Ο σύντροφός μου δεν θέλει σεξ - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast
Results 241 to 255 of 275
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή μας. Θέτουμε όμως κάποιες προτεραιότητες σε αυτήν. Εγώ για παράδειγμα έχω συνυπάρξει χωρίς να μπω σε διαδικασία σχέσης με έναν αριθμό γυναικών στην ζωή μου στην Ελλάδα. Όταν δοκιμάζεις λοιπόν με διάφορους τρόπους και με την επήρρεια ναρκωτικών μήπως καταφέρεις να ξεγελάσεις τον εαυτό σου, το είναι σου και διαπιστώνεις πως τελικά δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου και πως η γυναίκα που θες στην ζωή σου πρέπει να έχει αυτό το σεξουαλικό χαρακτηριστικό για να είσαι καλά, όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία, γιατί ξέρεις, το έχεις ζήσει στο πετσί σου με όλους τους τρόπους πως δεν απέδωσαν καρπούς τα υπόλοιπα στο να συνυπάρξεις με κάποια. Είμαι ζωντανό παράδειγμα. Κανείς δεν είναι τέλειος και είναι αδύνατο να μπορούμε να βρούμε σε απόλυτο βαθμό αυτά που θα μας καλύψουν τις προτεραιότητες και τα κριτήρια μας σε κάποιον άνθρωπο, τουλάχιστον ας καλύψουμε την βασικότερη ανάγκη που είναι το α και το ω σε μία σχέση. Ελλείψεις υπάρχουν παντού, όταν όμως η έλλειψη είναι το ίδιο το σεξ εκεί τι σόι συμβιβασμό μπορεί να κάνει κάποιος; Αυτό το κλικ που λες για εμένα είναι το σεξουαλικό κομμάτι τίποτα άλλο δεν θα με ένοιαζε ή σχεδόν τίποτα άλλο όπως θα καταλάβεις με ένα ακραίο παράδειγμα που γράφω παρακάτω.

Και για να σε βοηθήσω σε αυτό που μου λες, ας κάνουμε μία υπόθεση. Έστω πως βρίσκω αυτή που θέλω στην ζωή μου αλλά έχει παράλληλα και το ελάττωμα να είναι ηρωινομανής εκεί τι γίνεται; Εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά, αν δεν θέλει να με αφήσει να την βοηθήσω και δεν μπορώ να κάνω κάτι, ναι, αλλά αν στο ελάχιστο ενδιαφέρεται για εμένα ενώ εγώ θα έδινα τα πάντα για αυτήν, θα έκανα τα αδύνατα δυνατά για να την βοηθήσω και θα το πετύχαινα, ενα κλικ θα ήθελα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου για να με αφήσει να την βοηθήσω και από εκεί και πέρα το πρόβλημα θα το έχω εγώ.

Διάβασα για ένα τεστ ποιο πάνω και καλώς ή κακώς το έχω κάνει και εγώ και με τοποθετεί στους πρωταγωνιστές και σε αυτούς που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να λύσουν τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων πρώτα και μετά των δικών τους. Έτσι λέει, έτσι σου γράφω (είμαι έτσι; ναι είμαι έτσι το αναγνωρίζω, βλέπω τα προβλήματα των άλλων ως πρόκληση και θέλω να τα λύνω ή να αναζητώ την λύση τους).
    Αυτο λέω. Ότι ο καθένας μας θέλει το κλικ του είτε είναι σεξουαλικο είτε κάτι άλλο.
    Και ναι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα αλλά ούτε να βασιστουμε μόνο σε αυτό το κλικ και να κάνουμε μετά παντού υποχωρήσεις. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικά πρέπει να ταιριάζουν στα περισσότερα πράγματα και να υποχωρούν σε λιγότερα.
    Επίσης πιστεύω ακράδαντα ότι οι σχέσεις είναι πολύ περίπλοκες. Δεν υπάρχουν κανόνες. Το θέμα είναι σε μία σχέση να νιώθεις καλά και όχι να καταπιεζεσαι.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Λογικη και παράνοια ξερεις δεν απεχουν και πολύ πες του, οταν καποιος μπλεκει με τετοιους χαρακτηρες ..Ανετα σε οδηγούν εκει χωρίς να το καταλάβεις ...

Σε πληροφορω οτι με το εξαχρονο πλεον κανεις κανονικοτατα συζήτηση χωρις να χτυπιεται στο πατωμα και μαλιστα εχει και επιχειρήματα .....
    Γι αυτο οταν συνανταω αντρες απο τα 25 με 30 και μετα και αντιδρούν χειροτερα απο μωρα απορώ με τι νοοτροπία μεγάλωσαν και αν πλεον υπαρχει προοπτική να αλλάξουν ...

Αν και νομιζω με αυτα που βλεπω και διαβαζω εδω μέσα πολλοι ήδη ειναι καμμένα χαρτια και δεν προκειται να αλλάξουν, οποτε τον χρονο σου χανεις ,γιατι μπορει να αντιδραει σαν μωρο ,αλλα ας ξυπνησει και ας καταλαβει οτι ειναι αντρας και μαλιστα στην ηλικια του αλλοι συντηρούν οικογενειες με παιδιά ...

Αντε γιατι πλεον ολοι οι αντρεςς που ειναι σε παρομοιες θεσεις βαπτιζουν την ανικανοτητα τους και την ανωριμοτητα τους ψυχολογικο και πραγματικα αδικουν ατομα που οντως παλευουν με αυτα ..
    Εκεινα τουλαχιστον δειχνουν σημαδια βελπτιωσης και δεν προσπαθουν να κρυφτουν πισω απο ταμπελες ..

Ειλικρινα απορω βρε Σοφια μου με την υπομονη σου ,αλλα φιλόλογος εισαι επιβάλλεται να εχεις υπομονη με τα ¨παιδια¨ αλλα κρατα την για τα δικα σου, θα σε χρειαστεί και σιγουρα εκει θα πιάσει τοπο..
    Έχω υπομονή, γιατί όντως τον αγαπάω, αλλά πλέον νομίζω έχω εξαντληθεί...

Senior Member
    Θα σου δώσω και τα 5 ENFJ-A
    Το ΕΝFJ το πέτυχα με βάση την περιγραφή σου χαχαχα

Άκουσε με δεν έχω υψηλά στάνταρ δεν ζητάω τον ουρανό με τα άστρα, θέλω όμως κάτι συγκεκριμένο, διάβασε αυτο το θέμα να καταλάβεις και πες μου εσύ σαν γυναίκα μετά, πόσο εύκολο θα ήταν να βρω μία τέτοια γυναίκα στη ζωή μου.

https://forum.psychology.gr/threads/...�ι-είμαι
    Πάντως να ξέρεις δεν είναι και ανεφικτό αυτό που ψαχνεις.αμα σου πω για την δική μου περίπτωση θα δεις ότι όλα είναι πιθανά. Λίγη τύχη χρειάζεται.
    Συγνώμη βέβαια στην Σοφία γιατί είναι άσχετο με το θέμα της αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Αυτο λέω. Ότι ο καθένας μας θέλει το κλικ του είτε είναι σεξουαλικο είτε κάτι άλλο.
    Και ναι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα αλλά ούτε να βασιστουμε μόνο σε αυτό το κλικ και να κάνουμε μετά παντού υποχωρήσεις. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικά πρέπει να ταιριάζουν στα περισσότερα πράγματα και να υποχωρούν σε λιγότερα.
    Επίσης πιστεύω ακράδαντα ότι οι σχέσεις είναι πολύ περίπλοκες. Δεν υπάρχουν κανόνες. Το θέμα είναι σε μία σχέση να νιώθεις καλά και όχι να καταπιεζεσαι.
    Εγώ σε όλη αυτή τη φάση που περιγράφεις, έχω μία τεράστια διαφορά. Είμαι submissive by nature στη γυναίκα που μπορεί να με δαμάσει σεξουαλικά στην καθημερινότητα στο οτιδήποτε, οπότε θα δεχόμουν με τεράστια χαρά την οποιαδήποτε υποχώρηση στο οτιδήποτε. Ακούγεται άρρωστο, διαστροφικό αλλά σκέψου το λίγο στην ψυχολογική του σκοπιά και θα δεις πως είναι έτσι, γιατί αυτό είμαι. Αλλά αυτό αφορά μόνο εμένα, όχι εσάς... εσείς για τους εαυτούς σας σωστά τα λέτε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by sofiasofaci View Post
    Το ΕΝFJ το πέτυχα με βάση την περιγραφή σου χαχαχα
    Δεν ξέρω αν είναι και τόσο καλό το να είναι κάποιος ENFJ. Φαίνεται οκ, αλλά δεν ξέρω αν είναι....

Senior Member
    Δεν ξέρω αν είναι και τόσο καλό το να είναι κάποιος ENFJ. Φαίνεται οκ, αλλά δεν ξέρω αν είναι....
    Το ίδιο μπορώ να σου πω εγώ για το INTJ που είμαι εγώ ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Πάντως να ξέρεις δεν είναι και ανεφικτό αυτό που ψαχνεις.αμα σου πω για την δική μου περίπτωση θα δεις ότι όλα είναι πιθανά. Λίγη τύχη χρειάζεται.
    Συγνώμη βέβαια στην Σοφία γιατί είναι άσχετο με το θέμα της αυτό.
    Δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στα γεγονότα και στη λογική. Τα γεγονότα δείχνουν πως είμαι κάποιος που δουλεύει από 8 ωρες μέχρι 12 την ημέρα αναλόγως την ημέρα σε ένα χώρο που δεν υπάρχουν γυναίκες και μετά γυρίζει σπίτι του. Ακόμα όμως και να άλλαζα κάτι σε αυτό, πχ το να έβγαινα κάθε βράδυ έξω νομίζω πως δεν θα έκανε την τεράστια διαφορά στην εξεύρεση. Οπότε μέσες άκρες νομίζω πως για την υπόλοιπη ζωή μου θα απολαμβάνω; την ελευθερία μου γιατί η λογική λέει δεν....

Senior Member
    Εγώ σε όλη αυτή τη φάση που περιγράφεις, έχω μία τεράστια διαφορά. Είμαι submissive by nature στη γυναίκα που μπορεί να με δαμάσει σεξουαλικά στην καθημερινότητα στο οτιδήποτε, οπότε θα δεχόμουν με τεράστια χαρά την οποιαδήποτε υποχώρηση στο οτιδήποτε. Ακούγεται άρρωστο, διαστροφικό αλλά σκέψου το λίγο στην ψυχολογική του σκοπιά και θα δεις πως είναι έτσι, γιατί αυτό είμαι. Αλλά αυτό αφορά μόνο εμένα, όχι εσάς... εσείς για τους εαυτούς σας σωστά τα λέτε....
    Μα το ίδιο λέμε και πάλι. Αφού θα δεχοσουν με χαρά όπως λες την οποιαδήποτε αποχώρηση θα πει ότι θα ένιωθες καλά μέσα σε αυτή τη σχέση. Σε γεμίζει με τον τρόπο που θέλεις. Άρα δεν καταπιεζεσαι..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στα γεγονότα και στη λογική. Τα γεγονότα δείχνουν πως είμαι κάποιος που δουλεύει από 8 ωρες μέχρι 12 την ημέρα αναλόγως την ημέρα σε ένα χώρο που δεν υπάρχουν γυναίκες και μετά γυρίζει σπίτι του. Ακόμα όμως και να άλλαζα κάτι σε αυτό, πχ το να έβγαινα κάθε βράδυ έξω νομίζω πως δεν θα έκανε την τεράστια διαφορά στην εξεύρεση. Οπότε μέσες άκρες νομίζω πως για την υπόλοιπη ζωή μου θα απολαμβάνω; την ελευθερία μου γιατί η λογική λέει δεν....
    Ούτε εγω πιστευα μέχρι την στιγμή που μου συνεβει.αν κατάλαβα και καλα τι ζητάς δεν θεωρώ ότι είναι και κατι τοσοοοο ανεφικτο.
    Για να καταλαβω εσύ είσαι ακόμη σε σχέση με κάποια που δεν σε ικανοιποιει?κι αν ναι γιατί είστε μαζί ακομη?

Senior Member
    Ούτε εγω πιστευα μέχρι την στιγμή που μου συνεβει.αν κατάλαβα και καλα τι ζητάς δεν θεωρώ ότι είναι και κατι τοσοοοο ανεφικτο.
    Για να καταλαβω εσύ είσαι ακόμη σε σχέση με κάποια που δεν σε ικανοιποιει?κι αν ναι γιατί είστε μαζί ακομη?
    Oχι δεν είμαι σε σχέση είμαι ελεύθερος...

Oχι δεν είμαι σε σχέση είμαι ελεύθερος...
    Α οκ.γιατί στο προηγούμενο θέμα που μου εστειλες διάβασα ότι ήσουν σε σχέση και δεν μπορουσες να χωρισεις.
    Πάντως να ξέρεις εγώ δεν θεωρώ ότι είναι τοσο δύσκολο να βρεις αυτή που θα καταφέρει να σε κερδισει.αρκεί να της πεις και εσύ τι ζητάς και τι σου αρέσει από κάποια σχέση.

Senior Member
    Α οκ.γιατί στο προηγούμενο θέμα που μου εστειλες διάβασα ότι ήσουν σε σχέση και δεν μπορουσες να χωρισεις.
    Πάντως να ξέρεις εγώ δεν θεωρώ ότι είναι τοσο δύσκολο να βρεις αυτή που θα καταφέρει να σε κερδισει.αρκεί να της πεις και εσύ τι ζητάς και τι σου αρέσει από κάποια σχέση.
    Είναι δύσκολο να το εξωτερικεύσεις, γιατί χρειάζεται το σωστό timing και είναι και αναλόγως τον άνθρωπο. Για παράδειγμα υπάρχουν γυναίκες που θα πούνε πχ μα καλά τι μου λέει ακόμα δεν γνωριστήκαμε και υπάρχουν γυναίκες που θα σου πούνε μα καλά γιατί δεν μου το είπες εξ αρχής. Σε ποια γυναίκα θα έχω πέσει; Δεν το ξέρω, άρα δεν ξέρω και το σωστό timing και γενικά είναι λίγο πολύπλοκο ζήτημα.

Είναι δύσκολο να το εξωτερικεύσεις, γιατί χρειάζεται το σωστό timing και είναι και αναλόγως τον άνθρωπο. Για παράδειγμα υπάρχουν γυναίκες που θα πούνε πχ μα καλά τι μου λέει ακόμα δεν γνωριστήκαμε και υπάρχουν γυναίκες που θα σου πούνε μα καλά γιατί δεν μου το είπες εξ αρχής. Σε ποια γυναίκα θα έχω πέσει; Δεν το ξέρω, άρα δεν ξέρω και το σωστό timing και γενικά είναι λίγο πολύπλοκο ζήτημα.
    Το σωστό timing δεν είναι φυσικά από το πρώτο ραντεβού αλλά ούτε και πολύ αργότερα. Σιγουρα καποιες δεν θα το δεχτούν άσχετα σε ποιο ραντεβού θα το πεις.απλά η ειλικρινια είναι πολύ σημαντική. Σε αυτή τη σχέση που είχες στο θέμα που μου εστειλες είχες πει τις προτιμήσεις σου?ή δεν γνωριζε?

Senior Member
    Επειδή καταλαβαίνω την φάση σου, δεν χρειάζονται δηλώσεις...το δείχνεις την κατάλληλη στιγμή,αν καταλαβαινεις τι εννοώ...αν είναι σε αντίστοιχη φάση θα το καταλάβει.....

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast