Results 16 to 30 of 33
Thread: θα ηρεμησω ποτε τελειως?
-
24-04-2009, 15:59 #16
Να σαι καλα βρε ντινι ειναι πολυ τυχεροι αυτοι που σε εχουν κοντα τους.Σε ευχαριστω πραγματικα που ασχολεισαι .Ειναι ενα προβλημα ονως που δεν εχει λυση τουλαχιστον γιατ τωρα.Εξαλλου ειναι επιλογη μου και θα πρεπει να τη στιριξω.Δεν αρκει ομως η αγαπη για να συμβιωνουνε 2 ανθρωποι ευτυχισμενα.Χρειαζονται και αλλα πραγματα.Τον ακουω και τον καταλαβαινω ομως μονο εγω?Νιωθω και λιγο μ------ς να προσπαθω μονο εγω.Τελος παντων πολυ σε κουρασα με τα προβληματα μου.Εσυ ειχες κανει καθολου ψυχοθεραπεια?Τον φοβο της λιποθυμιας τον εχεις ξεπερασει τελειωςκαι τις ζαλαδες?Εχω τα εχω ακομα λιγο ομως δεν τα αφηνω πλεον να με τρομαζουν τοσο οσο παλια
- 24-04-2009, 17:55 #17
katholou den me kourases..min anisuxeis....oxi psuxotherapeia den ekana pote.....ta vrisko moni mou me ton eauto mou..eksallou pisteyo pos gia na to kseperaseis prepei na ta vreis esu me ton eauto sou...oti kai na sou lene oi psuxologoi an den prospathiseis monos sou den ginetai tpt.....
os pros tin lipothumia gia na eimai eilikrineis,akoma kapoies fores to fovamai apla tolmao pleon...dld gia na sou doso na katalaveis skeftomai to eksis.....apo tote pou to epatha fovomoun min lipothumiso alla stin pragmatikotita poses apo autes tis fores lipothumisa?kamia...opote giati na ginei tora?einai toso aplo...esu mina mou lipothumises pote?an oxi giati na to fovasai?afou den sumvainei en telei....
pleon thelo na noioso na ziso dunata ti zoi pou leei kai to asma...))))))))
24-04-2009, 18:03 #18
Εχεις δικιο αν εσυ δεν τα εχεις βρει με τον εαυτο σου τι να σου κανει και ο ψυχολογος.Παντως εμενα με βοηθησε παρα πολυ και με εκανε να αταλαβω απο που πηγαζουν ολα αυτα τα προβληματα.Οχι οτι αλλαξε κατι που το εμαθα απλα ετσι για να μην νομιζω οτι ηρθαν ουρανοκατεβατα.εΓΩ ειχα λιποθυμησει 2 φορες πανω σε κριση πανικου για δευτερολεπτα ομως οχι κανονικη λιποθυμηα.Ακομα ομως με πιανουν τασεις αλλα τις ελεγχω με το να τολμαω και εγω.Δεν μπορουσα νακατεβω για ψωνια στην αγορα γιατι με επιανε ασταθεια και ταση λιποθυμιασ .Απο τον φοβο που ημουν μονη.Τωρα κατεβαινω μονη μου οχι τελειως ανετα αλλα τα καταφερνω μια χαρα.Σε βοηθησε καποιος εσενα οσο περνουσες αυτες τια καταστασεις?
24-04-2009, 18:14 #19
emena me empsuxone-empsuxonei to agori mou se olo auto...an den itan ekeinos den ksero pos tha itan ta pragmata...me voithaei omos para polu...einai polu kalos mazi mou k me noiazetai polu......apla kai emeis eixame kapoia provlimata...en telei katalava pos ego den ton katalavaina..prospathouse na me voithisei kai ego imoun stin kosmara mou.....
tasei lipothumias eixes dld oxi lipothumia.....den tavliastikes(me tin kali ennoia)
24-04-2009, 18:36 #20
Τασεις λιποθυμιας ειχα αλλα συνεχως.Τωρα θα το αισθανθω σε πολυ στρεσογονες καταστασεις.Ευτυχως που εχεις και κεινον διπλα σου γιατι οταν εχεις καποιον να τα μοιταζεσαι γινονται πιο ευκολα καπιοα πραγματα.Και ο αντρας μου με βοηθαει δεν λεω και με αγαπαει ομως ολα αυτα που αισθανεται τα κραταει μεσα του μην του φυγουν.Δεν τα εκδηλωνει.Εσενα σου δειχνει το ποσο δε νοιαζεται γιατι και αυτο ειναι σημαντικο.Δεν αρκει να το λεμε αλλα και να το δειχνουμε
.Οταν ομως δεν ειμαι ηρεμη μεσα μου και συνεχως νιωθω εκνευρισμο ή ελλειψη τρυφεροτητας ερχονται και τα συμπτωματα του αγχους και του στρες.
24-04-2009, 19:00 #21
isos omos kai ekeinos na prospathei na sou deiksei kati mesa apo tin stasi tou...to exeis skeftei auto?exeis skeftei mipos ponaei kai autos etsi pou se vlepei na talaiporise?merikoi anthropoi den deixnoun ta sunaisthimata tous...auto omos den simainei pos den exoun glukia mou.....i iremia prepei na erxetai apo mesa sou..an esu eisai kala tipota den mporei na se xalasei......auto einai dedomeno......
voithise ton gia na se voithisei,merikes fores apla kai mono mia agkalia dinei tin lusi.....dokimase,den exeis tipota na xaseis.....
24-04-2009, 19:14 #22
εχω δοκιμασει τα παντα καλη μου,ειναι ομως ετσι ο χαρακτηρας του κ δεν αλαζει.Πρεπει μαλλον να τοπαρω αποφαση και να μην περιμανω πλεον τιποτα απο μερια του.ΘΑ πρεπει ομως να καταπιεσω και να αρνηθω τις συναισθηματικες μου αναγκες.Ποτε απο παιδι δεν ειχα νιωσει τρυφεροτητα απο τους γονεις μου δεν ηταν του τυπου τους ετσι περιμενα κ εγω απο τον αντρα μου να μου καλυψει αυτα που δεν ενιωσα.Και απο οτι φαινεται λαθοςπεριμενα.Πολλες φορες νιωθω σαν να ζητιανευω μια καλη κουβεντα.Η ηρεμια που γραφεις ερχεται μεν απο μεσα μας ομως οταν δεν εισαι κ με τον ανθρωπο σου καλαπως να αισθανεσαι ηρεμη.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΕΝΑ ΧΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ...
24-04-2009, 21:40 #23
Αχ αυτοι οι αντρες μας εχουν καψει.Και γω απο τοτε π ειμαι παλυ με τον δικο μου(εχουμε χωρισει 2 φορες ) με πιανουν παλυ κρισεις.γιατι δεν μαφηνει υσιχια?πριν κανενα μισαορω εσθανομουν οτι θα με πιασει κρισηκαι πιρα ενα ζαναξ των 0.25 και ισα ισα την προλαβα,με επιασε βεβαια την ωρα π αρχισε να δρα το φαρμακο νομιζω.πωπω απαισιο ειναι οσες φορες κιαν το παθω γμτ
ετρεξα αμεσως στην τουαλετα και αδιασα το εντερο μου και κρατιθικα να μην κανω εμετοκαι βγαλο το ζαναξ.πυστεω να μην οαθω εξαρτηση με τοσο μικρη δοση γιατι την βδομαδα μια το πολυ δυο φορες περνω να ηρεμησω λιγο.ειμαι συνεχεια στην τσιτα.
ακομα νιωθω καπως απεσια.τρεμω κ αναγολιαζω.
25-04-2009, 00:09 #24
kali mou panikoula eisai sigouri pos auto einai krisi panikou?pote den mou exei sumvei kati tetoio...alla na mou peis sto kathena vgainei diaforetika...apo tin alli ego exo na po to eksis..oti den sas kaleiptei bgalte to apo ti zoi sas...min perimenete na ftiaksete kanena anthropo....apaitiste osa sas anikoun kai thelete..me liga logia parte ti zoi sta xeria sas kai min mizeriazete gia kanena logo
))
25-04-2009, 01:44 #25
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Δυστυχώς έτσι είναι, δεν μπορούν να σε στηρίξουν
πάντα οι δικοί σου. Εγώ όπως είχα γράψει και πριν λίγο καιρό μίλησα στον άντρα μου για το πρόβλημά μου, πολύ άγχος αλλά και άγχος όταν βρίσκομαι με άλλο κόσμο(μάλλον κοινωνική φοβία). Μου είχε πει ότι δεν το καταλαβαίνει και δεν μπορεί να με βοηθήσει. Τουλάχιστον έκανα
το βήμα και έκλεισα ραντεβού σε ψυχίατρο τον άλλον μήνα.
Βλέπω ότι χειροτερεύει κατάσταση. Κάθε μέρα τα ίδια. Μόνο σπίτι με οικεία άτομα μπορώ να είμαι καλά. Και δυστυχώς ακόμα καταφεύγω στην κατανάλωση αλκοόλ όταν είναι να αντιμετωπίσω κάποια κατάσταση, όπου θα παραβρεθώ π.χ σε κάποια παρέα, διότι θα με πιάσουν τα τρέμουλα, ταχυπαλμίες, κατι σαν τικ. Δεν μπορώ να πηγαίνω πουθενά.
Το Πάσχα ήμασταν καλεσμένοι, συνολικά γύρω στα 20 άτομα σε κάποιο τραπέζι, δεν ήπια
τπτ προσπάθησα να το παλέψω. Έλεγα ότι θα καθίσω στο τραπέζι να φάω ήρεμα ανάμεσα σε
τόσα άτομα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα, έτρεμαν τα χέρια μου, αισθανόμουν το κεφάλι μου να ζεσταίνεται, ήθελα επιτέλους να τελειώσει αυτή η παρέα και δεν έφαγα σχεδόν τπτ.
Και εγώ Μήνα μου αναρωτιέμαι, χαίρομαι βέβαια πολύ που θα πάω επιτέλους σε κάποιον ειδικό, αναρωτιέμαι όμως θα καταφέρω ποτέ να ξεπεράσω τις φοβίες μου και να ζήσω επιτέλους φυσιολογικά?
25-04-2009, 08:29 #26
Χρισση μου δεν εχεις ομως πραγματικα αναγκη να ακουσεις εναν καλο λογο απο τον αντρα σου?Δεν σου λεω οτι σε καταλαβαινει σιγουρα οχι γιατι ολα αυτα ειναι αγνωστα για αυτον οπως και για τον δικο μου,δεν μπορει ομως να σου δωσει μια αγκαλια κα να πει ειμαι διπλα σου.(Δεν μιλαω μονο για τον δικο σου αντρα αλλα και για τον δικο μου και για ολους τους αντρες που δεν μπορουν να καταλαβουν τις γυναικες τους που περνουν μια δυσκολη κατασταση).Στον ψυχιατρο θα πας γιατι?Για ψυχαλαλυση?Ψυχολογο δεν θα πρεπε?
Πανικουλα αφου εχετε χωρισει ηδη 2 φορες και με το που τα ξαναβρεικατε σε πιανουν κρισειςς γιατι ολο αυτο?Γιατι ξαναγυρισες σε αυτον ?Συμφωνω απολυτα με την NTINI ομως σε εναν γαμο ειναι δυσκολο να παρεις τη ζωη στα χερια σου και να αλλαξεις και πολλα πραγματα.Ειδικα οταν υπαρχει παιδι.Σε αυτην την περιπτωση θυπαρχουν 2 εκδοχες.Ή κανεις υπομονη και δεχεσαι την κατασταση καταπιεζοντας τις αναγκες σου και το εγω σου,ή κανεις την επανασταση σου φευγοντας απο μια κατασταση που δεν σε γεμιζει ,διαλυοντας την οικογενεις σου.Καλα και οταν εχει παψει να υπαρχει αγαπη ειναι πιο ευκολο ,οταν τον αγαπας ειναι το δυσκολο ναι μεν θελεις καπιοα αλλα πραγματα απο αυτον αλλα δεν θελεις και να τον χασεις και να τα ψαξεις αλλου.
25-04-2009, 11:11 #27
ειπε οι θα διορθωθει γιαυτο θελω να του δοσω κ αλλη μια ευκερια.
25-04-2009, 11:27 #28
Καλα εκανες κα του εδωσες μια ευκαιρια αν ατον αγαπας ομως δεν μπορει να γινεται συνεχεια αυτο.Να δινεις ευκαιτιες εννοω.Σε βοηθαει με αυτην την κατασταση που αντιμετωπιζεις?\\ πανικουλα?
25-04-2009, 11:37 #29
οχι αλλα δεν μπορω να ειμαι και μονη.και σε συκγριση με τον προιν αντρα μου αυτος ειναι ανωτερος σε ολα.ουτε μου μιλαει ασχημα ουτε χτυπαει ουτε τεμπελης ειναι.αν δεν με ηθελε πισω δεν θα ξαναγυριζα παντως ειχα σβισει και το κινητο του..ειμαι ερωτευμενη μαζι του νομιζω ,δεν τον αγαπαω ακομα.
25-04-2009, 11:42 #30
ειναι πολλα π με ενοχλουνε ομως πανω του και δεν βλεπω να υπαρχει μεγαμη συνεχεια.
1 δεν θελει να βγενουμε για καφε γιατι ειναι μεγαλος για τετια .,ενω προτημαει να βγενει για ρακες με φιλους
2 δεν σηκωνει το τηλ οτα τον περνω και εινε με φιλους
3δεν μου κανει δωρακια χχιχιχι
πυστεω ολα αυτα να τα αλλαξει.θα του τα πω απο κοντα οτι με ενοχλουν αυτα πανω του.
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....