Περί θεραπείας και άλλες συζητήσεις. - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 46 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast
Results 451 to 465 of 683
    Senior Member
    btw το υπομανία το ξέθαψα, ως παράδειγμα άστοχης συμπεριφοράς, παρεμφερής με την σημερινή άστοχη τάση σου να μιλήσεις για διαδικτυακές εμπειρίες και ενθαρρύνσεις, φέρνοντας σαν παράδειγμα, την επίδραση των σχολίων σου πάνω μου. ( τα οποία σχόλια, συνοδεύονταν απο τη χρήση του συγκεκριμένου όρου.)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Και επειδή βλέπω οτι έχεις όλη την καλή διάθεση να μην αφήσουμε κενά επικοινωνίας, θέλεις να σου πω τί με ενόχλησε όσο πιο απλά και καθαρά μπορώ ή ξέρεις?

Senior Member
    Originally posted by weird
    Originally posted by PETRAN

Ναι αλλά από αυτά που λες \"...και είμαι δεκτική και αυτοσαρκάζομαι μπλα μπλα...\" δεν είδα τίποτα. Ίσα ίσα είδα μια μεγάλη μικρότητα Weird, από ένα σχόλιο \"dark\" και επειδή σου κοροιδεψα ένα ποίημα έβγαλες έναν άσχημο εαυτό και ξέθαψες το \"υπομανία\" πάλι. Τι νόημα έχουν αυτά που μου λες?Για να σε εκτιμήσω? Και εγώ σου λεώ \"Weird μην κοιτάς βασικά είμαι βαθύτατα θεοσεβούμενος χριστιανός\" δεν θα είναι ψέμα σε σχέση με αυτά που έχω γράψει? Εγώ δεν είδα τίποτα από αυτά, τα ακριβώς αντίθετα είδα
    Πάνο, αυτό που εσύ ορίζεις ως άσχημο εαυτό, δεν ήταν παρά η ενόχλησή μου την οποία καθαρά σου έδειξα.
    Και το θεωρώ τίμιο να δείχνει κανείς την ενόχλησή του, όταν υπάρχει.
    Απο εκεί και πέρα, εσύ απόψε συμπέρανες αυθαίρετα τις σκοτεινές διαθέσεις και μου φέρθηκες αρκετά απότομα, κι απο εκεί, ξεκίνησε όλο αυτό.
    Δεν γίνεται να μου φέρεσαι κάπως και να μην απαντώ οτι ενοχλήθηκα.Μην μπερδεύεις την ανοχή με την καταδεκτικότητα στην κριτική, για την οποία σου μιλώ.

Εσύ συνδέεις εσφαλμένα αυτή την ενόχληση με λάθος αιτίες, χωρίς να ακούς, ή να καταλαβαίνεις όταν σου λέω ΤΙ με ενόχλησε.

Weird, δεν μου είπες \"πάνο με ενοχλεί που με λες dark\" η \"πανο δεν μαρεσε που κοροιδεψες το ποίημα μου\" με κατηγόρησες πάλι ότι κάνω τηλεδιαγνώσεις και έβγαλες μια απίστετη μικρότητα \"χτυπώντας\" με με μεθόδους που ούτε εσένα σ\'αρέσουν...και πραγματικά σου μιλάω, δεν με πείραξε καθόλου αυτό, με πειράζει όμως-και γι\'αυτό αχολούμαι τόση ώρα και δεν πάω στο κρεβατάκι μου-η αδικία κατάλαβες? Μην με κατηγωρείς για πράγματα που και εσύ η ίδια κάνεις παίζοντας το αθώο τραγικό θύμα που έχει τηλεδιαγνωστεί!

Senior Member
    Πώς σε χτύπησα, εξήγησέ το μου, γιατί δεν το καταλαβαίνω!
    ουτε εμένα μου αρέσει η αδικία να πάρει η ευχή.
    Και δεν θέλω να σε αδικήσω, ούτε εσένα, ούτε εμένα.
    Πού έδειξες και τόσο ενδιαφέρον για τη γιαγιά μου.

Senior Member
    χαχα μπήκαν η κούρααση και οι συναισθηματισμοί μέσα.
    Διάβασε λίγο και τα παραπάνω που γράφω.

Senior Member
    Και επειδή βλέπω οτι έχεις όλη την καλή διάθεση να μην αφήσουμε κενά επικοινωνίας, θέλεις να σου πω τί με ενόχλησε όσο πιο απλά και καθαρά μπορώ ή ξέρεις?

Εγώ κατάλαβα ότι σε ενόχλησε το dark και το σχόλιο μου για το ποίημα που βέβαια ήταν και γενικό (δηλαδή δεν λέω κάτι συγκεκριμένα κακό η αστείο για το ποίημα/μέρος του ποιήματος) και εν μέρη αυτοσαρκαστικό αφού προβάλω τον εαυτό μου σαν ρομποτ με το ποσοστό-που σίγουρα προκάλεσε το γέλοντα σε κάποιο κόσμο αλλά παρ\'ολα αυτά δεν μειώνει την όποια καλλιτεχνική του αξία- αλλά αν πέφτω έξω πες μου εσύ.

Senior Member
    Πέφτεις έξω αλλά δεν θα σου πω, γιατί με έχουν πάρει τα κλάματα και είμαι χάλια τώρα....

Καλά αυτό κατάλαβες????
    Τι να πω ρε συ Πάνο!

Senior Member
    Τελοσπάντων..
    πάμε για ύπνο.
    Μου κάνει καλό κατα΄κάποιο τρόπο η αλληλεπίδρασή μας...
    να ξέρω, ποιούς ανθρώπους να αποφεύγω, γιατί απλά... δεν βγαίνει άκρη!!!
    Δυστυχώς...

μακάρι να μπορούσαμε να επικοινωνούμε με τον καθένα, αλλά δεν γίνεται...

Καληνύχτα. ή μάλλον καλημέρα.

Senior Member
    Έλα ρε Weird εδώ πήγες να συσχετίσεις κάθε σχόλιο όπως \"τα χαοτικά κείμενα\" μου με την \"τηλεδιάγνωση\" για να με παρουσιάσεις σαν το τέρας-ξέρω-γω την στιγμή που μόλις 2 ποστ πριν χρησιμοποίησες τον όρο \"χάοτικα\" και εσύ, συν τα όσα μου έχεις πει κατα καιρούς-και στο παλιότερο θρεντ και ποιο σοβαρά-αλλά δεν κάθομαι να τα ξεθάβω και να σε κατηγορώ για τηλεδιαγνώσεις, τι άλλο θες να σου πω?

Senior Member
    Έλα ρε Weird εδώ πήγες να συσχετίσεις κάθε σχόλιο όπως \"τα χαοτικά κείμενα\" μου με την \"τηλεδιάγνωση\" για να με παρουσιάσεις σαν το τέρας-ξέρω-γω την στιγμή που μόλις 2 ποστ πριν χρησιμοποίησες τον όρο \"χάοτικα\" και εσύ, συν τα όσα μου έχεις πει κατα καιρούς-και στο παλιότερο θρεντ και ποιο σοβαρά-αλλά δεν κάθομαι να τα ξεθάβω και να σε κατηγορώ για τηλεδιαγνώσεις, τι άλλο θες να σου πω?

Μόνος σου τα είχες συσχετίσει, τότε. Δεν πήγα να κάνω κάποιον παραπάνω συσχετισμό εγώ. Και φυσικά και δεν ήθελα να σε παρουσιάσω σαν τέρας, αυτό είναι δική σου ερμηνεία!

Τα όσα σου έχω πει κατά καιρούς, δεν είχα ιδέα οτι σε \"χτύπησαν\" και τα είδες ως υπόγεια μέθοδο. Τώρα όμως που μου το έιπες, δεν πρόκειται να σου δώσω άλλο τέτοιο feedback αυτού του είδους.

Senior Member
    btw το υπομανία το ξέθαψα, ως παράδειγμα άστοχης συμπεριφοράς, παρεμφερής με την σημερινή άστοχη τάση σου να μιλήσεις για διαδικτυακές εμπειρίες και ενθαρρύνσεις, φέρνοντας σαν παράδειγμα, την επίδραση των σχολίων σου πάνω μου. ( τα οποία σχόλια, συνοδεύονταν απο τη χρήση του συγκεκριμένου όρου.)
    Πάνο, εδώ σου εξηγώ, για ποιό λόγο έκανα τον συσχετισμό.
    Καταλαβαίνεις ?

Senior Member
    Αλλά τί ρωτάω,
    είδαμε καθαρότατα απόψε, οτι οποιαδήποτε προσπάθεια μεταξύ μας επικοινωνίας είναι άκαρπη.
    Νιώθω οτι δεν έχει νόημα αλλο να προσπαθώ..

Λοιπόν, αντε γιατί ξημέρωσε.
    Ας το αφήσουμε ε?
    Αυτή τη φορά κρεβατάκι.

Senior Member
    Πέφτεις έξω αλλά δεν θα σου πω, γιατί με έχουν πάρει τα κλάματα και είμαι χάλια τώρα....

Καλά αυτό κατάλαβες????
    Τι να πω ρε συ Πάνο!

Όλα θα ήταν πολύ ποιο απλά αν μου έλεγες τι σε πείραξε από την αρχή και δεν έκανες όλα αυτά που έκανες! Συγνώμη αν σε στεναχώρησα, αλλά και εσύ ανταποκρίθηκες με πολύ άσχημο και άδικο τρόπο...και ελπίζω να είσαι ειλικρινής με αυτό που γράφεις και να μην το κάνεις για να φανείς το θύμα, γιατί πραγματικά με αδίκησες!

Συγνώμη που σε στεναχώρησα. Πραγματικά. Ίσως να μην ξαναμπώ καλύτερα. Έτσι και αλλιώς φεύγω για στρατό σε μια βδομάδα. Καλημέρα.

Senior Member
    Πάνο, εδώ σου εξηγώ, για ποιό λόγο έκανα τον συσχετισμό.
    Καταλαβαίνεις ?

Όχι δεν καταλαβαίνω μπορείς να πεις απλά τι σε πείραξε!?

Senior Member

Καλά αυτό κατάλαβες????
    Τι να πω ρε συ Πάνο!

Όλα θα ήταν πολύ ποιο απλά αν μου έλεγες τι σε πείραξε από την αρχή και δεν έκανες όλα αυτά που έκανες! Συγνώμη αν σε στεναχώρησα, αλλά και εσύ ανταποκρίθηκες με πολύ άσχημο και άδικο τρόπο...και ελπίζω να είσαι ειλικρινής με αυτό που γράφεις και να μην το κάνεις για να φανείς το θύμα, γιατί πραγματικά με αδίκησες!

Συγνώμη που σε στεναχώρησα. Πραγματικά. Ίσως να μην ξαναμπώ καλύτερα. Έτσι και αλλιώς φεύγω για στρατό σε μια βδομάδα. Καλημέρα.
    Πάνο σου λέω, αλλά για κάποιον λόγο, δεν φαίνεται να το καταλαβαίνεις. Αν διαβάσεις αυτά που σου έγραψα ( οτι εσύ συμπέρανες εχθρική διάθεση και φέρθηκες αμυντικά, εγώ απο την άλλη έδειξα οτι ενοχληθηκα με αυτή σου τη στάση, κι έτσι ξεκίνησε).

Τώρα το ποιός αδίκησε ποιόν, είναι σχετικό.
    Ελλείψει εποικοινωνίας, έκαστος αδικεί τον άλλο, χωρίς καν να το καταλάβει.

Και γενικά, δεν ξέρω γιατί το λες, αλλά κάθε γραμμή που γράφω εδώ μέσα, την γράφω με αληθινότητα, κι όχι για να το παιξω θύμα.

Τέλος, το βρίσκω κακή ιδέα να μην ξαναμπείς.

Απλά δεν θα μαλλώνουμε μεταξύ μας!
    Ουτε θα κάνουμε τηλεδιαγνώσεις.
    Τερμα με αυτα;)

Page 31 of 46 FirstFirst ... 21293031323341 ... LastLast