Περί θεραπείας και άλλες συζητήσεις. - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 46 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast
Results 511 to 525 of 683
    Senior Member
    Weird μου αυτό για το θέμα του να επικοινωνούμε σε δύο επίπεδα και ότι μπορεί να επιφέρει ανειλικρίνεια συμφωνώ και προσπάθησα να το αποφύγω όσο μπορώ.

Ωστόσο, μιας και έγινε αυτή η επικοινωνία σε 2 επίπεδα, ίσως γιατί πίστευα ότι έως κάποο βαθμό μπορεί να μη βλάψει αλλά να διαφωτίσει κάποια θέματα, χαίρομαι που τα έσβησες.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Weird μου αυτό για το θέμα του να επικοινωνούμε σε δύο επίπεδα και ότι μπορεί να επιφέρει ανειλικρίνεια συμφωνώ και προσπάθησα να το αποφύγω όσο μπορώ.

Ωστόσο, μιας και έγινε αυτή η επικοινωνία σε 2 επίπεδα, ίσως γιατί πίστευα ότι έως κάποο βαθμό μπορεί να μη βλάψει αλλά να διαφωτίσει κάποια θέματα, χαίρομαι που τα έσβησες.
    Ανώνυμη, για μένα λεει πολλά ότι κάποια πράγματα που τα είπαμε απο u2u δεν μπορούσαμε να τα πούμε δημοσίως.

Αλλά όντως, πρόκειται για δεδομένα τριτου και δεν μπορώ να τα αναρτώ έτσι...
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by weird
    Sabb,
    δεν θεωρώ οτι στήσαμε δικαστήριο!
    Ενοχληθήκαμε και το είπαμε.
    Η ανώνυμη κανει ψυχοδυναμική κι εγώ ανθρωποκεντρική θεραπεία.
    Οταν μπαίνει κάποιος κι ελαφρομυαλα, τις χαρακτηρίζει ως ότι να ναι θεραπείες, ενοχλούμαι. Και το έδειξα.
    Κατά τα άλλα, δεν έφτασα στο συμπέρασμα οτι δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε επειδή είναι εκχυδαιστής!

Η παράθεση είναι δική σου :
    ------------------------------------------------------------------------
    Εκανα κι εγώ το λάθος μου,
    έπρεπε να είμαι πιο .... ελαστική? χτες....

αλλά για άλλη μια φορά με είχε ταράξει με τον εκχυδαισμό του.

Τι να πω.
    ---------------------------------------------------------------------
    Αλλά επειδή, μιλάμε άλλες γλώσσες, όπως είπα. Πράγμα που είπα πολλές φορές χτες, ας το αφήσουμε, δεν βγάζουμε άκρη!

Οσο για το υπομανιακή, συγνώμη Σάββα που με πείραξε, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Λέγοντας μου έγραψες ένα χαοτικό κείμενο σαν να περνάς φάση υπομανίας ( κατάλαβε κι ο ίδιος τη βλακεία τουμετά και έκανε edit δεν την ξέρω τη weird μπορεί έτσι να γράφει γενικά, κι εξάλλου περνά δύσκολη φάση με τη γιαγιά της). Εγώ τελικά τον πίστεψα, οτι το είπε αυθόρμητα πάνω στον εκνευρισμό του με όχι κακή πρόθεση,
    αλλα ναι με είχε ταράξει, όσο δεν φαντάζεσαι!! Ψέματα να πω?

Μα αυτό το είπε στην αρχή της αντιπαράθεσης σας στο θρεντ \"μια βοήθεια\", μετά από 50 + σελίδες , τι νόημα έχει να ανασύρεται εκ νέου ? Αν σ\' έχει ενοχλήσει στην αρχή, δεν γράφεις ένα τόμο σε υποτίθεται χαλαρό στιλ, για να το ξαναθυμηθείς στο τέλος του τόμου..!! Άποψη μου...Αν μου επιτρέπεις , εγώ μ\' εκείνους που μ\' έχει ενοχλήσει η συμπεριφορά τους προσπαθώ να μην ανταλλάξω μια οξεία κι εσείς γράψατε το Όσα παίρνει ο Άνεμος ?
    Κι αν δεν μπορείς να με καταλάβεις, είναι για΄τι εσύ δεν έχεις περάσει τα ψυχολογικά που έχω περάσει εγώ, ούτε βρίσκεσαι στην φάση που βρίσκομαι με την θεραπεύτριά μου, ή οποία μου μιλά για παρομρήσεις που δεν μπορώ να ελεγξω κι είμαι ήδη τρομοκρατημενη!!! Πόσο μάλλον όταν χαρακτηρίζομαι ώς υπομανιακή. Κι εγώ δεν τον ήξερα τον όρο τι σημαίνει, αλλά όταν τον διάβασα, άρχισα να αμφιβάλλω σοβαρά για την κατάστασή μου.
    ..Δεν μπορείς να ξέρεις τι κι αν έχω περάσει και μάλλον δεν πρόκειται να μάθει κανείς εδώ μέσα...Εγώ θα κρατούσα μια επιφύλαξη στο να κάνω συγκρίσεις ψυχικών προβλημάτων με τον καθένα ..Όσο για την επιμονή σου στο \"υπομανιακή\" σου είπα και πιο πάνω..Ή το κόβεις αμέσως ή το προσπερνάς...Εσύ δεν έκανες τίποτε από τα δύο. ...

Tι εννοείς fake βρε Σάββα?
    Εγώ απο πλευράς μου, ότι έγραψα, το εννοούσα, ακόμα και τα λάθη που τυχόν έκανα!
    Και ναι, αυτό που βλέπω απο την αρχή, είναι 3 ανθρώπους να θέλουν, αλλά να μην μπορούν να επικοινωνήσουν, πέρα απο τις επιστημονικές τους απόψεις, που αυτό το καταφέραμε μια χαρά, μεταξύ τους, ο ένας στον άλλο, το όποια συναισθήμα τού.
    Κια σου μιλάω με κάθε ειλικρίνεια.
    Αυτό βλέπω.

υγ. για τον εκχυδαισμό.
    Κάποια στιγμή, ο Πάνος χτες, σε άλλο θρεντ, μετά απο την αρνητική κριτική που έκανε με κάπως ειρωνικό τρόπο σε ένα γραπτό μου, ένα άλλο μέλος τον χαρακτήρισε βλαμμένο. Κι εγώ τότε γελώντας, είπα στο άλλο μέλος, εκφράσου ελέυθερα!

Με το που το είπα αυτό, ο Πάνος, μου έγραψε την εξής φράση, την οποία ένιωσα να με ταράζει με έναν τρόπο που ούτε κι εγώ το περίμενα!

\"Weird πότε θα γράψεις και κανα ποιημητάκι για μένα? Ξέρεις από αυτά τα αγαπησιάρικα και βαθιά μαζί, άντε!! \"
    ένιωσα να με καρφώνει σαν μαχαίρι!
    Πως μπόρεσε να περάσει ένα τόσο πρόστυχο μνμ χρησιμοποιώντας τις αγαπημένες μου λέξεις, τις ρομαντικής - συναισθηματικής γραφής μου...
    Αστοχότατος ο υπαινιγμός του και ανοίκειος...Δεν θα το έλεγα πρόστυχο και ούτε χυδαίο, αλλά θα φροντιζα να δω μήπως φέρω κι εγώ την όποια ευθύνη , που οδήγησε το συνομιλητή μου σε μια τέτοια συμπεριφορά. Επαναλαμβάνω : ούτε χυδαία ούτε πρόστυχη βρίσκω μια τέτοια έκφραση. Έλλειψη στοιχειώδους τάκτ διακρίνω - μήπως όμως ήσασταν κι εσύ κι η ανώνυμη με τη συμπεριφορά σας κατά ένα μικρό ποσοστό υπεύθυνοι γι\' αυτή την ελευθεριάζουσα γλώσσα ?

