Results 466 to 480 of 683
-
10-05-2009, 06:30 #466
Originally posted by weird
Originally posted by PETRAN
Πέφτεις έξω αλλά δεν θα σου πω, γιατί με έχουν πάρει τα κλάματα και είμαι χάλια τώρα....
Καλά αυτό κατάλαβες????
Τι να πω ρε συ Πάνο!
Όλα θα ήταν πολύ ποιο απλά αν μου έλεγες τι σε πείραξε από την αρχή και δεν έκανες όλα αυτά που έκανες! Συγνώμη αν σε στεναχώρησα, αλλά και εσύ ανταποκρίθηκες με πολύ άσχημο και άδικο τρόπο...και ελπίζω να είσαι ειλικρινής με αυτό που γράφεις και να μην το κάνεις για να φανείς το θύμα, γιατί πραγματικά με αδίκησες!
Συγνώμη που σε στεναχώρησα. Πραγματικά. Ίσως να μην ξαναμπώ καλύτερα. Έτσι και αλλιώς φεύγω για στρατό σε μια βδομάδα. Καλημέρα.
Τώρα το ποιός αδίκησε ποιόν, είναι σχετικό.
Ελλείψει εποικοινωνίας, έκαστος αδικεί τον άλλο, χωρίς καν να το καταλάβει.
Και γενικά, δεν ξέρω γιατί το λες, αλλά κάθε γραμμή που γράφω εδώ μέσα, την γράφω με αληθινότητα, κι όχι για να το παιξω θύμα.
Τέλος, το βρίσκω κακή ιδέα να μην ξαναμπείς.
Απλά δεν θα μαλλώνουμε μεταξύ μας!
Ουτε θα κάνουμε τηλεδιαγνώσεις.
Τερμα με αυτα;)
Που έκανα τηλεδιάγνωση να πάρει!??? Το Hook , το \"dark\" η το \"σχόλιο\" για το ποίημα ήταν?
- 10-05-2009, 06:33 #467
Τί θα γίνει??? εδώ θα την βγάλουμεεεε????
Τέρμα το να \"χτυπάμε\" ο ένας τον άλλο με feedback, οκ?( αυτό εννοώ όταν λέω τέρμα οι τηλεδιαγνώσεις)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 06:35 #468
Το σχολιο για το ποίημα, ήταν λίγο άστοχο ως προς τον τρόπο επειδή το αστείο σου ήταν κάπως κρύο, τουλάχιστον για μένα.
απο εκεί και πέρα, όταν μέλος απάντησε, τί λεει αυτός???
συγνώμη κι όλας,
απάντησα κι εγώ, εκφράσου ελεύθερα!
Βασικά είχα πεθάνει στο γέλιο εκείνη τη στιγμή.....
σε καλώ να έρθεις να μιλήσουμε όλοι μαζί, κάνεις black χιούμορ, ενώ το όλο κλίμα μας τότε, ήταν αρκετά ρομαντικό και σοβαρό.
Ε μετά κι εσύ μου την μπήκες.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 06:36 #469
c\' est clair?
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 07:03 #470
Το σχολιο για το ποίημα, ήταν λίγο άστοχο ως προς τον τρόπο επειδή το αστείο σου ήταν κάπως κρύο, τουλάχιστον για μένα.
συγνώμη κι όλας,
σε καλώ να έρθεις να μιλήσουμε όλοι μαζί, κάνεις black χιούμορ, ενώ το όλο κλίμα μας τότε, ήταν αρκετά ρομαντικό και σοβαρό.
Ε μετά κι εσύ μου την μπήκες.
Εεε οπότε σε πείραξε αυτό με το ποίημα!? Όπως αυτό που είπα πριν, που κολλάει επιτέλους αυτή η αναθεματισμένη τηλεδιάγνωση!? Επειδή εσύ το πήρες έτσι από το παράδειγμα μου με το ποντίκι?Παράδειγμα ήταν Weird δεν ήταν για σένα. Παράδειγμα για να το κάνω ποιο κατανοητό-με άμεσο παράδειγμα από μας-θα μπορούσα να είχα πει και για μένα ίσως να έπρεπε τελικά...
σε καλό να μας βγει. Καλημέρα.
10-05-2009, 07:05 #471
Λοιπόν, εγώ θα βάλω σαν αρχή μου, όταν συναντώ κάποιον που σου μοιάζει στον τρόπο σκέψης, να τον αποφεύγω!!!
και στο λέω γελώντας.
Θα τρελαθούμε, δεν βγάζουμε άκρη.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 07:06 #472
συγνώμη κι όλας,
Εεε οπότε σε πείραξε αυτό με το ποίημα!? Όπως αυτό που είπα πριν, που κολλάει επιτέλους αυτή η αναθεματισμένη τηλεδιάγνωση!? Επειδή εσύ το πήρες έτσι από το παράδειγμα μου με το ποντίκι?Παράδειγμα ήταν Weird δεν ήταν για σένα. Παράδειγμα για να το κάνω ποιο κατανοητό-με άμεσο παράδειγμα από μας-θα μπορούσα να είχα πει και για μένα ίσως να έπρεπε τελικά...
και άρχισε όοοοοολο αυτό το.... χαός.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 07:09 #473
συγνώμη κι όλας,
και άρχισε όοοοοολο αυτό το.... χαός.
Λολολ γελάω και εγώ τώρα...τι σου είπα και σου την μπήκα? Με το \"dark\" δηλαδή?
*νιώθει να καταρρέει
10-05-2009, 07:10 #474
Εμένα ξέρεις πως με έχεις κάνει????:P
Ενα κουρέλι και ψυχικά και απο την κούραση!
που τώρα απο την υπερένταση, δεν νυστάζω, αλλά είμαι κομμάτια....
Δεν ξέρεις πως μου την είπες?
Αυτό μου λες?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 07:12 #475
Αυτό είναι που έχει σημασία?
δηλ παραδέχεσαι, οτι μετά απο εκείνη την ατάκα μου, άρχισε η επίθεσή σου, μ όποιον τρόπο κι αν άρχισε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 07:12 #476
Εμένα ξέρεις πως με έχεις κάνει????:P
Ενα κουρέλι και ψυχικά και απο την κούραση!
που τώρα απο την υπερένταση, δεν νυστάζω, αλλά είμαι κομμάτια....
Δεν ξέρεις πως μου την είπες?
Αυτό μου λες?
Όχι το πιστεύεις ότι ακόμα δεν το έχω καταλάβει...ποιος είναι ο \"ύπουλος\" τρόπος που στην μπήκα? Θα μπορούσες να μου το είχες πει από το επόμενο ποστ από το δικό μου που στην \"μπήκα\"! Τι σου είπα ακριβώς!?
10-05-2009, 07:14 #477
Κάτσε λίγο ρε Πάνο, εσύ πότε θεωρείς οτι ξεκίνησες να είσαι επιθετικός μαζί μου?
10-05-2009, 07:16 #478
Κάτσε λίγο ρε Πάνο, εσύ πότε θεωρείς οτι ξεκίνησες να είσαι επιθετικός μαζί μου?
Όταν μου είπες ότι κάνω \"τηλεδιαγνώσεις\"
10-05-2009, 07:21 #479
Στην χαοτική ανάλυση και τον τρόπο σκέψης σου.
Και γενικότερα δεν κόλλησα, απλά προσαρμόστηκα με τον τρόπο που έκρινα ως καταλληλότερο.
Αλήθεια εσύ πού διέκρινες τις \"σκοτεινές\" μου διαθέσεις?
Ναι όντως είναι χαοτική η ανάλυση αλλά αυτό που γράφω είναι απολύτος λογικό. Δηλαδή δεν γράφω ραντομ πράγματα χωρίς να καταλαβαίνω τι λέω, μάλλον δεν τα παρουσιάζω κατανοητά...τι να πω
Δεν ξέρω Weird, όντως μου φάνηκες απότομη και μπουχτισμένη, είχε μια \"dark\" αύρα το κειμενο γενικά...είσαι γενικά λίγο \"dark\" τυπάκι μου φαίνεται, αρκετά κειμενά σου έχουν κάτι το \"βαρύ\", και όταν βλέπω σπάνια να βάζεις καμια χαρούμενη φατσουλα πραγματικά χαίρομαι. Ίσως και εγώ να φαίνομαι σοβαροφανής και κουραστικός, αλλά πάντα προσπαθώ να γράφω ανάλαφρα και το ποντίκι το έβαλα για πλάκα μέσα στο κείμενο μου όπως και την υποθετική εκδοχή σου και εσύ φάνηκε να το πείρες άσχημα. Μάλλον έχουμε αντίθετες ιδιοσυγρασίες λολ. Δεν πειράζει Peace & Love!
Εγώ διακρίνω την επιθετικότητά σου εμφανέστατη σε αυτό το σημείο, πολύ πριν φτάσουμε στις τηλεδιαγνώσεις πάντως.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 07:24 #480
Μια επιθετικότητα που ενώθηκε μετά με τη δική μου, μετά αρχίσαμε το να την λεμε ο ένας στον άλλο.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....