Results 136 to 150 of 683
-
30-04-2009, 23:22 #136
Originally posted by anwnimi
Originally posted by weird
Πάνο στα χω μαζεμένα να σου τα αποθέσω άλλη στιγμή.
Λιτά και περιποιημένα, όπως τα θέλεις..
χεχε
Πρόσεχε μόνο, μη πάθεις κανένα φιλαυτιακό σύνδρομο μέχρι να τα δημοσιεύσω ....
:PPPP
Προβλέπω οργή
- 30-04-2009, 23:25 #137
οργή λαού; :)
Πανε περάσανε αυτά, εκφράζουμε νομίζω Πάνο τις διαφωνίες μας σε πιο ήρεμα πλαίσια-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
30-04-2009, 23:56 #138
Καλά, πόσα quote έχει! λολ, καλά βρε Anwnimi, δεν θα ήταν λίγο καλύτερο να έσβηνες τα προηγούμενα quote και να γράφες μόνο τα τελευταία? Just sayin...
Συμφωνώ με την αποφυγη των γκρίζων ζωνών που γράφεις. Δϋσκολα πλέον συναντάς ανθρώπους που αμφισβητούν ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό τους, η αυτο-αμφισβήτηση θεωρείται μειονέκτημα στις μερες μας ενώ η ισχυρογνωμοσύνη ένδειξη αυτοπεποίθησης
Το ότι όμως δεν είναι είναι στατιστικά πιθανό να πέσεις μέσα δε σημαίνει ότι είναι κακό να βγάζεις κάποια πιθανά συμπεράσματα τα οποία όμως να αναγνωρίζεις ότι μπορεί να είναι και εσφαλμένα λόγω του υποκειμενικού που αναφέραμε. Τα μοιράζεσαι και μέσα από την αλληλεπίδραση και το μοίρασμα φτάνεις τελικά πιο κοντά στο αντικειμενικό
Σε αυτό το φορουμ που κατηγορήθηκα αμέσως και άρχισαν να γίνονται αμέσως αμέσως μαύρες εικασίες για μένα πειράζει? ;)
Ναι φυσικά και σοβαρά σε ρωτάω! Άλλωστε όλα αυτά που γράφω τα γράφω σοβαρά-απλά μερικές φορές διαλέγω το ανάλαφρο γνωστό μας ύφος:)
Μμμ, εγώ πάλι με το flamming humor kai trolling, ειδικά όταν πρόκειται για ψυχολογικά προβλήματα άλλου δεν τα πάω πολύ καλά, δε μου αρέσει, το βρίσκω εντελώς άκαιρο και αταίριαστο οπότε καλύτερα \"φλωράκι\" όπως το λες παρά φλεγματικός ρε Πάνο...Δηλαδή ανάμεσα στο φλωράκι και στο flamming δεν υπάρχει...γκρίζα ζώνη;:)
Σίγουρα υπάρχει αλλά αστειευόμουνα... Ίσως να ήταν υπερβολικό αυτό που είπα στην μαρία άλλο αυτό οκ.
Λολ!
Ναι έχω αδικηθεί πολλές φορές, είδες που τελικά τα συμπεράσματα μπορεί και να ευσταθούν, αρκεί βέβαια να υπάρχει η αλληλεπίδραση που λέγαμε για να το διαπιστώνεις:)
Βασικά όταν σου απαντούσα είχα ξεκινήσει να γράφω και για το γεγονός ότι έχω αδικηθεί και αυτό με υποκινεί να παρεμβαίνω αλλά είπα ότι θα το πάρεις πολύ προσωπικά σε ένα τόσο μα τόσο απρόσωπο φόρουμ σαν κι αυτό:)
Χαχα ε ναι φαίνεται ότι έχεις περάσει έντονα την εμπειρία της αδικίας...έχεις τρελό ζήλο σε αυτό το θέμα...
παναγία μου...(έγινα χριστιανός! Καλα ναι...πάω να συνεχίσω το διάβασμα του αριστουργηματικού \"η Περι Θεού Αυταπάτη\" λολ)
Yesssssssss!