Προς το τέλος της βραδιάς, μιλώντας με u2u μου παραδέχτηκε, οτι ήταν μια \"κακιούλα\" αλλά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που του έχω πει εγώ.
    Πραγματικά, δεν είχα καταλάβει πόσο τον είχαν πειράξει τα δικά μου λόγια, γιατί μου έδινε την αίσθηση οτι δεν χωλοσκάει όπως εγώ.
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Originally posted by Helena
    ρε παιδια ΕΛΕΟΣ:o:o:o

ειπε ο ανθρωπος οτι εχει πτυχιο ψυχολογιας και πεσατε να τον φατε..
    τι ψυχακια τονβγαλατε τι αποτυχημενο και ποσα αλλα..
    αυτο ηταν το λαθος του πιστευω.αν εκανε τον ασχετο και πεταγε τις ατακες του ολα θα ηταν καλα και ανθηρα..

ναι γουιρντ εισαι επιθετικη μερικες φορεσ.και δεν δεχεσαι και την κριτικη.μη σε ξσφναζει αυτο.εκτος αν θεωρεις οτι εισαι τοσο τελεια πια.
    ανκρινω απο μια παρεμβαση που εκανα παλιοτερα και αρχισες την επιθεση σε μενα μαζι με την φιλεναδα σου την ανωνυμη.βγαλατε συμπερασματα οτι εγινα ειρωνας ξεχνωντας αν προσπαθησα να σασ βοηθησω μια φορα κι ενα καιρο..και μετα το γυρισατε στο τρυφερο οταν σας ειπα οτι δεν ειμαι καλα και οτι χρειαζομαι φροντιδα και προδερμ

αλλα κι ο πετραν το παρακανει καμια φορα... ειτε με τα αστεια του ειτε με τον τροπο γραφης του..σαν να προσπαθει να βρει κοινο εδαφος για επικοινωνια (μπορει να γραφω και @@ τωρα αλλα βλεπω οτι επιμενεις οταν δεν <τραβαει> ρε παιδι μου!!!!! )

πως να το κανουμε βρε πετραν
    δεν εχουμε ολοι την ιδια αισθηση του χιουμορ..και φυσικα δεν μπορουμε κανεναν να πεισουμε να επικοινωνει εποικοδομητικα μαζι μας αν ο ιδιος δεν θελει η οχυρωνεται πισω απο διαφορες αμυνες..
    Elena,
    το βρίσκω ατυχές να χώνεσαι τώρα και να λες τα συμπεράσματά σου που είναι οτι να ναι κατά τη γνώμη μου.

Δεν πέφτουμε εδώ μέσα να φάμε τους ψυχολόγους,
    του είπαμε απλά πόσο άσχημο βρίσκουμε, να απαξιώνει ψυχοθεραπείες πλην της δικής τους ή να χαρακτηρίζει κάποιον ως υπομανιακό.

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, αλλά δεν θα φιμωθώ εγώ επειδή εσύ το βρίσκεις υπερβολικό.
    Κανένα απωθημένο δεν βγάζω,
    θεωρώ απλά ότι μπορώ να λέω ελέυθερα τη γνώμη μου.
    Ελενα, σου είπα με ενόχλησε που γέλασες ενώ ο άλλος με χλεύαζε. Τι να σου πω? Ψέματα?
    Οταν μου απολογήθηκες, σου είπα, οκ καμία κακία γλύκα! Εξάλλου, δεν ξεχνάω πόσο με είχες βοηθήσει παλιότερα.
    Το τρυφερό που σου έδειξα απο μεριάς μου, ηταν ΑΛΗΘΙΝΟ!
    Νιώθοντας πς δεν είσαι καλά,
    παρατηρώντας οτι σκεφτόσουν να φύγεις απο το φόρουμ,
    σου συμπαραστάθηκα.
    Φάνηκε σε σένα ως υποκρισία? Με παραξενεύει αυτό.

Ο πετράν προσπαθεί για επικοινωνία ενώ εγώ όχι?
    Ολο το βράδυ χτες τί έκανα?
    ΠΑΛΕΥΑ να επικοινωνήσω μαζί του.

Εκατό φορές είπα να φύγω, αλλά δεν έφυγα.

Στο τέλος η επικοινωνία μας διακόπηκε άσχημα.
    δεν κοιμήθηκα παρά ελάχιστες ώρες ανησυχώντας τί έκανε τελικά! Δεν έχει διαβασει καν το u2u μου που προσπαθω΄να τον ηρεμήσω και να του πω να το δει πιο χαλαρά.

Τον τελευταίο καιρό,είχα τρομάξει, διότι έβλεπα οτι προσπαθεί πολύ να φτάσει κάπου, αναλύει, χανόμαστε.
    Τελικά και εγώ κι η ανωνυμη, φτάσαμε να ανησυχούμε τώρα, αν είναι καλά.

Οσο για το να μην θεωρώ οτι είμαι τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή, θα την ακούσω.

Να σου διευκρινήσω ωστόσο οτι το πρόβλημα΄μου με τον πάνο, δεν ήταν ποτέ οτι μίλησε αρνητικά για τα γραπτά μου! Το βρίσκω αστείο να καταλάβεις αυτό ως το ζουμί.

Αλλά ο καθένας ας καταλάβει ότι θέλει.

υγ. έχω πει πολλές φορές δημοσίως οτι παλεύω με τα στραβά του χαρακτήρα μου, τα οποία ποτέ δεν αρνήθηκα.

ευχαριστω πολυ να σαι καλα :cool:
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by sabb
    Sabb,
    δεν θεωρώ οτι στήσαμε δικαστήριο!
    Ενοχληθήκαμε και το είπαμε.
    Η ανώνυμη κανει ψυχοδυναμική κι εγώ ανθρωποκεντρική θεραπεία.
    Οταν μπαίνει κάποιος κι ελαφρομυαλα, τις χαρακτηρίζει ως ότι να ναι θεραπείες, ενοχλούμαι. Και το έδειξα.
    Κατά τα άλλα, δεν έφτασα στο συμπέρασμα οτι δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε επειδή είναι εκχυδαιστής!

Η παράθεση είναι δική σου :
    ------------------------------------------------------------------------
    Εκανα κι εγώ το λάθος μου,
    έπρεπε να είμαι πιο .... ελαστική? χτες....

αλλά για άλλη μια φορά με είχε ταράξει με τον εκχυδαισμό του.

Τι να πω.
    ---------------------------------------------------------------------
    Αλλά επειδή, μιλάμε άλλες γλώσσες, όπως είπα. Πράγμα που είπα πολλές φορές χτες, ας το αφήσουμε, δεν βγάζουμε άκρη!

Ειδικά χτες, έχασα την ψυχραιμία μου με αυτή του την ατάκα. Ωστόσο με το μιλαμε άλλες γλώσσες, εννοούσα οτι δεν μπορούμε να καταλάβει ο ένας την οπτική του άλλου.

Οσο για το υπομανιακή, συγνώμη Σάββα που με πείραξε, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Λέγοντας μου έγραψες ένα χαοτικό κείμενο σαν να περνάς φάση υπομανίας ( κατάλαβε κι ο ίδιος τη βλακεία τουμετά και έκανε edit δεν την ξέρω τη weird μπορεί έτσι να γράφει γενικά, κι εξάλλου περνά δύσκολη φάση με τη γιαγιά της). Εγώ τελικά τον πίστεψα, οτι το είπε αυθόρμητα πάνω στον εκνευρισμό του με όχι κακή πρόθεση,
    αλλα ναι με είχε ταράξει, όσο δεν φαντάζεσαι!! Ψέματα να πω?

Μα αυτό το είπε στην αρχή της αντιπαράθεσης σας στο θρεντ \"μια βοήθεια\", μετά από 50 + σελίδες , τι νόημα έχει να ανασύρεται εκ νέου ? Αν σ\' έχει ενοχλήσει στην αρχή, δεν γράφεις ένα τόμο σε υποτίθεται χαλαρό στιλ, για να το ξαναθυμηθείς στο τέλος του τόμου..!! Άποψη μου...Αν μου επιτρέπεις , εγώ μ\' εκείνους που μ\' έχει ενοχλήσει η συμπεριφορά τους προσπαθώ να μην ανταλλάξω μια οξεία κι εσείς γράψατε το Όσα παίρνει ο Άνεμος ?

Εγώ με αυτούς που με ενοχλεί ή συμεριφορά τους, δεν κρατάω την ίδια στάση που κρατάς εσύ. Προσπαθώ να εξηγήσω. Ανασύρθηκε εκ νέου, γιατί ο ίδιος μου είπε, είδες που με τις παρατηρήσεις μου, άλαλξε ο τρόπος γραφής σου? Οπως στο τάδε πείραμα με το ποντίκι κτλ. Κι εγώ του λέω, οι παρατηρήσεις σου, δεν ήταν απλές παρατηρήσεις, είχαν και τον χαρακτηρισμό υπομανιακή μέσα ( και άρα λειτουργησαν πανω μου εκφοβιστικά)Εξυσε αρνητικές μνήμες... Κι έτσι ανοίξαμε παλι το καυτό παλιό θέμα, που όπως φάνηκε, υπήρχαν ακετά μαζεμένα συναισθήματα που δεν είχαν εκφραστεί ανάμεσά μας.
    Κι αν δεν μπορείς να με καταλάβεις, είναι για΄τι εσύ δεν έχεις περάσει τα ψυχολογικά που έχω περάσει εγώ, ούτε βρίσκεσαι στην φάση που βρίσκομαι με την θεραπεύτριά μου, ή οποία μου μιλά για παρομρήσεις που δεν μπορώ να ελεγξω κι είμαι ήδη τρομοκρατημενη!!! Πόσο μάλλον όταν χαρακτηρίζομαι ώς υπομανιακή. Κι εγώ δεν τον ήξερα τον όρο τι σημαίνει, αλλά όταν τον διάβασα, άρχισα να αμφιβάλλω σοβαρά για την κατάστασή μου.
    ..Δεν μπορείς να ξέρεις τι κι αν έχω περάσει και μάλλον δεν πρόκειται να μάθει κανείς εδώ μέσα...Εγώ θα κρατούσα μια επιφύλαξη στο να κάνω συγκρίσεις ψυχικών προβλημάτων με τον καθένα ..Όσο για την επιμονή σου στο \"υπομανιακή\" σου είπα και πιο πάνω..Ή το κόβεις αμέσως ή το προσπερνάς...Εσύ δεν έκανες τίποτε από τα δύο. ...
    Σαββα, δέχομαι οτι δεν μπορώ να ξέρω τί έχεις περάσει, αλλά δεν δέχομαι το \"ή το κόβεις ή το προσπερνάς\" Εσύ λειτουργείς έτσι, όχι εγώ.

Tι εννοείς fake βρε Σάββα?
    Εγώ απο πλευράς μου, ότι έγραψα, το εννοούσα, ακόμα και τα λάθη που τυχόν έκανα!
    Και ναι, αυτό που βλέπω απο την αρχή, είναι 3 ανθρώπους να θέλουν, αλλά να μην μπορούν να επικοινωνήσουν, πέρα απο τις επιστημονικές τους απόψεις, που αυτό το καταφέραμε μια χαρά, μεταξύ τους, ο ένας στον άλλο, το όποια συναισθήμα τού.
    Κια σου μιλάω με κάθε ειλικρίνεια.
    Αυτό βλέπω.

υγ. για τον εκχυδαισμό.
    Κάποια στιγμή, ο Πάνος χτες, σε άλλο θρεντ, μετά απο την αρνητική κριτική που έκανε με κάπως ειρωνικό τρόπο σε ένα γραπτό μου, ένα άλλο μέλος τον χαρακτήρισε βλαμμένο. Κι εγώ τότε γελώντας, είπα στο άλλο μέλος, εκφράσου ελέυθερα!

Με το που το είπα αυτό, ο Πάνος, μου έγραψε την εξής φράση, την οποία ένιωσα να με ταράζει με έναν τρόπο που ούτε κι εγώ το περίμενα!

\"Weird πότε θα γράψεις και κανα ποιημητάκι για μένα? Ξέρεις από αυτά τα αγαπησιάρικα και βαθιά μαζί, άντε!! \"
    ένιωσα να με καρφώνει σαν μαχαίρι!
    Πως μπόρεσε να περάσει ένα τόσο πρόστυχο μνμ χρησιμοποιώντας τις αγαπημένες μου λέξεις, τις ρομαντικής - συναισθηματικής γραφής μου...
    Αστοχότατος ο υπαινιγμός του και ανοίκειος...Δεν θα το έλεγα πρόστυχο και ούτε χυδαίο, αλλά θα φροντιζα να δω μήπως φέρω κι εγώ την όποια ευθύνη , που οδήγησε το συνομιλητή μου σε μια τέτοια συμπεριφορά. Επαναλαμβάνω : ούτε χυδαία ούτε πρόστυχη βρίσκω μια τέτοια έκφραση. Έλλειψη στοιχειώδους τάκτ διακρίνω - μήπως όμως ήσασταν κι εσύ κι η ανώνυμη με τη συμπεριφορά σας κατά ένα μικρό ποσοστό υπεύθυνοι γι\' αυτή την ελευθεριάζουσα γλώσσα ?
    Η ανώνυμη απο που κι ως που? Σε άλλο θρεντ μιλούσαμε... τί ευθύνη να φέρω Σάββα? Είμαι δίκαιη με τον εαυτό μου. Καλώ τον Πάνο, να έρθει στην παρέα μας και αυτός, ενώ γράφω κάποια στιχάκια σε ένα μέλος, μου γράφει\" μέτριο σε σχέση με άλλα, ελάχιστος βαθμός συγκίνησης\" και του απαντά ένα άλλο μέλος \" βλαμμενο ναι?? Σορυ κιόλας\" Και έσκασα στα γέλια, λέγοντας κι εγώ \" εκφράσου ελευθερα\" Αυτή μου η απάντηση, το εκφράσου ελεύθερα, δεν δικαιολογεί πιστεύω τον εκχυδαισμό ( ετσι τον ένιωσα εγώ) του Πάνου.

Προς το τέλος της βραδιάς, μιλώντας με u2u μου παραδέχτηκε, οτι ήταν μια \"κακιούλα\" αλλά δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που του έχω πει εγώ.
    Πραγματικά, δεν είχα καταλάβει πόσο τον είχαν πειράξει τα δικά μου λόγια, γιατί μου έδινε την αίσθηση οτι δεν χωλοσκάει όπως εγώ.
    Κατά τα άλλα, σίγουρα έκανα λάθη και φέρω ευθύνη, δεν το αρνήθηκα.

Senior Member
    σας το είπα ότι είχε πανσέληνο χθες αλλά δεν με ακούσατε..:Ρ

Weird εφόσον και η ίδια λες ότι βρίσκεσαι σε ένα σημείο της ψυχοθεραπείας σου πολύ σημαντικό, μου γεννιέται το ερώτημα ..γιατί κάνεις τέτοιες συζητήσεις που τελικά όπως φαίνεται σε ζημιώνουν? Καλοπροαίρετα στο λέω...αφοσιώσου στην ψυχοθεραπεία σου και δούλεψε με τον εαυτό σου...άλλωστε ο Petran δεν είναι ψυχολόγος-κι ας έχει πτυχίο, τι σημαίνει αυτό?Ξέρεις πόσα μαθήματα ψυχολογίας έκανα εγώ στο πανεπιστήμιο?αυτό δεν λέει κάτι..άλλωστε εσύ έχεις τον ψυχολόγο σου που σε ξέρει, δουλεύει μαζί σου και μπορείς να τον ρωτήσεις ό,τι θέλεις!
    ο Petran δεν είδα (όσο μπόρεσα κι εγώ να διαβάσω) να γράφει κάτι χυδαίο...σαν τρίτο μάτι στο λέω...ούτε και τον ξέρω τον άνθρωπο!
    Κατά την γνώμη μου αυτά είναι παρεξηγήσεις μεταξύ ανθρώπων με διαφορετικό τρόπο έκφρασης...διαφορετική φιλοσοφία ζωής...
    Και μην ξεχνάτε ότι το ιντερνετ είναι ένα δύσκολο μέσο για να επικοινωνήσει κανείς...
    τζάμπα χαλάτε τις καρδιές σας!

και μία σημείωση:δεν μπορείς να ξέρεις τί έχει και τί δεν έχει περάσει ο καθένας.

Senior Member

..Δεν μπορείς να ξέρεις τι κι αν έχω περάσει και μάλλον δεν πρόκειται να μάθει κανείς εδώ μέσα...

αυτο κι αν ειναι μεγαλη αληθεια σαββα..κανεις μας δεν ξερει τι προβληματα μπορει να κουβαλαει ο αλλος προσωπικα οικογενειακα οικονομικα... υγειας.κι ας μην τα διατυμπανιζει΄..και ας μην τα δραματοποιει.....νομιζουμε οτι τα δικα μας θεματα παντα ειναι τα πιο σοβαρα και δυσβασταχτα που να φανταστουμε οτι υπαρχουν κι αλλοι γυρω μας με δικα τους βασανα..
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Παρακαλώ Ελενα, δεν κάνει τίποτα, είμαι απλά ευθύς μαζί σου .

Senior Member
    Originally posted by Helena

..Δεν μπορείς να ξέρεις τι κι αν έχω περάσει και μάλλον δεν πρόκειται να μάθει κανείς εδώ μέσα...

αυτο κι αν ειναι μεγαλη αληθεια σαββα..κανεις μας δεν ξερει τι προβληματα μπορει να κουβαλαει ο αλλος προσωπικα οικογενειακα οικονομικα... υγειας.κι ας μην τα διατυμπανιζει΄..και ας μην τα δραματοποιει.....νομιζουμε οτι τα δικα μας θεματα παντα ειναι τα πιο σοβαρα και δυσβασταχτα που να φανταστουμε οτι υπαρχουν κι αλλοι γυρω μας με δικα τους βασανα..
    Αυτό είναι αλήθεια...
    αν και δεν θεωρώ το να εκθέτει κανείς το θέμα του εδώ μέσα διατυμπανισμό ή δραματοποίηση..
    ποτε΄δεν το είδα έτσι.

Senior Member
    Originally posted by iberis
    σας το είπα ότι είχε πανσέληνο χθες αλλά δεν με ακούσατε..:Ρ

Weird εφόσον και η ίδια λες ότι βρίσκεσαι σε ένα σημείο της ψυχοθεραπείας σου πολύ σημαντικό, μου γεννιέται το ερώτημα ..γιατί κάνεις τέτοιες συζητήσεις που τελικά όπως φαίνεται σε ζημιώνουν? Καλοπροαίρετα στο λέω...αφοσιώσου στην ψυχοθεραπεία σου και δούλεψε με τον εαυτό σου...
    ξερεις, μπαίνω ίσως τόσο συχνά εδώ μέσα, γιατί περνάω κάτι εξωφρενικά δύσκολο με την θεραπεία μου...
    Η σχέση με την θεραπεύτριά μου δεν είναι καθόλου καλή σε αυτή τη φάση και μάλλον θα πρέπει να βρω έναν τρόπο να το αντιμετωπίσω.....

Νιώθω σαν χαμένη.

Senior Member
    Σάββα για ότι λες σχετικα με τον όρο \"υπομανιακός\" θα διαφωνήσω. Όταν κάτι μπορεί να σε επηρεάσει τόσο πολύ (όχι γιατι είναι κατ\'ανάγκην αληθινό αλλά για πολλούς άλλους λόγους) αν δεν λυθεί επιτόπου (είτε με συζήτηση είτε με απόλυτη διακοπή της συζήτησης) έχει λόγο να επαναφερθεί το θέμα αν αιστανθείς ότι ο άλλος συνεχίζει σε αυτό το στυλ-μεταξύ αστείου και σοβαρού να σου λέει κάποια που μπορεί να σε ενοχλήσουν. Το θέμα είναι ότι και ο Πάνος ενήργησε έτσι επειδή ότι του γράψαμε τον ενόχλησε και δε λύθηκε επί τόπου με έναν από τους 2 τρόπους που ανέφερα πιο πάνω.

Τώρα γιατί συνεχίστηκε και δε λύθηκε και από τους 3 μας το έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου.

Για την ελευθεριάζουσα γλώσσα εγώ ήμουν υπεύθυνη γιατί το έπαιρνα σαν αστείο και το θεωρώ ακόμα έτσι (γιατί εγώ προσωπικα το κάνω αυτό γενικά δε με ενοχλέι η ελευθεριάζουσα γλώσσα εκτός αν καταλάβω ότι γίνεται με μειωτικό σκοπό), για ότι φυσικά είπε σε μένα μόνο ο Πάνος. Η weird δε θυμάμαι να χρησιμοποίησε ελευθεριαζουσα γλώσσα με τον Πάνο.

Ο άλλος δε λειτουργεί όπως εγώ και δε θα πρέπει φυσικά. Άλλωστε δεν έγραψε κάτι σε μένα ο Πάνος για ποιήματα. Και επειδή έβλεπα ότι η weird και ο Πάνος το εκλάμβαναν διαφορετικά αυτό το σχόλιο δεν μπορούσα να πάρω θέση παρά να ρωτήσω τον Πάνο πως το εννοούσε. Άλλωστε εκείνη τη στιγμή τόνισα για μία ακόμη φορά πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις το ύφος του άλλου μέσα από το γραπτό και πόσο έξω μπορείς να πέσεις (βάζω και τον εαυτό μου μέσα).
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    ΝΑι, το κατάλαβα οτι το είπε \"αυθόρμητα ως κακιούλα\", όπως καταλήξαμε μετά και με τον ίδιο τον Πάνο, εγώ το έσβησα αλλά εσείς το επαναλάβατε... χεχε.

Senior Member
    Ωχ:)))

Senior Member
    καλο ειναι να εισαι ευθυς..αρκει να αντεχεις και οι αλλοι να ειναι ευθεις μαζι σου γουιρντ
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Σάββα για ότι λες σχετικα με τον όρο \"υπομανιακός\" θα διαφωνήσω. Όταν κάτι μπορεί να σε επηρεάσει τόσο πολύ (όχι γιατι είναι κατ\'ανάγκην αληθινό αλλά για πολλούς άλλους λόγους) αν δεν λυθεί επιτόπου (είτε με συζήτηση είτε με απόλυτη διακοπή της συζήτησης) έχει λόγο να επαναφερθεί το θέμα αν αιστανθείς ότι ο άλλος συνεχίζει σε αυτό το στυλ-μεταξύ αστείου και σοβαρού να σου λέει κάποια που μπορεί να σε ενοχλήσουν. Το θέμα είναι ότι και ο Πάνος ενήργησε έτσι επειδή ότι του γράψαμε τον ενόχλησε και δε λύθηκε επί τόπου με έναν από τους 2 τρόπους που ανέφερα πιο πάνω.

Τώρα γιατί συνεχίστηκε και δε λύθηκε και από τους 3 μας το έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου.

................................Άλλωστε εκείνη τη στιγμή τόνισα για μία ακόμη φορά πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις το ύφος του άλλου μέσα από το γραπτό και πόσο έξω μπορείς να πέσεις (βάζω και τον εαυτό μου μέσα).
    Ετσι είναι. Κι εγώ αυτό ένιωσα... οτι δεν είχα καταλάβει πόσο ενοχλήθηκε κι ο ίδιος και ούτε το εξέφρασε.

Οντως, μεσω νετ συμβαίνουν τραγελαφικά πράγματα.

Page 35 of 46 FirstFirst ... 25333435363745 ... LastLast