ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!! ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ internet
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Junior Member

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!! ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ internet

καλημερα σας

δεν εψαξα πολυ και συγνωμη εαν δημιουργω καποιο προβλημα με αυτο το κειμενο, αλλα ειμαι απεγνωσμενος και θελω βοηθεια.

Τα χριστουγεννα που μας περασαν θελοντας να δωσω λιγο χαρα στην γυναικα μου, αφου δεν δουλευει και ειναι ολη μερα κλεισμενη στο σπιτι με 2 παιδια τις αγορασα ενα μικρο LAPTOP
    Αυτο ειναι η καταστροφη μου. εδω και 1 περιπου μηνα εχει μπει σε ενα site με online games και παραληλα κανουν chat και οι παιχτες. Στην αρχη ηταν ηρεμα τα πραγματα με ρωταγε διαφορα αφου μιλανε αγγλικα και ειναι απο διαφορες χωρες. καποια μερα ενω γυριζοντας απο το παιδιατρο που ειχα παει το παιδι μας μπηκα ενω επαιζε και ειδα οτι καποιος την ειχε αποκαλεσει princess, τρελαθηκα εγινε χαμος φωναζα και εκεινη μου ειπε πως ειναι καποιοι που γραφουν τετοια αλλα δεν απανταει. και εκανα παλι αλλο ενα λαθος μετα απο 2 μερες ανακαλυψε οτι εψαχνα για spy programs, ζηλεψα πολυ οπως καταλαβενεται, και αλλαξε ολους τους κωδικους. Απο τοτε ολα εγιναν τα πανω κατω. καθεται απο το πρωι εως το βραδυ και παιζει, ξυπναει πολυ πρωι, και ειναι εκει μεσα συνεχεια, τα παιδια απο εκει που ηταν προσεχτικη και συνεχεια τα φροντιζε τωρα ειναι λιγο πιο αμελης μαζι τους και συνεχεια τους φωναζει. εγω ανακαλυψα οτι μιλαει και με καποιον συγκεκριμενα και λενε διαφορα καταλαβενεται βεβαια. εμενα με εχει απομακρυνει απο κοντα της. Το θεμα ειναι οτι οταν ειδα τι γινεται εκει περα αρχισα και εγω και εχς παθει κατι δεν τρωω δεν κοιμαμαι συνεχεια με αποφευγει οταν παιζει ή γραφει. Κανει τις δουλειες του σπιτιου γρηγορα για να κσαναπαει εκει. Σας παρακαλω βοηθηστε με την αγαπω και εχω μια οικογενεια μαζι τις δεν θελω να την καταστρεψω. εχω σκεφτει διαφορα να κανω αλλα θα ηθελα να με βοηθησετε να μου πειτε εαν ειναι σωστα.

Βοηθηστε με σας παρακαλω και συγνωμη εαν σας κουρασα ή εχει ξαναανεβει παρομοιο θεμα.

Σας ευχαριστω

Senior Member
    Originally posted by Dionisis
    Τα χριστουγεννα που μας περασαν θελοντας να δωσω λιγο χαρα στην γυναικα μου, αφου δεν δουλευει και ειναι ολη μερα κλεισμενη στο σπιτι με 2 παιδια τις αγορασα ενα μικρο LAPTOP
    Καλημέρα Διονύση.
    Εδώ είναι η απάντηση που ζητάς.
    Η χαρά που θέλησες να δώσεις στη γυναίκα σου είναι ένα υποκατάστατο της μοναξιάς που νιώθει.Αλλά είναι απλά ένα υποκατάστατο δεν την κάνει να νιώθει πραγματικά λιγότερη μόνη απέναντί σου.
    Πως είναι η σχέση σας?

Junior Member
    γεια σας και ευχαριστω
    με τα παιδια και επειδη εδω και ενα χρονο δουλευω 2 δουλειες ειχαμε απομακρυνθει. τα παιδια τα εβαζε και κοιμοντουσαν αναμεσα μας. καποιεσ στιγμες ναι την αμελησα πολυ και εγω. αλλα ποτε δεν μου εδειξε οτι σταματησε να ενδιαφερεται για εμενα. φανταστειτε πριν γινει αυτο δηλδη 1 μηνα περιπου μου εκανε μια σκηνη ζηλοτυπιας οτι και καλα ξενοκοιταω τωρα μου λεει να μην ζηλευω εγω

Senior Member
    Ναι μπορεί να ενδιαφέρεται για σένα.Αλλά είναι μόνη,νιώθει ανασφαλής για να κάνει σκηνές ζηλοτυπίας(δεν είναι θετικό δλδ,έτσι όπως το αναφέρεις!).Όσο και να ενδιαφέρεται για σένα,όσο κι αν σε θέλει ή σ\'αγαπάει δε πάυουν τα ακάλυπτα κομμάτια μέσα της.Να μεγαλώσουν μπορεί,να μικρύνουν αποκλείεται αν δεν κάνετε κάτι.

Φυσικό είναι να αναζητά να τα καλύψει.

Εσύ πως νιώθεις απέναντί της?νιώθεις καλυμμένος?υπάρχει βάση αλήθειας στις σκηνές ζηλοτυπίας που σου έκανε?

Junior Member
    \"υπάρχει βάση αλήθειας στις σκηνές ζηλοτυπίας που σου έκανε? \" πως το εννοεις? εαν καταλαβα καλα εαν εχω δειξει εγς κατι τετοιο? ποτε μπροστα της δεν κοιταω αλλες γυναικες.
    \"Εσύ πως νιώθεις απέναντί της?νιώθεις καλυμμένος?\" παντοτε ενιωθα μια ασφαλεια μαζι της οτι ηταν πιστη γυναικα και οτι προσεχε πολυ τα παιδια μας σε βαθμο μερικες φορες υπερβολικο. οταν ομως ανακαλυψα ολα αυτα και τι κανει αυτο τον καιρο εχασα τον κοσμο κατω απο τα ποδια μου. Ειλικρινα σας μιλαω καταλαβα οτι την αγαπω ακομα περισσοτερο και αμα τη χασω δεν ξερω τι θα κανω. απο εκεινη την ημερα ειμαι πολυ πιο τρυφερος αλλα εχει καταλαβει οτι κατι συμβαινει.

Junior Member
    δεν το παραδεχεται οτι εχει παθει κατι με αυτο και δεν το συζηταει να παμε σε εναν ψυχολογο

Senior Member
    ποτε μπροστα της δεν κοιταω αλλες γυναικες.
    Πίσω της?...γιατί μυρίζομαι ότι μπορεί να είχες και κάτι παράλληλο.....
    Συγχώρεσέ με αν δεν ισχύει και νιώθεις πως σε προσβάλλω.

Banned
    Ηδη η Αρσι,
    σου εδωσε μια απαντηση στο που ειναι το προβλημα.

Εχω ξαναδει τετοιο θεμα σε ζευγαρι (φιλος μου, που εμαθα την γυναικα του σχετικα με πισι, οποτε με βλεπει μου λεει.... τι μου εκανες... τι μου εκανες...) και η λυση ηταν παντα η ιδια, να κανετε πραγματα μαζι και κυριως εξω απο το σπιτι.

τωρα εσυ βεβαια λες οτι δεν υπαρχει χρονος, δυο δουλειες κλπ κλπ....
    Καταλαβαινεις και εσυ ομως οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου.

Junior Member
    ναι!!!! ειχα κατι αντιστοιχο εδω στην δουλεια με μια κοπελα παντρεμενη επισης αλλα ολα ηταν μεσω skype ειχα τον φοβο μην με ανακαλυψει κανεις. εκεινη δεν την ενδιεφερε γιατι ελεγε οτι με αγαπουσε. παντοτε ομως προσπαθουσα να ειμαι τραβηγμενος μην τυχον μαθευτει τιποτα και χασω την οικογενεια μου. εδω και περιπου 3 μηνες μπορει και παραπανω εχασα τον ενδιαφερον μου αφου καθισα και σκεφτηκα οτι μερικες φορες δεν προσεχα ( στο μυαλο μου) τα παιδια μου τοσο πολυ και ετσι ξεκοψα τελειωτικα. Αυτο κιολας ειναι που με τρελενει γιατι φοβαμαι οτι αυτα που εκεινη ελεγε σε εμενα εχουν γυρισει μπουμερανκ επανω μου. φοβαμαι πολυ και δεν θελω να χασω την οικογενεια μου ουτε την γυναικα μου. τους αγαπω πραγματικα. ξερω οτι φταιω δεν ξερω πως μπορω να το διορθωσω.

