ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Member

ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ?ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΙΩΘΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ

Senior Member
    Γραφω απο ενα ιντερνετ καφε... Οχι οτι δεν εχω ιντερνετ σπίτι-εχω, απλά τι να κανω σπίτι? Με τους γονεις μου... Η μανα μου κανει δουλειες του σπιτιου Πάσχα και ο πατερας μου διαβαζει. Μου ειπε να βγουμε με το αμαξι αλλα δεν εχω ορεξη. Ειπα να κανω μια βολτα μονος μου.

Ετσι κυλαει καθε Πάσχα σχεδον... Χωρις συγγενεις και φιλους οικογενειακα... Περσι τα ιδια, προπερσι επισης...

Senior Member
    Είναι σπ\'ιτι μου η οικογένεια μου αλλά εγώ χριστούγεννα και πάσχα είμαι πάντα μόνη.Οι άλλοι παιζουν χαρτιά και εγώ είμαι απλά σε άλλο δωμάτιο και περνάω τις φάσεις μου μόνη!
    Κάθε χρόνο.
    Σας νιώθω πολύ παιδιά.Είναι σαν οι άλλοι να βρίσκονται σε άλλα μήκη κύματος.Κάπου μακριά και ας είναι δίπλα!
    Οι μέρες των γιορτών είναι πάντα ατέλειωτες.Μεγάαααααλη Εβδομαδα.Πολύ μεγάλη.

Banned
    Εγω νιωθω μοναξια απο αποψη ερωτικου συντροφου.Αλλα απο συγγενεις δωξασι ο θεος ,ο πατερας μου εχει 11 αδερφια και η μανα μου 6 .εχουμε μαζευτει οι μισοι απο αυτους και ειμαστε περιοπου 45 ατομα.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    Εγω νιωθω μοναξια απο αποψη ερωτικου συντροφου.Αλλα απο συγγενεις δωξασι ο θεος ,ο πατερας μου εχει 11 αδερφια και η μανα μου 6 .εχουμε μαζευτει οι μισοι απο αυτους και ειμαστε περιοπου 45 ατομα.
    αυτά είναι!καλά να περάσεις Μαρια!

Senior Member
    εσύ panikoula εισαι η καλύτερη.Κακό θα ήταν να μην είχες τέτοιες ανάγκες.Εχεις τόσα αγαπημένα πρόσωπα, μπράβο κορίτσι μου, χαίρομαι που δεν μοιζεριάζεις σαν και μας.Και εγώ πέρασα καταπληκτικά ,τι να σας πω ουυυυυυυυυυυΟγιός μου σήμερα δούλευε και μόλις φάγαμε λέω πότε να περάσει και η αυριανή να ανοίξουν τα μαγαζίά να δω έστω και απο το μπαλκόνι ζωή στους δρόμους.Πραγματικά μερικοι ανθρωποι (αυτές οι γιορτές ιδιαίτερα σε μένα τα Χριστούγεννα)αισθάνονται μεγαλύτερη μοναξιά.Μίλησα με τον άνδρα μου στο τηλέφωνο,όπως πάντα για να ανταλλάξουμε ευχές.Μου είπε ότι σε μερικές μερες θα γυρίσει.Ο Χριστός που Αναστήθηκε ας του δώσει φώτιση μπας και καταλάβει ότι χρειάζομαι την συμπαράστασή του.Απίθανο μετά απο 30 χρόνια αλλά μήπως λέω γίνει κανένα θαύμα.Αυτές τις ημέρες ήθελα να κλαίω αλλά κρατιέμαι για τα παιδιά μου.Με βλέπουν πως δεν είμαι καλά και με ρωτά η κόρη μου συνέχεια τι έχω.Δεν μπορώ να γελάσω δεν θέλω να πάω πουθενά βλέπω ότι εφέτος δεν μπορώ να το παίξω ότι δεν συμβαίνει τίποτε.Εχω ένα βάρος στο στο στήθος απο το παράπονο δεν μπορώ να ξεσπάσω.κατα τ\'αλλα είμαστε καλά.Καλό κουράγιο σε όλους μας.

Banned
    Γιωτα μου σε καταλαβενω .Ξερω πως ειναι η καταθλιψη πυστεψεμαι.για ενα μηνα λογο κρισεων πανικου ειχα και εγω,ελαφρια καταθλιψη και ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα.αδιαφορουσα για τα παντα δεν με ευχαρηστουσε τπτ.ξερω τι περνας σου ευχομαι να γινεις καλα.εγγονακια δεν εχεις να σε ταρακουνισουν λιγακι?και γω την μανα μου την εκανα γιαγια στα 49 της.βιαζομουνα χιχχιχι.στα 22 εκανα μωρο.

Senior Member
    Τετοιες δυσκολες στιγμες, που νιωθουμε οτι κανεις δεν μας καταλαβαινει, που ολοι ειναι μακρυα αν κ τοσο κοντα, ας σκεφτουμε οτι μπορει να κανουμε ενας λαθος στην συνολικη μας εκτιμηση.

Πως μπορει μεσα σ αυτο το πληθος \"ξενων\", απομακρων ανθρωπων, να υπάρχει καποιος που πραγματι νοιαζεται, που μπορει οπως κ εμεις να φοβαται να εκφραστει πιο ανοιχτα. Ή που να προσπαθει κ εμεις να μην το βλέπουμε....Πιστεύω πώς για τον καθενα μας υπάρχει εστω και ενας ανθρωπος που νοιαζεται. Ας ριξουμε μια καλυτερη ματια:)

Ευχομαι ολοψυχα, δυναμη σε ολους. Η αναμετρηση με τη μοναξια γνωριζω πώς ειναι δυσκολη, ειδικα τετοιες μερες...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    μ αρεσει αυτη η προσεγγιση σοφια και μακαρι να ειναι ετσι για τον καθε ενα μας μηπως ομως δεν ειναι τιποτα αλλο παρα η αναγκη μας για μια ψευδαισθηση ?
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    χεχε....:) τί εννοεις? οτι ψευδαισθηση ειναι η υπαρξη καποιου ανθρώπου που νοιαζεται για μας?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ναι :(
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    πιστεύω πώς πάει ανα περιπτωση. εχεις σκεφτει πώς μπορει να ειναι κ ψευδαισθηση το αντίθετο? δλδ πώς κανεις δεν νοιαζεται για μας?

και πώς αυτη η ψευδαισθηση πώς κανεις δεν μας νοιαζεται, να θελουμε να την επιβαλουμε, να την πιστέψουμε για πολλους λογους?

Senior Member
    θελω να γραψω πολλα για το θεμα αχ απο που να αρχισω..σκουριασααααααααα :)

κατι τετοιες φορες μου λειπει ΠΟΛΥ το τσατ

φανταζομαι θα εννοεις την καταθλιψη ?τα βλεπω ολα μαυρα αρα μου φταινε και ολοι γυρω μου θελω να μενω μονος μου και ουτω καθεξις?
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Sofia έχεις δίκιο και ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο άνδρας μου,Χάνει και αυτός και εγώ πολύτιμες στιγμές με το να επιλέγει αυτή την στάση.Εγώ είμαι το αντίθετο.Φοβάται την αγάπη δεν ξέρει ούτε να τη παίρνει πόσο μάλλον να την δίνει.Τώρα πήρε τηλέφωνο για δεύτερη φορά να μιλήσει και στον γιό μου που δούλευε σήμερα και φυσικά να ξαναπούμε τα ίδια εμείς.Το να αποκτήσω εγγονάκια θα ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί αλλά αργούμε για κάτι τέτοιο.Θα ξαναγεννιόμουν μόνο που το σκέφτομαι δακρύζω.Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να δω τέτοια χαρά.

Senior Member
    οχι απαραιτητα κατάθλιψη. ειτε εντος ειτε εκτος μια τετοια ψευδαισθηση πανω κατω ολοι την εχουμε περασει νομιζω: \"κανεις δεν μ αγαπαει, κανεις δεν νοιαζεται\"

Page 1 of 3 123 LastLast