Results 556 to 570 of 683
-
10-05-2009, 17:33 #556
Καλό απόγευμα σε όλους.
Ισως είναι καλύτερο να μείνω μακριά απο το φόρουμ.
Ετσι νίωθω με όλα αυτά.
Να έιμαστε όλοι καλά! :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 10-05-2009, 17:36 #557
Originally posted by weird
Δεν νομίζω πως έχουμε βίτσιο για τον πόνο....
νομίζω οτι η ειλικρίνεια και η έκφραση των όποιων συναισθημάτων, όταν μιλιούνται διαφορετικές γλώσσες κι όταν υπάρχει πολύς φόβος και άμυνα, είναι κάτι δύσκολο να επιτευχθεί και ειδικά μέσω διαδικτύου.
10-05-2009, 17:47 #558
δε μπορω να καταλαβω πως μπορουμε ρε παιδι μου να ειμαστε αποτομοι η και σκληροι και ειρωνικοι με τους αλλους καμια φορα αλλα οταν καποιος μας φερθει εστω και με μια υποψια σκληροτητας σαν κι αυτη που δειξαμε εμεις πρωτοι τοτε να υποχωρουμε να τα χανουμε..πως λεγεται αραγε αυτο με ψυχολογικους ορους ?ρητορικη ερωτηση. :o
Dum spiro spero (?)
10-05-2009, 17:47 #559
Originally posted by vince
Originally posted by weird
Δεν νομίζω πως έχουμε βίτσιο για τον πόνο....
νομίζω οτι η ειλικρίνεια και η έκφραση των όποιων συναισθημάτων, όταν μιλιούνται διαφορετικές γλώσσες κι όταν υπάρχει πολύς φόβος και άμυνα, είναι κάτι δύσκολο να επιτευχθεί και ειδικά μέσω διαδικτύου.
Και αναπόφευκτο μερικές φορές.
Ωστόσο εγώ δεν το βλέπω απαραίτητα κακό. Όταν καταλήγει κάπου. Όταν μας κάνει να δούμε πράγματα. Όταν στο τέλος έχουμε το θάρρος να μιλήσουμε με περισσότερη ειλικρίνεια. Γιατί κι εμείς τώρα έχουμε - με ξεκάθαρη δική μας επιλογή - τεθεί \"γυμνοί\" κάτω από το δικό σας μικροσκόπιο, άλλες φορές υποκειμενικό με καλή διάθεση άλλες με κακή. Και δεν είναι καθόλου ευκολο, αν δεν το ζεις. Ωστόσο ήταν δική μας επιλογή.
Κι εγώ θα σας χαιρετήσω εντός ολίγου (όχι γιατί έφυγε η weird Έλενα) αλλά γιατί ήρθε η παρέα μου και με περιμένει (φυσικά αν θέλεις βέβαια το πιστεύεις).-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
10-05-2009, 17:49 #560
πραγματικα ανωνυμη αυτη η αγωνια θα με φαει σ ευχαριστω που το διευκρηνισες ομως
Dum spiro spero (?)
10-05-2009, 17:55 #561
Έλενα θα εκτιμούσα αν έλεγες τις απόψεις σου χωρίς αυτή τη δόση ειρωνίας που εκλαμβάνω. Δε θυμάμαι να σου μίλησα ποτέ ειρωνικά.
Η ειρωνία μόνο το κοινό νιώσιμο ή έστω την ελάχιστη επικοινωνία δε βοηθάει, εκτός αν δε σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
Είτε αγωνιάς είτε όχι, εγώ το διευκρίνησα, επειδή εσύ η ίδια είπες κάποιες απόψεις σχετικά με τη σχέση μου με τη weird. Αν το θεωρείς άστοχη εσύ τη διευκρινηση, εγώ τη θεωρώ δικαιολογημένη μετά από ότι άκουσα.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
10-05-2009, 18:02 #562
δε πειραζει.. θυμαμαι εγω ...ας ειναι..
ελπιζω να υπερβαλατε οπως συνηθως και να ειναι καλα ο ανθρωπος στην υγεια του.Dum spiro spero (?)
10-05-2009, 18:16 #563
Το θέμα είναι ότι ο Petran ετοιμάζεται για φαντάρος και η ψυχολογία του φαντάρου δεν είναι και η καλύτερη.
Petran ξέρεις κάποτε πήγα και εγώ φαντάρος και μάλιστα διατηρούσα σχέση με την πρώην κοπέλα μου καθ όλη την διάρκεια της θητείας μου (διάβασα κάπου πως και εσύ έχεις σχέση). Εκείνη ερχόταν όποτε είχα άδεια και κάναμε ότι κάναμε... αλλά ....υπάρχει τέτοια συναισθηματική φόρτιση στον στρατό που μόνο καλό δεν μου έκανε. Το φοβερό είναι πως έβγαλα την θητεία κανονικότατα ένοπλος δηλαδή χωρίς αναβολές. Βέβαια μετά τον στρατό άρχισαν τα προβλήματα και οι ψυχώσεις. Η δύναμη μου είχε χαθεί μαζί με την περηφάνια μου και πλήρωσα ακριβά τις ευαισθησίες μου.
Διέκρινα κάποια ευαισθησία και ανησυχία στα τελευταία σου μηνύματα. Τα έχουμε πει και με προσωπικά μηνύματα. Αν θες ξαναδιάβασε αυτά που σου έγραψα για την θητεία.
Καλό κουράγιο σου εύχομαι και καλή δύναμη.
10-05-2009, 18:31 #564
Originally posted by Helena
δε πειραζει.. θυμαμαι εγω ...ας ειναι..
ελπιζω να υπερβαλατε οπως συνηθως και να ειναι καλα ο ανθρωπος στην υγεια του.
Ξεκαθάρισε, τί σου κάναμε, γιατί πραγματικά, μοιάζεις θιγμένη απέναντί μας, και νομίζω, αδίκως.
Οσο για τον Πάνο, κι εγώ πραγματικά, ελπίζω να υπερέβαλα και να είναι καλά, όπως ήδη είπα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 18:36 #565
δε μπορω να καταλαβω πως μπορουμε ρε παιδι μου να ειμαστε αποτομοι η και σκληροι και ειρωνικοι με τους αλλους καμια φορα αλλα οταν καποιος μας φερθει εστω και με μια υποψια σκληροτητας σαν κι αυτη που δειξαμε εμεις πρωτοι τοτε να υποχωρουμε να τα χανουμε..πως λεγεται αραγε αυτο με ψυχολογικους ορους ?ρητορικη ερωτηση. :o
Ειναι μια αλήθεια, οτι συχνά, σε όλους μας ταιριάζει η παροιμία \"δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις\", αφού κάνουμε στον άλλο αυτό που θα μας ενοχλούσε να μας κάνει εκείνος.
Ωστόσο, το πόσο θα τα χάσουμε ή θα αρπαχτούμε, είναι και θέμα συγκυρίας.
Εσύ, ας πούμε, απο την ώρα που μπήκες αρπάζεσαι και μιλας ειρωνικά, παροννοώντας πολλές φορές τα λεγόμενα μου πχ.αλλά και χωρίς να λες ξεκάθαρα, τι σε πείραξε βρε καλό μου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 18:44 #566
Βασικά αυτό που έχω να πώ, είναι οτι το πιο εύκολο, είναι να έρχεται οκαθένας, μια και είμαστε σε δημόσιο φόρουμ, και να τοποθετείται πάνω στος ποιός είχε δίκιο και ποιός άδικο....
Αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου, δεν είναι αυτό το κύριο θέμα εδώ.
Το ποιός είχε δίκιο και ποιός άδικο, το ξέρουμε καλύτερα απο όλους εγώ και ο Πάνος.
Το τί τραβήξαμε, το ξέρουμε μόνο εμείς οι δύο που ταλαιπωρηθήκαμε χτες όλη την νύχτα και συγνώμη για την μη καλαισθησία, αλλά δεν είχαμε πού αλλού να τα γράψουμε....
Τα συναισθήματα που μου έχουν μείνει, είναι μια θλίψη...
γιατί χτες γύρισα ανέμελη σπίτι, απο τη βραδινή μου έξοδο και πραγματικά απολαμβανα την χαλαρή κουβεντούλα . Δεν είχα όρεξη για φασαρίες....
Να όμως που με αφορμή μια \"κακιούλα\", που έιχε αρκετή επιρροή πάνω μου, και κάποια αξεκαθάριστα συναισθήματα ανάμεσα σε εμένα και τον Πάνο, και το γεγονός ότι άλλα που είπα εγώ είχαν επιρροή πάνω του, βρεθήκαμε μπλεγμένοι σε ένα αδιέξοσο επικοινωνιακό.
Αχ βρε Πάνο, βγάλαμε μαχαίρια, χωρίς καν να γνωριζόμαστε.
Τι λυπηρό που είναι, καμιά φορά, όταν είναι κακή η συγκυρία και των 2, να δημιουργούνται παρεξηγήσεις...
Εγώ κρατώ τα τελευταία μας λόγια, όπου σου είπα πια ανοιχτά πόσο με πείραξε η κακία και μου απάντησες, πόσο περισσοτερο σε είχαν πειράξει άλλες δικές μου ατάκες....
Πάνο αν ήξερα, αν μου το είχες εκδηλώσει άμεσα, το πόσο σε ενόχλησαν και πόσο σοβαρά τις πήρες, δεν θα της έλεγα.
Γι αυτό και μετά, σου είπα, αυτό που μου λες εσύ οτι είπες επιφανειακά, είναι για μένα σοβαρό.
Κι αυτό που εγώ βρίσκω επιφανειακό είναι τελικά κάτι που εσύ πήρες ππολύ σοβαρά.
Γι αυτό και στο εξής, ξέροντας πια τι σε ενοχλεί, σου είπα, δεν πρόκειται να αναφέρω κάτι παρόμοιο ξανά.
Να είσαι καλά. Μόνο αυτό.
Ολα θα πάνε μια χαρά με το στρατό.. θα το δεις.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 18:49 #567
σημερα τα ειδα τα μηνυματα σας γουιρντ και σημερα απαντησα..αν σας εβλεπα χτες το ιδιο θα ελεγα να εισαι σιγουρη
καθολου αρπαγμενη δεν ειμαι .ευτυχως νιωθω και ειμαι μια χαρα στην υγεια μου...απλα προσπαθω να σου φερθω με τον ιδιο τροπο που παρατηρω οτι φερεσαι τελευταια σε καποιους αλλους.. πως το λενε a taste of your own medicine :P ισως? καταλαβεις ποσο ασχημο φαινεται αυτο και να σου πω την αληθεια απο σενα ειδικα δεν περιμενα τετοιες αντιδρασεις..εισαι απο τα μελη που τα ειχα υψηλα στην εκτιμηση μου αν θες να ξερεις.. ενταξει καταλαβαινω ισως η περιοδοσ ειναι λιγο ζορικη για σενα..αλλα ...υπαρχει κι ενα αλλα :P
το οτι εκτος απο εμενα και αλλα δυο μελη υπονοησαν οτι ειστε λιγο υπερβολικες δεν θα επρεπε ενδεχομενως να προβληματισει και τις δυο σας ?λεω εγω τωρα..
μηπως απλα κανουμε καβγα για τον καυγα?:P:PDum spiro spero (?)
10-05-2009, 18:52 #568
σημερα τα ειδα τα μηνυματα σας γουιρντ και σημερα απαντησα..αν σας εβλεπα χτες το ιδιο θα ελεγα να εισαι σιγουρη
καθολου αρπαγμενη δεν ειμαι .ευτυχως νιωθω και ειμαι μια χαρα στην υγεια μου...απλα προσπαθω να σου φερθω με τον ιδιο τροπο που παρατηρω οτι φερεσαι τελευταια σε καποιους αλλους.. πως το λενε a taste of your own medicine :P ισως? καταλαβεις ποσο ασχημο φαινεται αυτο και να σου πω την αληθεια απο σενα ειδικα δεν περιμενα τετοιες αντιδρασεις..εισαι απο τα μελη που τα ειχα υψηλα στην εκτιμηση μου αν θες να ξερεις.. ενταξει καταλαβαινω ισως η περιοδοσ ειναι λιγο ζορικη για σενα..αλλα ...υπαρχει κι ενα αλλα :P
το οτι εκτος απο εμενα και αλλα δυο μελη υπονοησαν οτι ειστε λιγο υπερβολικες δεν θα επρεπε ενδεχομενως να προβληματισει και τις δυο σας ?λεω εγω τωρα..
μηπως απλα κανουμε καβγα για τον καυγα?:P:P
Δεν είπα οτι θα έλεγες κάτι άλλο εχτές.
Σε ποιούς άλλους αναφέρεσαι?
θα ήθελα να το συζητήσουμε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 18:57 #569
αχ τι μου κανεις τωρα θες να βρω και τα ακριβη μυνηματα μεσα στα 2516 φτου μη σε βασκανουμε?
στο χα πει και στο αλλο θεμα και εκνευριστηκες και τοτε..εκει ειχες πει μαλιστα οποιος αλλος θελει να κανει τηλε διαγνωσεις με u2u παρακαλω..φαινεσαι τσιτωμενη.εγω αυτο εισπραττω.τοσα χρονια γραφουμε και οι δυο εδω.αυτη την αισθηση μου δινεις τον τελευταιο καιροDum spiro spero (?)
10-05-2009, 19:04 #570
αχ τι μου κανεις τωρα θες να βρω και τα ακριβη μυνηματα μεσα στα 2516 φτου μη σε βασκανουμε?
στο χα πει και στο αλλο θεμα και εκνευριστηκες και τοτε..εκει ειχες πει μαλιστα οποιος αλλος θελει να κανει τηλε διαγνωσεις με u2u παρακαλω..φαινεσαι τσιτωμενη.εγω αυτο εισπραττω.τοσα χρονια γραφουμε και οι δυο εδω.αυτη την αισθηση μου δινεις τον τελευταιο καιρο
Εντάξει λοιπον έλενα, σου ζητώ συγνώμη αν σου απάντησα, απότομα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΙΖΟΝ
05-09-2025, 13:13 in Σχέσεις και Επικοινωνία