Famous Desires - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43

Thread: Famous Desires

Senior Member
    Κ μένα μ΄αρέσει η Γουινόνα.Η αγαπημένη μου με τη Τζολί.
    Το κορίτσι που άφησα πίσω....

Senior Member
    Έχεις δίκιο η Wynona είναι μόνο 1.63 (καλά βεβαια δεν είναι και νάνος..)... για τα ναρκωτικά αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο στον χώρο. Εμμ το είπα και προηγουμένως αυτές οι celebrities μονο τέλειες δεν είναι...

Senior Member
    Weird εννοεις απο την εμφανιση; εγω βγαζω παντα συμπερασματα για τον χαρακτηρα των αλλων απο την εμφανιση τους και σχεδον παντα πεφτω μεσα.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Weird εννοεις απο την εμφανιση; εγω βγαζω παντα συμπερασματα για τον χαρακτηρα των αλλων απο την εμφανιση τους και σχεδον παντα πεφτω μεσα.
    πιστεύεις δηλαδή οτι αυτά τα δύο συνδέονται?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Νομίζω οτι πιο πολύ απο τις γκριμάτσες και το ύφος θα αισθανόμουν και το χαρακτήρα κάποιου.
    Ενα όμορφο πρόσωπο μπορεί να μη σου βγάζει όλη την ομορφία του λόγω χαρακτήρα, και αντίστροφα.

Senior Member
    Originally posted by weird
    Πιστεύετε οτι μπορείτε να καταλάβετε/διακρίνετε στοιχεία του χαρακτήρα κάποιου ηθοποιού??
    Μερικά μπορεί και ναι.
    Ακόμα κ αν δε μπορούμε να τα γράψουμε,ασυνείδητα αυτά γοητεύουν....Στον Ντεπ π.χ. με γοητεύει που είναι ακραίος,
    που υποθέτω ότι έχει κάνει τρελά ταξίδια μέσα του κ γενικώς τα μάτια του έχουν κάτι σαν να είδαν τρομερά πράγματα.Κ τα μάτια κυριολεκτικά κ μεταφορικά.Μ΄αρέσουν οι \'τολμηροί\'.
    Στον Πατσίνο με γοητεύει η δύναμή του,η πίστη στον εαυτό του.Δυνατή προσωπικότητα.

Senior Member
    Το ειχαμε ξανασυζητησει αυτο. Πιστευω πως ο χαρακτηρας καθρεφτιζεται στο προσωπο. Πχ μου αρεσει πολυ η Ρανια Θρασκια και ας ειναι χοντρουλα γιατι βγαζει μια γλυκα και ηρεμια το προσωπο της που σπανια την βρισκεις. Ενω η Μπελουτσι που ειναι ο ορισμος της γυναικας δεν εχει το στυλ που θα ηθελα
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Αναρωτιέμαι, πως να είναι ο χαρακτήρας της Τζούλια Ρόμπερτς... Την θεωρώ ιδιαίτερα όμορφη.

Senior Member
    Ποτε δεν μου αρεσαν καθολου η Ρομπερτς και η Τζολι. Ειδικα την πρωτη την θεωρω τρομερα ξενερωτη

Senior Member
    Originally posted by weird
    Αναρωτιέμαι, πως να είναι ο χαρακτήρας της Τζούλια Ρόμπερτς... Την θεωρώ ιδιαίτερα όμορφη.
    Νομίζω πως η συγκεκριμένη είναι περισσότερο γλυκιά παρά όμορφη. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή..

Όσο για τον χαρακτήρα, μέσα σε όλη αυτή την ηθοποιία δεν απομένει και πολύ χαρακτήρας (δεν μιλάω μόνο για την Τζούλια). Όμως αυτό είναι σχετικό γιατί δεν ταιριάζουν όλοι οι ρόλοι σε όλους τους ηθοποιούς.

Senior Member
    Εντάξει φιλικά καλή φαίνεται αλλά σα γυναίκα τι να δούμε εμείς....

Senior Member
    χεχε οταν ημουν εφηβη ralf maccio -karate kid ? lol- μετα φυσικα jonnie depp- 21 jumb street- μα που τα θυμηθηκα τωρα χαχα και καποια ετη αργοτερα ralf fiennes -αγγλος ασθενης-οσκαρικα δραματα οχι αστεια

καλε ξεχασα και τον μεγαλυτερο ΄\'ερωτα\'\' david duckovny the x files..μιλαμε για πορωση τοτε..χεχε φανατικ με ολη τησημασια της λεξης :P:P
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Οταν βλεπεις τον Ντουκοβνι νομιζεις οτι θα κοιμηθει ορθιος :).

Page 3 of 3 FirstFirst 123