τι μου συμβαινει?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2

τι μου συμβαινει?

Γεια σας ειμαι καινουριο μελος και ηθελα να μοιραστω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω φετος
    πιστευω οτι ειμαι ευτυχισμενη αλλα και τοσο στεναχωρημενη εχω πολλες παρεες αλλα δν νιω9ω κανεναν κοντα μου,πραγματικο φιλο να του ανοιχτω ελευ9ερα δν μπορω γενικα να εμπιστευτω ευκολα αν9ρωπους ακομα και αν ειναι ατομα που αγαπαω και ξερω οτι και αυτοι το ιδιο.Τελος παντων το κυριο προβλημα μου ειναι οτι ενω οταν βγαινω εξω με τις φιλες μου φαινομαι τοσο χαρουμενο ατομο γελαω συνεχεια,ειμαι η ψυχη της παρεας κανεις δν 9α μπορουσε να καταλαβει οτι περναω μια τοσο δυσκολη φαση και οταν παω σπιτι μου το βραδυ εχω αυπνιες και κλαιω(γενικα μπορει να κλαιω χωρις λογο) χαρακωνομαι τα βαζω με τον εαυτο μου ,εχω αυτοκαταστροφικη συμπεριφορα χωρις να εχει γινει κατι απλα μεσα μου δν αισ9ανομαι ενταξει εχω ενα κενο.Προσφατα εχασα και ενα αγαπημενο μου προσωπο και δν το χει μα9ει κανεις ουτε καν οι κολλητες μου.Νιω9ω τοσο μονη το μονο πραγμα που σκεφτομαι ειναι ποια ειναι η επομενη κινηση για να με βλαψω η να αυτοκτονησω....

Member
    Καλη μου σιγουρα σου εχει στοιχισει ο χαμος του αγαπημενου σου προσωπου πολυ ομως θα υπηρχε και μια πιο βαθια αιτια γιατην εκδηλωση αυτων των συμπτωματων.Το μονο που μπορω να σου πω ειναι να επισκευτεις καποιον ψυχολογο να σε βοηθησει να βγεις απο αυτην την κατασταση τωρα που ειναι νωρις.Γιατι δεν εχεις μιλησει σε κανενα για τον χαμο του αγαπημενου σου προσωπου,ισως αν γτο μοιραστεις με καποιον θα νιωσεις καλυτερα.Προσπαθησε να καταλαβεις πιο ειναι το προβλημα αλλα μαλλον θα ειναι καλυτερα να το προσπαθησεις με τη βοηθεια του ψυχολογου.Θα σε βοηθησει να καταλαβεις πολλα πραγματα για τον εαυτο σου