Senior Member
    περιπου 3 μηνες μπορει και παραπανω εχασα τον ενδιαφερον μου αφου καθισα και σκεφτηκα οτι μερικες φορες δεν προσεχα ( στο μυαλο μου) τα παιδια μου τοσο πολυ και ετσι ξεκοψα τελειωτικα.
    Και πάλι η γυναίκα σου πουθενά!και μάλιστα σε θέμα που είναι η πρώτη που τη θίγει!!!

Τέλος πάντων εγώ δε νομίζω(είμαι σίγουρη δλδ)ότι χρειάζεται ψυχολόγος για απεξάρτηση ίντερνετ αλλά σύμβουλος ζευγαριών μην τυχόν μπορέσετε και σώσετε τη σχέση σας.Την ξαναφτιάξετε δλδ.

Junior Member
    σε ειδα πολυ αρνητικη και εχω φοβηθει ακομα περισσοτερο μπορεις να με βοηθησεις και συγνωμη και παλι, δεν κανει καθολου συζητηση για τετοια πως μπορω να την πεισω? εγω πως πρεπει να συμπεριφερομαι απεναντι της? δεν ξερω εχω χαθει και δεν μπορω να κανω τιποτα. ειχα παει σε εναν ψυχολογο και μου ειπε με τιποτα να μην μαθει οτι εχω μαθει εγω.

Senior Member
    Για ποσες ωρες ημερησιως μιλαμε οτι ασχλειτε με τον υπολογιστη?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    η γνωμη μου ειναι να επισκευτεις ενα ειδικο (μαλλον συμβουλο γαμου) ετσι ωστε να σου δωσει κατευθυνσεις στο πως θα απεγκλωβιστειτε και εσυ και η γυναικα σου απο αυτο το τελμα.

Ειναι σαφες οτι δεν μπορεις μονος σου να βρεις ακρη και να κανεις τις σωστες κινησεις.
    Πελαγοδρομεις και επιπλεον αγχωνεσαι απο ολη αυτη την κατασταση.
    Οσον αφορα τα λαθη σου (της) οτι εγινε - εγινε.
    Εχεις ενα οπλο που πρεπει να το εκμεταλευτεις: την αγαπη που νιωθει ο ενας για τον αλλον.
    Βρες ενα επαγγελματια να σε συμβουλεψει και οταν θα δεις τι πρεπει να κανεις, ολα θα πανε μιαααα χαραααα!!!

Junior Member
    Originally posted by keep_walking
    Για ποσες ωρες ημερησιως μιλαμε οτι ασχλειτε με τον υπολογιστη?
    πριν την μεγαλη εβδομαδα συνεχεια οταν λεμε συνεχεια συνεχεια! σηκωνεται χαραματα και παλια σηκωνωταν νωρις αλλα τωρα τις εχει γινει εμμονη ιδεα. σημερα το πρωι με ξυπνησε 5 παρα τεταρτο για να τις φτιαξω το ιντερνετ γιατι δεν εμπαινε μεσα. και μου ελεγε τι θα κανω τωρα!!! ηταν σε μια κατασταση αγχους. οταν επανηλθε μονο του ολα ηταν καλα!

Senior Member
    σε ειδα πολυ αρνητικη και εχω φοβηθει ακομα περισσοτερο μπορεις να με βοηθησεις και συγνωμη και παλι, δεν κανει καθολου συζητηση για τετοια πως μπορω να την πεισω? εγω πως πρεπει να συμπεριφερομαι απεναντι της? δεν ξερω εχω χαθει και δεν μπορω να κανω τιποτα. ειχα παει σε εναν ψυχολογο και μου ειπε με τιποτα να μην μαθει οτι εχω μαθει εγω.
    Συγνώμη αν σε έκανα να νιώσεις χειρότερα.Ειλικρινά συγνώμη.
    Δεν είμαι ειδικός,είπα τη γνώμη μου και ότι πιστεύω,που δε σημαίνει ότι είναι και η σωστή για σένα.

Καλύτερα να αναζητήσεις απαντήσεις μέσω ενός ειδικού κι αν δε σε κάλυψε ο ένας πήγαινε και σε άλλον.
    Ευχομαι να πάνε όλα καλά:)

Page 1 of 2 12 LastLast