Results 616 to 630 of 683
-
13-05-2009, 15:33 #616
Originally posted by krino
στην αρχη απορουσα γιατι τσακωνεστε....
δεν εβρισκα λογο και αιτια.
Τελος κατεληξα,
οτι οι εντονες αντιπαραθεσεις κρυβουν ενα καταπιεσμενο ερωτισμο που ολο θελει να πνιγει και ολο δεν μπορει.....
Αν εισασταν πιτσιρικια με κοντα παντελονακια και φουστιτσες,
θα τσακωνοσασταν για κανα κουβαδακι η κατι περιξ.
Περασαν τα χρονια, αλλα οι εντασεις (και οι λογοι επισης) παρεμειναν ιδιοι.....
Ειναι γεγονος οτι καποια πραγματα εχουν σταθερες αξιες, οσα χρονια και να περασουν....
Ολα καλα - ολα ανθηρα....
:cool:
:))))))))))))))
κοκκινήσαμε!-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 13-05-2009, 17:06 #617
Τελος κατεληξα,
οτι οι εντονες αντιπαραθεσεις κρυβουν ενα καταπιεσμενο ερωτισμο που ολο θελει να πνιγει και ολο δεν μπορει.....
Ειναι γεγονος οτι καποια πραγματα εχουν σταθερες αξιες, οσα χρονια και να περασουν....
:cool:Dum spiro spero (?)
13-05-2009, 17:07 #618
Originally posted by weird
Originally posted by Helena
σημερα τα ειδα τα μηνυματα σας γουιρντ και σημερα απαντησα..αν σας εβλεπα χτες το ιδιο θα ελεγα να εισαι σιγουρη
καθολου αρπαγμενη δεν ειμαι .ευτυχως νιωθω και ειμαι μια χαρα στην υγεια μου...απλα προσπαθω να σου φερθω με τον ιδιο τροπο που παρατηρω οτι φερεσαι τελευταια σε καποιους αλλους.. πως το λενε a taste of your own medicine :P ισως? καταλαβεις ποσο ασχημο φαινεται αυτο και να σου πω την αληθεια απο σενα ειδικα δεν περιμενα τετοιες αντιδρασεις..εισαι απο τα μελη που τα ειχα υψηλα στην εκτιμηση μου αν θες να ξερεις.. ενταξει καταλαβαινω ισως η περιοδοσ ειναι λιγο ζορικη για σενα..αλλα ...υπαρχει κι ενα αλλα :P
το οτι εκτος απο εμενα και αλλα δυο μελη υπονοησαν οτι ειστε λιγο υπερβολικες δεν θα επρεπε ενδεχομενως να προβληματισει και τις δυο σας ?λεω εγω τωρα..
μηπως απλα κανουμε καβγα για τον καυγα?:P:P
Αυτό πουλαμβάνω σαν αίσθηση απο εσένα, είναι οτι ενδεχομένως καμιά φορά, βγάζεις επιπόλαια ( επέτρεψέ μου τη λέξη) συμπεράσματα.
Αυτό επίσης που βλέπω απο εσένα, είναι μια Ελενα( κάποιες φορές απότομη και ειρωνική), που επίσης, δεν ταιριάζει στο προφίλ που έχω απο εσένα όλα αυτά τα χρόνια, πράγμα το οποίο με έκανε και μένα να απορρώ, για το πόσο διαφορετικά φέρεται ανα περιόδους ο ίδιος άνθρωπος.
Ωστόσο, δεν θα υιοθετήσω την ίδια στάση με εσένα.. δηλ. δεν επρόκειτο ποτέ να φερόμουν \"αποτομα\" σε ένα μέλος, για να του δείξω πως φέρεται εκείνο. Δεν ακολουθώ αυτή την οδό. Αλλά εντάξει, ο καθένας και οι μεθοδοι του.
Μπορεί για εσένα και για άλλα 100 μέλη, να είμαστε διαφορετικές.
Υπήρχαν απο την άλλη και άλλα 2-3 μέλη που συντάχθηκαν με την δική μας οπτική των πραγμάτων.
Δεν καταλάβαίνω, γιατί θα πρέπει να αλλάξω την οπτική μου, επειδή κάποιος ή κάποιοι την θεωρούν υπερβολική..
Οσο για την εκτίμησή σου,
πιστεύω οτι θα επιβιώσω και χωρίς αυτήν.... αυτή είναι μια καθόλα ειλικρινής απάντηση, άντε, με μια δόση καλοπροαίρετου χιούμορ ( κι όχι ειρωνίας) μέσα;)
υγ. Τέλος για το 2 εναντίον ενός, αν κοιτάξεις τα ποστ θα δεις οτι αν και η ανώνυμη κλήθηκε να εμπλακεί απο τον ίδιο τον Πάνο, της είπα να μείνει έξω απο αυτό.
ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε
τεσπαααααα
με πολυ δοση ειρωνιας μεσα:PDum spiro spero (?)
13-05-2009, 17:55 #619
σημερα τα ειδα τα μηνυματα σας γουιρντ και σημερα απαντησα..αν σας εβλεπα χτες το ιδιο θα ελεγα να εισαι σιγουρη
καθολου αρπαγμενη δεν ειμαι .ευτυχως νιωθω και ειμαι μια χαρα στην υγεια μου...απλα προσπαθω να σου φερθω με τον ιδιο τροπο που παρατηρω οτι φερεσαι τελευταια σε καποιους αλλους.. πως το λενε a taste of your own medicine :P ισως? καταλαβεις ποσο ασχημο φαινεται αυτο και να σου πω την αληθεια απο σενα ειδικα δεν περιμενα τετοιες αντιδρασεις..εισαι απο τα μελη που τα ειχα υψηλα στην εκτιμηση μου αν θες να ξερεις.. ενταξει καταλαβαινω ισως η περιοδοσ ειναι λιγο ζορικη για σενα..αλλα ...υπαρχει κι ενα αλλα :P
το οτι εκτος απο εμενα και αλλα δυο μελη υπονοησαν οτι ειστε λιγο υπερβολικες δεν θα επρεπε ενδεχομενως να προβληματισει και τις δυο σας ?λεω εγω τωρα..
μηπως απλα κανουμε καβγα για τον καυγα?:P:P
Αυτό πουλαμβάνω σαν αίσθηση απο εσένα, είναι οτι ενδεχομένως καμιά φορά, βγάζεις επιπόλαια ( επέτρεψέ μου τη λέξη) συμπεράσματα.
Αυτό επίσης που βλέπω απο εσένα, είναι μια Ελενα( κάποιες φορές απότομη και ειρωνική), που επίσης, δεν ταιριάζει στο προφίλ που έχω απο εσένα όλα αυτά τα χρόνια, πράγμα το οποίο με έκανε και μένα να απορρώ, για το πόσο διαφορετικά φέρεται ανα περιόδους ο ίδιος άνθρωπος.
Ωστόσο, δεν θα υιοθετήσω την ίδια στάση με εσένα.. δηλ. δεν επρόκειτο ποτέ να φερόμουν \"αποτομα\" σε ένα μέλος, για να του δείξω πως φέρεται εκείνο. Δεν ακολουθώ αυτή την οδό. Αλλά εντάξει, ο καθένας και οι μεθοδοι του.
Μπορεί για εσένα και για άλλα 100 μέλη, να είμαστε διαφορετικές.
Υπήρχαν απο την άλλη και άλλα 2-3 μέλη που συντάχθηκαν με την δική μας οπτική των πραγμάτων.
Δεν καταλάβαίνω, γιατί θα πρέπει να αλλάξω την οπτική μου, επειδή κάποιος ή κάποιοι την θεωρούν υπερβολική..
Οσο για την εκτίμησή σου,
πιστεύω οτι θα επιβιώσω και χωρίς αυτήν.... αυτή είναι μια καθόλα ειλικρινής απάντηση, άντε, με μια δόση καλοπροαίρετου χιούμορ ( κι όχι ειρωνίας) μέσα;)
υγ. Τέλος για το 2 εναντίον ενός, αν κοιτάξεις τα ποστ θα δεις οτι αν και η ανώνυμη κλήθηκε να εμπλακεί απο τον ίδιο τον Πάνο, της είπα να μείνει έξω απο αυτό.
ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε
τεσπαααααα
με πολυ δοση ειρωνιας μεσα:P
Δίκαιη κριτική!!!
wow Ελενάκι, χαίρομαι που το είδες έτσι και όχι πιο αρνητικά:))))
Δεν θα ξεχάσω το πόσο με έχεις στηρίξει στο παρελθόν, ήθελα απλά, να το ξέρεις.
Ούτε το οτι δεν θέλησες κι εσύ να με αδικήσεις ( σε σχέση με το υποκρίτρια)...
και... μου αρεσει που βλέπω και τις πιο αλλιώτικες και ... ειρωνικες πλευρές σου!
Ετσι, για να έχω... πλήρη θέα:PPPP
Φιλάκια :))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-05-2009, 17:59 #620
Originally posted by anwnimi
Τελος κατεληξα,
:))))))))))))))
κοκκινήσαμε!
Εσύ κοκκίνησες,
εμένα το κρινάκι μας, με τα παντελονάκια και τα κουβαδάκια, μου έφερε στο μυαλό την ταινία \"το κορίτσι μου\", με τον Σι Τζει και την Βάντα, και τον γλυκό κι αθώο τσακωμό τους.... κάτω απο το δέντρο, χεχε.
Πάντα με συγκινεί αυτή η ταινία, όσες φορές κι αν την δω.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-05-2009, 19:53 #621
Εντάξει τότε άλλη φορά θα μιλαω μόνο για τον εαυτό μου.
Να εξηγήσω μόνο για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Το κοκκίνησα σα χιούμορ πήγαινε σαν αντίδραση στο σχόλιο του κρίνου σκεφτόμενη τα καταπιεσμένα συναισθήματα για τα οποία μιλάει να έχουν φορά από την απέναντη πλευρά.
Σκεφτομενη όμως ότι αμφίδρομα συναισθήματα που εννοούσε ο κρίνο ως αιτία, θεωρώντας μάλιστα ότι όλο αυτό έγινε \"άνευ άλλου λόγου και αιτίας\", εκεί το τελευταίο που θα κάνω είναι να κοκκινήσω.
Κρίνο μου δε με νοιάζει να πείσω κανέναν πως αυτά που ειπώθηκαν και ξεκίνησε η διαφωνία είχαν αντίκτυπο πάνω μου και δεν έγινε η διαφωνία μόνο για τη διαφωνία. Γι\'αυτό και άλλωστε επέλεξα να χαμογελάσω με το σχόλιό σου αρχικά:)
Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος θέλει όχι.
Το λάθος μου ήταν να τη συνεχίσω μετά από ένα σημείο. Το έχω ξαναπέι και ανέλυσα και τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό, ακόμα και υποσυνειδητους λόγους.
Μα ξέρεις κάτι;
Δεν αισθάνομαι άσχημα, δε θεωρώ ότι έγινε άδικα. Αισθάνομαι μια ανακούφιση:)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
13-05-2009, 22:14 #622
Καλή μου, κι εγώ είχα κοκκινήσει....
θα συμφωνήσω μαζί σου!
Απο αυτό που έγινε, όσο ενοχλητικό κι αν μπορεί να ήταν για τρίτους, πήραμε κι εγώ κι εσύ κι ο Πάνος...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-05-2009, 22:21 #623
Κοκκινήστε ελεύθερα λοιπόν :):)
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
14-05-2009, 11:28 #624
αντε πετραν.....
παντζαρωτες εγιναν οι κορασιδες για παρτη σου....
χεχεχε....
:D
14-05-2009, 11:45 #625
αντε πετραν.....
χεχεχε....
κι ο Πανούλης κοκκίνησε, μας φανταστηκε με μαστίγια, μας φαντάστηκε σαν νόστιμες πίτσες με απο όλα...και γενικά....
δεν μας άφησε σε χλωρό κλαρί έτσι όπως όρμησε :PPPPp
Ουτε με τον φίλο μου δεν έχω κάτσει να μαλλώνω μέχρι πρωίας!!!!
:PPPΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-05-2009, 11:57 #626
Καλή μου, κι εγώ είχα κοκκινήσει....
θα συμφωνήσω μαζί σου!
Απο αυτό που έγινε, όσο ενοχλητικό κι αν μπορεί να ήταν για τρίτους, πήραμε κι εγώ κι εσύ κι ο Πάνος...
αυτό που εννοώ, είναι οτι η διαμάχη μας, πέρα που θύμιζε μια έντονη ερωτική αντιζηλία ( ο ένας να φάει τον άλλο),
μας έδωσε πράγματα...
Μιλήσαμε για τις προβολές μας,
δεχτήκαμε τα λάθη ( δημοσίως ή απο πριβέ μήνυμα) μας,
καταλάβαμε τελικά πόσο εύκολα παρεξήγησε ο ένας τον άλλο,
δώσαμε σοου και κρατήσαμε τεταμένο το ενδιαφέρον άλλων μελών για κάποιες μέρες,
σπάσαμε μάλλον τα νεύρα του Νίκου,
ξεθυμάναμε απο τις προσωπικές ετνάσεις του ο καθένας,
εξελιχθήκαμε βλέποντας πόση διαφορετικότητα υπάρχει,
καλλιεργηθήκαμε και άνταλλάξαμε απόψεις και γνώσεις μέσα απο τις κατά καιρούς αρμονικές συζητήσεις μας,
γίναμε πιο ανεκτικοί στο χιούμορ ή τη σοβαρότητα, ανάλογα,
βγάλαμε στο κλαρί ( χεχε)
σκοτεινές αλλά και φωτεινές πλευρές του εαυτού μας, παίξαμε με τα μυαλά μας
και τέλος......
αποκτήσαμε μια ωραία γεύση
ενός νόστιμου καβγά!
Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον ;)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-05-2009, 12:22 #627
αντε πετραν.....
χεχεχε....
κι ο Πανούλης κοκκίνησε, μας φανταστηκε με μαστίγια, μας φαντάστηκε σαν νόστιμες πίτσες με απο όλα...και γενικά....
δεν μας άφησε σε χλωρό κλαρί έτσι όπως όρμησε :PPPPp
Ουτε με τον φίλο μου δεν έχω κάτσει να μαλλώνω μέχρι πρωίας!!!!
:PPP
μα οχι,
και εσεις και ο πετραν γινατε μια χαρα δεν ειπα κατι αλλο.
Απλα οι υπολοιποι περιμενουμε να δουμε ποτε θα εχει ρομαντσο....
Οκ φτανουν τα προκαταρκτικά, το ενδιαφερον ειναι το παρακατω.....
τσομπ - τσομπ....
14-05-2009, 12:30 #628
Αχ το κοινό διψάει για ρομάντσα!!!!
Συγνώμη Κρινάκι μου, αλλά δεν μπορώ.
Εδωσα χτες τον λόγο μου στο Νίκο οτι θα το λήξω το σόου και θέλω να τον τηρήσω ;)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-05-2009, 12:33 #629
Και παρεπμπιπτόντως, μπορεί τώρα να κάνουμε πλάκα αλλά.....
ένα έχω να πω.
Δεν συνιστώ σε κανέναν τους διαδικτυακούς καβγάδες.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
14-05-2009, 12:53 #630
Αχ το κοινό διψάει για ρομάντσα!!!!
Συγνώμη Κρινάκι μου, αλλά δεν μπορώ.
Εδωσα χτες τον λόγο μου στο Νίκο οτι θα το λήξω το σόου και θέλω να τον τηρήσω ;)
σωνει και καλα δηλαδη πρεπει να πλακωνεστε???
ε?
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία