Results 61 to 75 of 119
Thread: Τον κερατωσα
-
03-01-2021, 17:20 #61
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 04-01-2021 at 13:16.
- 03-01-2021, 17:46 #62MarilouGuest
Last edited by Aeon; 04-01-2021 at 13:14.
03-01-2021, 18:02 #63
03-01-2021, 19:50 #64
03-01-2021, 20:13 #65MarilouGuestΤο μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση.
03-01-2021, 20:15 #66MarilouGuestΤο μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση.
03-01-2021, 22:13 #67
03-01-2021, 22:32 #68
βρε κοριτσια μην τσακονεστε! ΗΜΑΡΤΟΝ!! σεβαστητε το θεμα της κοπελιτσας. Νομιζω οτι ο λογος που τσακονεστε δεν ειναι τοσο σημαντικος γιανα ανταλασετε τοσο ασχημες κατηγοριες!
Marilou !λες συνεχως οτι εχεις επιπεδο, οτι δεν σου αρεσει να βριζεις και τετοια ,τοτες γιατι το κανεις εδω? Προσωπικα νομιζα οτι ετσι ηταν, αλλα το οτι εχεις δυο λογαριασμους δεν ειναι σωστο, ουτε ειναι ομορφο να προσβαλεις ειδικα για προσωπικα θεματα την Ρεμεντη, το τι κανει στην ερωτικη της ζωη ειναι απολυτα δικαιωμα της και μοναχα που το γραφεις ως σκοπο να το διαβασουμε εμεις και να την χαρακτηρισουμε κακη γυναικα "χανεις" ο σκοπος αυτος απο μονος του δειχνει οτι εισαι αδικη.
Απο την μια λες οτι μεγαλωσες μεσα σε καλη οικογενεια οτι εισαι καλη, οτι σε αγαπουσαν και οτι σ εμαθαν τροπους και καλη ανατροφη.Ομως ο τροπος οπου γραφεις οταν ευριαζεις μαρτυραει το οτι μαλον οι γονεις σου οταν νευριαζες μικρη δεν σου εμαθαν οτι δεν πρεπει να ξεφευγεις και να βριζεις τους γυρο σου.Εκτος κι αν εχεις καποιο ειδος ασθενιας , αν δλδ εισαι ψυχικα ασθενης ,τοτες ζητω συγνωμη και θα μπορουσες να μας το γραψεις οτι εισαι δλδ αρρωστη ψυχικα , οτι εχεις καποια λειτουργια ψυχιατρικου μηχανισμου οπου υπαρχει προβλημα! Δεν πρεπει να ντρεπεσαι σε φορουμ με ψυχικες ασθενειες εισαι! ολοι οσοι εχουμε το λεμε! μην ντρεπεσαι!
ΡΕΜΕΝΤΥ! ξερεις πολυ κλα, οτι τα πολλα χρονια οπου ειμαστε στο φορουμ δεν μπορω να πω οτι υπαρχει συμπαθεια αναμεσα μας, ομως επειδη θελω να ειμαι αντικειμενικος και σωστος σε θεματα οπου κανω κριτικη σε αλλους ετσι και τωρα θα πω οτι υπηρξε επιθεση σε εσενα οπου ηταν ανηθικη! οπου εγραψε ασχημα πραματα για εσενα ,βεβαια κι εσυ αντεδρασε ,δεν εκανες πισω! αλλα δεν πρεπει α σας κρινω! και ζητω συγνωμη για το οτι ειδη το εκανα.ΡΕΜΕΝΤΥ! αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι εισαι απο τα πιο εμπειρα ατομα εδω μεσα, γνωριζεις ισως καλυτερα απο πολλους τον τροπο λειτουργιας του φορουμ αλλα γνωριζεις καλα και θεματα ψυχικων προβληματων και το οτι πολλες φορες αντιδρουν παραξενα, ετσι νομιζω οτι στη συγκεκριμενη φαση μαλον υπαρχει καποια ασθενια η οποια ειτε επειδη ντρεπεται ειτε για αλλους λογους δεν την ειχε κανει γνωστη! Νομιζω οτι συμφωνεις, αυτο που εχω να πω ειναι οτι η εμπειρια σου σε βοηθαει να αντιδρας σωστα κι να ξεσκεπαζεις ατομα εδω μεσα οπου οι υπολοιποι -οπως εγω δλδ - δεν ειχαμε παρει χαμπαρη , αρα σε αυτο το θεμα εχω να σου καταθεσω το ευχαριστω μου.
Ομως νομιζω οτι το καλυτερο απο ολα ειναι 2-3 μηνυματα το πολυ και μετα αδιαφορια!
03-01-2021, 22:52 #69
Τώρα εσύ giorgos panou γιατί ανακατεύτηκες; για να ρίξεις λάδι στη φωτιά;
03-01-2021, 23:51 #70
Εγώ λοιπόν σε έκανα αναφορά, μιας και δεν φοβάσαι και τίποτα, μαντάμ Μαριλου-Ντίντι (ελπίζω όχι Αφροδίτη). Για να δούμε εάν η χυδαιότητά σου και το γεγονός ότι είσαι διπλός λογαριασμός είναι εντός όρων χρήσης. ;)
Προφανώς είσαι άσχετη από moderating, αλλά δεν σε κατηγορώ. Εάν θεωρείς ότι η παρουσία σου είναι εντάξει εδώ, τότε ο καθένας θα διέγραφε τον λογαριασμό του και θα ερχόταν με καινούργιο σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Με λίγα λόγια, να διαλυθεί το forum από λογαριασμούς που έχουν διαγραφτεί και διπλούς λογαριασμούς. Να φτιάξω και εγώ δεύτερο λογαριασμό. Αυτό απαγορεύεται από τους κανονισμούς στα forums. Και από ό,τι είδα έχεις ένα σωρό ποινές και λένε ότι δημιουργείς προβλήματα. Και όχι μόνο μέλη...αλλά και συντονιστές. Οπότε άσ' τα αυτά ότι είσαι δήθεν καθαρή. Λοιπόν, χαιρετώ, στο καλό και να ΜΗΝ μας γράφεις.
04-01-2021, 00:34 #71MarilouGuest
04-01-2021, 02:33 #72
04-01-2021, 10:49 #73
Θα το πω κι εγώ γιατί αυτό είναι το σωστό... Η Μαριλού δεν είναι διπλό προφίλ, είχε διαγραφεί ως ntinti και ξαναγράφτηκε σαν Μαριλού... Αυτή είναι η αλήθεια και το δίκαιο είναι να ακουστεί... Αυτά από μένα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
04-01-2021, 11:05 #74
το ξερουμε κυκνε οτι ειχε διαγραφει, με δικο της αιτημα μαλιστα.
δεν επιτρεπεται να επιστρεφει με αλλο προφιλ, ποσω μαλλον που η συγκεκριμενη το εκρυβε απο οσους δεν ηταν 'φιλοι' της και μπαινοντας παριστανε το νεο μελος εξαπατωντας οσους μιλησαν μαζι της, μεχρι που την καταλαβαν....
μην πας μακρια, σε προηγουμενο της μηνυμα, με ρωταει αν πηρα εντολες για να αποκαλυψω οτι ειναι η ντιντι... αν ηταν φανερη η δραση της, γιατι το θεωρει 'αποκαλυψη' το οτι το σχολιασα;;;; που μαλιστα επρεπε να παρω και 'εντολες" , η να της ζητησω την αδεια, για να το πω;;;
επισης, δεν μπηκε για να συμμετεχει σαν απλο μελος, επειδη μετανιωσε την διαγραφη της οπως εχουν κανει 1-2 ακομα, αλλα για να κανει κακοηθειες.
μπηκε με σκοπο να δημοσιευσει προσωπικες συζητησεις που ειχε με μελη που την απογοητευσαν και δεν αφορουσαν κανεναν αλλον..., εχει φαει επανειλλημενες επιπληξεις και ποινες γι αυτο απο την διαχειριση και συνεχιζει, ειρωνευομενη την διαχειριση και σφυριζοντας αδιαφορα.
περιττο να σου πω, οτι ο,τι εχει πει για μενα σχετικα με 'εντολες", παρεακια, φιλους μου εδω, ειναι ολα ψεματα.
απ το μυαλο της τα βγαζει γιατι δεν ξερει πως να επιτεθει, εκει που εχει φαει την χιλοπιτα..
κανεις απο οσους αναφερει δεν την ειχε θιξει δημοσιως για την σχεση που ειχαν. το οτι μπηκε μονο για να τους σχολιαζει δημοσιως κανοντας οτι ενδιαφερεται για το φορουμ, μονο την κακοηθεια της δειχνει και βαζει σε μπελαδες την διαχειριση.
μην την μπερδευεις λοιπον με αλλα μελη που διαγραφηκαν και ξαναμπηκαν. κανεις αλλος δεν ξαναμπηκε για να κανει τετοιου ειδους ποινικα κολασιμες παραβιασεις...
04-01-2021, 11:12 #75
Remedy, δεν έχω διαβάσει τι έχει ειπωθεί για σένα και δεν υπονοώ ότι λες ψέματα αλλά για κάποια άλλα μέλη επιφυλάσσομαι... Έχω σχηματίσει άλλη γνώμη... Δεν θα μπω σε πόλεμο ούτε θα συνεχίσω περαιτέρω γιατί είναι απλά η προσωπική μου άποψη, ήθελα μόνο να πω αυτό που γνωρίζω γιατί διάβασα πράγματα που δεν ισχύουν για διπλά προφίλ...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
Μετά το Depakin, δεν μου ξαναήρθε περίοδος;
20-07-2025, 20:20 in Ψυχοφαρμακολογία