Results 481 to 495 of 683
-
10-05-2009, 07:26 #481
Originally posted by weird
Originally posted by PETRAN
Στην χαοτική ανάλυση και τον τρόπο σκέψης σου.
Και γενικότερα δεν κόλλησα, απλά προσαρμόστηκα με τον τρόπο που έκρινα ως καταλληλότερο.
Αλήθεια εσύ πού διέκρινες τις \"σκοτεινές\" μου διαθέσεις?
Ναι όντως είναι χαοτική η ανάλυση αλλά αυτό που γράφω είναι απολύτος λογικό. Δηλαδή δεν γράφω ραντομ πράγματα χωρίς να καταλαβαίνω τι λέω, μάλλον δεν τα παρουσιάζω κατανοητά...τι να πω
Δεν ξέρω Weird, όντως μου φάνηκες απότομη και μπουχτισμένη, είχε μια \"dark\" αύρα το κειμενο γενικά...είσαι γενικά λίγο \"dark\" τυπάκι μου φαίνεται, αρκετά κειμενά σου έχουν κάτι το \"βαρύ\", και όταν βλέπω σπάνια να βάζεις καμια χαρούμενη φατσουλα πραγματικά χαίρομαι. Ίσως και εγώ να φαίνομαι σοβαροφανής και κουραστικός, αλλά πάντα προσπαθώ να γράφω ανάλαφρα και το ποντίκι το έβαλα για πλάκα μέσα στο κείμενο μου όπως και την υποθετική εκδοχή σου και εσύ φάνηκε να το πείρες άσχημα. Μάλλον έχουμε αντίθετες ιδιοσυγρασίες λολ. Δεν πειράζει Peace & Love!
Εγώ διακρίνω την επιθετικότητά σου εμφανέστατη σε αυτό το σημείο, πολύ πριν φτάσουμε στις τηλεδιαγνώσεις πάντως.
Ποια επιθετικότητα? Την εντύπωση που έχω σχηματίσει για σένα σου λέω τελειώνοντας με \"peace and love\" γιατί δεν είχα καμία όρεξη να συνεχιστεί!
- 10-05-2009, 07:32 #482
Στην χαοτική ανάλυση και τον τρόπο σκέψης σου.
Και γενικότερα δεν κόλλησα, απλά προσαρμόστηκα με τον τρόπο που έκρινα ως καταλληλότερο.
Αλήθεια εσύ πού διέκρινες τις \"σκοτεινές\" μου διαθέσεις?
Ναι όντως είναι χαοτική η ανάλυση αλλά αυτό που γράφω είναι απολύτος λογικό. Δηλαδή δεν γράφω ραντομ πράγματα χωρίς να καταλαβαίνω τι λέω, μάλλον δεν τα παρουσιάζω κατανοητά...τι να πω
Δεν ξέρω Weird, όντως μου φάνηκες απότομη και μπουχτισμένη, είχε μια \"dark\" αύρα το κειμενο γενικά...είσαι γενικά λίγο \"dark\" τυπάκι μου φαίνεται, αρκετά κειμενά σου έχουν κάτι το \"βαρύ\", και όταν βλέπω σπάνια να βάζεις καμια χαρούμενη φατσουλα πραγματικά χαίρομαι. Ίσως και εγώ να φαίνομαι σοβαροφανής και κουραστικός, αλλά πάντα προσπαθώ να γράφω ανάλαφρα και το ποντίκι το έβαλα για πλάκα μέσα στο κείμενο μου όπως και την υποθετική εκδοχή σου και εσύ φάνηκε να το πείρες άσχημα. Μάλλον έχουμε αντίθετες ιδιοσυγρασίες λολ. Δεν πειράζει Peace & Love!
Εγώ διακρίνω την επιθετικότητά σου εμφανέστατη σε αυτό το σημείο, πολύ πριν φτάσουμε στις τηλεδιαγνώσεις πάντως.
Ποια επιθετικότητα? Την εντύπωση που έχω σχηματίσει για σένα σου λέω τελειώνοντας με \"peace and love\" γιατί δεν είχα καμία όρεξη να συνεχιστεί!
Κακώς το συνεχίζουμε.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 07:33 #483
Λοιπόν Weird, σε πείραξε το \"dark\", τα περι-\"ποιήματος\" και το \"ποντίκι\" οκ?
10-05-2009, 07:38 #484
Οχι,με πείραξε αυτό που σου λέω τώρα απο το u2u.
Kαι που τόση ώρα εμμεσα στο αναλύω αλλά δεν συνεννοούμαστε,
οπότε είπα να δοκιμάσω αλλιώς.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 07:42 #485
Οχι,με πείραξε αυτό που σου λέω τώρα απο το u2u.
Kαι που τόση ώρα εμμεσα στο αναλύω αλλά δεν συνεννοούμαστε,
οπότε είπα να δοκιμάσω αλλιώς.
10-05-2009, 07:43 #486
το ξέρω Πάνο.
δεν είναι μόνο αυτό όμως, είναι και όλα τα υπόλοιπα που ειπωθηκαν, τα οποία δεν έχουν σχέση με το χουκ κτλ και τα οποία σου έχω ήδη εξηγήσει αναλυτικά.
Εσύ γιατί πειράχτηκες τόσο με την τηλεδιάγνωση? και γιατί υποστηρίζεις οτι θέλω να σε παρουσιάσω σαν τέρας?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 07:56 #487
το ξέρω Πάνο.
δεν είναι μόνο αυτό όμως, είναι και όλα τα υπόλοιπα που ειπωθηκαν, τα οποία δεν έχουν σχέση με το χουκ κτλ και τα οποία σου έχω ήδη εξηγήσει αναλυτικά.
Εσύ γιατί πειράχτηκες τόσο με την τηλεδιάγνωση? και γιατί υποστηρίζεις οτι θέλω να σε παρουσιάσω σαν τέρας?
Α οπότε αυτά είναι
Τότε τι μου λες πριν 3 σελίδες όταν σου ξαναναφέρω αυτά τα αίτια \"μέσα σε δάκρυα\" \"τι λες πάνο αυτά κατάλαβες\"?
Η \"τηλεδιάγνωση\" είναι σοβαρή κατηγορία Weird κατάλαβέ το επιτέλους!!! ειδικά όταν την συγκρίνουμε με αυτά τα αίτια που τόση ώρα μου λες και ειδικά όπως την υποστήριξες, με κατηγορίες που έχεις κάνει και εσύ! Σε πείραξε το \"dark\" και εσύ με έχεις πει \"ρομποτακι\" so? Σε πείραξε το σχόλιο για το ποίημα και εσύ μου έχεις πει-το ποιο βαρύ κατά την γνώμη μου- ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ σαν θεραπευτής που είναι και σχετικό με το πτυχίο μου, εγώ τουλάχιστον δεν σου είπα ποτέ ότι δεν θα τα καταφέρεις σαν ποιήτρια που είναι και το χομπι σου και όχι η βασική δουλειά σου, so? Παρ\'όλα αυτά εγώ ποτέ δεν σε κατηγόρησα για όλα αυτά που μου έχεις πει αλλά εσύ με την παραμικρή μου ατάκα κάνεις χαμό και με κατηγόρισες με την βαριά κατηγορία ότι κάνω \"τηλεδιαγνώσεις\" για πράγματα που έχεις κάνει και εσύ? Δεν καταλαβαίνεις τι λέω?
10-05-2009, 08:01 #488
το ξέρω Πάνο.
Εσύ γιατί πειράχτηκες τόσο με την τηλεδιάγνωση? και γιατί υποστηρίζεις οτι θέλω να σε παρουσιάσω σαν τέρας?
Α οπότε αυτά είναι
Τότε τι μου λες πριν 3 σελίδες όταν σου ξαναναφέρω αυτά τα αίτια \"μέσα σε δάκρυα\" \"τι λες πάνο αυτά κατάλαβες\"?
Η \"τηλεδιάγνωση\" είναι σοβαρή κατηγορία Weird κατάλαβέ το επιτέλους!!! ειδικά όταν την συγκρίνουμε με αυτά τα αίτια που τόση ώρα μου λες και ειδικά όπως την υποστήριξες, με κατηγορίες που έχεις κάνει και εσύ! Σε πείραξε το \"dark\" και εσύ με έχεις πει \"ρομποτακι\" so? Σε πείραξε το σχόλιο για το ποίημα και εσύ μου έχεις πει-το ποιο βαρύ κατά την γνώμη μου- ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ σαν θεραπευτής που είναι και σχετικό με το πτυχίο μου, εγώ τουλάχιστον δεν σου είπα ποτέ ότι δεν θα τα καταφέρεις σαν ποιήτρια που είναι και το χομπι σου και όχι η βασική δουλειά σου, so? Παρ\'όλα αυτά εγώ ποτέ δεν σε κατηγόρησα για όλα αυτά που μου έχεις πει αλλά εσύ με την παραμικρή μου ατάκα κάνεις χαμό και με κατηγόρισες με την βαριά κατηγορία ότι κάνω \"τηλεδιαγνώσεις\" για πράγματα που έχεις κάνει και εσύ? Δεν καταλαβαίνεις τι λέω?
Στο λέω αυτό, γιατί δεν φαίνεται να είχες καταλάβει τότε, για το τώρα δεν ξέρω, εγώ πάντως σου είπα όσο πιο απλά μπορούσα πιο ήταν το απο μεριάς μου κύριο σημείο που με πείραξε, μαζί με όλα τα άλλα.
Εντάξει, το οτι δεν θα τα καταφέρεις να γίνεις θεραπευτής το παραδέχτηκα οτι ήταν απότομο όταν μιλήσαμε μέσα απο πριβέ μήνυμα και σου είπα πως κανένας δεν μπορεί να στο πει αυτό.
Στο ξαναείπα, δεν θεωρώ τόσο αθώες τις ατάκες σου.
Ουτε αντιδρώ στην τύχη.
Τον χαμό δε ΜΑΖΙ τον κάναμε,
θέλεις να σου γράψω και ποίημα τώρα?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 08:06 #489
Δεν χρειάζεται να γράψεις αν δεν το αισθάνεσαι, αλλά άμα θέλεις γράψε...
10-05-2009, 08:12 #490
Δεν θέλω, το είπα για πλάκα.
Δεν μου βγαίνει τίποτα σε σχέση με εσένα,
που να εμπεριέχει την λέξη μαζί.
Βλέπεις, είμαστε της απόκλισης
κι όχι της σύγκλισης.
;)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 08:13 #491
οσο για το θέμα των τηλεδιαγνώσεων,
αυτές δεν μπορώ να τις κάνω εγώ, γιατί αν και έχω κάποιες γνώσεις απο την εμπειρία μου,
πτυχίο ψυχολογίας δεν έχω.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 08:19 #492
οσο για το θέμα των τηλεδιαγνώσεων,
αυτές δεν μπορώ να τις κάνω εγώ, γιατί αν και έχω κάποιες γνώσεις απο την εμπειρία μου,
πτυχίο ψυχολογίας δεν έχω.
Ψάχνω κάποιο κοφτερό αντικείμενο κοντά στο τραπέζι και δεν μπορώ να βρω:(:(:(:(
10-05-2009, 08:28 #493
Πάνο,
ξέρω οτι η πρόθεσή σου δεν είναι να κάνεις τηλεδιαγνώσεις απο εδώ μέσα.
Και δεν θα το ξανααναφέρω, αφού το βλέπεις σαν βαρύτατη κατηγορία. Δέχομαι την εξήγησή σου, οτι δεν με διέγνωσες.
Οκ?
Θεωρώ οτι έχεις πολλές γνώσεις και είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 08:29 #494
Διάβασε το αναθεματισμένο u2u να πάμε για ύπνο!
:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-05-2009, 08:33 #495
Aρχίζω να ανησυχώ...
καλά είσαι παιδί μου ή ψάχνεις ακόμα κοφτερό αντικέιμενο??
Δεν ξέρω... ίσως τα όσα σου έχω πει κατά καιρούς, να σου έκατσαν κι εσένα ( όπως εμένα κάποια που έχεις πει εσύ) βαριά.
Αλλά πώς να το καταλάβω?
Νόμιζα οτι τα παίρνεις πολύ πιο χαλαρά απο εμένα. Κυρίως και λόγω του χιούμορ που κάνεις...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση