Results 526 to 540 of 683
-
10-05-2009, 16:54 #526
Originally posted by Helena
καλο ειναι να εισαι ευθυς..αρκει να αντεχεις και οι αλλοι να ειναι ευθεις μαζι σου γουιρντ
Κοίταξε, το έχω ξαναπεί, πιστεύω στην ευθύτητα και την αλήθεια που έχει τρόπο να λέγεται.
Εσύ τώρα λες οτι εμένα με πειραξε η αρνητική κριτική.
Εγώ πάλι λέω οτι δεν ήταν αυτό που με πείραξε.
Δεν μπορώ όμως να σε πείσω, οτι οι λόγοι που έγινα απότομη ήταν άλλοι, κι όχι αυτο που πιστεύεις.
Κι επίσης, ας μην συγχέουμε την ευθύτητα με την επιπολαιότητα και την αγένεια. Αλλο το ένα κι άλλο το άλλο.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 10-05-2009, 16:56 #527
Θέλει θάρρος να γραψεις κάτι προσωπικό σου, ακόμα και εδώ μέσα, ακομα και ανώνυμα. Δεν είναι διατυμπανισμός, αν είναι δυνατόν.
Ωστόσο σέβομαι τους ανθρώπους που επιλέγουν να μην το κάνουν εδώ μέσα, δικαίωμά τους και σέβομαι που είναι πιο προσεκτικοί. Ωστόσο δε θα πρέπει να θεωρείται διατυμπανισμός όταν ο άλλος επιλέγει να γράψει. Το φόρουμ αυτό το επέλεξα για να εκφράζομαι περισσότερο εύκολα σε σχέση με άλλες περιστάσεις αλλά όχι να το διατυμπανίζω, έχει τεράστια διαφορά.
Σάββα εκτιμώ αυτό που λες, ότι μπορεί να έχεις περάσει κι εσύ δύσκολα παρόλο που δεν το έχεις γράψει εδώ μέσα. Θεωρώ εύστοχο αν το πρόσθετες στην πρώτη φορά που εκφράστηκες ώστε να αποφύγω να μας \"συγκρίνω\". Ωστόσο, ακόμα κι αν κάποιες δυσκολίες είναι κοινές για΄κάποιους ανθρώπους δε σημαίνει ότι μπορεί πάντα ο ένας να καταννοήσει τον άλλο.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
10-05-2009, 16:57 #528
καλη η τελευταια προταση και εξαιρετικα ευστοχη θα ελεγα..
Dum spiro spero (?)
10-05-2009, 16:58 #529
Originally posted by anwnimi
Θέλει θάρρος να γραψεις κάτι προσωπικό σου, ακόμα και εδώ μέσα, ακομα και ανώνυμα. Δεν είναι διατυμπανισμός, αν είναι δυνατόν.
Ωστόσο σέβομαι τους ανθρώπους που επιλέγουν να μην το κάνουν εδώ μέσα, δικαίωμά τους και σέβομαι που είναι πιο προσεκτικοί. Ωστόσο δε θα πρέπει να θεωρείται διατυμπανισμός όταν ο άλλος επιλέγει να γράψει. Το φόρουμ αυτό το επέλεξα για να εκφράζομαι περισσότερο εύκολα σε σχέση με άλλες περιστάσεις αλλά όχι να το διατυμπανίζω, έχει τεράστια διαφορά.
Σάββα εκτιμώ αυτό που λες. Θεωρώ εύστοχο αν το πρόσθετες στην πρώτη φορά που εκφράστηκες ώστε να αποφύγω να μας \"συγκρίνω\". Ωστόσο, ακόμα κι αν κάποιες δυσκολίες είναι κοινές για΄κάποιους ανθρώπους δε σημαίνει ότι μπορεί πάντα ο ένας να καταννοήσει τον άλλο.Dum spiro spero (?)
10-05-2009, 17:01 #530
Σάββα εκτιμώ αυτό που λες, ότι μπορεί να έχεις περάσει κι εσύ δύσκολα παρόλο που δεν το έχεις γράψει εδώ μέσα. Θεωρώ εύστοχο αν το πρόσθετες στην πρώτη φορά που εκφράστηκες ώστε να αποφύγω να μας \"συγκρίνω\". Ωστόσο, ακόμα κι αν κάποιες δυσκολίες είναι κοινές για΄κάποιους ανθρώπους δε σημαίνει ότι μπορεί πάντα ο ένας να καταννοήσει τον άλλο.
Θέλει θάρρος για να εκθέσεις το θέμα σου και μόνο διατυμπανισμός ή δραματοποίηση δεν είναι. Δεν θεωρώ σωστό το να κρίνουμε έτσι τα διάφορα ποστ. Ελευθερία της έκφρασης που λένε.
Εξαιρετικό αυτό. Ακόμα κι αν έχουμε κοινές δυσκολίες, δεν σημαίνει οτι είμαστε σε θέση να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο....
Σάββα, εντάξει, δεν ξέρω τι δυσκολίες περνάς.
Και γενικά δεν θεωρώ οτι είναι εφικτό να συγκρίνουμε τον πόνο και τη δυσκολία του καθενός με του άλλου...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 17:01 #531
Σάββα εκτιμώ αυτό που λες. Θεωρώ εύστοχο αν το πρόσθετες στην πρώτη φορά που εκφράστηκες ώστε να αποφύγω να μας \"συγκρίνω\". Ωστόσο, ακόμα κι αν κάποιες δυσκολίες είναι κοινές για΄κάποιους ανθρώπους δε σημαίνει ότι μπορεί πάντα ο ένας να καταννοήσει τον άλλο.
Ειλικρινά ποιος από εμάς πιστεύεις ότι το έχει κάνει;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
10-05-2009, 17:02 #532
τωρα μη με βαζεις να κανω κουοταρισματα μεγαλη γυναικα δεν τα καταφερνω καλα σ αυτα :P
Dum spiro spero (?)
10-05-2009, 17:03 #533
Originally posted by weird
καλο ειναι να εισαι ευθυς..αρκει να αντεχεις και οι αλλοι να ειναι ευθεις μαζι σου γουιρντ
Κοίταξε, το έχω ξαναπεί, πιστεύω στην ευθύτητα και την αλήθεια που έχει τρόπο να λέγεται.
Εσύ τώρα λες οτι εμένα με πειραξε η αρνητική κριτική.
Εγώ πάλι λέω οτι δεν ήταν αυτό που με πείραξε.
Δεν μπορώ όμως να σε πείσω, οτι οι λόγοι που έγινα απότομη ήταν άλλοι, κι όχι αυτο που πιστεύεις.
Κι επίσης, ας μην συγχέουμε την ευθύτητα με την επιπολαιότητα και την αγένεια. Αλλο το ένα κι άλλο το άλλο.
Συμφωνώ απόλυτα.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
10-05-2009, 17:05 #534
Σάββα εκτιμώ αυτό που λες. Θεωρώ εύστοχο αν το πρόσθετες στην πρώτη φορά που εκφράστηκες ώστε να αποφύγω να μας \"συγκρίνω\". Ωστόσο, ακόμα κι αν κάποιες δυσκολίες είναι κοινές για΄κάποιους ανθρώπους δε σημαίνει ότι μπορεί πάντα ο ένας να καταννοήσει τον άλλο.
μόνο εγώ τα περνάω αυτά, κανείς δεν μπορεί να με κατλάβει?
Οσον αφορά τα προβλήματα που έχω περάσει....
τα θεωρώ αρκετά αλλά είμαι σίγουρη οτι ο καθένας, έχει απο πίσω του, την δική του, πονεμένη ιστορία.
Κι ότι σοτν πόνο δεν έχει σύγκριση. Ειναι ο καθένας μόνος με τα συνασθήματά του.
Ωστόσο, σκεφτόμουν οτι έίχα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ την αίσθηση οτι ο Σαββας δεν κάνει ψυχοθεραπέια ( μπορεί και να σφάλλω) οπότε δεν μπορεί να καταλάβει τις δυσκολίες που συνεπάγεται η δύσκολη φάση της θεραπείας μου, σε συνδυασμο με το πόσο βαραίνει για μένα η γνώμη κάποιου ειδικού .
( μετά βέβαια έγινε σαφές οτι ο Πάνος δεν είναι στην πράξη ειδικός, όπως το ξεκαθάρισε).Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 17:06 #535
το περιεργο θα ηταν να μην συμφωνουσες:P
Dum spiro spero (?)
10-05-2009, 17:07 #536
τωρα μη με βαζεις να κανω κουοταρισματα μεγαλη γυναικα δεν τα καταφερνω καλα σ αυτα :P
Εμένα τουλάχιστον μου αρέσουν οι ευθείς κουβέντες και συγκεκριμένα παραδείγματα για να είμαι σίγουρη του τι θέλει ο άλλος να μου πει ώστε να μη γράφω λόγια στον αέρα αλλά και να μην ακούω επίσης λόγια στον αέρα.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
10-05-2009, 17:08 #537
δε πηγαινε για σενα.χαπι ναου?
Dum spiro spero (?)
10-05-2009, 17:08 #538
[quote]Originally posted by Helena
κι όμως, η ίδια, μου είπε παραπάνω οτι δεν συμφνωνεί με τη στάση μου να δημοσιεύσω περιεχόμενο προσωπικών μνμ των και της έιπα έχεις δίκιο! Και τα έσβησα.... δεν συμφωνούμε πάντα.
Αλήθεια, ελενα, σου κάθεται κάπως η σχέση μου με την ανωνυμη?
Ετσι ρωτάω.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 17:09 #539
δε πηγαινε για σενα.χαπι ναου?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 17:10 #540
ξερεις τι δε μου καθεται καλα?οτι δεν εχετε το θαρρος τησ γνωμησ σασ και ημια ακουγεται σαν ηχω της αλλης.τωρα προβλεπω οτι θα τα βαλετε μαζι μου και οι δυο,οπως και με το πετραν οπως και με αλλες περιπτωσεις..μπρρρρρ
ωραια αφου δε σε πειραζε τι το σκαλιζεις?Dum spiro spero (?)
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή