Μπερδεμένη κατάσταση, την πλήγωσα, την θέλω ακομα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 266
  1. #121
    Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο σου ειπα. της ειπε εξ αρχης οτι δεν χωριζει και αυτη μπηκε στην διαδικασια να τον παρακαλαει και να τον διεκδικει, αντι να φυγει.
    μα δεν ΣΕ ηθελε. αν ΣΕ ηθελε, θα ηταν μαζι σου, γιατι εσυ ησουν ελευθερος.
    ηθελε να εισαι εκει γυρω, γιατι δεν αντεχε την απορριψη.
    τι τον ηθελε τον αλλον αν σε ηθελε;
    σε ηθελε για τα κενα, για την μοναξια της γυναικας που τα εχει με δεσμευμενο και ειναι συνεχεια μονη.
    απ οτι θυμαμαι, οταν πηγε να μεινει για λιγο σπιτι της, σου ειπε και να χωρισετε κι εσυ επεμεινες να μεινεις στην ζωη της.
    οταν σε ξαναθυμηθηκε, εκεινος ειχε γυρισει στην γυναικα του.

    να στο ξαναπω.
    δεν μπορει να ειναι σε σχεση μαζι του. της το εχει ξεκοψει.
    μαζι σου, μπορει να ειναι. εκεινη, δεν θελει. αν σε ηθελε, θα εκοβε με εκεινον και θα εκανε σχεση μαζι σου (αυτο που εχετε δεν ειναι σχεση, σε οσες αδερφες κι αν σε γνωρισει..)
    Έτσι είναι ο άνθρωπος που είναι πλήρης και χορτατος από τη σχέση του δεν τραβιέται από εδω και από κει. Ο ερωτευμένος μένει μόνο με το αντικείμενο του πόθου του, δεν έχει ανάγκη κανέναν άλλον γιατί με κανέναν δεν μπορεί να νιώσει τη πληρότητα που νιώθει όταν είναι μαζί του..σιγα μην κάθεσαι να είσαι σε σχέση, να ζεις έντονα συναισθήματα, να σε καλύπτει ο άλλος απόλυτα...να είστε μαζί σαν ζευγάρι και εσύ να πηγαίνεις και να το χαλάς για να μπαλαμουτιαζεσαι από δω και από κει.

    Αυτή ιδανικά θα ήθελε να είναι με τον παντρεμένο αλλα ο παντρεμένος είναι ακατάλληλος εφόσον δεν προτίθεται να χωρίσει ποτέ για να είναι μαζί της.

  2. #122
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    7
    Καλησπερα παιδια και threadstarter. Παρακολουθουσα καιρο το φορουμ σας αλλα δεν ειχα κανει λογαριασμο. Το εκανα για να απαντησω σε αυτο το θεμα καθως εχω την αισθηση οτι οφειλω να το κανω αφου ειχα βρεθει κι εγω σε μια αναλογη κατασταση στο παρελθον και για να αποφυγεις τα λαθη που εκανα εγω και μου στοιχισαν. Παρακολουθησα απο την αρχη τι λες και βλεπω οτι πας να φας το κεφαλι σου. Οι καταστασεις ειχαν καποιες ομοιοτητες και καποιες διαφορες που θα εκθεσω παρακατω.
    Αρχικα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι ψυχολογος. Αν υπαρχουν καποιοι που να εχουν καποιες γνωσεις σιγουρα θα ειναι πιο σωστοι απο μενα. Ωστοσο απο την εμπειρια ενος φιλου που ειχε βεβαια αλλου ειδους προβλημα ξερω οτι για να δεις σημαδια βελτιωσης αν εχεις ενα θεμα πρεπει να περασει καιρος. Δεν βοηθαει δηλαδη μια συνεδρια ενος τεταρτου και μετα ειναι ολα καλα. Θελει δουλεια. Αλλα ακομα και μετα το περας των συνεδριων δεν σημαινει οτι και παλι ειναι ολα καλα. Θελει διαρκως δουλεια με τον εαυτο και διαρκει προσπαθεια για να δεις αποτελεσματα. Επομενως αυτο που λες οτι η κοπελα ειδε καποιον ειδικο ειναι μια αρχη αλλα δεν φτανει. Βασικο ρολο εκτος αυτου θεωρω οτι παιζει και η χημεια αναμεσα στον ειδικο και στον ασθενη. Αν δεν υπαρχει δεν εχει αποτελεσμα. Ξαναλεω ολα αυτα μεσα απο την εμπειροα του φιλου μου και απο συζητησεις. Αν λεω βλακειες θα χαρω να με διορθωσουν οι αλλοι σχολιαστες.
    Στα του θεματος σου τωρα. Θεωρω καλα εκανες που το κυνηγησες μεχρι τελους. Κι εγω το ιδιο θα εκανα μαλλον στη θεση σου γιατι δεν θελω να εχω στο νου μου οτι δεν εκανα τα παντα για κοπελες που με ενδιαφερουν. Οποτε ορθα επραξες και το κυνηγησες απο τη στιγμη που ελπιζες οτι αυτη η κοπελα θα εχεις καποιο μελλον.
    Θελω να σταθω σε μερικα πραγματα. Αρχικα θα επρεπε να σε προβληματισει το γεγονος οτι ηταν η κοπελα με εναν παντρεμενο. Εστω σε διασταση εστω που δεν εμενε μαζι με τη γυναικα του εστω οτι δεν την αντεχε εστω οτι μενει για τα παιδια τους. Εστω ακομα οτι δεν της το ειπε στην αρχη της γνωριμιας τους και τη δουλευε. Οταν το εμαθε θα επρεπε να ειχε φυγει. Οπως το βλεπω εγω.
    Το δευτερο που θελω να σταθω ειναι η διαφορα ηλικιας της με τον παντρεμενο. Το γεγονος οτι δεν ειναι 10 15 χρονια που να πεις οκ ειναι καπως διαχειρισιμο αλλα καπου 25 αν θυμαμαι καλα δειχνει καποια πραγματα. Οτι και να ειναι ο αλλος θεωρω οτο δεν ειναι διαχειρισιμο. Δεν ζει δηλαδη αυτη η κοπελα μαζι του ουτε θα μπορεσει ποτε να ζησει ακομα και διαζυγιο να παρει ο αλλος. Γιατι πολυ απλα εχουν τεραστια διαφορα ηλικιας. Κατ εμε. Επομενως κι εγω το ιδιο θα σκεφτομουν στη θεση σου. Οτι η σχεση της με τον αλλον οντως δενε χει μελλον και θα το ληξει για μενα. Αλλα δειχνει ενδεχομενως και καποιο θεμα στη σχεση με το πατερα της. Αναζητα ισως ενα πατρικο προτυπο. Καπου εγραψες οτι δεν τα παει καλα με τους γονεις της.
    Το τριτο που θελω να σταθω ειναι το κερατο που βαζει και στον παντρεμενο. Ειπες του τα εχει φορεσει αλλες δυο τρεις φορες. Ακομα και στον παντρεμενο που ειναι καψουρα και τον αγαπαει και και και του τα φοραει. Ακομα κι οταν δεν παιρνας καλα σε μια σχεση αυτο δεν ειναι σωστο. Καλυτερα ειναι να φευγεις παρα να χρησιμοποιεις ανθρωπους με τετοιο τροπο. Αυτη η κοπελα αυτο κανει. Χρησιμοποιει ανθρωπους για να επιβεβαιωθει.
    Και φτανουμε στο κρισιμο σημειο. Εκει που χρησιμοποιησε εσενα. Το εκανε ναι. Το γεγονος οτι διαλεξε εσενα οντως δειχνει οτι ειδε σε εσενα πραγματα που δεν εβρισκε σε αλλους. Ισως της αρεσες και σε γουσταρε περισσοτερο απο αλλους. Το πιστευω οτι πραγματι ενιωσε πραγματα για εσενα. Εδω διαφωνω με τους παραπανω. Δε ξερω αν ηταν ερωτευμενη γιατι αυτο εξαρταται απο το πως οριζει ο καθενας τον ερωτα. Πιστευω ομως οτο ειχε αισθηματα για εσενα. Ταυτοχρονα σε χρησιμοποιουσε ομως για να ισιωσει. Να ερθει στο σωστο δρομο. Να τιναξει απο πανω της τη σιχασια που πηγαινε με εγγαμους με αλλους που την εδερναν η ειχαν βλακωδεις αποψεις. Βρηκε λοιπον εσενα. Αλλα οταν καταλαβαινε οτι σε εργαλειοποιει σε αυτο το βαθμο φρικαρε και σε εδιωχνε. Αυτο νομιζω δειχνει οτι κατι αισθανοταν. Δεν ηθελε να σε εχει ετσι γιατι ισως πιστευε οτι σου αξιζε.
    Προσοχη ομως. Το γεγονος οτι ενιωθε πραγματα για σενα δεν ελυσε το προβλημα. Το επιδεινωσε. Ησουν λιγακι σαν τη μυγα που μας χαλαει τον υπνο. Ειχε χαλαρωσει ειχε αποδεχθει τον εαυτο της και πιστευε οτι ολη η ζωη της ετσι θα παει. Ωσπου σκας μυτη εσυ. Απο αυτα που γραφεις φαινεσαι μια χαρα παιδι. Επομενως αρχιζει να της αρεσει. Ναι δε τη γουσταρουν μονο παντρεμενοι που θα μπορουσαν να ειναι πατεραδες της ναι δεν γουσταρουν μονο καθικια που τη δερνουν η πιστευουν οτι ο πλανητης ειναι οχταγωνος η οτι αλλο. Γουσταρεις κι εσυ. Και της ανοιγεις την πορτα για μια υγιη σχεση. Για αυτο που της ελειπε. Και ναι σε αυτο το σημειο πιστευω οτι σε ερωτευτηκε. Και σε γουσταρε και σωματικα και σαν τυπο και τα παντα. Αλλα αυτο δεν ηταν αρκετο. Αν ειχες μια αλλη λογικη κοπελα θα ηταν ολα καλα και θα ησασταν μαζι και δε θα ειχες γραψει ποτε στο φορουμ. Ακομα και με τον παντρεμενο να ηταν αλλα να ειχε τα μυαλα στο κεφαλι της θα εβλεπε τι γινοταν και θα τον εστελνε τον αλλον.
    Ομως δυστυχως τα θεματα της δεν την αφηναν να ξεκινησει. Γιατι οταν ξεκιναμε με εναν ανθρωπο σοβαρα παιρνουμε και ρισκα. Ετσι το βλεπω εγω. Η κοπελα αυτη φοβοταν να παρει ρισκα μαζι σου. Προτιμουσε αυτο που ειπες. Να ειναι με εναν παντρεμενο που ηξερε οτι δεν προκειται ποτε να σοβαρεψει το πραγμα παρα με εσενα. Ηταν λιγο οπως τους νεους οδηγους. Φοβουνται οτι θα τρακαρουν και μετα φτανουν να μην οδηγουν ποτε. Αλλα αν δε σπασεις αβγα δε κανεις ομελετα
    Τα ερωτηματα που βαζεις ειναι βασιμα. Και οπως τα περιγραφεις ναι κλινω προς τη δικη σου αποψη οτι δεν θα σε εβαζε στη ζωη της αν δεν ενιωθε πραγματα. Δεν θα σε συστηνε ως το αγορι της στην οικογενεια της. Αλλα σου λεω οτι και παλι αυτο δεν ηταν αρκετο για αυτη τη κοπελα με τα τοσα θεματα. Με αλλη θα ησουν κομπλε. Αλλα με αυτην ηταν ρισκο μεγαλο. Το πηρες και δεν σε κατηγορω γιατι κι εγω το πηρα καποτε.
    Ρωτας αν την πληγωσες. ΕΣΕΝΑ δεν σε πληγωσε;;; αυτο επρεπε να ρωτας πρωτα απο ολα. Ναι σιγουρα εκανες πραγματα τα οποια οπως και να χει την σοκαραν. Αλλα κατα την αποψη μου δεν ηταν αυτο το θεμα. Το θεμα ηταν που η ιδια δεν μπορει να αντεξει τον ευατο της και το σιχαινεται. Και τωρα η ιδια νομιζει οτι τη σιχαινεσαι κι εσυ. Η ιδια εχει καταλαβει οτι και οι φιλες τςη στις οποιες μιλησες εχουν καταλαβει τι ειναι. Και δεν το αντεχει. Γιατι δεν αντεχει ουτε εχει βρει τον ευατο της

  3. #123
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    7
    Συνεχιζω εδω γιατι ειχα γραψει πολλα στο αλλο ποστ και δεν τα δημοσιευσε. Η ιδια δεν αντεχει τον εαυτο της. Παω στοιχημα οτι εχεις φαει πολλες ωρες να σκεφτεσαι που ηταν καλυτερος ο αλλος. Χαμενος χρονος. Το θεμα ειναι εκεινη οχι ο αλλος. Θεωρει οτι ειναι σκουπιδι και της αξιζουν αυτες οι καταστασεις με τους παντρεμενους. Αυθυποβαλλεται κατα καποιο τροπο. Με τον παντρεμενο θεωρω ουτε που γουσταρει. Απλα δεν ανεχει να ειναι μονη της με τιποτα. Και ψαχνει μια επιβεβαιωση. Και για να μην κατηγορει τον εαυτο της οτι δεν κανει τιποτα απο σχεσεις επιλεγει αυτον. Ταυτοχρονα οπως λες φοβαται τις σχεσεις οποτε το καλυτερο ειναι να καθεται με τον παντρεμενο. Και ολοι ευχαριστημενοι.
    Διαφωνω με τη μεντιτεισον οτι θα μπορουσε καποιος να κανει σχεση χωρις να ειναι ερωτευμενος. Θα μπορουσε να κανει σχεση χωρις να ειναι ΦΟΥΛ ερωτευμενος. Θα μπορουσε να κανει σχεση χωρις να θελει τον αλλον οπως ο αλλος τον θελει. Θα μπορουσε να κανει σχεση χωρις να εχει πολλα αισθηματα. Συμφωνοι. Αλλα δεν μπορει να κανει καποιος σχεση αν δενε χει ενα μινιμουμ συναισθηματων και γουσταρισματος για τον αλλον. Δεν μπορει αν δεν θελει να ζησει μαζι του πραγματα η να μοιραστει. Δεν μπορει αν δεν θελει να ξεκινησει. Η κοπελα ναι σε γουσταρε ναι της αρεσες ναι σε ερωτευτηκε ως ενα βαθμο. Αλλα στο ξαναλεω πολλες φορες ο ερωτας δεν ειναι αρκετος για να εχει μια σχεση αισια εκβαση με την εννοια οτι μενουμε για καποιο διαστημα μαζι. Πρεπει δυστυχως το ζευγαρι να ειναι ολοκληρωμενοι ανθρωποι να τα εχουν βρει με τον εαυτο τους να εχουν πιστη πρωτα απο ολα στον εαυτο τους. Η σχεση που περιγραφει η μεντιτεισον παραπανω δεν ηταν ακριβως σχεση. Ηταν παιρναμε το χρονο μας μεχρι κατι καλυτερο. Ηταν ενα τραβηγμενο διαρκες one night stand στα ματια μου. Αλλα οκ η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Εσυ αυτο που επρεπε να κανεις ειναι να παρεις το θεμα χαλαρα. Να καταλαβεις οτι με αυτη η κοπελα δεν μπορουσες να συνεχισεςι αλλα ουτε και να σε κανει ευτυχισμενο. Αν ηθελες να παιρνουσατε καλα αλλα μεχρι εκει. Οχι επειδη δεν σε ηθελε. Αλλα επειδη δεν μπορουσε. Για να κανεις τον αλλο ευτυχισμενο πρεπει να εισαι κι εσυ ο ιδιος και η κοπελα δεν ηταν. Για να τα βρεις με τον αλλον πρεπει να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου. Η κοπελα δεν τα ειχε βρει. Για να αρχισεις με εναν ανθρωπο κατι σοβαρο πρπει να εισαι κι εσυ σοβαρος. Η κοπελα δεν ηταν.
    Ταυτοχρονα βεβαια σε χειριζοταν. Γιατι χειρισμος ειναι να εχει τον αλλον στο σπιτι να μην το εχει ληξει και να σε βριζει που κα...ντιζες στο φβ με γκομενες αλλες. Σορρυ κιολας. Εκει επρεπε να τα απρεις. Οχι για να σε γουσταρει. Η εν λογω κοπελα δεν γουσταρει τους σωστους αντρες οπως πχ η μεντιτεισον αυτους που πατανε ποδι. Της αρεσουν αλλοι αντρες. Επρεπε να πατησεις ποδι για σενα. Για την αυτοεκτιμηση σου. Για τον αυτοσεβασμο σου. Αλλα επειδη σου λεω οτι τα εχω περασει κι εγω αυτα παλια μαλλον φοβοσουν οτι θα φυγει. Η κατασταση για εκεινη ηταν win win για εσενα μιση win lose. Επελεξες τη μιση win. Σιγουρα και η διαφορα ηλικιας σας επαιξε καποιο ρολο. Μια γυναικα 6 χρονια μεγαλυτερη σιγουρα ξερει να χειριστει εναν μικροτερο. Αλλα και ο μικροτερος ενιοτε ξερει να χειριστει τη μεγαλυτερη. Και το εκανες κι εσυ. Χτυπησες τον παντρεμενο εκει που πονουσε κατι που μαλλον δεν εκαναν οι αλλοι που του εβαλε κερατο. Τονωσες το εγω της την εκανες να περηφανευεται και να κυκλοφορει μαζι σου και να φωναζει κοιταξτε. Ειμαι με το τεκνο. Παλι αν ειχε τα μυαλα στο κεφαλι της θα ητνα μαζι σου αλλα δυστυχως και παλι δεν...
    Αυτο ομως που επρεπε πιο πολυ απ ολα να σε σοκαρει και να σε κανει να τρεξεις μακρια ηταν η βια. Που την ανεχοταν απο πολλους. Που εμπλεκε με κατακαθια και αλογομουρηδες
    Που δεν σεβοταν η ιδια τον εαυρο της θα σεβαστει εσενα; και κυριως η κατασταση στην οικογενεια της την οποια κανενας δε σχολιασε ως τωρα και το θεωρω το χειροτερο απο ολα. Σορρυ γονεις πιανει η γυναικα ενος παντεμενου και τους βριζει οτι η κορη τους της εφαγε τον αντρα; κι εκινοι τι εκαναν; δεν εγραψες. Την εγραψαν; εθπαν οκ δεν επιραζει; την αφησαν; εκαναν μαζι της μια συζητηση; της φερθηκαν ασχημα για αυτο και αντεδρασε ετσι; και μου λες κιολας η μανα της εχει και σχεσεις επαγγελματικες με αυτον; ε δηλαδη οτι να ναι. Τελειως ομως. Δεν θελω να στο χαλασω αλλα επρεπε να φυγεις τοτε. Η κοπελα θεωρω εχει θεματα στο σπιτι της και απο εκει πηγαζουν ολα τα προβληματα της. Ψαχνει τηνα σφαλεια που ποτε δεν ειχε στο σπιτι της με καποιον που θα μπορουσε να ειναι και πατερας της. Και την ασφαλεια που ποτε δεν ειχε στις σχεσεις της με μια μη σχεση που δεν την οδηγει πουθενα. Και αυτο ειναι χειροτερο απο το να ειναι ερωτευμενη με τον πρωην.
    Εσυ ομως πιστευω δεν την ειδες ιπποτης η σωτηρας. Την ειδες σαν κατι χειροτερο. Σαν αυτο που βλεπουμε στις ταινιες οταν το κοριτσι εχει ατυχημα και πεφτει κλινικα νεκρο και το αγορι παρολο που δεν εχει καμια ελπιδα οπως του λενε οι γιατροι αλλα καθεται συνεχεια διπλα στο κοριτσι του κραταει το χερι του μιλαει και περιμενει ενα θαυμα η την ελπιδα που παντα πεθαινει τελευταια. Μονο που τι γινεται αν το κοριτσι δεν ξυπνησει ποτε; τι γινεται αν οι γονεις της δωσουν το οκ να κλεισουν το μηχανημα και πεθανει; τι γιενται; το αγορι μενει μονο στην απογνωση.

  4. #124
    Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by Awkward View Post
    Συνεχιζω εδω γιατι ειχα γραψει πολλα στο αλλο ποστ και δεν τα δημοσιευσε. Η ιδια δεν αντεχει τον εαυτο της. Παω στοιχημα οτι εχεις φαει πολλες ωρες να σκεφτεσαι που ηταν καλυτερος ο αλλος. Χαμενος χρονος. Το θεμα ειναι εκεινη οχι ο αλλος. Θεωρει οτι ειναι σκουπιδι και της αξιζουν αυτες οι καταστασεις με τους παντρεμενους. Αυθυποβαλλεται κατα καποιο τροπο. Με τον παντρεμενο θεωρω ουτε που γουσταρει. Απλα δεν ανεχει να ειναι μονη της με τιποτα. Και ψαχνει μια επιβεβαιωση. Και για να μην κατηγορει τον εαυτο της οτι δεν κανει τιποτα απο σχεσεις επιλεγει αυτον. Ταυτοχρονα οπως λες φοβαται τις σχεσεις οποτε το καλυτερο ειναι να καθεται με τον παντρεμενο. Και ολοι ευχαριστημενοι.
    Διαφωνω με τη μεντιτεισον οτι θα μπορουσε καποιος να κανει σχεση χωρις να ειναι ερωτευμενος. Θα μπορουσε να κανει σχεση χωρις να ειναι ΦΟΥΛ ερωτευμενος. Θα μπορουσε να κανει σχεση χωρις να θελει τον αλλον οπως ο αλλος τον θελει. Θα μπορουσε να κανει σχεση χωρις να εχει πολλα αισθηματα. Συμφωνοι. Αλλα δεν μπορει να κανει καποιος σχεση αν δενε χει ενα μινιμουμ συναισθηματων και γουσταρισματος για τον αλλον. Δεν μπορει αν δεν θελει να ζησει μαζι του πραγματα η να μοιραστει. Δεν μπορει αν δεν θελει να ξεκινησει. Η κοπελα ναι σε γουσταρε ναι της αρεσες ναι σε ερωτευτηκε ως ενα βαθμο. Αλλα στο ξαναλεω πολλες φορες ο ερωτας δεν ειναι αρκετος για να εχει μια σχεση αισια εκβαση με την εννοια οτι μενουμε για καποιο διαστημα μαζι. Πρεπει δυστυχως το ζευγαρι να ειναι ολοκληρωμενοι ανθρωποι να τα εχουν βρει με τον εαυτο τους να εχουν πιστη πρωτα απο ολα στον εαυτο τους. Η σχεση που περιγραφει η μεντιτεισον παραπανω δεν ηταν ακριβως σχεση. Ηταν παιρναμε το χρονο μας μεχρι κατι καλυτερο. Ηταν ενα τραβηγμενο διαρκες one night stand στα ματια μου. Αλλα οκ η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Εσυ αυτο που επρεπε να κανεις ειναι να παρεις το θεμα χαλαρα. Να καταλαβεις οτι με αυτη η κοπελα δεν μπορουσες να συνεχισεςι αλλα ουτε και να σε κανει ευτυχισμενο. Αν ηθελες να παιρνουσατε καλα αλλα μεχρι εκει. Οχι επειδη δεν σε ηθελε. Αλλα επειδη δεν μπορουσε. Για να κανεις τον αλλο ευτυχισμενο πρεπει να εισαι κι εσυ ο ιδιος και η κοπελα δεν ηταν. Για να τα βρεις με τον αλλον πρεπει να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου. Η κοπελα δεν τα ειχε βρει. Για να αρχισεις με εναν ανθρωπο κατι σοβαρο πρπει να εισαι κι εσυ σοβαρος. Η κοπελα δεν ηταν.
    Ταυτοχρονα βεβαια σε χειριζοταν. Γιατι χειρισμος ειναι να εχει τον αλλον στο σπιτι να μην το εχει ληξει και να σε βριζει που κα...ντιζες στο φβ με γκομενες αλλες. Σορρυ κιολας. Εκει επρεπε να τα απρεις. Οχι για να σε γουσταρει. Η εν λογω κοπελα δεν γουσταρει τους σωστους αντρες οπως πχ η μεντιτεισον αυτους που πατανε ποδι. Της αρεσουν αλλοι αντρες. Επρεπε να πατησεις ποδι για σενα. Για την αυτοεκτιμηση σου. Για τον αυτοσεβασμο σου. Αλλα επειδη σου λεω οτι τα εχω περασει κι εγω αυτα παλια μαλλον φοβοσουν οτι θα φυγει. Η κατασταση για εκεινη ηταν win win για εσενα μιση win lose. Επελεξες τη μιση win. Σιγουρα και η διαφορα ηλικιας σας επαιξε καποιο ρολο. Μια γυναικα 6 χρονια μεγαλυτερη σιγουρα ξερει να χειριστει εναν μικροτερο. Αλλα και ο μικροτερος ενιοτε ξερει να χειριστει τη μεγαλυτερη. Και το εκανες κι εσυ. Χτυπησες τον παντρεμενο εκει που πονουσε κατι που μαλλον δεν εκαναν οι αλλοι που του εβαλε κερατο. Τονωσες το εγω της την εκανες να περηφανευεται και να κυκλοφορει μαζι σου και να φωναζει κοιταξτε. Ειμαι με το τεκνο. Παλι αν ειχε τα μυαλα στο κεφαλι της θα ητνα μαζι σου αλλα δυστυχως και παλι δεν...
    Αυτο ομως που επρεπε πιο πολυ απ ολα να σε σοκαρει και να σε κανει να τρεξεις μακρια ηταν η βια. Που την ανεχοταν απο πολλους. Που εμπλεκε με κατακαθια και αλογομουρηδες
    Που δεν σεβοταν η ιδια τον εαυρο της θα σεβαστει εσενα; και κυριως η κατασταση στην οικογενεια της την οποια κανενας δε σχολιασε ως τωρα και το θεωρω το χειροτερο απο ολα. Σορρυ γονεις πιανει η γυναικα ενος παντεμενου και τους βριζει οτι η κορη τους της εφαγε τον αντρα; κι εκινοι τι εκαναν; δεν εγραψες. Την εγραψαν; εθπαν οκ δεν επιραζει; την αφησαν; εκαναν μαζι της μια συζητηση; της φερθηκαν ασχημα για αυτο και αντεδρασε ετσι; και μου λες κιολας η μανα της εχει και σχεσεις επαγγελματικες με αυτον; ε δηλαδη οτι να ναι. Τελειως ομως. Δεν θελω να στο χαλασω αλλα επρεπε να φυγεις τοτε. Η κοπελα θεωρω εχει θεματα στο σπιτι της και απο εκει πηγαζουν ολα τα προβληματα της. Ψαχνει τηνα σφαλεια που ποτε δεν ειχε στο σπιτι της με καποιον που θα μπορουσε να ειναι και πατερας της. Και την ασφαλεια που ποτε δεν ειχε στις σχεσεις της με μια μη σχεση που δεν την οδηγει πουθενα. Και αυτο ειναι χειροτερο απο το να ειναι ερωτευμενη με τον πρωην.
    Εσυ ομως πιστευω δεν την ειδες ιπποτης η σωτηρας. Την ειδες σαν κατι χειροτερο. Σαν αυτο που βλεπουμε στις ταινιες οταν το κοριτσι εχει ατυχημα και πεφτει κλινικα νεκρο και το αγορι παρολο που δεν εχει καμια ελπιδα οπως του λενε οι γιατροι αλλα καθεται συνεχεια διπλα στο κοριτσι του κραταει το χερι του μιλαει και περιμενει ενα θαυμα η την ελπιδα που παντα πεθαινει τελευταια. Μονο που τι γινεται αν το κοριτσι δεν ξυπνησει ποτε; τι γινεται αν οι γονεις της δωσουν το οκ να κλεισουν το μηχανημα και πεθανει; τι γιενται; το αγορι μενει μονο στην απογνωση.

    Διαφωνώ σε αυτό που λες ότι η κοπέλα είναι ερωτευμένη αλλα το μόνο εμπόδιο είναι ο χαρακτήρας της. Θεωρώ πως είναι χλιαρά τα αισθήματα της. Όποιος γουστάρει πραγματικά μένει.επιμενει. Εαν ήταν τοσο καψούρα η τύπισσα θα τον είχε από πίσω, θα ήταν κολλημένη μαζί του, θα τον έψαχνε ακόμα και τώρα σαν τρελή να τον ζητάει. Θα τον κηνυγουσε και δεν θα του έδινε καμία αφορμή να καθεται να αναρωτιέται αν τον θέλει ή όχι. Θα του έδειχνε τον ερωτα της και θα επέμενε ανεξάρτητα από τα ελαττώματα της και τις διαστροφές της. Άνετα θα μπορούσε να τον εκλιπαρησει να γυρίσει πίσω και να είναι μαζί ....αφού είναι τόσο καψούρα όπως λες ...και μετά ας τον κερατωνε και με όποιον ήθελε.

    Εδώ εχει γίνει και μια μεγάλη παύση μεταξύ τους. Εδώ και καιρό δεν μιλανε , δεν είναι μαζί.
    Last edited by Meditation; 19-12-2020 at 14:17.

  5. #125
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    7
    Και κλεινοντας γιατι εχουν γινει σεντονια τα παραπανω να σου διηγηθω οπως σου υποσχεθηκα τη δικη μου πονεμενη ιστορια. Δεν εχει παντρεμενους ουτε διαφορες ηλικιας κι εγω ημουν λιγο πιο μικρος απο εσενα αλλα πιο περπατημενος με γυναικες.
    Γνωριζω λοιπον που λες μια κοπελα. Καψουρα μεγαλη εγω. Απο τις πρωτες μερες. Οχι σε σχολες κτλ αλλα μεσω κοινων γνωστων. Ξεκιναμε βγαινουμε. Αρχιζει να μου λεει για ενα κολλημα με πρωην. Τη μια σε αγαπω σε θελω κτλ εκεινη να σελνει να αντιδρα σαν ερωτευμενη και την αλλη δεν μπορω να τον ξεπερασω. Και φυσικα πολυ κλαμα. Για αστειες αφορμες. Ουτε καν ζηλιας να την παιρνουν τα ζουμια. Της λεω να παμε μαζι σε ενα ψυχολογο; αρχιζει να πηγαινει αλλα και παλι μου ελεγε τα ιδια. Εγω επεμενα. Θα τα καταφερουμε της ελεγα κτλ. Ωσπου μετα απο κατι μηνες σκαει η βομβα. Την πετυχαινουν γνωστοι μου εξω με τον αλλον. Οχι χερακι χερακι απλα εξοδος. Τη ρωατω που ηταν μου λεει ψεματα. Δεν της λεω τιποτα. Λεω μια εξοδος ηταν οκ. Συνεχιζουμε κανονικα. Ολα κανονικα σαν να μην εχει αλλαξει τιποτα στη συμπεριφορα της. Αλλα φυσικα με ετρωγε. Ψαχνω τα μηνυματα της κι εγω και να τα μας. Ξαναβγαιναν κανονικα και κατι φωτογραφιες απο πρωσοπικα σημεια και sexting και απο ολα. Παλι δεν λεω τιποτα. Λεω για να μη με διωχνει κατι θα θελει απο εμενα. Ειναι μπερδεμενη η κοπελα μην το χαλασω τωρα. Εμεις βγαιναμε κανονικα. Σε μια φαση φευγει ο αλλος για δουλεια καποιους μηνες εξω. Λεω οκ τελος. Γλιτωσαμε. Αυτους τους μηνες τελεια οι δυο μας. Μεχρι που γυρναει. Και με πιανει και μου λεει οτι ξαναειναι με τον πρωην και το ληγουμε. Γινομαι κομματια εγω αλλα φευγω. Τι να της πω. Μετα απο μερικους μηνες ξαναγυρναει. Μου λεει σε αγαπω ηταν λαθος μου μονο εσενα θελω μην χασουμε μια ευκαιρεια για το μελλον απο τη βλακεια μου. Την δεχομαι. Ξανα ολα καλα και ολα ωραια. Μετα απο δυο μηνες ξανα τα ιδια. Ξανα στον πρωην. Παλι χωρισμος. Μετα ξαναερχεται η ιδια. Της το παιζω λιγο σκληρος και επιμενει να με κυνηγαει. Τελος παντων την ξαναδεχομαι γιατι ο τως μου δειχνει οτι το εχει ληξει με τον πρωην τον εχει μπλοκαρει και αυτος εχει βρει μια αλλη γκομενα. Μαλιστα η ιδια τον ειχε χωρισει και του το εγραφε στο μηνυμα οτι θελει να ειναι μαζι μου. Ξαναειμαστε μαζι. Καθε φορα εβρισκα καθε ειδους δικαιολογιες να δικαιολιγω τα αδικαιολογητα. Ελεγα ειχε ψυχολογικα η κοπελα ειχε φαει μπουλινγκ η κοπελα τη πληγωσαν οι πρωην που της εβαζαν κερατο της κοπελας. Ακομα εφτασα σε σημειο να πω οτι την δεχομαι επειδη ειχε λεφτα η οικογενια της. Λεω δεν νιωθω πραγματα αλλα την εχω για τα λεφτα της. Χαζες διναιολογιες φυσικα για να κραταω ενα μερος του μυαλου μου αυτο το εμρος που αρχισε να ξυπναει ηρεμο. Την ξαναδεχομαι λοιπον. Λεω τωρα εδω ειμαστε. Με διεκδικησε καταλαβε το λαθςο τςη και ηρθε. Αμ δε. Μετα απο ενα μηνα ξαναειναι μαζι και σουταρει ο αλλος τη δικια του. Μου η δινει εμενα χοντρα. Μετα απο ενα μηνα να σου παλι πισω η λεγαμενη. Ε μου την βαραει κι εμενα και λεω αντε γεια κουκλα μου. Γιατι εθεσα στον εαυρο μου το ερωτημα: ως ποτε; ως ποτε θα συνεχιζεται αυρη η κατασταση που με κραταει πισω. Ως ποτε θα συνεχιζεται αυτο;
    Να μην στα πολυλογω δεν ξαναμιλαμε. Το πρωτο εξαμηνο ημουν χαλια. Πολυ ομως. Μετα δεν μου περασε ακριβως αλλα ενιωθα οτι αυτο που ενιωθα για αυτη τη κοπελα αρχισε να σαπιζει μεσα μου. Μετα απο λιγο αρχισα να εχω οικτο για αυτην και το ποσο δυστυχισμενη ηταν.
    Τωρα πια εμαθα οτι ειναι πολυ μονη της γιατι ολη την εχουν παρατησει πλεον. Φιλοι γκομενοι τελος. Καταλαβαν ολοι πως τους χρησιμοποιησε στη ζωη της γιατι πολυ απλα δεν μπορουσε να κανει πραγματικες σχεσεις.
    Το διο πιστευω θα παθεις κι εσυ. Μετααπο ενα διαστημα θα εισαι οπως εγω αλλα θα καταλβεις οτι αυτη η κοπελα δεν ηταν για σενα. Οχι επειδη δςν ηταν ερωτευμενη μαζι της η επειδη δε σε γουσταρε η επειδη δε σε ηθελε. Και σε γουσταρε κια σε ηθελε και ηταν ερωτευμενη μαζι σου. Σε τι βαθμο δε ξερω αλλα ηταν. Δεν ηταν για σενα γιατι απλα δεν ηταν για κανενα. Δε μπορουσε να ειναι για κανενα. Ουτε καν για την ιδια. Γιατι οπως λεει και καποιος πιο πανω ακομα και η ιδια αισθανεται σκουπιδι. Ακομα και η ιδια οικτιρει τον εαυτο της. Ακομα και η ιδια δεν αντεχει τον εαυτο της

  6. #126
    Ο φίλος εννοεί ότι είχε αισθήματα μέσα της για το θεματοθέτη η κοπέλα, χλιαρά μεν αλλά κάτι υπήρχε. Προφανώς δεν είναι αυτό που λέμε καψούρα. Ούτε εγώ θα έλεγα ότι πρόκειται για έρωτα στην προκειμένη, αλλά για ενθουσιασμό σε συνδυασμό με το ότι στο πρόσωπό του βρήκε πράγματα που δεν έπαιρνε στις υπόλοιπες τοξικές καταστάσεις. Ωστόσο όπως ωραία περιγράφει παραπάνω ο φίλος κατά βάθος ένιωθε ανάξια απέναντί του κι επιπλέον ήξερε ότι πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να είναι μαζί του, να ρισκάρει (ναι γι' αυτήν είναι ρίσκο μη σας φαίνεται παράξενο), να αλλάξει και εν τέλει προτίμησε να βολευτεί σε αυτό που ζει. Είναι πολύ βαθύ το πρόβλημά της. Τα συναισθήματά της και το πώς τα διαχειρίζεται επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από το χαρακτήρα της. Κατά κάποιο τρόπο λόγω διαστρεβλωμένης οπτικής της πραγματικότητας αποφεύγει να καλλιεργήσει τα όποια συναισθήματά της, σαμποτάρει ό,τι θετικό πάει να της προκύψει.

  7. #127
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Επειδή αναφέρεις το όνομα μου διαφωνώ κάθετα σε αυτό το σημείο που λες ότι η σχέση που περιέγραψα μοιάζει με παρατεταμενο one night stand. Καμία σχέση. Ήταν ολοκληρωμένη σχεση... με μέτρια αισθήματα από τη πλευρά μου.

    Φυσικά και δεν μπορεί να μπει κάποιος σε σχέση χωρίς να γουστάρει έστω και λίγο τον άλλον. Αυτό έγραψα και εγώ. Δεν είμαστε ρομποτακια να μην γουστάρουμε με τίποτα τον άλλον αλλά να κάνουμε σχέση μαζί του. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι γουστάρουμε και σε μεγάλο σημείο.


    Διαφωνώ σε αυτό που λες ότι η κοπέλα είναι ερωτευμένη αλλα το μόνο εμπόδιο είναι ο χαρακτήρας της. Θεωρώ πως είναι χλιαρά τα αισθήματα της. Όποιος γουστάρει πραγματικά μένει.επιμενει. Εαν ήταν τοσο καψούρα η τύπισσα θα τον είχε από πίσω, θα ήταν κολλημένη μαζί του, θα τον έψαχνε ακόμα και τώρα σαν τρελή να τον ζητάει. Θα τον κηνυγουσε και δεν θα του έδινε καμία αφορμή να καθεται να αναρωτιέται αν τον θέλει ή όχι. Θα του έδειχνε τον ερωτα της και θα επέμενε ανεξάρτητα από τα ελαττώματα της και τις διαστροφές της. Άνετα θα μπορούσε να τον εκλιπαρησει να γυρίσει πίσω και να είναι μαζί ....αφού είναι τόσο καψούρα όπως λες ...και μετά ας τον κερατωνε και με όποιον ήθελε.

    Εδώ εχει γίνει και μια μεγάλη παύση μεταξύ τους. Εδώ και καιρό δεν μιλανε , δεν είναι μαζί.
    Απ οτι καταλαβα η διαφωνια σου με τον ts ειναι οτι ειπες καπου οτι δεν γουσταρει καθολου. Αυτο νομιζω σου εγραψε κι εκεινος αλλα δεν το θυμαμαι. Αυτο ειπα κι εγω. Οντως τον γουσταρε και ηταν ερωτυμενη. Τωρα γιατι δεν τον κυνηγαει ενδεχομενως να ξενερωσε με τη συμπεριφορα του. Ενδεχομενως να περιμενε ο ιδιος να τη κυνηγησει απο πισω. Επισης νομιζω καπου γραφει στο αρχικο του ποστ οτι του εκανε αντ στο φβ το οποιο δε δεχθηκε. Επισης γραφει καπου οτι διαρκως γυρναγε σε αυτον. Αυτο δε δειχνει αδιαφορο ατομο ουτε ατομο που δεν την πολυνοιαζει να χασει καποιον.

    Αρα και η ιδια παραδεχεσαι οτι ειχες αισθηματα για εκεινον. Μπορει χλιαρα. Αλλα ειχες. Προσωπικα πιστευω ομως οτι οταν καποιος ξεκιναει μια σχεση εχοντας στο νου του εξ αρχης οτι θα χωρισει μαλλον δεν εχει καθολου αισθηματα. Ειναι με τον αλλον για αλλους λογους ενδεχομενως. Αλλα αυτο το ξερεις εσυ καλυτερα.

    Πιστευω οτι ο λογος που δεν ψαχνει τον ts ειναι οτι υπαρχει και ο αλλος στη ζωη της. Και επειδη ειδε οτι ο ts δεν ειναι απλα ενα σκυλακι του καναπε αλλα δαγκωνει κιολας επειδη ψαχνει κινητα και μιλαει σε φιλες φοβαται για μετα. Οτι θα τη δαγκωσει λιγο περισσοτερο οπως ενδεχομενως και οι προηγουμενοι

    Επισης καπου γραφει ο ts οτι στην αρχη δεν του ελεγε οτι ηταν μαζι με τον αλλον. Αυτο δειχνει ελλειψη σεβασμου και ασχημο χαρακτηρα αλλα οχι ελειψη αισθηματων προς αυτον. Δειχνει ατομο μπερδεμενο. Και οταν ειμαστε μπερδεμενοι θελουμε το χρονο μας. Ακομα ειναι αυτο που εγραψα παρακατω. Θεωρει οτι ο ts εχει οντως καταλαβει τι ειδους ανθρωπος ειναι και ντρεπεται για αυτο. Και ειναι δυσκολο να γυρισεις να παρακαλεσεις ενα ανθρωπο που ξερει οτι εισαι κατι για το οποιο η ιδια ντρεπεσαι.

  8. #128
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by The sound of silence View Post
    Ο φίλος εννοεί ότι είχε αισθήματα μέσα της για το θεματοθέτη η κοπέλα, χλιαρά μεν αλλά κάτι υπήρχε. Προφανώς δεν είναι αυτό που λέμε καψούρα. Ούτε εγώ θα έλεγα ότι πρόκειται για έρωτα στην προκειμένη, αλλά για ενθουσιασμό σε συνδυασμό με το ότι στο πρόσωπό του βρήκε πράγματα που δεν έπαιρνε στις υπόλοιπες τοξικές καταστάσεις. Ωστόσο όπως ωραία περιγράφει παραπάνω ο φίλος κατά βάθος ένιωθε ανάξια απέναντί του κι επιπλέον ήξερε ότι πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να είναι μαζί του, να ρισκάρει (ναι γι' αυτήν είναι ρίσκο μη σας φαίνεται παράξενο), να αλλάξει και εν τέλει προτίμησε να βολευτεί σε αυτό που ζει. Είναι πολύ βαθύ το πρόβλημά της. Τα συναισθήματά της και το πώς τα διαχειρίζεται επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από το χαρακτήρα της. Κατά κάποιο τρόπο λόγω διαστρεβλωμένης οπτικής της πραγματικότητας αποφεύγει να καλλιεργήσει τα όποια συναισθήματά της, σαμποτάρει ό,τι θετικό πάει να της προκύψει.
    Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Αλλα παιδια να σας πω κατι; οντως νομιζω το θετει σωστα ο ts μια τετοια κοπελα που μπλεκεται σε τετοιες καταστασεις και κατα τη γνωμη μου ελκεται απο τη βια και την ενταση δεν παει με καποιον ανθρωπο ππυ δεν ειναι σε αυτο το καλουπι αν δεν εχει εντονα αισθηματα για αυτον. Καπου ο ts αναρωτιεται γιατι δεν επελεξε καποιον αλλον απο αυτους που της εκαναν καμακι. Η απαντηση νομιζω ειναι οτι ειχε αισθηματα για αυτον. Αλλα αυτο δεν εφτανε για αυτη τη κοπελα. Δε μππρουσε να τον εκτιμησει γιατι απ οτι καταλαβαινω ο ts ειναι ανθρωπος που μπορει να δωσει σε μια γυναικα. Για να ειναι μαζι με τον ts η κοπελα επρεπε να κανει αλματα οχι απλα βηματα. Επρεπε να τα βρει με τον εαυτο της πρωτα απο ολα. Ο ts αυτο που εκανε με το που εδειξε το ενδιαφερον του ειναι να την αναγκασει να κοιταξει στον καθρεφτη της. Και δυστυχως για τον ts αλλα και την ιδια οταν αυτο που βλεπεις στον καθρεφτη δεν σου αρεσει πιο ευκολα σπας τον καθρεφτη παρα αλλαζεις τα μουτρα σου. Εκεινη επελεξε τον ευκολο δρομο να σπασει τον καθρεφτη. Πιστευω οτι ο ts την αναγκασε να σηκωθει απο τον καναπε να κοιταξει τα θεματα της να παει σε ψυχολογο για να τα ξεπερασει και να υο παλεψει να ειναι μαζι ακομα και να παραδεχτει οτι εχει προβλημα.
    Τωρα αυτα που λεμε ολοι εμεις ισως ειναι και αστοχα γιατι δεν τους εχουμε δει μαζι δεν τους εχουμε ζησει δεν ημασταν αμζι οταν ηταν μονοι τους δεν ειμαστε μεσα στο μυαλο της. Προσπαθουμε να κρινουμε μεσα απο τα λογια του αν ηταν ερωτευμενη η γουσταρε αλλα ειναι δυσκολο
    Πολλες φορες ερωτευομαστε καταστασεις δυστυχως. Η κοπελα ερωτευτηκε οχο τον παντρεμενο αλλα την αλρασταση του. Με τον παντρεμενο ηταν ασφαλης. Δε χρειαζοταν ουτε να παει σε ψυχολογο ουτε να το παλεψει ουτε τιποτα. Δεν υπηρχε λογος αλλωστε για αττα

  9. #129
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by The sound of silence View Post
    Ο φίλος εννοεί ότι είχε αισθήματα μέσα της για το θεματοθέτη η κοπέλα, χλιαρά μεν αλλά κάτι υπήρχε. Προφανώς δεν είναι αυτό που λέμε καψούρα. Ούτε εγώ θα έλεγα ότι πρόκειται για έρωτα στην προκειμένη, αλλά για ενθουσιασμό σε συνδυασμό με το ότι στο πρόσωπό του βρήκε πράγματα που δεν έπαιρνε στις υπόλοιπες τοξικές καταστάσεις. Ωστόσο όπως ωραία περιγράφει παραπάνω ο φίλος κατά βάθος ένιωθε ανάξια απέναντί του κι επιπλέον ήξερε ότι πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να είναι μαζί του, να ρισκάρει (ναι γι' αυτήν είναι ρίσκο μη σας φαίνεται παράξενο), να αλλάξει και εν τέλει προτίμησε να βολευτεί σε αυτό που ζει. Είναι πολύ βαθύ το πρόβλημά της. Τα συναισθήματά της και το πώς τα διαχειρίζεται επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από το χαρακτήρα της. Κατά κάποιο τρόπο λόγω διαστρεβλωμένης οπτικής της πραγματικότητας αποφεύγει να καλλιεργήσει τα όποια συναισθήματά της, σαμποτάρει ό,τι θετικό πάει να της προκύψει.
    Συμφωνω επισης σε αυτο που λες οτι για εκεινη ειναι ρισκο να βαλει καποιο στη ζωη της. Κι εδω εχει δικιο ο ts που φωναζει οτι αν δεν ενιωθε πραγματα δεν θα το εκανε. Επισης αν δεν ενιωθε πραγματα και ηθελε μονο παρεα χωρις να γουσταρει τον ts θα πηγαινε με καποιον αλλο απο αυτους που τη γουσταραν. Και θα τον σουταρε κατευθειαν οταν θα τσιλιμππυρδιζε με αλλες. Γιατι παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του να μας πεισιε για το αντιθετο πιστευω οτι κατι παλευε με καμια αλλη.
    Τα προβληματα της κοπελας ειναι πολυ πολυ βαθια. Εχει δικιο ο φιλος απο πανω. Πρεπει να τα δουλεψει πολυ με καποιον ειδικο και για πολυ καιρο. Η ιδια πυροβολει διαρκως τα ποδια της για να θεσω αλλιως αυτο που λες οτι σαμποταρει τον εαυτο της. Και αυτο πιστευω ειδε και ο ts και για αυτο εμεινε. Αυτη ηταν η τυχη και η ατυχια του. Επρεπε οντως να βρει κατι καλο στη ζωη της και να αισθανεται πραγματα για αυτον για να σηκωθει απο τον καναπε και να πολεμησει. Αν ειχε χλιαρα αισθηματα για τον ts δεν θα το εκανε. Γιατι το παλςψε για αυτον και ειναι φανερο. Το ρισκαρε οπως λεει ο φιλος. Απλα η ατυχια του ts ειναι οτι δεν εφτανε οτι τη σηκωσε απο τον καναπε και πολεμησε γιατι μετα τα 5 πρωτα λεπτα μαχης ειδε οτι ειναι καλυτερα να παραδοθει και να ξανακατσει στον καναπε και στη ζωουλα της με το παντρεμενο

  10. #130
    Πιστεύω ότι όντως αυτή η κοπέλα ερωτεύεται γενικά μια κατάσταση πιο πολύ παρά τον ίδιο τον άνθρωπο. Αυτό για μένα δεν είναι έρωτας γιατί στον έρωτα πέρα από το ότι εξιδανικεύει κανείς ένα πρόσωπο θέλει διακαώς να είναι μαζί του και παράλληλα δεν μπορεί να δει άλλον ερωτικά. Εδώ η κοπέλα χρησιμοποιεί το θεματοθέτη, γιατί ξέρει ότι μπορεί να της προσφέρει κάποια πράγματα, τα συναισθήματά της έχουν να κάνουν με αυτό σαν γεγονός, αλλά στο τέλος δεν αντέχει να μείνει σταθερή σε αυτόν γιατί ενδόμυχα πιστεύει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια ποιοτική σχέση με ένα αξιόλογο άτομο κι αυτό δρα ανασταλτικά στο να αναπτύξει σταθερά συναισθήματα προς το πρόσωπό του. Και φυσικά όσο δύσκολο και να φαίνεται αυτή τη στιγμή, πρέπει να αποδεχτεί ο φίλος την πραγματικότητα και να προχωρήσει παρακάτω.

  11. #131
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by The sound of silence View Post
    Πιστεύω ότι όντως αυτή η κοπέλα ερωτεύεται γενικά μια κατάσταση πιο πολύ παρά τον ίδιο τον άνθρωπο. Αυτό για μένα δεν είναι έρωτας γιατί στον έρωτα πέρα από το ότι εξιδανικεύει κανείς ένα πρόσωπο θέλει διακαώς να είναι μαζί του και παράλληλα δεν μπορεί να δει άλλον ερωτικά. Εδώ η κοπέλα χρησιμοποιεί το θεματοθέτη, γιατί ξέρει ότι μπορεί να της προσφέρει κάποια πράγματα, τα συναισθήματά της έχουν να κάνουν με αυτό σαν γεγονός, αλλά στο τέλος δεν αντέχει να μείνει σταθερή σε αυτόν γιατί ενδόμυχα πιστεύει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια ποιοτική σχέση με ένα αξιόλογο άτομο κι αυτό δρα ανασταλτικά στο να αναπτύξει σταθερά συναισθήματα προς το πρόσωπό του. Και φυσικά όσο δύσκολο και να φαίνεται αυτή τη στιγμή, πρέπει να αποδεχτεί ο φίλος την πραγματικότητα και να προχωρήσει παρακάτω.
    Συμφωνω μαζι σου. Πιστευω οτι λιγο πολυ ολοι καποια στιγμη ερωτευομαστε μια κατασταση και οχι εναν ανθρωπο μονο. Αυτο μπορει να δημιουργησει προβληματα η και να λυσει. Η κοπελα που περιγραφει ο ts δεν αντιδρουσε σαν καποια μη ερωτευμενη αδιαφορη που δεν την ενοιαζε. Απλα οπως το εθεσες σωστα κατα τη γνωμη μου πιστευε οτι δεν μπορουσε να ανταπεξελθει. Και τελικα δεν ανταπεξηλθε κιολας. Απλα νομιζω ο ts κατηγορει τον εαυτο του για τα λαθη που εκανε η οτι δεν ηταν αρκετα καλος για την κοπελα. Το θεωρω λαθος αυτο. Εκεινος εκανε λαθη στα οποια τον οδηγησε εκεινη. Η κοπελα ειχε θεματα ισως να ηταν και συναισθηματικα ανωριμη η μη ολοκληρωμενη. Παντως οντως θεωρησε οτι ηταν βηματα αυτα που εγιναν απο πλευρας της. Αν δεν τον ενδιεφερε εκεινος αυτη δεν θα τα εκανε. Αλλα ηταν μεχρι ενος σημειου. Δεν μπορουσε παραπανω. Και κατα τη γνωμη μου ισως να μην μπορεσει και ποτε γιατι ειναι σε μια ηλικια 30πλας που οι ανθρωποι δεν αλλαζουν και τοσο ευκολα. Προτιμησε την ασφαλεια μιας καταδικασμενης σχεσης απο την υγιη και με μελλον σχεση με τον ts.
    Συμφωνω επισης και στο τελευταιο μαζι σου. Ο ts πρπει να προχωρησει. Και αν γυρισει η γκομενα να μην τη δεχτει ουτε αυτος να γυρισει στην γκομενα
    Επισης ts οι αλλοι που της εκαναν καμακι ηταν νορμαλ η τιποτα αλογομουρηδες κτλ. Απαντα μου και μετα θα σου πω γιατι ρωταω. Μηπως ακομα εισαι πολυ επιλεκτικος με γυναικες και δε βρισκεις; Σε τεραστιο βαθμο εννοω επιλεκτικος;

  12. #132
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    381
    Quote Originally Posted by Roto el View Post
    Δηλαδη εσένα αυτό που σε ικανοποιεί είναι να ακούσεις ότι ψιλό γούσταρε? Ότι ένιωσε κάτι κάτι?
    Προσπαθούμε όλοι να σιυ εξηγήσουμε πως η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν απλά ερωτευμένη,και αυτό νομίζω το βλέπεις γιατί απλά δεν είναι μαζί σου. Για τον λόγο που δεν γνώρισε τις άλλες δύο σχέσεις γιατί από ότι κατάλαβα ντρεποταν για τα πιστεύω τους και φοβόταν επειδή ήταν περίεργοι μην ξανά πάθει τα ίδια δεν δείχνει αλλαγή προς εσένα.
    Εγω στην ζωή μου έχω γνωρίσει μόνο έναν άνθρωπο σε φίλες.. Όλοι οι άλλοι είναι κρυφοί
    Αλλά αυτό δεν σημάνει πως ο επόμενος που θα τύχει να μου έρθει να τον γνωρίσω να πει ότι το έκανα γιατί ένιωθα κάτι παραπάνω και δεν δείχνει κάποια αλλαγή ή έστω βήμα.
    Αν κάτσεις και δεις βίντεο ψυχολογίας η διαβάσεις βιβλία ψυχολογίας, το ζήτημα είναι πολύ λεπτό
    Ο άνθρωπος λειτουργεί και είναι σε πόλεμο με τον ευατο του, και ότι κάνει το κάνει για τον ευατο του
    Και αυτοί όπου έχουν χαθεί και απομακρύνθει από τον ευατο τους δεν κάνουν πράγματα για εσένα αλλά για αυτούς.
    Η κοπέλα μπορεί να έκλαιγε γιατί απλά έτσι θα την λυποσουν.. Ηθελε να στο παίξει θύμα και σου έλεγε γιατί σε εμένα όλοι αυτοί... Όμως όλα είναι επιλογή της...
    Πριν είπες πως φοβόταν για μελλοντική σχέση όμως προσπάθησε έκανε με 2 περίεργους τύπους απλά είχαν άλλες απόψεις αλλά δεν είχαν βίαιη συμπεριφορά οπότε πως φοβάται?
    Επίσης δεν πιστεύω το γεγονός ότι δικαιολογείς αυτό με τον παντρεμένο, ξέρεις πόσοι υπάρχουν σε διάσταση? Δηλαδή όλες θα πρεπε να χωθουμε και να πούμε ααα εγώ είμαι κυρία αυτός είναι σε διασταση? Μια τίμια κοπέλα προς τον ευατο της του λέει κοίτα να δεις με παντρεμένο ακόμα και σε διάσταση δεν κάνω γειά σου και ένας τίμιος παντρεμένος ΧΩΡΊΖΕΙ όλα τα άλλα είναι για το εγώ μας.
    Να σχολιάσω κι το άλλο που είπε ότι ήθελε καλλιέργειμενους λέει ανθρώπους και αυτό το βρήκε στον πρώην της που την κοπανουσε αυτό αν ήταν έτσι η μόρφωση και η καλλιέργεια σωθήκαμε... Αλλά πράγματα κάνουν τους ανθρώπους μορφωμένους και καλλιεργειμενους όχι τα γράμματα, όταν θα το καταλάβουμε αυτό ίσως κάνουμε κάτι..
    Δεν θα ξανα σχολιάσω κάτι γιατί νιώθω πως δεν καταλαβαίνεις όλους εμάς... Δεν θέλεις να δεχτείς πως ο άνθρωπος αυτός ότι έκανε το έκανε για ανασφάλεια της... Ένιωθε απλά ένιωθε ότι πρέπει να περναει καλά το εγώ της εξου και η ζήλιες και όλα αυτά... Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβεις...
    Ελπίζω να καταλάβεις κι να μπορέσεις να συγκρίνεις καθαρά, μάτια που κλαίνε μην τα πιστεύεις, το κλάμα είναι ενας τρόπος να ξεφύγεις ουσιαστικά και να σε λυπηθουν...
    Όπως σου είπα με όλη μου την καλοσύνη στο λέω αυτό πως έχεις και εσύ θέματα και λειτουργείς με τα εγώ σου δεν έχεις αυτοεκτίμηση με αποτέλεσμα μηχανικά να νομίζεις πως ερωτεύτηκες..
    Εγω όταν ήμουν μικρή ζήλευα τις φίλες μου που είχαν αγόρι και εγώ δεν είχα, και έψαχνα... Εν τέλει ότι έκατσε το πήρα τότε σου ελαγα ότι ήμουν φουλ ερωτευμένη ήταν η ζωή μου κάναμε όνειρα και τέτοια... Ύστερα από 7 χρόνια λέω ξεκάθαρα πως τον χρησιμοποίησα για τις ανασφάλειες μου τώρα δεν θα τον κοίταγα καν (εξαιρετικό παιδί αλλά η ανασφάλεια μου τον επέλεξε όχι η προσωπικότητα μου) είχαμε λόγια είχα κλάματα είχα ζήλιες είχα τα πάντα όμως έρχομαι σου λέω πως τον χρησιμοποίησα... Αυτό εννοώ και με την κοπέλα πως αν ήταν καλά με τον ευατο της μπορεί να μην σε κοίταγε καν... Αλλά επειδή έχει προβλήματα ότι κάτσει όπου κάτσει αλλά δεν έχει καθαρό μυαλό και συναισθηματικο κόσμο όλα τα συναισθήματά της είναι ψεύτικα γιατί πίσω κρύβεται η αποτυχία πχ η κάτι άλλο.
    Όπως και εσύ έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση η θέλεις κοπέλα όπως διποτε... Λειτουργείς με αυτά τα συναισθήματα δεν τα έχεις βρει με εσενα να πεις θέλω αυτό και αυτό κι αυτό πας με τα συναισθήματα σου χαμηλή αυτοεκτίμηση? Σιγά μωρέ είναι με παντρεμένο σε διάσταση μου κάνει είμαι ερωτευμένος με ερωτεύτηκε κ αυτή γιατί με γνώρισε σε κάποιους μου κάνει...
    Αλλά αν είχες καθαρό μυαλό δεν θα ασχολιοσουν καν.
    Τα συναισθήματα που πιάνονται από κάποια ανασφάλειας μας είναι ψεύτικα η ανασφάλεια μας μα χειρίζεται και σε άμυνα για να μην την αντιμετωπίσουμε λέμε ερωτεύτηκα τον αγαπώ.. Για αυτό δεχόμαστε άσχημες καταστάσεις.
    Τα έχεις βρει με εσενα? Δεν έχεις κανέναν ανάγκη και στην ζωή σου θα βάζεις ΜΌΝΟ ανθρώπους που σε κάνουν να χαμογελάς με πραξεις
    Έχεις ανασφάλειες? Θα πέσεις στα σκατα.
    Τώρα αν εσύ πιστεύεις ακόμη ότι είσαι και ήταν ερωτευμένη μαζί σου παραδίδω τα όπλα που λέμε
    Βρες τα με τον ευατο σου γιατί θα χαθείς και εσύ και θα είναι αργά...
    Καλησπέρα ροτο Ελ. Αρχικά συγγνώμη δεν είδα χθες το σχόλιο σου και άργησα να σου απαντήσω. Σε πολλά από αυτά που λες έχεις δίκιο. Και θα το δεις από αυτά που θα πω μετά.

    Αρχικά νομίζω ότι είναι λίγο άστοχο να παίρνουμε διαφορετικές περιπτώσεις ανθρώπων και να τις συκρινουμε. Πχ λες εγώ γνώρισα μόνο έναν που δεν ένιωθα και πολλά σε φίλες μου άρα όλες έτσι κάνουν. Αυτό είναι λίγο άστοχο και νομίζω το καταλαβαίνεις κι εσύ. Εσύ σύμφωνα με δικά σου λεγόμενα δεν έχεις δεχτεί βία δεν σου έχουν ασκήσει βία μπροστά σε φίλους οπότε ναι όλα καλά. Αν τα φτιάξουμε και με γνωρίσεις σε φίλες σου δεν θα σημαίνει κάτι. Για την κοπέλα που μιλάω όμως που είχε τόσες ανασφάλειες και είχαν γίνει τα παραπάνω σήμαινε.

    Θα συμφωνήσω ότι αυτό που λες ότι ότι συμβαίνει από την ανασφάλεια μας δεν είναι από συναίσθημα. Οκ. Το λες και από προσωπική πείρα. Συμφωνώ και για αυτό που λες για τα κλάματα.

    Διαφωνώ όμως κάθετα με αυτό που λες ότι ψάχνω κοπέλα οπωσδήποτε. Δεν ισχύει. Διάβασε αν θες αυτά που γράφω και θα το διαπιστώσεις. Αν ίσχυε δεν θα ήμουν με την άλλη κοπέλα που βγαίναμε? Αυτή και καιγοταν και ήθελε σχέση και απ' όλα. Θα εμένα με την άλλη που δεν μου άρεσε μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω σχέση. Δεν το έκανα όπως έγραψα πιο πριν. Επομένως δεν ισχύει. Το ανέφερα ως λόγο για τον οποίο ανέχτηκαν κάποια πράγματα ενδεχομένως

    Επίσης είδατε κάπου να λέω ότι ήταν φουλ ερωτευμένη μαζί μου η κοπέλα? Όχι. Απλά διαφώνησα με αυτό που είπατε πως ότι έκανε το έκανε από ανασφάλεια και μόνο. Το θεωρώ λάθος. Προφανώς είχε κάποια αισθήματα. Αλλιώς για ποιο λόγο δε με παράτησε να περάσει στον επομενο??

  13. #133
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    381
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αυτά όλα που λες όμως, όπως σου ξαναέγραψα, είναι εξηγήσεις ή έστω ελαφρυντικά κάποιων καταστάσεων και συμπεριφορών, δεν είναι δικαιολογίες για άφεση αμαρτιών και μη απόδοση ευθυνών ή για ανοχή αυτών των απαράδεκτων καταστάσεων. Με το να δικαιολογείς συμπεριφορές όπως πχ που ήταν παράλληλα με άλλον ενώ ήταν με εσένα ή να δικαιολογείς τον εαυτό σου που ανέχεσαι αυτή την κατάσταση και κυνηγάς την κοπέλα από πίσω, όπως ξαναείπα σπάει πολλά από τα όρια που είχες και ξεπερνάς πολλές κόκκινες γραμμές. Άρα αφού έκανες την αρχή στην συνέχεια δεν θα μπορείς να βάλεις στοπ και θα σπασεις κι άλλα όρια και η κατρακύλα δεν θα έχει τέλος. Σε δούλευε και έβλεπε παράλληλα και τον άλλο; Τέλος. Εκεί έπρεπε ήδη να το λήξεις αν είχεες υγιές σκεπτικό. Ήδη έχεις μπλέξει άσχημα και δεν το έχεις καταλάβει. Κάνεις αναλύσεις επι αναλύσεων για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Έτσι ξεκινάνε και είναι οι αρρωστημένες καταστάσεις.
    Πήγαινε να τα συζητήσεις όλα αυτά με κάποιον ειδικό, αλλά να είσαι πρόθυμος να ακούσεις. Αν πας απλά για να κάνεις το δικό σου στο τέλος είναι χαμένος κόπος.

    Δυστυχώς δύσκολα βλέπω να σώζεσαι και είναι κρίμα. Ίσως και λάθος που ξαναέγραψα, φαίνεται ότι θα κακοπάθεις άσχημα για να μάθεις, θα πάρει φωτιά η γούνα σου, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να το προλάβουμε, ότι κι αν λέμε δεν ακούς...
    Σόνια καλησπέρα. Ξεκινάω από το τέλος. Μου έχουν δώσει ήδη κάποιοι φίλοι μου το τηλ μιας ψυχολόγου. Οπότε θα πάω. Αν μου επιτρέπεις όμως μια διόρθωση. Δεν είπα ποτέ ότι δικαιολογώ την κοπέλα για τίποτα απ' ότι έκανε. Είπα ότι την κατανοω με βάση αυτά που έχει περάσει ως τώρα. Άλλο κατανοώ άλλο δικαιολογώ. Έχει διαφορά πιστεύω. Επίσης συμφωνώ μαζί σου σε αυτό που λες για την υποχώρηση αλλά όπως είπα περίμενα ότι έστω και τοτε θα συνειδητοποιήσει το πασιφανές ότι δεν έχει μέλλον με αυτό τον άνθρωπο και θα ολοκληρώσει τη προσπάθεια που ήδη ξεκίνησε. Γιατί όντως ξεκίνησε μαζί μου. Για αυτό έκατσα και επειδή της έδειξα κατανόηση επειδή έχει περάσει πολλα

  14. #134
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    381
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν έχουν ίδια βαρύτητα, έχουν όμως παραλληλισμό στο ότι όταν μετατίθονται τα όρια χάνεται η μπάλα.
    Είναι μεγάλη παγίδα να μετακινείς τα όριά σου. Λες δεν δικαιολογείς, αλλά πάλι εκεί μένεις. Αν δεν δικαιολογούσες, θα είχες φύγει με χίλια!

    Τεςπα, δεν ξαναγράφω γιατί νομίζω είναι τσάμπα κόπος. Έλα μετά από κάποιο καιρό να μας πεις τι έγινε όμως, γιατί πολλοί ανοίγουν ένα θέμα, αφιερώνουμε χρόνο για αυτό και μετά γίνονται Λούης. Βέβαια είναι κι ο εγωισμός στη μέση, σπάνια να έρθει κάποιος και να πει "μου τα λέγατε εσείς, αλλά εγώ ο μπιπ δεν άκουγα" .
    Έχεις δίκιο πάντως σε αυτό που λες για τα όρια. Αλλά και πάλι σου λέω πρώτον άλλο φόνος άλλο ανέχομαι πράγματα και δεύτερον άλλο δείχνω κατανόηση άλλο δικαιολογώ. Το δικαιολογώ δηλώνει ταύτιση, ότι κι εγώ στη θέση της τα ίδια θα έκανα. Το κατανοώ δείχνει ότι εγώ στη θέση της δεν θα έκανα τα ίδια, αλλά κατανοώ τις συνθήκες υπό τις οποίες έπραξε.

    Σόνια πραγματικά δεν ήθελα ούτε να σε προσβάλλω ούτε να νιώσεις άσχημα. Ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σου για αυτά που ειπώθηκαν σήμερα. Αν πάλι δεν θες θα σε ευχαριστήσω για το χρόνο που αφιέρωσες.

    Επίσης υπόσχομαι ότι και να γίνει να σας το πω. Προμις

  15. #135
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Posts
    381
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Καλημερα!

    Την δικαιολογεις και ας τα εζησες ολα αυτα .Γιατι πολυ απλα αν οντως τα εζησες και μεχρι σημερα την υποστηριζεις σε ολο αυτο, με συνχωρεις αλλα εχεις και εσυ μεριδιο ευθυνης και ξέρεις γιατι?Γιατι εχει βρει εναν ανθρωπο που την παρηγορει ενω εκεινη συνεχιζει να ξευτιλιζει τον ιδιο της τον ευατο και οχι εναν ανθρωπο που θα την ταρακουνήσει ,θα της φωνάξει ,θα θυμώσει μαζι της για να καταλαβει το λαθος της.
    Γιατι οταν πραγματικα θελουμε να βοηθησουθε εναν ανθρωπο και θα του φωναξουμε και θα μαλωσουμε και θα του πουμε τηην σκληρη αληθεια μπας και ξυπνησει επιτελους και δει την ολη κατασταση .Δεν μαλωνουμε παντα με τους φιλους μας ή δεν λεμε τα πραγματα με το ονομα τους επειδη θελουμε το κακό τους ..Τα κανουμε ολα αυτα γιατι τους αγαπαμε και τους νοιαζομαστε και θελουμε επιτελους να αγαπησουν και οι ιδιοι τον ευατο τους και να τους φερθει οπως τους αξιζει.


    Τωρα οσο αφορα για το πηδημα τωρα τι να πω ρε συ Yugim....μου λες οτι ενας ανθρωπος που ασκουσε βια επάνω της ειχε μυαλό ,μορφωση και ηταν καλλιεργημενος ...Πραγματικα τα πιστευεις αυτα που σου λεει?
    Εσυ δηλαδη με το δικο σου μυαλο πιστευεις οτι ενα τετοιος ανθρωπος θα ηταν με αυτη την κοπελα με τετοιο παρελθον και χαρακτηρα και οχι με καποια αλλη?Και μαλιστα θα την χτυπουσε κιολας ..
    Βρε καλο μου ,αυτες ειναι δικαιολογιες που σε ενα παιδακι του δημοτικου να της πει ,σιγουρα θα καταλαβει οτι εκτος οτι υποτιμα την νοημοσυνη σου ,οτι ειναι με συνχωρεις χαζομαρες ...

    Τωρα οσο αφορα για την δικη μου διαπιστωση τι να σου πω?
    Ανετα αυτοι οι ανθρωποι μπορω να σου πω χρησημοποιουν οτιδηποτε προκυπτει στην ζωη τους για το δικο τους και μονο συμφερων...Δεν τους ενδιαφερει τιποτα απο την δικη σου ζωη ..Ισα ισα οταν επιτρεπεις τετοια ατομα να εισβαλουν στην δικη σου, θελουν να την κανουν μπαχαλο οπως και την δικη τους ..Δεν αντεχουν το νορμαλ ,το φυσιολογικο πως να το πω ....

    Γνωρισα και εγω ατομο που εκανε χρονια υποτιθετε ψυχοθεραπεια για ενα θεμα του και υποστηριζε οτι τον εχει βοηθησει απιστευτα αλλα πραγματικα οταν εγω τον γνωρισα ανακαλυψα ενα ατομο που οχι μονο δεν αφησε τιποτα απο ολο αυτο για να παει παρακατω ,αλλα δικαιολογουσε αυτες τις αρρωστημενες συμπεριφορες στο επαρκο.Δεν δισταζε να λεει του κομσου τα ψεματα ,να το παιζει πληγωμενος και κατατρεγμενος προκειμεου να πατησει επανω στην λυπηση οποιουδηποτε βρισκόταν στο δρομο του προκειμένου και μονο για να ικανοποιει το εγω του.
    Θελοντας λοιπον να το παιξω και εγω νοσοκομα σε ενα τετοιο χαρακτηρα ξερεις πως κατεληξα?Να με εχει φορτωσει με ολα τα δικα του κομπλεξ ,ανασφαλειες για να νιωθει εκεινος καλα .Φυσικα και εγω μεχρι σε ενα σημειο τον δικαιολογουσα αλλα ξερεις γιατι ?Γιατι δεν ημουν καλα ...καθολου καλα ψυχολογικα και ημουν και εγω μεσα σε μια θλιψη και το μυαλο μου ηταν εκεινη την περιοδο ανυπαρκτο.Ηθελα να βοηθησω ενα φιλο να νοιωσει καλα ,αλλα πες μου πως θα το κανεις αυτο οταν το δικο σου μυαλο δεν ειναι σε θεση να σκεφτει καθαρα?
    Ερχομαι στο σημερα και λεω οτι ξερεις κατι?Ποιος φταει για ολο αυτο?
    Εγω και μονο εγω και κανενανς αλλος .Γιατι εγω του εδωσα το δικαιοωμα να με χειραγωγεί και να με κατευθεινη θαρρεις και δεν ημουν ο ευτος μου....Πεσμου σε παρακαλω πολυ ποιος νοημων ανθρωπος ανεχεται και δικαιολογει ασυστολα ψεματα ,υποτηθενα αισθηματα που μονο τα δικα του θελω ικανοποιουσαν ,συμπεριφορες λεκτικης βιας και ποσα μα ποσα αρρωστα πραγματα που οσο τα θυμαμαι ,πλεον λεω δεν μπορει να υπαρχουν τετοιου ειδους ανθρωποι.
    Ανθρωποι που δεν διατζουν να διαλύουν σπιτια με παιδια μονο και μονο απο κακια και εγωισμο ,ανθρωπους που χρησημοποιουν τριτους τεταρτους για να αποδειξουν στο ιδιο το ¨θυμα ¨οτι εχουν αλλάξει και νοιαζονται πλεον για το καλο τους και ποσα μα ποσα αλλα περαστατικα...Γι αυτο επιμενω με το θεμα με τον παντρεμενο..Ποια κοπελα που εχει εστω ιχνος γυναικειας αλληλεγγύης και σεβασμο προς μια μανα μπαινει σφινα μεσα σε ενα γαμο μονο και μονο για να ειναι καλα εκεινη αδιαφορώντας τι κακο κανει οχι σε εκεινων αλλα σε ενα παιδι...Θα μου πεις δεν το σκεφτεται ο πατερας του ,αλλα εδω ειναι και η διαφορα μας απο τους υπολοιποιυς.Δεν ειμαστε ολοι ίση ως προς τις αρχες και την αξιοπρεπεια που πρπει να εχουμε ...
    Δεν ξερω ειλικρινα τι να σου πρωτοπω για να σου δωσω να καταλαβεις πως πρεπει να αφησεις το θεμα της κοπελας και να δεις το δικο σου γιατι εχεις και εσυ θεμα .Δεν μπορει να υποτιμας ετσι τον ευατο σου ,δεν αξιζει για κανεναν.Κοιτα να βρεις τροπο να ενισχύσεις την αυτοπεποιθηση σου ,να δεις καθαρα οτι δεν σου αξιζει ολο αυτο ...
    Αν θελεις να ρωτησεις κατι συγκεκριμενο εδω ειμαι γιατι σου λεω αυτα που εζησα γραφω ανετα βιβλιο για το τι τεχνασματα μπορει να σκαρφιτσει ενα αρρωστο μυαλο για να μπορεσει να δικαιολογησει το ψυχικα αρρωστο εγω του ...Δυστηχως σε τετοια ατομα μονο η περιφρόνηση τους αξιζει και τιποτε παραπανω..Να πω οτι εκανε βηματα προς το καλυτερο ,ναι μαζι σου ,κατσε να την βοηθησεις ,αλλα βλεπεις εσυ κατι τετοιο?

    Ενα τελευταιο θα σου πω και βαλτω καλα στο μυαλο σου ..
    Μην πας να βοηθησεις ενα ατομο να βρει το μυαλο του ,την αξιοπρέπεια του και οτι αλλο νομιζεις οτι θα τον κανει καλυτερο σαν ανθρωπο και χασεις το δικο σου μυαλο ,την δικη σου αξιοπρέπεια και γενικα ερθει η μερα που φας μια σφαλιαρα και δεις οτι δεν αξιζει οχι τα λογια σου ,αλλα ουτε ενα δευτερολεπτο παραπανω να χαραμισεις στην ζωη σου για τετοια ατομα που οσο και να λενε οτι θελουν να αλλαξουν και πανε σε ψυχολογος ,δεν εχουν την διαθεση να το κανουν....

    Πανω απ ολα η ψυχική μας ηρεμία και η αυτοεκτίμηση μας !
    Μαριλου σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μου μια προσωπική σου εμπειρία. Σου λέω αυτό που είπα παραπάνω στη Σόνια. Φυσικά και δεν τη δικαιολογώ. Αυτό που κάνω είναι να την κατανοήσω. Αν θες διάβασε το ποστ μου το προηγούμενο και θα καταλάβεις τι εννοώ. Πιστεύεις πραγματικά ότι δεν τα δοκίμασα όλα? Και της φώναξα και προσπάθησα να την ταρακούνησε. Κι όχι μόνο εγώ. Και οι φίλοι της το έχουν κάνει. Και αυτή η φίλη της που πήγα και της μίλησα το κάνει χρόνια. Αλλά τίποτα. Το γύριζε στο ότι πάει σε ψυχολόγο και εκεί που πρέπει να πάει , πάει. Η μεγαλύτερη βελτίωση που είδα ήταν κάνα εικοσαλεπτο. Και σε όλη την προηγούμενη καραντίνα. Αλλά εγώ θα επιμείνω. Το ότι ξεκίνησε μαζί μου ήταν ένα βήμα. Για εκείνη. Για όποια άλλη κοπέλα όχι. Για εκείνη ήταν. Ναι έπρεπε να κάνει και πολλά ακόμα αλλά έκανε τουλάχιστον το πρώτο.

    Για τον άλλο που την έδερνε η ίδια μου το είπε ότι ήταν μορφωμένος κι έτσι. Και από το λίγο που έψαξα το προφίλ του ίσχυε. Αλλά η μόρφωση δεν πάει απαραίτητα με την παιδεία και με την ψυχική ισορροπία. Γιατί προσωπικά θεωρώ ψυχικά ανισόρροπο έναν άνθρωπο που φέρνει την κοπέλα του είτε μόνος είτε μπροστά σε άλλους. Ότι και να του έχει κάνει αυτή.

    Σχετικά με το παράδειγμα που χρησιμοποιείς είναι λίγο γενικό. Πχ δεν κατάλαβα αν είχες γνωρίσει το παιδί αυτό σε φιλικά η ερωτικά πλαίσια. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ μέχρι πρότινος ακολουθούσα αυτήν τη λογική ότι αν κάποιος δεν με ωφελεί στη ζωή μου τον διώχνω. Ειδικά σε φιλικό επίπεδο. Επίσης τι εννοείς ακριβωςοταν λες σε φόρτωσε τα δικά του κόμπλεξ? Προφανώς και υπάρχουν άνθρωποι συμφεροντολογοι, οι οποίοι για τ μόνο που νοιάζονται είναι ο εαυτός τους. Αλλά διατηρώ αμφιβολίες ότι αυτή η κοπέλα είναι όντως έτσι.

    Σχετικά με αυτό που λες να μην χαραμίσω χρόνο για άτομα που δεν θέλουν να αλλάξουν αλλά κρύβονται πίσω από ψυχολόγους, θα συμφωνήσω. Όμως, η συγκεκριμένη κοπέλα έδειξε και κάποια έμπρακτα σημάδια αυτής της αλλαγής. Δεν έμεινε πίσω από τον ψυχολόγο. Για ένα διάστημα έστω και μικρό είδα να εμφανίζεται στην επιφάνεια ένας αλλαγμένος της ευατος, χαρούμενος, με διάθεση να ξεκινήσει κάτι διαφορετικό και να φύγει από αρρωστημένες καταστάσεις. Το θέμα ήταν ότι δεν έμεινε για πολύ στην επιφάνεια αυτός ο εαυτος

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast

Similar Threads

  1. μπερδεμένη κατάσταση
    By lemonpie13 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 30
    Last Post: 31-01-2015, 23:04
  2. μπερδεμένη κατάσταση
    By marili in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 30
    Last Post: 26-03-2012, 20:57
  3. Μπερδεμενη...κατασταση!
    By ΕΛΙΝΑ in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 5
    Last Post: 18-10-2011, 13:10
  4. Θελω ακομα να πεθανει..
    By Emmanouil in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 5
    Last Post: 08-03-2010, 16:18
  5. την θελω ακομα
    By harrisxr650 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 12
    Last Post: 18-09-2006, 16:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •