρχουν τελικα ανθρωποι που νιαζονται για τον πονο του αλλου, και σας εκτημω πολυ που με βοηθατε τοσο πολυ χωρις να ειστε υποχρεωμενοι.Ισως ξερεται πως ειναι αυτα γιατι και σεις τα περνατε.Ενας π δεν εχει ψυχλογικα προβληματα εστω ελαφρια οσο τα δικα μου,δεν μπορει να καταλαβει τι περναω και γενικα τι περναμε ολοι μας εδω.Μου δινετε μεγαλη δυναμη και κουραγιο.

Senior Member
    Γιώτα μου,
    σε όσα λες με βρίσκεις σύμφωνη...
    μα...γιατί θα πρέπει να πάρει αντικαταθλιπτικό για να περιορίσει την διάθεσή της για σεξ;
    Σίγουρα τη βασανίζει αλλά αν δε φτάσει στο σημείο να την πνίγει, να γίνει πραγματικά προβληματική, γιατί πρέπει αμέσως να καταφύγει σε ακόμη περισσότερα φάρμακα από τη στιγμή που ήση παίρνει;

Δε θεωρώ το να παίρνει κάποιος φάρμακα λάθος, προς θεού. Απλά δε συμφωνώ να καταφεύγει σε αυτά με το κάθε σύμπτωμα, από τη στιγμή που δεν έχει δοκιμάσει για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα να το παλέψει με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας...

Μαρία μου, συμφωνώ με τη weird...δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα με το μέσα μας. Αλλά είναι θέμα επιλογής. Θες να δοκιμάσεις να το ψάξεις ώστε να φτάσεις κάποια στιγμή στη λύση του; Θες να αποφύγεις να σκέφτεσαι το οποιοδήποδήποτε πρόβλημα με την ελπίδα να το ξεχάσεις και να σε ξεχάσει κι εκείνο; Σημασία έχει να σου πω να καταλάβεις μόνη σου ποια είναι η σωστή λύση.

Να σου πω και κάτι;
    Σκεφτόμουν για πολλααααα χρόνια όπως ακριβώς εσύ. Ότι δε χρειάζεται.

Εγώ σκεφτόμουν ακόμα χειρότερα. Τα θεωρούσα όλα αυτά με τις θεραπείες ταμπού, χάσιμο χρόνου και ακόμα αιτία για να χειροτερέψει ακόμα κάποιος από την ενασχόληση με το μέσα σου. Η αποφυγή των αρνητικών μου σκέψεων, το θάψιμό τους, η συνεχής μου επαφή με παρέα και ανθρώπους, η αποφυγή των σκοταδιών μου, η διαρκής αναζήτηση χαράς και η άκρατη έκθεση σε ότι μου προκαλούσε πανικό ήταν για μένα η λύση. Και ομολογώ είχα εκπαιδεύσει τον ευατό μου τοοοοσο καλά που είχα \"ξεχάσει\" τις κρίσεις πανικού για 3,5 χρόνια, χωρίς ψυχοθεραπεία, χωρίς προσωπική αναζήτηση, βιβλία, χωρίς φάρμακα. Εκείνες όμως δε με είχαν ξεχάσει. Και σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου επανήλθαν. Ευτυχώς όχι δριμύτερες, αλλά επανήλθαν. Εκεί ήταν που συνειδητοποίησα ότι η λύση που είχα εφεύρει ήταν προσωρινή.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Αυτο θα το κρίνει βασικά ο ειδικός αλλά σκέφτομαι μάπως υπάρχουν αλλά προβλήματα και της βγαίνει η ανάγκη για σεξ σαν εκτόνωση.Η ψυχή του ανθρώπου είναι άβυσσος.

Banned
    Αυτο το σκευτομουν κ γ να αυξησω την δοση ,το ειπα στο γιατρο και μου ειπε δεν χριαζεται και μαλιστα σε 5 μηνες θα τα κοψω σιγα σιγα τελειως.ετσι κανονισαμε με τον γιατρουλη (και ωραιος κιολας :P).οσο για να ψαχτω μεσα μου τι αλλο να ψαξω?δεν νομιζω να υπαρχει κατι μεσα μ θαμενο π να θελει να ερθει στην επιφανεια.ο μεγαλυτερος πονος π ειχα νιωσει ποτε μ ηταν ο χωρισμος απο τον αντρα μου ,εκλαψα πενθησα για 4 χρονια κ μου περασε.δεν υπαρχει κατι αλλο π να θεν λει να βγει στην επιφανεια και εγω να το καταπνιγωκ το εχω σηζητησει με τη γιατρο και δεν υπαρχει τετιο προβλημα με βεβαιωσε.το προβλημα ειναι να βρωμια δουλεια να ασχολουμε να σταθω στα ποδια μ και να χασω 7 κιλα.κανενα αλλο.

Senior Member
    Αρα υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν.Οσο για τα κιλά εγω που είμαι 50 χρόνων αισθάνομαι χάλια με τα κιλά που πήρα και το χειρότερο οτι δεν έχω την δύναμη να πιέσω τον εαυτό μου να κάνω δίαιτα.Σίγουρα η δουλειά θα σε βοηθήσει και εγώ αν εργαζόμουν θα ήμουν σε καλύτερη κατάσταση.

Senior Member
    hey panikoula ή Μαρία.. εμενα περναει οδοστρωτήρας κ με ισοπεδώνει καθημερινά.. ασε το πρωινο, κοιμάμαι δεν κοιμάμαι, σαν να με εχει διαμελήσει νταλίκα αισθάνομαι! τωρα κ τα αντικαταθλιπτικά μου παίρνω, αλλα ίσως να μην είναι αρκετά μπροστα στην πραγματικότητα που αντιλαμβάνομαι πια!
    ίσως να είναι κάτι παραπάνω απ το επιφανειακό \"ειμαι καλά ή δεν μου έχει λείψει κάτι\", αυτο τουλάχιστον μεταφράζουν τα σωματικά κ οι κρισούλες, αλλα αν δεν νιώσεις τι πραγματικά έχεις εσυ ανάγκη, μια συντροφιά, μια αγκαλιά, κατι που να σε γεμίζει τελικά για να αντλείς δύναμη στην καθημερινότητά σου, το σεξ ή το φαϊ θα ειναι μια απλη εκτωνοση, ενα ακόμη μπάλωμα πάνω στις ανάγκες σου.

Senior Member
    Γιώτα συμφωνώ ότι όταν η ανάγκη για κάτι, φαγητό, ποτό, σεξ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο γίνεται μανία τότε ναι κάτι υπάρχει από πίσω. Δε διαφώνησα.
    Απλά είπα ότι πρώτα κατά τη γνώμη μου - και γνώμη αρκετών θεραπευτών - είναι γενικά να παλεύουμε για κάτι, να δούμε την αιτία του, και κατ΄επέκταση τη λύση του και αν φτάνουμε σε αδιέξοδο πχ να μην μπορούμε να λειοτυργήσουμε στην καθημερινή μας ζωή τότε να παίρνουμε παράλληλα και αγωγή, χωρίς να σταματάμε τον αγώνα.
    Βέβαια, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ίσως να μην έχω το δικαίωμα να δίνω συμβουλές αφού ο γιατρός της Μαρίας μπορεί να είχε διαφορετική γνώμη.
    Χαίρομαι ωστόσο Μαρία που σου είπε να μην αυξήσετε τη δόση
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Page 2 of 2 FirstFirst 12