Ο σύντροφός μου δεν θέλει σεξ - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 275
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sofiasofaci View Post
    Επίσης, δεν θα δούλευε 12ωρο.
    Σε αυτό το σπίτι εσύ είσαι ο άνδρας και εκείνος η γυναίκα μου φαίνεται. Σόρι αλλά έτσι το βλέπω και για εμένα έτσι είναι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by fanh View Post
    ο τύπος είναι καραγκιόζης απλά...δεν μπορώ να το πω πιο κομψά.
    Είσαι κλάσεις ανώτερη με σπουδές με στρωμένη δουλειά με τα πάντα σου και αυτός είναι ένας τεμπέλης που θέλει να τα έχει όλα έτοιμα και τις οικονομικές υποχρεώσεις τακτοποιημένες. Αυτός δεν θέλει γυναίκα να κάνει οικογένεια, αυτός θέλει μία χορηγό-μαμά να τον μεγαλώνει. Και δεν μπάινει καν στον κόπο να φτιάξει ένα πιάτο φαί, να πετάξει τα σκουπίδια του.

Κοπέλα μου, καλή μου κοπέλα δε σε ξέρω αλλά φύγε όσο προλαβαίνεις. Σου καλύπτει όπως λες κάποια πράγματα αλλά οκ αυτά άνθρωποι είμαστε και θα συμπαρασταθούμε σε μια δύσκολη στιγμή και στο νοσοκομείο θα πάμε και οκ. Αυτά τα κάνει ο καθένας μας. ¨ομως όταν μιλάμε για τον άνθρωπο που θα κάνουμε οικογένεια και θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί του (έστω θεωρητικά) Ζητάμε κατανόηση, αγάπη στην πράξη και όχι στα λόγια και όταν προκύπτει ένα πρόβλημα βρίσκω λύση όχι δεν ξέρω και πουλάω φούμαρα. Επίσης στη σχέση είστε δύο. Το να μην σε ικανοποιεί σημαίνει ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ! ΤΕΛΟΣ!

Όσον αφορά το σπίτι εφόσον το σπίτι είναι και στο δικό σου όνομα δεν ξέρω αν έχει το δικαίωμα να σε διώξει όπως λέει. Θα σου έλεγα να φύγει αυτός και να βρεθεί να ψάχνει το επόμενο θύμα του, όμως δεν ξέρω για τι είναι ικανός και τι ψυχολογικό πόλεμο μπορεί να σου κάνει για να σε διώξει. (αν και αυτό με το σεξ είναι ήδη ψυχολογικό πόλεμος). Πάρε δύναμη και πάρε τις σωστές αποφάσεις για σένα.
    Είναι αγύριστο κεφάλι και δεν θα φύγει. Μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο, δεν μου μιλάει και κάνει σαν μην υπάρχω (passive-aggressive, silent treatment) και λέει ότι εγώ τα κάνω και είναι τοξική η αγάπη μου επειδή ζητώ αυτά που προανέφερα.

Senior Member
    Αυτό παρατηρώ απάθεια με όλους και όλα. Μόνη του έννοια να μπει να παίξει MOBA και να έχει χόρτο, τίποτα άλλο. Μου λέει σχέδια για να αλλάξει δουλειά, να πάρει μηχανάκι κ.λπ, αλλά δεν βλέπω να κάνει κάτι.
    Αν μείνεις εκεί θα ακούσεις πολλά "θα". Μα παααρα πολλά. Στα λόγια. Στην πράξη όμως, και στο λέω με πολύ ειλικρίνεια και σιγουριά, δεν θα δεις τίποτα.
    Ξέρω από κοντινό μου περιβάλλον έναν τύπο ακριβώς έτσι όπως τον περιγράφεις. Δεν σου συνιστώ να μείνεις μαζί του. Η απόφαση όμως είναι δική σου.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Σε αυτό το σπίτι εσύ είσαι ο άνδρας και εκείνος η γυναίκα μου φαίνεται. Σόρι αλλά έτσι το βλέπω και για εμένα έτσι είναι!
    Αν ως άντρα ορίζεις ότι αναλαμβάνω ευθύνες, είμαι ανεξάρτητη και αυτοεξυπηρετούμαι αυτό ισχύει! Σκέψου ότι έχω μαγειρέψει και αν δεν του ετοιμάσω το μπολ να το πάρει μαζί του δεν παίρνει φαγητό, γιατί λέει δεν προλαβαίνει!

Senior Member
    Αν ως άντρα ορίζεις ότι αναλαμβάνω ευθύνες, είμαι ανεξάρτητη και αυτοεξυπηρετούμαι αυτό ισχύει! Σκέψου ότι έχω μαγειρέψει και να δεν του ετοιμάσω το μπολ να το πάρει μαζί του δεν παίρνει φαγητό, γιατί λέει δεν προλαβαίνει!
    Εσύ στις εξεταστικές δουλεύεις 15ωρα και η κόρη σορι αλλά δεν μπορω να τον πω αλλιώς θέλει 8ρακι. Τελικά έσφαλα γιατί του αρκούν τα 800 ευρώ, οπότε το πρόβλημα του δεν είναι οτι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει απέναντι σου αλλά ότι τον βολεύει η κατάσταση μια χαρά.... Και πες του επίσης ότι κάτι τύπους σαν και αυτόν περιμένουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν και του τα εχουν στρωμένα. Να 'ναι σίγουρος....

Senior Member
    Είναι αγύριστο κεφάλι και δεν θα φύγει. Μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο, δεν μου μιλάει και κάνει σαν μην υπάρχω (passive-aggressive, silent treatment) και λέει ότι εγώ τα κάνω και είναι τοξική η αγάπη μου επειδή ζητώ αυτά που προανέφερα.
    Δεν πειράζει γιαυτό επειδή είναι τοξική η αγάπη σου φεύγεις να τον γλιτώσεις τον καημενούλη που τον έχεις όλη μέρα με το μαστίγιο και του λες να κάνει τα αυτονόητα.
    Κρίνε και κάνε ότι είναι λιγότερο ψυχοφθόρο για σένα. Έχε στο νου σου βέβαι όταν καταλάβει ότι χάνει τον χορηγό του και τη νταντά του ίσως προσπαθήσει να σε μεταπείσει και να σου πει διάφορες μπαρουφιές.
    Δεν βλέπει κανείς πολύ καλά παρά μονάχα με την καρδιά.Ότι είναι σημαντικό, δεν το βλέπουν τα μάτια.

Senior Member
    Εσύ στις εξεταστικές δουλεύεις 15ωρα και η κόρη σορι αλλά δεν μπορω να τον πω αλλιώς θέλει 8ρακι. Τελικά έσφαλα γιατί του αρκούν τα 800 ευρώ, οπότε το πρόβλημα του δεν είναι οτι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει απέναντι σου αλλά ότι τον βολεύει η κατάσταση μια χαρά.... Και πες του επίσης ότι κάτι τύπους σαν και αυτόν περιμένουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν και του τα εχουν στρωμένα. Να 'ναι σίγουρος....
    Έχει ζήσει 6 μήνες στον Καναδά και μου τον παρουσιάζει ως το ιδανικό μέρος και εκεί θέλει να πάει να ζήσει...Ότι όλα εκεί είναι εύκολα και θα έπαιρνε περισσότερα χρήματα.

Senior Member
    Δεν πειράζει γιαυτό επειδή είναι τοξική η αγάπη σου φεύγεις να τον γλιτώσεις τον καημενούλη που τον έχεις όλη μέρα με το μαστίγιο και του λες να κάνει τα αυτονόητα.
    Κρίνε και κάνε ότι είναι λιγότερο ψυχοφθόρο για σένα. Έχε στο νου σου βέβαι όταν καταλάβει ότι χάνει τον χορηγό του και τη νταντά του ίσως προσπαθήσει να σε μεταπείσει και να σου πει διάφορες μπαρουφιές.
    Του είπα τι απαντήσεις πήρα από το φόρουμ και επιμένει ότι τον πιέζω, αλλά παρατηρώ ότι όλοι και όλα τον πιέζουν. Έχει γενικά πολύ στενά όρια και εστιάζει μόνο στα δικαιώματά του και στο οτι έχει δίκιο, π.χ. θα πώ κάτι που θα τον ενοχλήσει σε έναν καβγά θα μου έχει πει κι εκείνος πολλά, αιτιολογεί πάντα αυτά που λέει (σαν να μου άξιζαν) και εστιάζει στο ένα που είπα εγώ.

Senior Member
    Συμφωνώ. Όχι ίσως. Θα προσπαθήσει σίγουρα να σε μεταπείσει. Αλλά μη περιμένεις να κάνει καμιά τρέλα για πάρτη σου, όχι γιατί δεν θέλει απλά ο άνθρωπος ΒΑΡΙΈΤΑΙ που ζει.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Του είπα τι απαντήσεις πήρα από το φόρουμ και επιμένει ότι τον πιέζω, αλλά παρατηρώ ότι όλοι και όλα τον πιέζουν. Έχει γενικά πολύ στενά όρια και εστιάζει μόνο στα δικαιώματά του και στο οτι έχει δίκιο, π.χ. θα πώ κάτι που θα τον ενοχλήσει σε έναν καβγά θα μου έχει πει κι εκείνος πολλά, αιτιολογεί πάντα αυτά που λέει (σαν να μου άξιζαν) και εστιάζει στο ένα που είπα εγώ.
    Ξερεις πώς λέγεται αυτός ο άνθρωπος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Συμφωνώ. Όχι ίσως. Θα προσπαθήσει σίγουρα να σε μεταπείσει. Αλλά μη περιμένεις να κάνει καμιά τρέλα για πάρτη σου, όχι γιατί δεν θέλει απλά ο άνθρωπος ΒΑΡΙΈΤΑΙ που ζει.
    Ισχύει.. Σε αστείο όταν είμααστε καλά και μου λέει κάτι που δεν θέλω και καλά, του λέω θα σου ρίξω κώνειο στο φαγητό και μου λέει πάντα "γλυκιά λύτρωση".

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Ξερεις πώς λέγεται αυτός ο άνθρωπος?
    Μπορώ να σκεφτώ πολλά, αλλά τι εννοείς;

Senior Member
    Έχει ζήσει 6 μήνες στον Καναδά και μου τον παρουσιάζει ως το ιδανικό μέρος και εκεί θέλει να πάει να ζήσει...Ότι όλα εκεί είναι εύκολα και θα έπαιρνε περισσότερα χρήματα.
    Ε ας πάει Καναδά τότε να βρει την τύχη του σε κανα Τορόντο ή Βανκούβερ ή κανα Μόντρεαλ και όταν θα ζήσει καμια πενταετία και δει πως τελικά η ζωή δεν είναι όπως ήταν το 6μηνο που έζησε και θα θέλει να γυρίσει πίσω θα τα ξαναπούμε....

Να σου πω κατι τον δέκατο χρόνο που ήμουν στην Αγγλία στο Λονδίνο, είχα ξεκινήσει να έχω αυτοκτονικές τάσεις από ένα συνδυασμό παραγόντων, καθημερινότητα, τρόπο ζωής των Αγγλων μα πρωτίστως το κλίμα αν δεν είχα καταφέρει να γυρίσω τώρα θα είχα αυτοκτονήσει και δεν έχει σημασία ούτε το πόσα έβγαζα, ούτε το που ζούσα, ούτε το τι ενδεχομένως να είχα πετύχει πχ εδρα σε πανεπιστήμιο.

Α θέλει residence card ο Καναδάς. Ουπς και σε αυτό άτυχος....

Senior Member
    Ε ας πάει Καναδά τότε να βρει την τύχη του σε κανα Τορόντο ή Βανκούβερ ή κανα Μόντρεαλ και όταν θα ζήσει καμια πενταετία και δει πως τελικά η ζωή δεν είναι όπως ήταν το 6μηνο που έζησε και θα θέλει να γυρίσει πίσω θα τα ξαναπούμε....

Να σου πω κατι τον δέκατο χρόνο που ήμουν στην Αγγλία στο Λονδίνο, είχα ξεκινήσει να έχω αυτοκτονικές τάσεις από ένα συνδυασμό παραγόντων, καθημερινότητα, τρόπο ζωής των Αγγλων μα πρωτίστως το κλίμα αν δεν είχα καταφέρει να γυρίσω τώρα θα είχα αυτοκτονήσει και δεν έχει σημασία ούτε το πόσα έβγαζα, ούτε το που ζούσα, ούτε το τι ενδεχομένως να είχα πετύχει πχ εδρα σε πανεπιστήμιο.
    Σε καταλαβαίνω.. Δεν έχω ζήσει εξωτερικό, αλλά επειδή το έχουμε συζητήσει πολλές φορές για μετανάστευση, εγώ δεν θέλω και εκείνος στραβώνει μαζί μου για αυτό. Αλλά μου αρέσει ο τρόπος που ζω και δεν δυσκολεύομαι και επαγγελματικά, οπότε γιατί να μπω σε αυτή τη διαδικασία;

Senior Member
    Μπορώ να σκεφτώ πολλά, αλλά τι εννοείς;
    Είναι φουλ χειριστικος. Είναι τοξικος. Θα παίξουν τα νεύρα σου αν μείνεις κι άλλο μαζί του. Και ένα είναι σίγουρο. Δεν θα βρεις ποτέ το δίκιο σου. Και θα νιώθεις άσχημα γι αυτό. Σε πνίγει. Αν φύγεις θα γλιτώσεις. Αν μείνεις θα με θυμηθείς κάθε μέρα και δεν στο εύχομαι.

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast