Τρελλενομαι??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Banned

Τρελλενομαι??

Ρε παιδια ωρες ωρες νιωθω,οτι με τοσες σκεψεις και τοσο περδεμα μεσα στο μυαλομουοτι 8α καει ο εγκεφαλος μου η θα μου στριψει.υπαρχει καμια τετια περιπτωση ατομο με διαταραχη πανικου να σαλταρει που λενε?περνανε τοσες σκεψεις ταυτοχρονα απο το μυαλο μου,πραγματα που πρεπει να κανω πραγματα που εγιναν και με στεναχωρεσαν που νιωθω να σταματαει το μυαλο μου η να ειναι ετημο να εκραγει.και πολλες φορες τελευταια το βλεμμα μου κολαει καπου για μιση ωρα καμια φορα και ειμαι σαν να κοιμαμαι ορθια.και ολα αυτα απο τοτε που εμπλεξα με αυτον π εχω \"σχεση\".με ταλεπωρει μου υποσχεται πραγματα και δεν τειρει τπτ.δεν δειχνει κανενα ενδιαφερον για μενα.

y.g καπως ετσι σαλταρε ενας γνωστος μου.απο κοπελα που τον δουλευε,τωρα ειναι κλεισμενος σε κλινικη επι 30 χρονια και καταστολη.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    και ολα αυτα απο τοτε που εμπλεξα με αυτον π εχω \"σχεση\".με ταλεπωρει μου υποσχεται πραγματα και δεν τειρει τπτ.δεν δειχνει κανενα ενδιαφερον για μενα.
    Οπότε τη λύση την ξέρεις για να σταματήσουν όλα αυτά τα συμπτώματα.......

Banned
    οκ του εστειλα τελεσηγραφο οτι τελος και οτι τον συχαθηκα πια.ευχομαι να μην μου στριψει τουλαχιστον γιατι νιωθω πολυ απαισια.ναυτιες δυσπνια κλπ.

Senior Member
    Σκέψου ότι δεν άξιζε κ δεν αξίζει με τπτ να στενοχωριέσαι γι\'αυτόν.
    κ σκέψου ότι υπάρχουν άλλοι που αξίζουν.
    Υπάρχει κ ο άλλος που σε θέλει,αυτός τι λέει???

Banned
    ειναι πολυ νωρις για τον αλλον.μπορει κ αυτος μολις παρει αυτο π θελει να με γραψει μετα.θα κατσω να ηρεμησω κανενα μηνα και βλεπουμε.νιωθω πολυ πεσμενη εχω καταθλυψη
    Eπισης περνω εδω και 5 μερες καθε βραδι απο δικια μου προτωβουλια ενα ζαναξ των 0,25 μγκ .δεν την παλευω.απο χθες νιωθω πολυ απαισια με χει παρει απο κατω αυτη η ιστορια.και νιωθω ενα σφιξημο στην καρδια.νομιζω δεν θα ειμαι σε θεση πλεον ουτε να κατσω να γραψω στο φορουμ.και το ευχαρηστω ειναι οτι βρηκα και δουλεια απο Δευτερα ενα βασικο πραγμα που με βασανιζε.ευχομαι να ξεχνιεμαι εκει 2 ωρες π ειναι και θα βρω και καποια αλλη συχρονος.δεν αντεχω το μεσα με σκοτωνει.

Banned
    μμ σημερα ειμαι καlυτερα

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    Ρε παιδια ωρες ωρες νιωθω,οτι με τοσες σκεψεις και τοσο περδεμα μεσα στο μυαλομουοτι 8α καει ο εγκεφαλος μου η θα μου στριψει.υπαρχει καμια τετια περιπτωση ατομο με διαταραχη πανικου να σαλταρει που λενε?περνανε τοσες σκεψεις ταυτοχρονα απο το μυαλο μου,πραγματα που πρεπει να κανω πραγματα που εγιναν και με στεναχωρεσαν που νιωθω να σταματαει το μυαλο μου η να ειναι ετημο να εκραγει.και πολλες φορες τελευταια το βλεμμα μου κολαει καπου για μιση ωρα καμια φορα και ειμαι σαν να κοιμαμαι ορθια.και ολα αυτα απο τοτε που εμπλεξα με αυτον π εχω \"σχεση\".με ταλεπωρει μου υποσχεται πραγματα και δεν τειρει τπτ.δεν δειχνει κανενα ενδιαφερον για μενα.

y.g καπως ετσι σαλταρε ενας γνωστος μου.απο κοπελα που τον δουλευε,τωρα ειναι κλεισμενος σε κλινικη επι 30 χρονια και καταστολη.
    Μαρία,
    η διαταραχή πανικού, έχει ως σύμπτωμά της την αίσθηση του ατόμου οτι τρελάινεται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν οδηγεί στην τρέλα.
    Μπορείς να διαβάσεις τα σχετικά με την διαταραχή, στο νετ ή σε κάποιο βιβλίο ψυχολογίας ή να ρωτήσεις τον γιατρό σου.

Όσο για τον γνωστό σου,
    πολύ αμφιβάλλω οτι η στάση της κοπέλας τον τρέλανε.
    Προφανώς είχε την προδιάθεση σε κάποιας μορφής σχιζοφρένεια ή ψύχωση και την κατάλληλη στιγμή, με μια γερή αφορμή. εκδηλώθηκε. ( χωρίς να είμαι ειδικός βέβαια και χωρίς να ξέρω πολλά για την περίπτωση).
    Μην φοβάσαι Μαριώ, όλα αυτά είναι απλά φόβοι σου.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    Aπλα εγω οσες φορες με πιανε νομιζα θα πεθανω.1η φορα ενιωσα οτι θα τρελλαθω.ειναι χειροτερο απο το να νομιζω οτι πεθενω.παω πολυ καυτερα οκ ειμαι.βρηκα και μια δουλιτσα λιγων ορων κοντα στο παιδι μου.μια χαρα.με τον Δημητρη τελος οριστικα.εσπασε το ποδι του γιαυτο μια εβδομαδα μου κλεινε το τηλ στα μουτρα και με εγραφε στα απαυτα του..καραγιοζης λεμε.
    παιδια σχετικα με την διαταραχη σας εχει τυχει ,οταν ειστε καλα να λετε μεσα απο τα δοντια σας ¨ελα ρε πο--στηχωσε.ελα δεν σε φοβαμαι κλπ \" αλλα οταν σας πιασει να κανετε την παπια?χααχαχ εμενα συνεχως.

Senior Member
    Χμμ... σαν να την προκαλέις να έρθει όταν νιώθεις δυνατή,
    αλλά όταν έρχεται, να νιώθεις τόσο αδύναμη, που κάνεις οτι δεν την βλέπεις δηλ?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.