Δεν αντέχω άλλο!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 93
    Senior Member
    Θα ακουστεί κάπως, αλλά εγώ έχω πείσει τον εαυτό μου ότι δυστυχώς αυτή η κατάσταση θα τραβήξει τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη και το έχω πάρει απόφαση. Συνεπώς κάθε άνοιγμα έστω και προσωρινό κτλ το δέχομαι σαν μία ανέλπιστη ευχάριστη είδηση. Έχω σίγουρα ζοριστεί πολύ όπως όλοι, αλλά ακόμα κι όταν είμαι πολύ στα down μου δεν αφήνω τον εαυτό μου ακόμα κι όταν έχει κ*λοκαιρό να μείνει πάνω από 3 μέρες σερί μέσα στο σπίτι. Επειδή είμαι επαρχία και το πρωί έχει ερημιά, είναι ασφαλές και πάντα πάω για περπάτημα κι ας αισθάνομαι ότι δεν μου φτάνει αυτό σαν διέξοδος. Το να καθίσω και εντελώς σπίτι με τις βδομάδες δεν βοηθάει πουθενά και δεν βοηθάνε καθόλου στα νεύρα μας και οι οθόνες όλη μέρα. Καλές οι σειρές, το ίντερνετ κτλ κτλ, αλλά με μέτρο. Εγώ διαβάζω και πολλά βιβλία βέβαια και με βοηθάει.
    Κι εμένα πιο πολύ τα μπαρ και οι καφετέριες μου έχουν λείψει και το κυριότερο η δουλειά. Έχω να καθίσω τόσο πολύ χωρίς δουλειά από παιδάκι. Θυμάμαι ότι εσύ Κύκνε το περπάτημα πιο πολύ σε ευχαριστούσε όταν θα πήγαινες στα μαγαζιά κτλ, αλλά δοκίμασέ το κάποια μέρα που θα έχει σχετικά καλό καιρό και σε ώρες που έχει ηρεμία, μπορεί να σε βοηθήσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Θα ακουστεί κάπως, αλλά εγώ έχω πείσει τον εαυτό μου ότι δυστυχώς αυτή η κατάσταση θα τραβήξει τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη και το έχω πάρει απόφαση. Συνεπώς κάθε άνοιγμα έστω και προσωρινό κτλ το δέχομαι σαν μία ανέλπιστη ευχάριστη είδηση..
    Εισαι ρεαλιστρια , και αυτη η τακτικη ειναι η καλυτερη .....οχι στην ακρατη κι αναιτια αισιοδοξια .....

η πιστη η η αισθηση οτι ολα θα πανε καλα ( γρηγορα η οχι ) ειναι μια ψευδαισθηση , ενιοτε χρησιμη , αλλοτε ομως επικινδυνη ....
    Last edited by Macgyver; 15-12-2020 at 10:31.

Senior Member
    Θα ακουστεί κάπως, αλλά εγώ έχω πείσει τον εαυτό μου ότι δυστυχώς αυτή η κατάσταση θα τραβήξει τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη και το έχω πάρει απόφαση. Συνεπώς κάθε άνοιγμα έστω και προσωρινό κτλ το δέχομαι σαν μία ανέλπιστη ευχάριστη είδηση. Έχω σίγουρα ζοριστεί πολύ όπως όλοι, αλλά ακόμα κι όταν είμαι πολύ στα down μου δεν αφήνω τον εαυτό μου ακόμα κι όταν έχει κ*λοκαιρό να μείνει πάνω από 3 μέρες σερί μέσα στο σπίτι. Επειδή είμαι επαρχία και το πρωί έχει ερημιά, είναι ασφαλές και πάντα πάω για περπάτημα κι ας αισθάνομαι ότι δεν μου φτάνει αυτό σαν διέξοδος. Το να καθίσω και εντελώς σπίτι με τις βδομάδες δεν βοηθάει πουθενά και δεν βοηθάνε καθόλου στα νεύρα μας και οι οθόνες όλη μέρα. Καλές οι σειρές, το ίντερνετ κτλ κτλ, αλλά με μέτρο. Εγώ διαβάζω και πολλά βιβλία βέβαια και με βοηθάει.
    Κι εμένα πιο πολύ τα μπαρ και οι καφετέριες μου έχουν λείψει και το κυριότερο η δουλειά. Έχω να καθίσω τόσο πολύ χωρίς δουλειά από παιδάκι. Θυμάμαι ότι εσύ Κύκνε το περπάτημα πιο πολύ σε ευχαριστούσε όταν θα πήγαινες στα μαγαζιά κτλ, αλλά δοκίμασέ το κάποια μέρα που θα έχει σχετικά καλό καιρό και σε ώρες που έχει ηρεμία, μπορεί να σε βοηθήσει.
    Θα το δοκιμάσω Σόνια, θα βγω σε καμιά ώρα γιατί θέλω ν' αγοράσω μια γιρλάντα για το δέντρο ώστε να το ολοκληρώσω... Αν και θα πιέσω τον εαυτό μου γιατί δεν έχω καμιά όρεξη... Βγήκα και χθες αλλά ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, έβρεχε πολύ... Ευτυχώς σήμερα είναι οκ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ωραία! Καλή βολτούλα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εισαι ρεαλιστρια , και αυτη η τακτικη ειναι η καλυτερη .....οχι στην ακρατη κι αναιτια αισιοδοξια .....

η πιστη η η αισθηση οτι ολα θα πανε καλα ( γρηγορα η οχι ) ειναι μια ψευδαισθηση , ενιοτε χρησιμη , αλλοτε ομως επικινδυνη ....

Θα είχα πολλά να πω πάνω σε αυτό mac, αλλά θα βγούμε εκτός θέματος...

Senior Member
    Ωραία! Καλή βολτούλα!
    Σ' ευχαριστώ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Marilou
    Guest
    Ειναι ο μονος τροπος για κρατηθεις σε ολο αυτο!

Κυκνε μου βρες μικρες διεξόδους και κυριως βαλε την κινηση στην καθημερινοτητα σου ,θα σε βοηθησει και στο αλλο θεμα που συζητούσαμε ,θα δεις πιο γρηγορα αποτελεσμα και σε αυτο το κομματι αν το περπατημα ακομα και μεσα στην πόλη γινει καθημερινη σου συνήθεια πλεον

Senior Member
    Κύκνος!!! Δοκίμασε να παίξεις σκάκι είναι πολύ πνευματικό παιχνίδι, η να λύσεις σταυρόλεξο, έχει πολλα να κάνεις!!

Senior Member
    Θα είχα πολλά να πω πάνω σε αυτό mac, αλλά θα βγούμε εκτός θέματος...

το φανταζομαι, αλλα καλυτερα να μην βγουμε εκτος θεματος , δεν ειναι σωστο........

Senior Member
    Δεν θέλω να μας πάρει από κάτω αλλά μέχρι το καλοκαίρι θα είμαστε μία μέσα μια έξω και μικρά ή μεγάλα μέτρα (μαγαζιά ως τις 12 , κυκλοφορία μέχρι 9,lockdown)...ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να κρατησει μόνο και να μην έχουμε του χρόνου τον χειμώνα τα ιδια!

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 16-12-2020 at 13:49.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Ευχαριστούμε που μας ενημερώσες για τους λόγους που υπάρχει η καραντίνα!
    Last edited by Aeon; 16-12-2020 at 13:50.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Στους όρους χρήσης λέει όταν χρειάζεστε βοήθεια ν' ανοίξετε δικό σας θέμα κι όχι να γράφετε άσχετα σε θέμα που έχει ανοίξει άλλο μέλος για δικό του πρόβλημα... Λίγο σεβασμός δεν θα έβλαπτε, ευχαριστώ!
    Κυκνε και ο Μάνος απλά είπε τι περνάει συν με την καραντίνα, πολλοί από εδώ σε βοηθάνε, καλύτερα να είσαι ποιο υποστηρικτικη πάρα απόλυτη επειδή εσύ άνοιξες το θέμα.. Ο κάθε άνθρωπος θα πει και τους δικούς του λόγους οπότε λίγος σεβασμός και σε αυτό. Ευχαριστώ

Senior Member
    [QUOTE=ΜΑΝΟΣ 14;1141410]
    Μάνο να σε ρωτήσω κάτι; Δεν παίρνει η μάνα σου κάποιο ηρεμιστικό; Το ρωτάω γιατί έχεις ξαναγράψει για φωνές ουρλιαχτά κτλ; Επίσης αν είναι τόσο βαριά άρρωστοι οι δικοί σου μήπως θα ήταν καλύτερα σε κάποια σχετική δομή; Δεν το θες για ηθικούς/συναισθηματικούς λόγους ή δεν γίνεται για οικονομικούς/πρακτικούς;[/QUOTΕ Της δινω λεξοτανιλ,δυστυχως τα αντιψυχωσικα που ειναι πιο αποτελεσματικα (πχ risperdal,seropin)της τσακιζουν την πιεση και λιποθυμαει στο καροτσι απανω...το λεξοτανιλ καποιες φορες την πιανει,καποιες οχι ,δεν μπορουμε να δωσουμε πολυ διοτι μπορει να παθει πνευμονια απο εισροφηση...δεν καταπινει καλα μετα τα εγκεφαλικα.Εχουμε δοκιμασει αρκετα φαρμακα...Οσο μπορουμε το παλευουμε απλα καποιες φορες δεν την πιανει τιποτα...Οσο για δομη...αστο καλυτερα...ζητανε πολλα λεφτα (τουλαχιστον 900 ευρω+ φαρμακα γιατρους,αναλωσιμα)και ουσιαστικα δεν περιποιουνται τους ασθενεις.Βλεπεις ανθρωπους να ανοιγουν και να κανουν τρυπες μεχρι το κοκαλο...εγω εχω μια μακρινη συγγενη που ερχεται σπιτι μας μαγειρευει ,καθαριζει και με βοηθαει λιγο με πλυσιματα,αλλαγματα με τη μανα μου.Ο πατερας μου εχει ΧΑΠ,και περυσι επαθε καταγμα ισχιου,κινειται με Π.Εχω μπλεξει δυστυχως ασχημα...
    Πωωω ρε Μάνο έχει καιρό που μίλησα μαζί σου γιατι έτσι ρε γαμωτο? Καλό είναι όντος για οσα λεπτά μπορείς λίγο να φεύγεις από εκεί μέσα, γιατί σε έχει ρίξει πολύ =( ο Θεός να σου δίνει δύναμη και υπομονή, οι γονείς σου είναι πολύ τυχεροί που σε έχουν και ας μην το βλέπεις εσύ.... Κουράγιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maragel View Post
    Δεν θέλω να μας πάρει από κάτω αλλά μέχρι το καλοκαίρι θα είμαστε μία μέσα μια έξω και μικρά ή μεγάλα μέτρα (μαγαζιά ως τις 12 , κυκλοφορία μέχρι 9,lockdown)...ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να κρατησει μόνο και να μην έχουμε του χρόνου τον χειμώνα τα ιδια!
    Mε την ιδιοτητα σου , μπορεις να μας πεις το χρονοδιαγραμμα μιας ανακαλυψης / κυκλοφοριας ενος εμβολιου ? πολλα ακουγονται....ενδιαφερει σιγουρα ολους μας .....

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast