Αντικαταθλιπτικα και εγκυμοσυνη - Σελίδα 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 16 μέχρι 30 από 36
    awareness
    Guest
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Hope 2 Εμφάνιση Μηνύματος
    Κι εγώ κάνω χρόνια αλλά μόλις κόβω το φαρμακο υποτροπιαζω. Τώρα άλλαξα ψυχολόγο και από τι κατάλαβα είναι της θεωρίας ότι πρέπει να θεραπεύσει το εσωτερικό παιδί που έχεις μέσα σου για να γίνεις καλά. Δε ξέρω αν έχω το κουράγιο να το κάνω είμαι 2 μήνες σε χάλια κατάσταση και έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δε θα τα καταφέρω χωρίς φάρμακο. Απογοητευομαι όμως, γιατί να μη μπορώ?
    Στειλε μου το μέηλ σου αν θελεις, να τα πουμε εκει

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από awareness Εμφάνιση Μηνύματος
    Στειλε μου το μέηλ σου αν θελεις, να τα πουμε εκει
    Το μαιλ μου το χρησιμοποιουν και άλλοι και δε θέλω. Θα περιμένω μήπως συμπληρώσω τα μηνύματα

awareness
    Guest
    Το μαιλ μου το χρησιμοποιουν και άλλοι και δε θέλω. Θα περιμένω μήπως συμπληρώσω τα μηνύματα
    Η ινσταγκραμ αν έχεις.

Η ινσταγκραμ αν έχεις.
    Όχι δεν έχω. Πόσο ετών είσαι? Αν επιτρέπετε. Πόσα χρόνια παίρνεις τα φάρμακα?

awareness
    Guest
    Όχι δεν έχω. Πόσο ετών είσαι? Αν επιτρέπετε. Πόσα χρόνια παίρνεις τα φάρμακα?
    Είμαι 35 κ τα πίνω απ τα 19.εσυ?

Είμαι 35 κ τα πίνω απ τα 19.εσυ?
    Εγώ άρχισα τα φάρμακα στα 25.τα ήπια ένα χρόνο και μετά ξαναπήρα το 2014 που ήμουν 29 χρόνων και από τότε έχω κάνει 2 απόπειρες διακοπής αλλά υποτροπιαζω. Εσένα ο ψυχολόγος τι σου λέει?

awareness
    Guest
    Εγώ άρχισα τα φάρμακα στα 25.τα ήπια ένα χρόνο και μετά ξαναπήρα το 2014 που ήμουν 29 χρόνων και από τότε έχω κάνει 2 απόπειρες διακοπής αλλά υποτροπιαζω. Εσένα ο ψυχολόγος τι σου λέει?
    Ο, τι δεν πρπει να τα στααματησω ξανά. Εγώ θα τα πινω μια ζωή. Κ πια το έχω αποδεχτεί. Διαφορετικά υποφέρω

Ο, τι δεν πρπει να τα στααματησω ξανά. Εγώ θα τα πινω μια ζωή. Κ πια το έχω αποδεχτεί. Διαφορετικά υποφέρω
    Κάνεις ψυχοθεραπεία στον ψυχίατρο ή σε ψυχολογο? Εγώ κάνω σε ψυχολόγο και πραγματικά έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να δουλέψω με τον ψυχολόγο την αποδοχή, γιατί πραγματικά δε μπορώ να αποδεχτώ αυτό που μου συμβαίνει. Από την. Άλλη η καινούρια ψυχολόγος που πήγα μου είπε ότι μόνο η σχιζοφρένεια χρειάζεται φάρμακα και όλα τα άλλα μπορούν να θεραπεύουν. Και είμαι σε απόγνωση. Απλά κουραστικά, αλλά δεν μπορώ να το αποδεχτώ.

awareness
    Guest
    Κάνεις ψυχοθεραπεία στον ψυχίατρο ή σε ψυχολογο? Εγώ κάνω σε ψυχολόγο και πραγματικά έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να δουλέψω με τον ψυχολόγο την αποδοχή, γιατί πραγματικά δε μπορώ να αποδεχτώ αυτό που μου συμβαίνει. Από την. Άλλη η καινούρια ψυχολόγος που πήγα μου είπε ότι μόνο η σχιζοφρένεια χρειάζεται φάρμακα και όλα τα άλλα μπορούν να θεραπεύουν. Και είμαι σε απόγνωση. Απλά κουραστικά, αλλά δεν μπορώ να το αποδεχτώ.
    Οχι, σε ψυχολόγο. Και ειναι εξαιρετική.

Οχι, σε ψυχολόγο. Και ειναι εξαιρετική.
    Που βρίσκεσαι? Στην Αθήνα ή στην επαρχεία?

awareness
    Guest
    Που βρίσκεσαι? Στην Αθήνα ή στην επαρχεία?
    Επαρχεια.
    Τι είδους ιδεοληψίες 'η ψυχαναγκασμούς έχεις?

Επαρχεια.
    Τι είδους ιδεοληψίες 'η ψυχαναγκασμούς έχεις?
    Αυτή τη φορά έκοψα τα φάρμακα για να μείνω έγκυος και υποτροπιασα. Οπότε μου έχει κολλήσει ότι δε θέλω να πάρω φάρμακα, ότι θέλω να τα καταφέρω μόνη μου(αλλά πραγματικά έχω κουραστεί να προσπαθώ) , ότι δε θα μπορέσω ποτέ να κάνω άλλο παιδί, ότι είμαι άχρηστη, ότι δε θα κάνω ποτέ αδελφάκι στο παιδί μου και φταίω εγώ γιαυτό. Ότι εάν κάνω παιδί ενώ παίρνω φάρμακα, θα έχει κάποιο πρόβλημα, πως θα περάσω 9 μηνες πιστεύοντας αυτό το πραγμα, ότι η φίλη μου που γεννάει σε 2 μήνες προχωράει τη ζωή της και εγώ δε μπορώ. Νιώθω τύψεις, ενοχές, απελπισία και άλλα πολλα

Αυτή τη φορά έκοψα τα φάρμακα για να μείνω έγκυος και υποτροπιασα. Οπότε μου έχει κολλήσει ότι δε θέλω να πάρω φάρμακα, ότι θέλω να τα καταφέρω μόνη μου(αλλά πραγματικά έχω κουραστεί να προσπαθώ) , ότι δε θα μπορέσω ποτέ να κάνω άλλο παιδί, ότι είμαι άχρηστη, ότι δε θα κάνω ποτέ αδελφάκι στο παιδί μου και φταίω εγώ γιαυτό. Ότι εάν κάνω παιδί ενώ παίρνω φάρμακα, θα έχει κάποιο πρόβλημα, πως θα περάσω 9 μηνες πιστεύοντας αυτό το πραγμα, ότι η φίλη μου που γεννάει σε 2 μήνες προχωράει τη ζωή της και εγώ δε μπορώ. Νιώθω τύψεις, ενοχές, απελπισία και άλλα πολλα
    Επίσης παρατηρω πόσα παιδιά έχουν οι άλλοι γύρω μου και συγκρινομαι μαζί τους. Γενικά νιώθω ενοχές για αυτό που μου συμβαίνει. Δεν έιμαι καλά. Είσαι σε νησί?

awareness
    Guest
    Επίσης παρατηρω πόσα παιδιά έχουν οι άλλοι γύρω μου και συγκρινομαι μαζί τους. Γενικά νιώθω ενοχές για αυτό που μου συμβαίνει. Δεν έιμαι καλά. Είσαι σε νησί?
    Οχι, δεν είμαι σε νησι. Εγώ έχω και αποπροσωποποιηση και έντονες ιδεοληψίες περι υπαρξης μου. Έχεις παιδακι... Μη σε προβληματιζει αυτο. Οι ενοχές ξεπερνιούνται με δουλειά, δική σου κ του ψυχολόγου. Μήπως να αλλαξεις ψυχολογο?

Οχι, δεν είμαι σε νησι. Εγώ έχω και αποπροσωποποιηση και έντονες ιδεοληψίες περι υπαρξης μου. Έχεις παιδακι... Μη σε προβληματιζει αυτο. Οι ενοχές ξεπερνιούνται με δουλειά, δική σου κ του ψυχολόγου. Μήπως να αλλαξεις ψυχολογο?
    Τώρα άλλαξα αλλά είμαι πολύ κουρασμένη. Δε ξέρω αν είναι καλή ή όχι. Πραγματικά με πιάνει απελπισία ορισμένες φορές. Είναι πολύ δυσκολο

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια Θέματα

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
    Από Joker86 στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Τελευταίο μήνυμα: 22-12-2020, 16:24
  2. εγκυμοσυνη
    Από kapamaru!! στο forum Ψυχοφαρμακολογία
    Τελευταίο μήνυμα: 29-03-2018, 13:11
  3. Αντικαταθλιπτικά και εγκυμοσύνη
    Από maria37 στο forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Τελευταίο μήνυμα: 21-06-2009, 17:27
  4. εγκυμοσυνη κ αντικαταθλιπτικα