Μόνο σε παρακαλώ σε εμένα θα οφείλεις τη διασημότητά σου μιας κι εγώ είμαι το μόνο αυθεντικό paladin που υπάρχει (god complex κι εγώ;;; :))) )
Καλά τραγούδα Πανο μου!:) Μήπως υπάρχει και μια άλλη διαταραχή που επιμένει να αγνοεί την perceived injustice των άλλων - paladin και μη;;; Θυμήσου την αγαπημένη σου στατιστική:) Αν το πάρουμε στατιστικά σου απάντησαν άλλα δύο άτομα κάπως ενοχλημένα στο περιστατικό της Μαρίας. Άρα το περιστατικό δεν αποτελούσε injustice μόνο για το αδικημένο paladin...
Επίσης από τα άλλα 2 άτομα το ένα είναι φίλη σου, ενώ πρέπει να πάρουμε υποψην το γεγονός ότι τους παρέσυρες με τις πολεμικές σου παλαδινικες ιαχές!
Φυσικά και perceived δεν είναι λάθος! Δεν λέει \"hallucinated\" η \"biased\" εντάξει! Απλά το \"perceived\" λέει ότι \"truth is in the eye of the beholder\" γιου αντερσταντ?
Μπορεί να ήσουν σωστή μπορεί να ήσουν και λάθος...μπορεί να μπαίνουμε πάλι σε μαυρο-ασπρες ζώνες και κάπου και οι 2 να έχουμε λίγο λάθος και λίγο αλήθεια. ;)
30-04-2009, 23:58 #139
Originally posted by sabb
Σάββα, αυτό που νομίζω πως εκφράζει ο/η arts είναι ο θαυμασμός για το πόσο σοφά και αρμονικά είναι δημιουργημένη η φύση και ότι γεννιέται, ζει και πεθαίνει σε αυτή. Δεν ξέρω αν και αυτό είναι τυχαίο, όμως όταν την παρατηρώ μένω εκστασιασμένη και η \"ψυχή\" μου ζει μια έντονη στιγμή ευτυχίας...
Αν όμως αναλογιστούμε την καταστροφή που σιγά σιγά απλώνεται στη γη μας από την ενεργειακή μόλυνση που προέρχεται από μια απειροελάχιστη πηγή όπως είναι η ανθρώπινη δραστηριότητα σε σχέση με τις γιγαντιαίες και ασύλληπτου μεγέθους ενεργειακές καταστάσεις που επικρατούν στο Σύμπαν, είναι εύκολο να αντιληφθούμε πως εκεί που βαδίζουμε , είναι ένα σημείο που ήδη έχει ξεπεραστεί από τις κοσμικές δυνάμεις στην απεραντοσύνη του χωροχρόνου..
Το Σύμπαν ούτε γραμμικό, ούτε επίπεδο είναι anwnimi. Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι η εικόνα των αισθήσεων μας και των ορίων που θέτει το μυαλό μας. Η αλήθεια όμως είναι εκεί έξω και πίστεψε με, είναι πολύ πολύ διαφορετική....
Αντίθετα η έπίγνώση των παραπάνω με κάνει να εκτιμώ και να εκστασιάζομαι με το θαύμα και το τυχαίο γεγονός της δημιουργίας του σύμπαντος ακόμα περισσοτερο...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
01-05-2009, 00:10 #140
Ωχ τώρα εγώ διακρίνω οργή...
originally posted by PETRAN
Ναι...όπως επίσης και κάποια άτομα που είπαν ότι έχετε κάνει την \"τρίχα τριχιά\"...
Ναι Πάνο δε σου κρύβω ότι αυτό πραγματικά με προβλημάτισε, ειδικά και λόγω και του στατιστικού πληθυσμού:) Γι\'αυτό άλλωστε αποφάσισα να εκφράζω τις διαφωνίες μου σε πιο ήρεμα πλαίσια
Επίσης από τα άλλα 2 άτομα το ένα είναι φίλη σου, ενώ πρέπει να πάρουμε υποψην το γεγονός ότι τους παρέσυρες με τις πολεμικές σου παλαδινικες ιαχές!
Πωπω εδώ μου έχεις θυμώσει πραγματικά :(
Ιαχές; Αμαζόνα με έκανες, αλλά μου αρέσουν είναι γοητευτικές χιχι
Φυσικά και perceived δεν είναι λάθος! Δεν λέει \"hallucinated\" η \"biased\" εντάξει! Απλά το \"perceived\" λέει ότι \"truth is in the eye of the beholder\" γιου αντερσταντ?
Ευτυχώς που δε λες \"hallucinated\" η \"biased\" γιατί θα με έτρεχες σε γιατρούς το καημένο το paladin:(((
Όσο για το ότι η κάθε αλήθεια είναι πάντα υποκειμενική δεν υπάρχει πιο αληθινό από αυτό.
Μπορεί να ήσουν σωστή μπορεί να ήσουν και λάθος...μπορεί να μπαίνουμε πάλι σε μαυρο-ασπρες ζώνες και κάπου και οι 2 να έχουμε λίγο λάθος και λίγο αλήθεια. ;)
Εδώ συμφωνώ πάλι. Τι γίνεται; Πολλές συμφωνίες! Αρχίζω να ανησυχώ! :PPP-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
01-05-2009, 00:25 #141
Εεε στην καθημερινή ζωή φυσικά δεν πειράζει. Σε περιπτώσεις όμως που γίνονται ατυχήματα η άλλα σημαντικά γεγονότα και αρχίζουν όλοι να αποδίδουν αμέσως τα αίτια σε κάποιον και να ψάχνουν \"ποιος φταίει\" (χωρίς καν να σκεφτούν ότι μπορεί απλά να έτυχε η να προκλήθηκε από περιστασιακά γεγονότα) πειράζει! Γι\'αυτό και το έχουν μελετήσει οι ψυχολόγοι. Σκέψου πόσο σημαντικό είναι σε φάση ατυχήματος, που όλοι αμέσως πάνε να αποδώσουν το καταστροφικό ατυχήμα σε λάθος του οδηγού και όχι στον δρόμο.
Eγώ τουλάχιστον αναφερόμουν στην αλληλεπίδραση των ανθρώπων είτε γραπτώς είτε προφορικώς, όπου εκεί χρειάζεται η αλληλεπίδραση για να προκύπτουν λιγότερα υποκειμενικά συμπεράσματα. Αλλά και στο παράδειγμα που φέρνεις Πάνο η νομική διαδικασία που θα επακολουθήσει προκειμένου τελικά να βγουν όσο πιο γίνεται αντικειμενικά πορίσματα δεν αποτελεί μορφή αλληλεπίδρσης όπου ο καθένας θα υποστηρίξει την άποψή του και τα συμπεράσματά του βάσει πραγματικών στοιχείων; Θέλοντας και μη κάποιοι θα κατηγορήσουν μόνο τον οδηγό, πολλοί ενδεχομένως, κάποιοι άλλοι μόνο το δρόμο, εξίσου πολλοί ενδεχομένως. Μετά από την \"αλληλεπίδραση\" ίσως λάμψει περισσότερο η αντικειμενικότητα νομίζω.
Σε αυτό το φορουμ που κατηγορήθηκα αμέσως και άρχισαν να γίνονται αμέσως αμέσως μαύρες εικασίες για μένα πειράζει? ;)
Οι μαύρες εικασίες ήταν προς όλες τις κατευθύνσεις νομίζω πάλι, όχι μόνο προς εσένα. Μα γι\'αυτό δε συνεχίζουμε την αλληλεπίδραση; Αλλιώς θα τη σταματούσαμε και θα μέναμε στα αρχικά μας συμπεράσματα - μιλάω για όλους μας - χωρίς ανάγκη αμφισβήτησης.
Ε δεν θα έπρεπε να με ρωτάς σοβαρά σε πράγματα που κανουν μπαμ ότι είναι για πλάκα. Πρόσεξε το ποστ μου πως αλλάζω τον τρόπο γραφής και αυτο-αποκαλούμαι \"κάγκουρας\". Λες να έκανα σοβαρό statement σε αυτό το πλαίσιο? Εντάξει είπαμε ιδιάζουσα προσωπικότητα όχι και έτσι...
H αλήθεια είναι ότι με μπερδεύεις. Βέβαια μπορεί ο εγκέφαλός μου να είναι περιορισμένης ευθύνης, δε λέω, οπότε να φταίω αποκλειστικά εγώ. Ίσως πάλι ο γραπτός λόγος οδηγεί σε πολλές παρεξηγήσεις. Οπότε αφού το έλεγες σαν αστείο και δεν το έπιασα σου ζητώ συγνώμη
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
01-05-2009, 00:38 #142
Ωχ τώρα εγώ διακρίνω οργή...
ΓΚΚΡΡΡΡΡ
Ναι Πάνο δε σου κρύβω ότι αυτό πραγματικά με προβλημάτισε, ειδικά και λόγω και του στατιστικού πληθυσμού:) Γι\'αυτό άλλωστε αποφάσισα να εκφράζω τις διαφωνίες μου σε πιο ήρεμα πλαίσια
Ωχ! Σκέψου να είχες και την πλειοψηφία! Θα έκανε ντου το παλαντιν με με στρατιές και θα καταλήγαμε σε μπαν-κιλλ ! λολ!
Εντάξει μετά θα είχαμε το \"Δε Ούννοι Εφφεκτ\" ! Προσοχή γιατί το Παλαντιν Κομπλεξ μπορεί εύκολα να οδηγήσει εκεί!
Πωπω εδώ μου έχεις θυμώσει πραγματικά :(
Ιαχές; Αμαζόνα με έκανες, αλλά μου αρέσουν είναι γοητευτικές χιχι
Ε ναι έτσι σε φαντάστηκα και εγώ! (So Hot!)
Ευτυχώς που δε λες \"hallucinated\" η \"biased\" γιατί θα με έτρεχες σε γιατρούς το καημένο το paladin:(((
Όσο για το ότι η κάθε αλήθεια είναι πάντα υποκειμενική δεν υπάρχει πιο αληθινό από αυτό.
Εντάξει προφανώς υπάρχουν και αντκειμενικές αλήθεις μην το ξεφτιλίσουμε λολ. Γι\'αυτό υπάρχει και η επιστήμη κλπ.
Εδώ συμφωνώ πάλι. Τι γίνεται; Πολλές συμφωνίες! Αρχίζω να ανησυχώ! :PPP
Σωστα! Μήπως να διαφωνίσουμε λίγο ακόμα Anwnimi?
Και Anwnimi...pfff τέλως πάντων τι nick είναι αυτό!? Γιατί δεν έβαλες κάτι ποιο catchy όπως...lolita18!?
01-05-2009, 00:45 #143
lolita18;;; Σε παρακαλώ με προσβάλεις και με μεγαλώνεις! lolita_just_16!
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
01-05-2009, 00:48 #144
Α μ\'αρέσει το ανώνυμη σε παρακαλώ. Άλλωστε με εκφράζει απόλυτα όπως σου έχω πει.
Τώρα το ότι δε σου αρέσει είναι λόγος διαφωνίας μιας και συμφωνήσαμε αρκετά και θα γίνει πληκτικό το θέμα μας;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
01-05-2009, 00:49 #145
[Eγώ τουλάχιστον αναφερόμουν στην αλληλεπίδραση των ανθρώπων είτε γραπτώς είτε προφορικώς, όπου εκεί χρειάζεται η αλληλεπίδραση για να προκύπτουν λιγότερα υποκειμενικά συμπεράσματα. Αλλά και στο παράδειγμα που φέρνεις Πάνο η νομική διαδικασία που θα επακολουθήσει προκειμένου τελικά να βγουν όσο πιο γίνεται αντικειμενικά πορίσματα δεν αποτελεί μορφή αλληλεπίδρσης όπου ο καθένας θα υποστηρίξει την άποψή του και τα συμπεράσματά του βάσει πραγματικών στοιχείων; Θέλοντας και μη κάποιοι θα κατηγορήσουν μόνο τον οδηγό, πολλοί ενδεχομένως, κάποιοι άλλοι μόνο το δρόμο, εξίσου πολλοί ενδεχομένως. Μετά από την \"αλληλεπίδραση\" ίσως λάμψει περισσότερο η αντικειμενικότητα νομίζω.
Οι μαύρες εικασίες ήταν προς όλες τις κατευθύνσεις νομίζω πάλι, όχι μόνο προς εσένα. Μα γι\'αυτό δε συνεχίζουμε την αλληλεπίδραση; Αλλιώς θα τη σταματούσαμε και θα μέναμε στα αρχικά μας συμπεράσματα - μιλάω για όλους μας - χωρίς ανάγκη αμφισβήτησης.
Ε ναι προφανώς, με όλο και περισσότερη αλληλεπίδραση σταδιακά λάμπει η αλήθεια. Το θέμα είναι να μην γίνεται αυτό στην αρχή sweety. Γι\'αυτό στο είπα. ;)
Χώρια που άμα σχηματίσεις τις εντυπώσεις από την αρχή τότε θα \"κόβεις\" όλες τις παραιτέρω πληροφορίες για να ταιριάζουν σε αυτές τις αρχικές αντυπώσεις. Βέβαια δεν μπορείς να κάνεις κάτι, μάλλον όλοι το κάνουμε αυτόματα αυτό εως ένα βαθμό. Όσο μπορούμε περιορίζουμε χε
Τώρα τι μου λες? Ότι δεν υπάρχει αντικειμενικότητα? Φυσικά και υπάρχει, το θέμα είναι να την βρεις, η έστω αν δεν έχεις αρκετά στοιχεία να την προσεγγίσεις ;)
H αλήθεια είναι ότι με μπερδεύεις. Βέβαια μπορεί ο εγκέφαλός μου να είναι περιορισμένης ευθύνης, δε λέω, οπότε να φταίω αποκλειστικά εγώ. Ίσως πάλι ο γραπτός λόγος οδηγεί σε πολλές παρεξηγήσεις. Οπότε αφού το έλεγες σαν αστείο και δεν το έπιασα σου ζητώ συγνώμη
Ναι Anwnimi, δες το ποστ μου, είναι γραμμένο και καλά σε \"μάγκικο\" τόνο και προφανώς είναι αστείο. Εμμ έτσι είναι, δεν ξέρεις από που να το περιμένεις από τον οριακό!
(λολ, τώρα καταλαβαίνω πάντως ότι αυτές οι ταμπέλες με τις διαταραχές προσωπικότητας είναι λίγο επικύνδινες...σκέψου ο άλλος να κατηγωριοποιηθεί κάπου σε αυτές, δεν θα βλέπει και ο ίδιος όλη την συμπεριφορά του υπο αυτό το πρίσμα? Η και να την μεγιστοποιεί? Ειδικά με τις διαταραχές προσωπικότητας, όπου τα κριτήρια είναι λίγο-πολύ γενικά. Κάπου είχα διαβάσει ότι κάποιοι ψυχίατροι και ψυχολόγοι τάσονται εναντίον σε αυτές, τώρα καταλαβαίνω γιατί!)
01-05-2009, 00:52 #146
Α μ\'αρέσει το ανώνυμη σε παρακαλώ. Άλλωστε με εκφράζει απόλυτα όπως σου έχω πει.
Τώρα το ότι δε σου αρέσει είναι λόγος διαφωνίας μιας και συμφωνήσαμε αρκετά και θα γίνει πληκτικό το θέμα μας;
Εε ναι πρέπει να διαφωνήσουμε και άλλο!
01-05-2009, 01:12 #147
Ε ναι προφανώς, με όλο και περισσότερη αλληλεπίδραση σταδιακά λάμπει η αλήθεια. Το θέμα είναι να μην γίνεται αυτό στην αρχή sweety. Γι\'αυτό στο είπα. ;)
Δηλαδή εσύ Πάνο θεωρείς ότι έγινε μονοπλευρα; Μόνο από τη δική μου μερια;
Λέγοντας αυτό δε θέλω να υποβιβάσω το δικό μου μερίδιο ευθυνης αλλά να εκφράσω την άποψή μου.
Χώρια που άμα σχηματίσεις τις εντυπώσεις από την αρχή τότε θα \"κόβεις\" όλες τις παραιτέρω πληροφορίες για να ταιριάζουν σε αυτές τις αρχικές αντυπώσεις.
Αυτό συμβαίνει αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα. Κατά πόσο τολμά κάποιος να αμφισβητεί την συμπεριφορά του την ίδια και να κρατήσει όσα πιστεύει ότι ήταν ωφέλιμα και να πετάξει όσα πιστεύει ότι δεν ήταν. Κάποιος άλλος μπορεί να μην είναι σε θέση να το τολμήσει
Τώρα τι μου λες? Ότι δεν υπάρχει αντικειμενικότητα? Φυσικά και υπάρχει, το θέμα είναι να την βρεις, η έστω αν δεν έχεις αρκετά στοιχεία να την προσεγγίσεις ;)
Σε κάποια τρανταχτά πράγματα ναι πιστεύω υπάρχει η αντικειμενικότητα. Το θέμα είναι ότι αυτά είναι λίγα και τρανταχτά, φωνάζουν. Μπορεί όμως και να υπάρχουν άλλα που νομίζουμε πως φωνάζουν, αλλά είναι δική μας υποκειμενική κρίση
Όσο για τις ταμπέλες των διαταραχών προσωπικότητας με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη. Αν και κει υπάρχουν περιπτώσεις που δε χωρά και πολύ αμφισβήτιση αλλά γενικότερα κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, ειδικά σε αυτούς που τις κουβαλάνε.
Από τον τρόπο που γράφεις, είναι σαν να λες ότι υπονόησα το αστείο περί οριακόύ όταν σου έγραψα \"Η αλήθεια είναι ότι με μπερδεύεις\". Όχι. Σου έγραψα αυτό που μου συμβαίνει και σου το λέω ειλικρινά, αλλιώς δε θα έγραφα περί δικής μου εσφαλμένης αντίληψης. Και το έγραψα αυτό γιατί και σε άλλα σημεία δε σε έπιανα πότε κάνεις πλάκα και πότε όχι (και ειλικρινά πιστεύω ότι ο γραπτός λόγος είναθ πολύ δύσκολος) οπότε θεώρησα ότι ισως να φταίω εγώ σε αυτό.
Εσύ πάλι Πάνο μήπως υπονοείς κάτι με το νικ μου; Ή κι αυτό ήταν αστείο και πάλι ο εγκέφαλός μου δεν το έπιασε; Θέλεις να μου προτείνεις εδώ ως νικ κάτι λιγότερο ανώνυμο;
01-05-2009, 01:39 #148
Δηλαδή εσύ Πάνο θεωρείς ότι έγινε μονοπλευρα; Μόνο από τη δική μου μερια;
Λέγοντας αυτό δε θέλω να υποβιβάσω το δικό μου μερίδιο ευθυνης αλλά να εκφράσω την άποψή μου.
Αυτό συμβαίνει αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα. Κατά πόσο τολμά κάποιος να αμφισβητεί την συμπεριφορά του την ίδια και να κρατήσει όσα πιστεύει ότι ήταν ωφέλιμα και να πετάξει όσα πιστεύει ότι δεν ήταν. Κάποιος άλλος μπορεί να μην είναι σε θέση να το τολμήσει
Σε κάποια τρανταχτά πράγματα ναι πιστεύω υπάρχει η αντικειμενικότητα. Το θέμα είναι ότι αυτά είναι λίγα και τρανταχτά, φωνάζουν. Μπορεί όμως και να υπάρχουν άλλα που νομίζουμε πως φωνάζουν, αλλά είναι δική μας υποκειμενική κρίση
Ναι αλλά τώρα μου λες κάτι εντελώς γενικό. Θέλω να πω ότι υπάρχει η απόλυτη αλήθεια σε όλα τα πράγματα. Το γεγονός ότι κάποιος δεν άκουσε το φύλλο να πέφτει δεν πάει να πει ότι αυτό δεν έπεσε. Το θέμα είναι να έχεις τα κατάλληλα μέσα να τα προσεγγίσεις, να τα εξερευνήσεις και τελικά να τα απο- και ανα-καλύψεις.
Από τον τρόπο που γράφεις, είναι σαν να λες ότι υπονόησα το αστείο περί οριακόύ όταν σου έγραψα \"Η αλήθεια είναι ότι με μπερδεύεις\". Όχι. Σου έγραψα αυτό που μου συμβαίνει και σου το λέω ειλικρινά, αλλιώς δε θα έγραφα περί δικής μου εσφαλμένης αντίληψης. Και το έγραψα αυτό γιατί και σε άλλα σημεία δε σε έπιανα πότε κάνεις πλάκα και πότε όχι (και ειλικρινά πιστεύω ότι ο γραπτός λόγος είναθ πολύ δύσκολος) οπότε θεώρησα ότι ισως να φταίω εγώ σε αυτό.
Εσύ πάλι Πάνο μήπως υπονοείς κάτι με το νικ μου; Ή κι αυτό ήταν αστείο και πάλι ο εγκέφαλός μου δεν το έπιασε; Θέλεις να μου προτείνεις εδώ ως νικ κάτι λιγότερο ανώνυμο;
Χαχα όχι εντελώς λάθος το κατάλαβες! Δεν εννοούσα καν ότι \"υπονόησα το αστείο περι οριακού\" απλά εμένα μ\'αρέσει και κολλάω την ταμπέλα και έκανα τον συνειρμό μετά για τα άτομα που όντως έχουν διαγνωστεί και έχουν επίσημα την ταμπέλα. Anwnimi, δεν φτες εσύ που δεν καταλαβαίνεις, μάλλον φταίει ο ποιο εκκεντρικός τρόπος γραφής μου σε συνδιασμό με την τρομερή εμμεσότητα του φορουμ.
Για το nick σου είπα...not sexy enough!
Lolita_Just_16...
http://corndogger.com/blog/wp-conten...l-approval.jpg
01-05-2009, 10:18 #149
Originally posted by sabb
Σάββα, αυτό που νομίζω πως εκφράζει ο/η arts είναι ο θαυμασμός για το πόσο σοφά και αρμονικά είναι δημιουργημένη η φύση και ότι γεννιέται, ζει και πεθαίνει σε αυτή. Δεν ξέρω αν και αυτό είναι τυχαίο, όμως όταν την παρατηρώ μένω εκστασιασμένη και η \"ψυχή\" μου ζει μια έντονη στιγμή ευτυχίας...
Αν όμως αναλογιστούμε την καταστροφή που σιγά σιγά απλώνεται στη γη μας από την ενεργειακή μόλυνση που προέρχεται από μια απειροελάχιστη πηγή όπως είναι η ανθρώπινη δραστηριότητα σε σχέση με τις γιγαντιαίες και ασύλληπτου μεγέθους ενεργειακές καταστάσεις που επικρατούν στο Σύμπαν, είναι εύκολο να αντιληφθούμε πως εκεί που βαδίζουμε , είναι ένα σημείο που ήδη έχει ξεπεραστεί από τις κοσμικές δυνάμεις στην απεραντοσύνη του χωροχρόνου..
Το Σύμπαν ούτε γραμμικό, ούτε επίπεδο είναι anwnimi. Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι η εικόνα των αισθήσεων μας και των ορίων που θέτει το μυαλό μας. Η αλήθεια όμως είναι εκεί έξω και πίστεψε με, είναι πολύ πολύ διαφορετική....
Αντίθετα η έπίγνώση των παραπάνω με κάνει να εκτιμώ και να εκστασιάζομαι με το θαύμα και το τυχαίο γεγονός της δημιουργίας του σύμπαντος ακόμα περισσοτερο...
Αυτό το νόημα είχε το πόστ μου και καμία μα καμία πρόθεση να απαξιώσω το κατά τ\' άλλα πράγματι εκστατικό θαύμα της ζωής...
Έχω πει και σ\' άλλο θρέντ σχετικά. Τι νόημα θα είχε η ύπαρξη του Σύμπαντος, αν δεν υπήρχαν νοήμονα όντα σαν τους ανθρώπους για να το παρατηρούνε ? Αυτή η φιλοσοφική θεώρηση έχει τη σημασία της, ουσιαστικά ανάγει την ύπαρξη της έλλογης ζωής πάνω από μερικούς βράχους που κινούνται χαοτικά σ\' ένα αχανές χώρο. Η αξία της ύπαρξης του Σύμπαντος ανήκει στην ίδια τη ζωή που παρατηρεί το περιβάλλον και όχι στο περιβάλλον αυτό καθεαυτό.....
Και αυτό είναι πράγματι αξιοθαύμαστο....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
01-05-2009, 11:48 #150
Πετραν εμεις σου ειμαστε επωνυμοι?χιχιχιχιχ
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....