Results 16 to 25 of 25
Thread: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ?
-
27-04-2009, 22:02 #16
ναι δεν περιμενω πολλα και δεν εχω πεσει και με τα μουτρα.απλα μου ειπε οτι ειχε σχηματισει λαθος εντηποση για μενα αλλα τελικα καταλαβε οτι ειμαι καλο παιδι ..ειπε.και θα ερχετε σπιτι μου κλπ οπως πρωτα .απλα κολαει στο οτι δεν μπορει να με αγκαλιασει η να με φιλισει γιατι τον βριζει και τον χτυπαει ο γιος μου.του ειπα κ γω οτι να του περνει παιχνιδακια κλπ οτι θα συνηθησει σιγα σιγα και ειπε οκ.
- 27-04-2009, 23:21 #17
Originally posted by panikoula
σημερα ομως ουτε τηλ ουτε τπτ.
Μαρία μην αγχώνεσαι τι θα γίνει στο μέλλον.Θα δείξει.Αν αγχώνεσαι τόσο κ απ\'το άγχος σου για το αν θα ξαναγίνουν τα ίδια θα έχει σαν αποτέλεσμα να χαλάσει η σχέση.....
Αφού του έδωσες μια ευκαιρία,δώστην κανονικά,μην τον κολάς στον τοίχο επειδή δε σε πήρε μια μέρα τηλ......
27-04-2009, 23:28 #18
κ αυτό για την οικονομική κρίση δε νομίζω να το εννοούσε,ρώτα τον απλά γιατί κ καλύτερα να είναι ειλικρινής.Κ γω με τον φίλο μου στις αρχές αδιάκοπα μνμ,μετά με τον καιρό κ επειδή προτιμούσε να μιλάμε στο τηλ. κόπηκαν εντελώς.Μήπως δεν του αρέσουν αυτά και το ρίχνει στην πλάκα?
27-04-2009, 23:32 #19
νομιζω λογο ηλικιας δεν του αρεσουν τα μνμτα.και οπως ειπε του φαινονται απροσωπα.εγω του εστειλα ενα μηνυμα \"μωρο μου\" αλλα δεν απαντησε κ ουτε τηλ πηρε.τεσπα θα περιμενω να δω τι θα γινει στην πορεια κ θα προσπαθησω να μην αγχωνομαι.παντως χθες μου εδειξε οτι με πoθει τρελλα και οτι με θελει για κοπελα του ενω μετα απο εναν καυγα παιοτερα μ ειπε οτι αν θελω κατι μαζι του θα ειναι μονο σεξ κ τπτ παραπανω.τωρα θελει να εχουμε δεσμο κανονικο ομως οπως ειπε γιατι με θελει και γιατι ειμαι καλη κοπελα..αν ηταν μονο για σεξ θα μπορουσε να βρει πιο ωραια απο εμενα π ειμαι και χωρισεμνη με παιδι και εχω και 10 κιλα παραπανω.:P
ακομα οταν του ειπα οτι ειμαι ερωτευμενη μαζι του,το ειπα κοιταζοντας τον ισια στα ματια χαιδευοντας τα χειλη του.με το που το ειπα αυτος μου πιασε το προσωπο κ μου δωσε ενα ρουφικτο φιλι.....:P
επισης οταν του εθεσα κανονες οτι αυτο κ αυτο θα κανει αν θελει να με εχει και αυτος με την σειρα του μου ειπε οτι αν θελω να κανει αυτα και γω θα κανω τα γουστα του στο κρεβατι,
28-04-2009, 00:27 #20
Αμα αρχίζει κανείς να βάζει κανόνες για να του δίνει σημασία ο άλλος, το θέμα είναι καμένο απ\' την αρχή.
Πολύ συναλαγή μου κάνει αυτό: \"Αν θες να πηδιόμαστε πρέπει να κάνεις πως μ αγαπάς και ενδιαφέρεσαι για μένα\"
Ελεος!
Ρε συ Μαρία.....αγάπησε λίγο τον εαυτό σου....
28-04-2009, 00:31 #21
Originally posted by Θεοφανία
Αμα αρχίζει κανείς να βάζει κανόνες για να του δίνει σημασία ο άλλος, το θέμα είναι καμένο απ\' την αρχή.
Πολύ συναλαγή μου κάνει αυτό: \"Αν θες να πηδιόμαστε πρέπει να κάνεις πως μ αγαπάς και ενδιαφέρεσαι για μένα\"
Ελεος!
Ρε συ Μαρία.....αγάπησε λίγο τον εαυτό σου....
dld μονο σεξ πρεπει να κανω μαζι του χωρις να δειχνει ενδιαφερον?
28-04-2009, 00:36 #22
Να μη κάνεις τίποτα, αν αυτός σε βλέπει μόνο σαν κρέας. Αν σε θέλει, ας το δείξει, δεν θα του το επιβάλλεις ούτε θα τον παρακαλέσεις.
Δεν σου έστειλε μνμ? Δν απαντάς όταν σε παίρνει.
Δν σου δείχνει ότι ενδιαφέρεται? Τον γράφεις κανονικά και αν γουστάρει...Έλεος! Δέκα κιλά και ένα παιδί έχεις, δεν είσαι λεπρή που θα τον παρακαλας......
28-04-2009, 00:37 #23
ναι αυτο θα κανω.απλα εγω νιωθω μεσα μου οτι με θελει και οτι με νιαζεται.
28-04-2009, 00:41 #24
Originally posted by panikoula
ναι αυτο θα κανω.απλα εγω νιωθω μεσα μου οτι με θελει και οτι με νιαζεται.
28-04-2009, 00:46 #25
του το ζητησα γιατι και αυτος με ζητησε να με εχει παλι κοπελα του.και γω του ειπα με τι συμπεριφορα ειμαι καλημενηγια να με εχει και συνφωνισε.ο χρονος θ δειξει.
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία