Ειμαι ερωτευμενος με την κολλητη μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    Εμένα που με βλέπει σαν αδερφό τι μπορώ να κάνω? Είμαστε πολύ κοντά μαζί και δεν ξέρω τι να κάνω γνωριζόμαστε εδώ και 4-5 χρόνια την θέλω σαν τρελός περνάμε τόσο καλά σαν παρέα και απλά φοβάμαι μήπως και χαλάσω αυτήν την φιλική σχέση.....poles fores ka8ws auti eklege kai den itane kai toso kala eklege stin aggalia m.Den lew pos auto ftei oti tin eroteutika apla to oti eroteutika oxi mono tin omorfia tis apla olo to sinolotis (xaraktiras ktlp....)Sas parakalw voi8istime edw kai 3 xronia den borw 8a skasw....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thodoris12 View Post
    Εμένα που με βλέπει σαν αδερφό τι μπορώ να κάνω? Είμαστε πολύ κοντά μαζί και δεν ξέρω τι να κάνω γνωριζόμαστε εδώ και 4-5 χρόνια την θέλω σαν τρελός περνάμε τόσο καλά σαν παρέα και απλά φοβάμαι μήπως και χαλάσω αυτήν την φιλική σχέση.....poles fores ka8ws auti eklege kai den itane kai toso kala eklege stin aggalia m.Den lew pos auto ftei oti tin eroteutika apla to oti eroteutika oxi mono tin omorfia tis apla olo to sinolotis (xaraktiras ktlp....)Sas parakalw voi8istime edw kai 3 xronia den borw 8a skasw....
    αν ειναι ελευθερη, ελα πιο κοντα της, κανε την να νοιωθει καλα μαζι σου και αν ειναι ο ερωτας θα ερθει

Junior Member
    Γεια σας :)

Ειμαι καινουργιος στο forum, και θα ηθελα να πω στον argiole, οτι σε καταλαβαινω γιατι αυτο το συναισθημα τ εχω περασει και γω.
    Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι , εγω ειμουν σε φαση πολυ χαλια , ο μονος ανθρωπος που ειχα ηταν η κολλητη μου, με λιγα λογια ειναι οτι αγαπησα τα παντα πανω της, και το χειροτερο ειναι οτι το ηξερε, αυτο που εκανε ηταν απλα να το ξεχασει απο τ μυαλο της.
    Το γαματο ειναι οτι και η 2 μας ειχαμε ενα τροπο επικοινωνιας, αυτο που εκανα ειναι να παρω αποφαση να της το πω 1 λαθος, μετα της τα ειπα χαρτι και πλωμαρι γιατι ειχα πιει κατι καραφακια ουζα χδ! 2 λαθος και μετα δεν μιλαγαμε, γιατι ο εγωισμος υπηρχε και απο της 2 μεριες, το ολο διαφορετικο που ειχα εγω ειναι οτι η καρδια μου την ηθελε , αλλα το μυαλο μου ελεγε οτι θα την χασω , γιατι ηξερα οτι δεν υπαρχει να γινει κατι τετοιο οποτε εκανα 3 πραγματα 1ον εκατσα με τον εαυτο και μιλησα 2ον καταφερα να την ξανα κερδισω σαν κολλητη παρολο που μου ειχε πει οτι θα αλλαξει η σχεση μας και 3ον τωρα ειμαι κοντα της αδελφος κολλητος , τα παντα και αυτο το εκτιμησε και η σχεση μας τωρα ειναι κατι καλυτερο απο μια σχεση, μια αγαπη οπου μακαρι να κρατησει οσο φτασει.
    Σου ευχομαι να παρεις μια αποφαση
    Να την εχεις κοπελα (οπου καποια στιγμη μπορει να την χασεις)
    Η να την εχεις για παντα σαν καλυτερος κολλητος..

Junior Member
    Τα έχω περάσει και εγώ αυτά...

Ας τα βάλουμε σε μία σειρά.
    Θα τα πω απότομα γιατί στην κατάσταση αυτή έτσι πρέπει να να τα λένε.
    Γιατί αν κάνεις κάτι λάθος θα την σκέφτεσαι συνέχεια και δεν θα μπορείς να την αποκτήσεις ποτέ.

Είσαι ερωτευμένος λες με την φίλη σου.
    Σου έχω νέα. Δεν είναι πια φίλη σου!
    Σταμάτα να κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου και εκείνη.
    Η φιλία που είχατε δεν υπάρχει πια, ούτε θα μπορέσεις να την ξαναδείς φιλικά.

Δύο επιλογές έχεις. Λάθος, μία επιλογή έχεις.
    Να της πεις τα αισθήματα σου, ειλικρινά και άμεσα!
    Όσο το καθυστερείς κακό στον εαυτό σου κάνεις!
    Και απ' ότι καταλαβαίνω ήδη το έχεις καθυστερήσει αρκετά...

Από την στιγμή που θα της πεις τα συναισθήματα σου και πάψεις να υποκρίνεσαι, ό,τι και να γίνει θα είναι θετικό και για τους δύο και κυρίως για εσένα.

Αν ανταποκριθεί και κάνετε σχέση θα πάψεις να κρατάς τα συναισθήματα σου κρυμμένα.
    Και θα ανακαλύψεις αν πραγματικά ταιριάζετε.
    Ακόμα και αν μετά από καιρό ανακαλύψετε ότι η σχέση δεν προχωράει, δεν πειράζει.
    Δεν θα έχεις την απορία.
    Θα έχεις κερδίσει εμπειρίες και, νέος είσαι, έχεις όλη την ζωή μπροστά σου για νέα σχέση.

Αν αυτή δεν μπορεί να σε δει διαφορετικά τότε απομακρύνσου! Τώρα!
    Και ξέχασε την γρήγορα!
    Μη κάνεις το λάθος να μείνεις φίλος της ή να την κάνεις παρέα!
    Μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις!
    Νέος είσαι, νέους φίλους θα βρεις και νέες σχέσεις θα κάνεις που θα σε θέλουν και αυτές.
    Δεν είναι όλες για όλους.

Το χειρότερο που έχεις να κάνεις είναι να φοβηθείς και να μην της πεις τα συναισθήματα σου.
    Να συνεχίσεις να υποκρίνεσαι απέναντι της ότι είσαι φίλος της ενώ την βλέπεις ερωτικά.
    Δεν θα κάνεις ζημιά σε εκείνη με την υποκρισία αυτή. Στον εαυτό σου κάνεις.
    Γιατί κρατάς τα αληθινά σου αισθήματα κρυφά.
    Και όσο τα κρατάς κρυμμένα τόσο αυτά μεγαλώνουν.
    Και στο μυαλό σου αυτή γίνεται, χωρίς να είναι, η γυναίκα της ζωής σου.
    Την εξιδανικεύεις και είναι αδύνατο μετά να βρεις κάποια σαν αυτή.
    Όχι επειδή είναι, αλλά επειδή το μυαλό σε έκανε να πιστεύεις ότι είναι!

Με λίγα λόγια. Άμεσα, όσο πιο γρήγορα μπορείς πες της τι αισθάνεσαι.
    Μη φοβάσαι για αυτό που μπορεί να χάσεις (την φιλία σας) γιατί αυτό έχει χαθεί ήδη.
    Να ελπίζεις για αυτό που μπορείς να κερδίσεις (σχέση).
    Στην χειρότερη περίπτωση, που αυτή δεν αισθάνεται το ίδιο, πάλι κέρδος θα έχεις γιατί θα πάψεις να κρατάς τα αισθήματα σου φυλακισμένα.

Συγγνώμη που ήμουν απότομος αλλά πιστεύω έτσι πρέπει να μιλάνε σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί είναι σημαντικό να δράσεις γρήγορα.

Φυσικά, δεν είναι ανάγκη να με πιστέψεις.
    Μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος για συμβουλές με όλα τα λάθη που έχω κάνει.
    Αυτά όμως που λέω τα έμαθα γιατί είναι λάθη που έκανα.
    Και κανείς δεν με συμβούλεψε να μην τα κάνω γιατί δεν εξωτερικευόμουν.
    Αν μπορούσα να το αλλάξω θα το άλλαζα και θα έκανα αυτά που λέω.

Καλή επιτυχία! :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12