ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Banned

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ?

Σας ειχα αναφερει οτι ειχα σχεση με τον Δημητρη και οτι επειδη δεν εδειχνε εδνιαφερον περα απο το σεξ διακοψα μαζι του.Πριν χωρισκουμε πριν 20 μερες περιπου ,του ξεκαθαρισα οτι αν θελει κατι σοβαρο κ ομορφο ποτε και ειμαι μονη,εγω θα ειμαι εδω γιαυτον.Λοιπον μετα απο 20 περιπου μερες μ στειλς χρονια πολλα ,και με πηρ 10 τηλεφωνα.Δεν το σηκωσα επιτιδες.ενιωθα την καρδια μου ετημη να σπασει δεν αντεχα να τον ακουσω ξανα.Τελικα τον πηρα τηλ κ του ειπα τι θελει και δεν με αφινει υσιχια,καιμου ζητησε δειλα δειλα να βγουμε για καφεδακι.Του ειπα ενα βαλει μυαλο κ θελει κατι σωστο να δειχνει εδνιαφερον και να μην με θελει μονο για σεξ και ΙΣΩς να συνεχισω μαζι του.Πυστευω επραξα σωστα.Αχ τι καλα π ειμουν τοσες μερες χωρις αυτον,τωρα παλι η καρδια μου κανει σαν ταμπουρλο.Τον θελω πολυ αλλα δεν θελω να με πληγωσει παλυ,

Senior Member
    Δύσκολο πανικούλα μου,απ\'τη μια όσα έγιναν και απ\'την άλλη η καρδιά ταμπούρλο....Σε καταλαβαίνω.Αυτό που θα σου πω είναι ότι αν δε βαστάς και το θες πολύ κάντο,αλλά ποτέ μην ξεχνάς ποιον έχεις απέναντί σου μέχρι να σου αλλάξει αυτή την άποψη με γεγονότα όμως.
    Πές πως το κάνεις για σένα, για την τρέλα που νιώθεις αλλά από μέσα σου να ξέρεις ότι υπάρχει περίπτωση να μη σου φερθεί καλά.Αν το ξέρεις αυτό δε θα σε πληγώσει τόσο.
    Και βλέποντας και κάνοντας.....
    Όμως και συ νομίζω τα μπερδεύεις λίγο.Τόσες μέρες μιλάς συνέχεια ότι σου λείπει το σεξ και όχι αυτός.
    Αν δεις καθαρά πως το σεξ με κάποιον που σου αρέσει σου λείπει και όχι αυτός συγκεκριμένα δεν θα τον διογκώνεις τόσο στο μυαλό σου.

Banned
    Μου ελειπε και αυτος αλλα δεν ηθελα να το σκευτομαι.Γενικα μου λυπεις ενας ερωτικος συντροφος ,αλλα οχι μονο το σεξ μαζι του.Θα δω πως θα παει.Ο χρονος θα δειξει

Senior Member
    Σεξ;Τι είναι αυτό;!;!;!;

Banned
    ΠΟΙΟ???

Senior Member
    περασε και αδικα περιμενουμε στη σταση;

Banned
    ρε παιδια μαλλον δεν καταλαβενω απο αστεια λολ.

Banned
    τελικα σιναντιθηκαμε με τον δικο μου και του ξεκαθαρισα τι θελω και τι δεν θελω και καταλιξαμε στο κρεβατι λολ.
    τεσπα συνφωνισμαμε οτι ειμαστε μαζι ,οτι θα σιναντιομαστε πιο συχνα και οτι θα με προσεχει/φροντηζει.σημερα ομως ουτε τηλ ουτε τπτ.τι να κανω δνε ξερω με ααυτο το παιδι.χθες μ εδειχνε οτι του ελειψα τρελλα με εφαγε στην κιριολεξια στα φιλκια κ στα χαδια και μ δωσε πολλες υποσχεσεις.οπως σας εχω πει τον ειχα γραψει για 23 μερες και του ξεκαθαρησα οτι αν ποτε ειμαι ελευθερη και σκευτει να γυρισει σε μενα και φερεται οπως πρεπει στην κοπελα του θα ειμαι εδω γιαυτον.ετσι το πασχα με πηρε γγυρω στα 10 τηλ .μνμτα κλπ.ετσι τον πηρα τηλ και του λεω τι θελεις δημητρη?εχεις σκοπο να βαλεις μυαλο?και μου λεει ναι γιατι σε θελω και γιατι μ ελειψες τοσες μερες.αλλα οταν του ειπα οτι θελω να μ στελενις κ μνμ τα στο κινητο με γλικες κ αγαπες μου λεει σιγα μην χρεωνομαστε με τετια οικονομικη κρηση.του ειπα επισης οτι θα ηθελα αντι να βγενει με φιλους σαββατοκυριακα να ερχετε σπιτι μ να τα περναμε μαζι φοσον θα αφηνω τον μικρο στο χωριο στην μαν μου,και συνφωνισε φυσικα.ο χρονος θα δειξε ,αλλα φοβαμαι οτι παλυ θα με ξεχναει και αγχωνομαι απο τωρα.

Banned
    α!! επισης του ειπα οτι νιωθω ερωτευμενη μαζι του ,και οταν τον ρωτησα αυτος αν νιωθει τπτ για μενα μου ειπε \"εσυ τι λες να μην νιωθω Μαρια?\"Τελος του ξεκαθαρησα οτι αν συνεχησει παλυ κ δεν δειχνει το απαρετητο ενδιαφερον οτι θα χωρισουμε κ αυτη τη φορα θα εναι οριστικο.

Senior Member
    .αλλα οταν του ειπα οτι θελω να μ στελενις κ μνμ τα στο κινητο με γλικες κ αγαπες μου λεει σιγα μην χρεωνομαστε με τετια οικονομικη κρηση

να ειμαι λιγο ωμη μαρακι η να σου χαιδεψω τ αυτια?
    Dum spiro spero (?)

Banned
    να εισε ωμη χεχε.ειναι τσιγγουνης νομιζω.

Banned
    ρε παιδια ετσι ειναι οι σχεσεις?εχω ξεχασει πλεον.ειναι πολλα χρονια απο ττοε π ειχα σχεση.αυτος ειναι και 40 χρονων μηπως γιυτο δεν 8ελει μνμτα σε κινητα και τετια?

Senior Member
    μαλλον μονο το σεξ τον νοιαζει.το θεμα ειναι εσυ αν καλυπτεσαι σαν ανθρωπος με μια σεξουαλικη επαφη και τιποτα παραπανω

ακου οικονομικη κριση :P
    Dum spiro spero (?)

Banned
    του ξεκαθαρησα οσο αφορα το σεξ οτι αν με θελει μονο γιαυτο να με ξεχασει.μου ειπε οτι με θεει γενικα και σαν αντρας π ειναι επομενο να με θελει και να με ποθει και για σεξ.και οσο για τον ανα με καλυπτει δεν με καλυπτει μονο αυτο και το ξερει,γιαυτο εξαλου τον χωρισα για 23 μερες.πυστευω να βαλει μυαλο.αι επιση μου υποσχεθηκε πωτη φορα να μου κανει δωρακια και σε μενα και στον γιο μου και θα βγενουμε βολτες με την μιχανη του.

Senior Member
    ο χρονος θα δειξει οπωσδηποτε αλλα για να μην απογοητευτεις πολυ θα σου προτεινα να μην εχεις πολυ μεγαλες προσδοκιες.βλεποντας και κανοντας
    Dum spiro spero (?)

Page 1 of 2 12 LastLast