Νομίζω κατάφερα να κάνω σχέση, αλλά δεν με καλύπτει. - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 166
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Ηδη ειχα παθει αηδια προς τους αντρες μετα απο ενα ραντεβου που ειχα βγει πριν την καραντινα, με καποιον που με πηγε σπιτι του και επεμενε πολυ να του κανω προκαταρκτικα. Και να φανταστεις οτι αυτος μου αρεσε στην αρχη, πριν κανει την μαλακια και ξενερωσω πληρως.
    Απλα, θελω να φυγει αυτο το βαρος απο πανω μου, να μην νιωθω οτι υστερω και να μην φοβαμαι πως μπορει καποιος να προτιμησει μια που ειχε ολοκληρωμενες σχεσεις στο παρελθον, και οχι εμενα.
    Αυτό στο είπα και στο παρελθόν, η απειρία δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα. Δεν έχουν πρόβλημα οι άντρες με την απειρία, όσοι σε κορόιδεψαν, το έκαναν για να τους κάτσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chaos1 View Post
    Άρα δεν τον θες επειδή είναι φτωχός. Εντάξει, βγάλτε οι υπόλοιποι τα συμπεράσματά σας και πάμε παρακάτω, πάω να πλέξω καμιά κάλτσα, πιο καλά θα περάσω.
    Κάνε μου και εμένα ένα ζευγάρι.

Senior Member
    Ισως ισχυει και το "αν δεν μπαζωσεις, δεν χτιζεις"
    Αυτό ισχύει, αλλά ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ!

Marilou
    Guest
    Aυτά μόνο με κρατάνε.
    Κι ότι κάνει υποχωρήσεις, παρόλο που του εχω πει να εκφραζεται ελευθερα κι αν στραβωσω με κατι θα το βρουμε
    Μου λεει οτι δεν θελει να πει καμια βλακεια και να τα καταστρεψει ολα, οποτε προσεχει και ρωταει πριν μου πει οτιδηποτε πιο πικαντικο, ή πριν με αγγιξει καπου.
    Οσον αφορα το οικονομικο, δεν ειπα οτι ειναι τσιγκουνης. Προσφερθηκε να κερασει, εκτος απο την τελευταια φορα που ειχαν κλεισει οι καφετεριες και δεν ειχε πληρωθει κιολας.
    Απλα βλεπω οτι ειναι καπως περιορισμενος και δεν θελω να ειναι κανονικη η σχεση, γιατι δεν θελω καποιον με τον οποιο δεν μπορουμε να κανουμε αυτα που θελω.
    Θα συνεχισω, μεχρι να ολοκληρωσω, αλλα δεν τον θελω.
    Κανω τα στραβα ματια για να γινει η αρχη, και σκεφτομαι οτι μετα θα νιωθω ελευθερη που δεν θα χρειαζεται να μιλαω με τον καθε μαλακα, που δεν θα χρειαζεται να κανω τοσες υποχωρησεις και οταν αλλες θα μιλανε για σχεσεις και εμπειριες θα εχω να λεω κι εγω κατι ολοκληρωμενο, χωρις να λεω ψεματα. Και θα ξερω οτι καποιος με εχει δει κι εμενα σοβαρα.
    Ισως ισχυει και το "αν δεν μπαζωσεις, δεν χτιζεις"
    Βρε κοριτσι μου πολυ καλά κανεις και αναλυεις ολα αυτα εδω στο θεμα σου για να μπορεσουμε επιτελους να καταλαβουμε και κατι παραπανω..

Αν ειχες διαφορετικο τροπο σκεψεις και σταματουσες αυτη την καραμελα για το τι κανουν οι αλλοι και τι λενε οι αλλοι θα ενεργουσες τελειως διαφορετικα...

Κανενας δεν σε κατηγορει για τον τυπο αντρα που θες ...καθενα μας ξερει πολυ καλα τι θελει για τον ευατο του και αυτο θα προσπαθησει να βρει ..
    Δεν εχει το δικαιωμα να σε κρινει κανενας για αυτο...
    Αυτο που σου λεμε ειναι οτι ειναι λαθος αυτο που πας να κανεις και εγω σου λεω ειναι παραβιαση αυτο που θες να κανεις στο σωμα σου...

Ο τυπος φαινεται ευγενικος ...μπορει να παιζει καποιο παιχνιδάκι και αυτός ...δεν θα σε ενδιαφέρει ομως ...
    Αστον να σου πει κα το πικαντικο και να προχωρησει αλλα οσο ΘΕΣ οσο αντεχεις ..
    Δεν σου βαζει καποιος χρονικο περιθωριο για το ποτε πρπεει να ολοκληρωσεις ....
    Φτιαξε παραμυθακι στο μυαλο σου κοριτσι μου ...με αυτα τα στοιχεια εστω αφου ετσι θες να πορευετεις καν τω ομορφα και χωρις βιασύνη

Marilou
    Guest
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 16-11-2020 at 12:38.

Senior Member
    Έναν άντρα εξυπνο, καλλιεργημενο, με καποια ενδιαφεροντα, που να θελει να κανουμε πολλα πραγματα, να βγαινουμε εξω και οχι να με κλεινει σε ενα σπιτι συνεχεια. Να μην ειναι μιζερος ,δηλαδη. Και να μου αρεσει οπτικα, εννοειται.
    Οχι να μιλαει και να φερεται σαν δεκαοχταχρονο.
    Βεβαια αν δεν πληρει το ενα απο αυτα, δεν θα τα χαλασουμε, αρκει να νιωθω μια ελξη γι αυτον και να μην ειναι αγγαρεια.
    Δεν ειμαι ικανη να αποκτησω εναν τετοιο αντρα;
    Ειπε κανείς ότι δεν είσαι ικανή? Αλλά εσύ θέλεις πιο πολύ αυτά που είπες παρά τον ίδιο τον άντρα. Και το θέμα είναι να θέλεις αυτόν. Να γουστάρεις να κλεινεσαι κάπου μαζί του.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Last edited by Aeon; 16-11-2020 at 12:39.

Senior Member
    Ηδη ειχα παθει αηδια προς τους αντρες μετα απο ενα ραντεβου που ειχα βγει πριν την καραντινα, με καποιον που με πηγε σπιτι του και επεμενε πολυ να του κανω προκαταρκτικα. Και να φανταστεις οτι αυτος μου αρεσε στην αρχη, πριν κανει την μαλακια και ξενερωσω πληρως.
    Απλα, θελω να φυγει αυτο το βαρος απο πανω μου, να μην νιωθω οτι υστερω και να μην φοβαμαι πως μπορει καποιος να προτιμησει μια που ειχε ολοκληρωμενες σχεσεις στο παρελθον, και οχι εμενα.

Αυτος που ειμαι τωρα, με βοηθησε να το ξεπερασω. Του εξηγησα πως πριν λιγο καιρο ειχα μια κακη εμπειρια και γι αυτο δεν θελω πιεση στο σεξουαλικο και εδειξε αμεσως κατανοηση.
    Σε ενα ραντεβου δηλαδη απλα αγκαλιαζομασταν, δεν ειχαμε φιληθει ακομα και δεν με πιεσε ουτε γι αυτο. Ειπε οτι θα κανουμε οτι θελω οποτε το θελω εγω και παντα ρωταει πριν κανει η πει το οτιδηποτε. Ξεπερασα αυτη την αηδια και γι αυτο και μονο συνεχιζω, μηπως ξεπερασω και το θεμα του σεξ, που νιωθω οτι δεν ειμαι ετοιμη στα 25 μου.
    Όταν επέμενε αυτός.. Εσύ τι έκανες;

Marilou
    Guest

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Όταν επέμενε αυτός.. Εσύ τι έκανες;
    την παπια
    εκανα ο,τι μου ελεγε για να αποκτησω εμπειρια, αλλα δεν ενιωθα ανετα
    το καταλαβαινε οτι δεν ηθελα , αλλα εκανε τα στραβα ματια

Marilou
    Guest

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι εννοείς την πάπια? Ελπίζω να μην έκανες κάτι ενώ δεν ήθελες.. Α ναι ίσως γιαυτό τώρα νιώθεις έτσι με τον εαυτό σου.
    Του εκανα προκαταρκτικα, ενω δεν ηθελα , για να αποκτησω λιγη παραπανω εμπειρια σε αυτα.
    Ηθελε να με ικανοποιησει και αυτος, αλλα εγω οχι. Περιμενα πως και πως να τελειωσει και μετα ντυθηκα, για να μην δοθει συνεχεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Ειπε κανείς ότι δεν είσαι ικανή? Αλλά εσύ θέλεις πιο πολύ αυτά που είπες παρά τον ίδιο τον άντρα. Και το θέμα είναι να θέλεις αυτόν. Να γουστάρεις να κλεινεσαι κάπου μαζί του.
    Ε αν μου αρεσει πραγματικα, θα θελω φανταζομαι να μενω και μονη μαζι του.
    Αλλα οχι μονο σε ενα σπιτι, θελω να κανουμε και τις βολτες μας. Κι ας πληρωνω εγω τα δικα μου, δεν με νοιαζει τοσο αυτο.
    Μιζερια και κλεισουρα δεν θελω.

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast