Results 16 to 30 of 38
Thread: κατάθλιψη
-
01-01-2021, 22:05 #16
βρε ανθρωπε του τριαδικου Θεου και της παρθενας Μαριας! δεν σου ειπ κατις κακο!, απλα εγραψα οτι δεν ειναι τοσο ομορφο στο θρεντ της καταθλιψης, εκει οπου γραφουν ανθρωποι -σπανια πλεον - σαν ειναι ολα μαυρα μεσα και εξω τους, ξαφνου να διαβαζουν για κοτοπουλα, σοκολατες και σαλατες! εσενα πως σου φενεται δλδ? Δεν ειχα διαβασει ολα τα μηνυματα σου για να γνωριζω το γραφειοκρατικο προβλημα.Ομως νομιζω οτι κανεις λαθος,διοτις δεν κοιταει ο κοσμος με κατηγοριες για να μπει και να γραψει, αλλα πιο πολυ κοιταει τις ημερομηνιες, δλδ τα θρεντ και τα μηνυματα που ειναι πιο φρεσκα, εαν καποιο θρεντ εχει γραφτει πριν 1 χρονο δεν θα μπει καποιος να απαντησει! Με καταλαβες τι θελω να πω? αρα ασκοπα το εκανες αυτο κι ασκοπα αγχωνεσαι , το ιδιο θα ηταν .\
Επισης, γραφεις οτι δεν υπηρξε εντονο ενδιαφερον στο θεμα σου, πως να υπαρξει οταν γραφεις ""μην μιλάτε αν δεν ξέρετε αρκετά "" πως θα απαντησει ο αλλος?
Τελος για το θεμα της διαγραφης σου, δεν θα σε βγαλουν για αυτον τον λογο , μην τσαντιζεσαι , πρωτοχρονια ειναι!! σημερα μπορεις να φας οσο θελεις!!
- 02-01-2021, 08:56 #17
Εδω θα πρεπει να διαφωνησω μαζι σου , δεν αντλω ευχαριστηση απο τιποτα απολυτως , εδω και πολλα χρονια λογω κτθλψης , πληρης ανηδονια γαρ , αλλα δεν το ριχνω στο φαγητο ......ουτε ειναι δικαιολογια η κτθλψη για να τρως ασυστολα , αυτο ειναι αποποιηση ευθυνων ....αλλο τι καναμε μικροι, που δρουσαμε ενστικτωδως , και αλλο ενηλικες , που εχουμε καποια λογικη στις πραξεις μας .....
02-01-2021, 21:24 #18
Κάποιες συμπεριφορές υποκεινουνται απ το υποσυνείδητο κ είναι αυθόρμητες δε θα κάτσεις να σκεφτείς ειδικά όταν έχεις στεναχώρια δε θα σκεφτείς ότι το φαγητο δεν είναι λύση και να κάτσεις να κάνεις κυρηγμα κ ψυχανάλυση στον εαυτό σου εκείνη την ώρα, απλά ανοίγεις το ντουλάπι κ η σοκολάτα είναι εκεί κ μετά από λίγο στο στομάχι σου, αφού πρώτα το απόλαυσε ο ουρανισκος
02-01-2021, 22:14 #19
για αυτο υπαρχουν οι θεραπευτες και οι θεραπειες! για το παραδηγμα της σοκολατας που αναφερεις η πραξη ειναι ως εξεις. Κανεις να στοπ, και σκεφτεσαι, φανταζεσαι οτι την ανοιγεις, και οτι αρχιζεις να την τρως. Μετα φανταζεσαι οτι τελειωσες και πετας τη συσκευασια, βαζεις στην μνυμη σου οσο μπορεις πως νιωθεις ακριβως μετα που την τρως, τις τυψεις δλδ που παλυ εφαγες σοκολατα, που δε κρατηθικες κι τετοια. Μετα περιμενεις 10-15 λεπτα, εαν μπορεις το γραφεις κι σε ενα τετραδιο και τοτες θα δεις ποσο πιο ευκολα θα σου εχει φυγει η ορεξη.
02-01-2021, 23:13 #20
Μόνο το στάδιο με τις τύψεις προλαβαίνω να σκεφτώ θα δοκιμάσω κ το υπόλοιπο που ανεφερες μέχρι να γίνει πιο γλυκιά η ζωή μου κ να να μη χρειάζομαι τη γλυκά της σοκολατας
02-01-2021, 23:49 #21
03-01-2021, 00:23 #22
Καλησπέρα giorgos panou συγγνώμη εγω κατάλαβα λάθος και σ απάντησα έτσι σωστά όλα αυτά που λες μέσα σε όλη αυτή την απογοήτευση αποφασίστηκε σήμερα ότι θα φύγουμε οικογενειακως εξωτερικό εκεί που ήθελα εξαρχής γτ δεν προβλέπεται να γίνει σεζόν φέτος ειμαι εποχιακή και σίγουρα αν γίνει τον Ιούνιο μπορεί και αυτό με μισθό ξεφτίλας αντί για 980 το πολύ 700 μου είπε συγκεκριμένα η προϊσταμένη που μίλησα σήμερα φεύγουμε εκτός Ευρώπης εγώ και ο αδερφός μ και σήμερα μπορω ν πω από την χαρά μου μ έφυγε αυτή η τεράστια επιθυμία για φαγητό γλυκό κάθισμα κτλ ελπίζω μέχρι τον Μάρτιο που θα φύγουμε να χάσω και μερικά κιλά να πάω όμορφη γτ έχω συνεντεύξεις γενικά άφησα τον εαυτό μ τοσο καιρό ελπίζω να πάνε όλα καλά και να αλλάξω και εγώ η ίδια θυμάμαι είχα τηνυ ξαδέρφη μου πριν 1 χρόνο περίπου στα ίδια κιλά με εμένα αλλά όταν μετακόμισε Νορβηγία άλλαξε τελείως η ζωή της και έχασε και τ κιλά γτ εκεί το φαγητό δεν είναι τ ίδιο και με αυτό που γράφω δεν εννοώ ότι πρέπει να αλλάξεις χώρα γ Ν αλλάξεις και σώμα απλα ότι εγω προσωπικά αυτό χρειάζομαι να φύγω να αλλάξω ζωή γενικά σαν χαρακτήρας είμαι ανάλογα την διάθεση οτανυεχω νεύρα στεναχωριες τρώω και χαρούμενη ενθουσιαζομαι έχω άλλα πράγματα δν τ χρειάζομαι τ φαγητό 1μιση χρόνο άνεργη με λύγισε και έπεσα σε μεγάλη στεναχώρια αλλιώς δεν θ είχα φτάσει τα 105 κιλά
03-01-2021, 02:35 #23
τι να σου κι εγω , ο καθενας το βλεπει απο την δικη του σκοπια ......ισως επειδη εχω περασει κι αλλες δυσκολιες στη ζωη μου , μια κι ειμαι 59 ετων, εκοψα προ 6μηνου το αλκοολ , εντελως , το φαγητο ηταν πιο ευκολο να κοπει ,για μενα παντα , εχεις κι εσυ το δικιο σου ....εχεις την δικη σου οπτικη γωνια .....
03-01-2021, 22:49 #24
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Αν θες απαντα μο σε καποια ερωτηματα, διοτις απο αυτα που γραφεις καταλαβα οτι εχεις συνδιασει το φαγητο με κατι κακο! οταν δλδ πανε ασχημα τα πραγματα θελεις να τρως!, απο την μια ειναι παραξενο διοτις συνηθως οταν μας πανε χαλια τα πραγματα στην ζωη δεν εχουμε ορεξη για φαγητο, το στομαχι "κλεινει" που λενε.
Ερωτηση .Οταν εισαι χαρουμενη , σου αρεσουν τα γλυκα? Οταν ειναι μεσημερι και εισαι με οικογενεια σου για φαγητο , εαν το φαγητο ειναι απο αυτα που σου αρεσουν θα φας μεχρι να χωρτασεις κι να γεμισει το στομαχι σου ,η τρως ως το σημειοοπου σταματας να πεινας αλλο? ομως "χωραει" κι αλλο φαγητο απλα δεν τρως διοτι δεν θες να φας πολυ τρως δλδ τοσο οσο πρεπει για να παψεις να πεινας.ε?
Στην εφηβια σου, εισουν κοριτσι με παραπανω κιλα ?η εισουν αδυνατουλα? εισουν απο τις κοπελιτσες στο σχολειο οπου ττους την επεφταν τα αγορια η εισουν απο τα κοριτσακια οπου δεν ειχαν κατακτησεις?
Τελος, οταν λες οτι θα πιασεις δουλεια, κι θα πρεπει να αδυνατησεις, ειναι αναγκαιο δλδ για το επαγγελμα που θα κανεις να εχεις καλυγραμμο κορμι ?
03-01-2021, 23:52 #25
Όχι όταν είμαι χαρούμενη απλά απολαμβάνω την χαρά μου και βγαίνω και περισσότερο έξω με την οικογένεια μου όταν είμ γ φαγητό πίστεψε με δεν τρώω καθόλου έχω το συνήθειο να τρώω κρυφά μόνη μου μπροστά τους θα τσιμπήσω κάτι όταν ειμ μόνη όμως γίνεται το κακό το ίδιο συμβαίνει και έξω που πάω σε εστιατόρια τραπέζια κτλ γενικά τρώω σε σημείο εμετού και επειδή δύσκολα χορταίνω πλέον με τόσες θερμίδες που καταναλωνω εχω φτάσει σε σημείο να τρώω μέχρι να πονέσει η κοιλιά. Νιι είχα πάντα παραπάνω κιλά αλλά όχι τόσο το πολύ 5 παραπάνω είχα στην εφηβεία και γενικά από μικρή έτρωγα κρυφά κτλ όχι δεν είχα κατακτήσεις μικρή είχα ακραίο bullying από αγόρια να με φωνάζουν κοάλα γουρούνι δεν θ κάνεις τπτ στην ζωή σ θ μείνεις γεροντοκορη μου πέταγαν πράγματα βιβλία μέχρι και τζατζίκι στο κεφάλι μετά στα 14 όχι ότι θεώρησα σημαντικό μέχρι σήμερα δεν το έχω ξαναπει αυτό γτ ήταν ασήμαντο έκανα παρέα με κάτι κορίτσια Που με κορόιδευαν από πίσω και θέλανε να χάσω την παρθενιά μου με έναν 26 χρόνο που είχε κάνει φυλακή γενικά σαν εγκληματίας ήταν κ εγώ γ Ν μην με κοροϊδεύουν άλλο πήγα μαζί του έχασα την παρθενιά μου δηλαδή κ σε κάποια φάση του λέω φύγε νόμιζα ότι θ με βιασει δεν με πίεσε όμως αλλά η όλη κατάσταση ήταν περίεργη απλά τ έκανα γ Ν μην με κοροϊδεύουν μετά όμως στο λύκειο έγινε έντονη η επιθυμία γ φαγητό έφτασα τα 67-75 έβγαζα ραγάδες η κοροϊδία συνεχιζόταν μετά στα 19 που ήταν η πρώτη φορά που θ πήγαινα ν δουλέψω Μύκονο εκει έχασα πολλά κιλά γτ φοβόμουν ότι θ με διώξουν λογωυ κιλών ή θ είχα την ιδια κοροϊδία που είχα στο σχολείο έγινα πιο αδύνατη και όμορφη από ποτέ 62 κιλά είχα πολλές κατακτήσεις παρόλα αυτά τ κιλά αυτά τ έχασα με λάθος τρόπο έγινα χορτοφάγος κάποιες μέρες δεν έτρωγα καθόλου είχα λυποθυμισει κιόλας όλα αυτά γ Ν μην με κοροϊδέψουν στην δουλειά μετά όμως το χειμώνα από δικό μ λάθος χαλάρωσα και γύρισα στα ίδια από τότε δεν ξανά έχασα πολλά κιλά μόνο επερνα από 62 στα 75 μετά 80 μετά 90 μετά 80 τώρα 105 ναι έχει σημασία πολύ γ εμένα το σώμα κ στην δουλειά σερβιτόρα είμαι και με έχουν διώξει και από δουλειά λόγω κιλών το καλοκαίρι 19 π ήμουν 85 κιλά πρέπει ν τ χάσω αλλιώς ν αλλάξω επάγγελμα που δεν τ θέλω αυτό με τίποτα
04-01-2021, 00:20 #26
Με συγκινησαι πολυ η ιστορια σου, με νευριασαι πολυ το ποσο αδικα και ποσο κακα ειναι μερικες φορες τα αλλα παιδια σε συνομιλικα τους! ειδικα οταν βλεπουν εναν ευαλοτο χαρακτηρα ,οπως εισουν εσυ! αντι να ειναι το αντιθετο! αυτα σου καναν μπουλινγκ! και φυσικα οι καθηγητες αορατοι δημοσιοι υπαληλησκοι του κερατα! ενα κοριτσακι περναγε μαρτυρια και αυτοι στα γραφεια τους να τσαλαμπουρδιζουν! ημαρτον !Αλλα και οι γονεις σου, αντι να πανε στο σχολειο και να τα σπασουνε ολα, το ανεχοταν να βλεπουν το κοριτσακι τους να παχαινει ετσι αποτομα , να παιρνει τοσο πολλα κιλα που ειναι επικηνδινο? καλα δεν σε εβαλαν σε καποιο αθλημα?
Μετα, οταν εμπλεξες με τον αλλον τον ηλιθιο που πηγε με ανηλικη κι αυτος ο λιγουρης! κι παρθενα μαλιστα! η συμπεριφορα σου συγουρα θα ηταν καπως, θα εισουν πικραμενο οι γονεις σου παλυς δεν πειραν χαμπαρι ?
Εχεις περασει μεσα σε τοσο λιγα χρονια τοσο πολλα αλλα δυστυχως ασχημα πραματα .Δυστυχως εχεις συνδιασει την σωματικη σου υγεια και το να εισαι αδυνατη οχι με το να σου αρεσει εσενα και για εσενα αλλα επειδη ειναι σωστο για την δουλεια σου. Αυτο νομιζω πρεπει να το αλλαξεις, πρεπει δλδ να θελεις να εισαι ομορφη, καληγραμμη και αδυνατη οχι για την δουλεια η για καποιο γκομενο.Αλλα για εσενα, για τον δικο σου καθρεφτη και για την δικη σου υγεια.Να λες θα αδυνατισω επειδη κανει καλο στα πνευμωνια μου και στην καρδια μου!
Ποσο αδικος υπηρξε ο κοσμος σε εσενα! ομως εσυ , απο τα γραπτα σου προβαλεις μια ομορφη ανωτεροτητα χωρις εχθρα, χωρις μισος για κανενα! ειναι ζηλευτη η αντιμετοπιση σου κοπελια!
04-01-2021, 19:31 #27
Ήταν ένας εγκληματίας δολοφόνος από την μαφία της Αλβανίας ήμουν και τυχερή που τον έδιωξα γρήγορα χωρίς αντιδράσεις αλλά και πάλι του έδωσα την παρθενιά μου είναι μέρες που μπαίνω στο Facebook και τον βλέπω και λέω Παναγιά μου τ έκανα τότε όχι δεν μπορούσαν ν κάνουν και τίποτα οι δικοί μ μεγάλωσα χωρίς πατέρα η μητέρα μ εδώ και 20 χρόνια δουλεύει 12 ώρα και ήταν δίπλα μας να μας ταΐζει μόνο αλλά όχι σε ψυχολογικό επίπεδο δεν μίλαγα ποτέ μαζί της γ τ προσωπικά δηλαδή εκείνη τπτ δεν ξέρει ακόμα γ όλα αυτά εγώ βέβαια δεν τα σκέφτομαι τόσο έχει κλείσει αυτή η πληγή με τον χρόνο συμφωνώ ποτέ δεν αγάπησα τον εαυτό μου γενικα είμαι κλειστός άνθρωπος έξω δεν έχω πολλές φίλες βλέπω τους περισσότερους ανθρώπους ως εχθρούς από μακρυά δηλαδή και εχω το φαγητό σαν παρέα γ μένα δηλαδή η ιδανική μέρα ειν ν κάτσω μέσα κλειδωμένη στο σπίτι ν βλέπω ταινίες η ν παίζω και ν τρώω πάρα να μαζευτώ με μια παρέα έξω γ βόλτα ξέρω όμως ότι με αυτά π κάνω τώρα π ειμ 24 σε λίγο χρόνια θα φέρω την καταστροφή μ ηδη 3 χρόνια είμαι σε αυτό το αρκετά παχουλο σώμα η ζυγαριά όλο δείχνει παραπάνω
04-01-2021, 19:57 #28
Η ιστορια σου μας δειχνει ποσο αδικη ειναι η κοινωνια αλλα ταυτοχρονα με ποσο μεγαλοσυνη την αντιμετωπιζεις! σε αντιθεση με αλλα ατομα ειτε εδω μεσα ειτε εξω οπου τα εχουν σχεδον ολα και κλαιγοντε που δεν μπορουν να τα χειριστουν καλα!
Εχεις αδικο που λες οτι τα οσα ασχημα περασες σαν παιδακι τα αφησες πισω σου, δυστυχως αυτα ολα εχουν χαραξει το υποσυνειδητο σου, μπορει να μην το βλεπεις διοτι δεν ειναι στο συνειδητο σου αλλα δυστυχως οτι ασχημο ζει ενα μικρο παιδακι εαν δεν εχει γιατρευτει περναει μεσα στην ψυχη του και στον χαρακτηρα του για παντα.Παραδηγμα ειναι αυτο που λες για το φαγητο, το οτι τρως με μανια κι οχι οπως ειναι το σωστο για να χωρτασεις δλδ ειναι αποδηξη οτι το φαγητο εχει γινει σαν ενα ειδος τιμοριας για εσενα νομιζωντας οτι δεν αξιζεις να εχεις ομορφο και λιγερο κορμι. Αυτα ολα ειναι στο υποσυνειδητο μας ,δεν μπορεις να τα ελεξεις.Ειναι περιπλοκο το συστημα αυτο, και δεν ειναι ευκολο για εμενα να στο εξηγησω εδω μεσα, καλα θα ηταν να ψαξεις και να διαβασεις για αυτα θα σε βοηθησει παρα πολυ! ενδεχεται και να σε αλλαξει εαν καταλαβεις την λειτουργια του και το ποσο μπορει να σου αλλαξει την ζωη, διοτις εισαι πολυ μικρη ακομα και ειναι κριμας να μην χαρεις την ζωη σου.
Δεν ξερω πως και δεν εμπλεξες με τα ναρκωτικα , θα γλυτωνες κι τα παραπανω κιλα Ρ"), αλλα ισως το οτι δεν εχεις παρεες σε εχουν σωσει απο πολλα ασχημα πραματα.Διοτις στην φαση οπου εισαι εαν κανεις παρεες φοβαμαιοτι η επιλογες σου δεν θα ειναι το καλυτερο για εσενα, φοβαμαι οτι παλ θα προσπαθησεις να "αυτοτιμορηθεις" νομιζωντας οτι δεν αξιζεις να περνας οπως τα αλλα κοριτσια της ηλικιας σου.
Ομως επειδη ,κι αν εχω καταλαβει καλα εισαι εξυπνο ατομο, θα πρεπει να σκεφτεις να βρεις καποια εργασια με προοπτικες!με μελον, δεν κατηγορω την σερβιτορα, αλλα νομιζω οτι οσο εισαι ακομα νεα θα πρεπει να ψαξεις να βρεις κατις που σου αρεσει και να το παρεις αποφαση για το υπολοιπο της ζωης σου, να γινει κοματι της προσωπκοτης σου, να ασχολεισαι μονο με αυτο ωστε να γινει κατι παραπανω απο ενα απλο επαγγελμα να σου γινει μερος της ζωης σου, να περνας δλδ τον χρονο σου εκει χωρις να κοιτας το ρολοι πωτε θα σχολασεις, χωρις να ανεχεσαι να σου μηλανε ασχημα με καμια προοπτικη!
Πρεπει να καταλαβεις οτι δεν σου αξιζει η τιμωρια ! δεν εφτεγες εσυ για οσα εκανες κι οσα εγιναν, πρωτα απο ολα διοτις ολα τα παιδια του κοσμου ηταν σαν εσενα ! αθωα κι εκαναν λαθη!μετα πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο οπου βιωσες στα μικρα σου χρονια δεν ειναι κανωνας αλλα η ασχημη εξερεση! δεν ζουν ετσι τα μικρα, απεναντιας τους προσφερουν αγαπη! χαδια στοργης και λογια που να τα κανουν χαρουμενα! Τα μικρα παιδια ,οταν πανε σχολειο οι γονεις τους μπορει να μην ειναι παρον αλλα τα προστατευουν! μαθενουν και τους λενε τα παιδια εαν καποιος τα ενοχλει ,τους κανει μπουλινγκ! δεν ειναι ντροπη να ζητας βοηθεια! Τελος , το κορμι σου ειναι ο εαυτος σου! το κορμι σου ειναι ο καθρεφτης της χαρας σου! οσο πιο ομορφα του φερεσαι τοσο κι αυτο πιο μεγαλες χαρες θα σου δωσει! Οσο δλδ πιο αδυνατη και λιγερη εισαι με ομορφα καμπιλοτα οπισθια τοσο κι πιο πολλοι ανδρες θα σε ποθουν! οσο πιο πολυ προσεχεις την υγεια σου ,τοσο πιο σωστα θα δουλευει η καρδουλα σου,αρα τοσο πιο ευκολα θα μπορεις να περπατας και να κανεις δουλειες χωρις να λαχανιαζεις και να κουραζεσαι οπως σημερα.
Συμφωνεις?
04-01-2021, 20:58 #29
Εχεις απόλυτο δίκιο και δεν ειναι η πρώτη φορά που το ακούω αυτό ότι τιμωρω τον εαυτό μου γενικα δεν πολύ πιστεύω στον εαυτό μ έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση μια μέρα να ντυθώ καλά μ κακοφαινεται λέω βγαλτα να κάτσω με τις πιτζάμες και την μια φορά που έχασα κιλά και έγινα όντως ωραία και αυτό από φόβο μην με κοροϊδέψουν ή διώξουν από την δουλειά και εγώ νομίζω ότι έχω ξεπεράσει αυτά του παρελθόντος αλλά είναι όπως τα είπες πρέπει να μάθω να αγαπάω τον εαυτό μου και κάτι που δεν είπα πιο πριν το έκρυψα γτ κ αυτό θεώρησα ότι το έχω ξεπεράσει είναι ότι στην εφηβεία χαρακωνομουν πολύ είχα τάσεις αυτοκτονίας είχα πιει ολόκληρη χλωρίνη μια μερα επίσης από μικρή η μανα μ με βαραγε έντονα αυτό μπορεί να είναι και αδιάφορο πολυ γονείς το κάνουν σε ηλικία 6-15 γινόταν σε έντονο βαθμό όσο θυμάμαι επεισοδεια να με πετάει από τις σκάλες και να με χτυπάει μέχρι να ματωσω στο πρόσωπο αυτό είναι άλλη ιστορία π έχω γράψει για την σχέση μ με την μητέρα μ και σε άλλο θρεντ εδώ μεσα όμως τώρα δηλαδή μεγαλώνοντας έχει φύγει αυτό το κακό να θέλω να βάλω τέλος στην ζωή ή να με βαράει η μητέρα μ τώρα μιλάμε σχεδόν κανονικά αλλα και πάλι κάνω κακό στον εαυτό μου όχι μόνο μευτο φαγητό έχω και δερματιλλομανια πειραζω συνέχεια το πρόσωπο μου με αποτέλεσμα να έχω συνέχεια πληγές σπυράκια πφφφ πολύ κακό τώρα π τ σκέφτομαι σαν να με μισώ
04-01-2021, 21:20 #30
δυστυχως ερχεσαι σε αυτα που σου εγραφα πριν, αυτο που γραφεις για παραδηγμα οτι στην εφηβια σου σε βαραγε η μανα σου και ακομα και σημερα το βλεπεις σαν φυσιολογικο, και νομιζεις οτι γινεται σε ολες τις οικογενειες αυτο ειναι μια αποδηξη οτι εχει περασει στο υποσυνειδητο σου και με την μορφη της λογικης, διοτις ενα μικρο παιδακι δεν ξερει τι υπαρχει εξω στον κοσμο, για αυτο ο κοσμος και ο κανωνας ειναι το σπιτικο του! ετσι κι συμβαινει - δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα το γραφω ως εντονο παραδηγμα - πολλοι πεδεραστες επειδη οταν ηταν μικρα οι γονεις τους τα βιαζαν με τον καιρο νομιζαν οτι αυτη η πραξη ηταν φυιολογικη! επαψαν να αντιδρουν, την ειδαν ως κατις που πρεπει να γινεται , νομιζαν οτι γινετε σε ολα τα σπιτια κατι στο οποιο με πονηρο τροπο περασαν οι γονεις τους, ετσι σαν μεγαλωσαν εκαναν το ιδιο στα δικα τους παιδια χωρις τυψεις. Αυτο το ειδος λεγετε αν θυμαμαι καλα "σπασε την αλυσιδα" και σκοπος ειναι να αντυληφθει η τρεχον γενια οτι αυτο ειναι παρα την φυση! και ειναι αρρωστο και παραλογο! σκοπος δλδ του θεραπευτη ειναι να καταλαβει ο ασθενης οτι δεν γινετε σε κανονικες οικογενειες αυτο, οτι η σεξουαλικοτητα ενος παιδιου δεν πρεπει να συνουσιαζεται σε ηλικιες ειδικα προ εφηβιας και οτι μοναχα με την δικη του αποφαση και πωτες με αιμομιξια θα πρεπει να το σκεφτει και παλυς πολλες φορες ξανα κι ξανα! κι σε ηλικια πανω των 15! βεβαια πολλα παιδια, βαζω κι εμενα μεσα ειχαμε σεξουαλικη εμπειρια πριν τα 15, αλλα δεν εγινε με το ζορι, καιι ειναι αλλιως στο αγορι κι αλλιως στο κοριτσι .
Επανερχομαι σε εσενα, δυστυχως εκτως απο την βια οπου νομιζεις οτι γινοταν κι σε αλλα σπιτια, διοτις εχει διαφορα να φαει ενα απαλο χαστουκι κι αλλο να ματωνει το προσοπο σου!! Μετα υπαρχει και το αλλο ,νομιζεις οτι φταις, κι οτι εισουν αξια της τιμοριας σου, οτι καλα σου εκαναν δλδ, αυτο ειναι κατις που συμβαινει λογο της ηλικιας , τ μικρα παιδια θεωρουν κανονα και απολυτα σωστο οτι τους λενε οι μεγαλοι ειδικα οταν ειναι γονεις τους!! ετσι κι εσυ, ακουγωντας την μαμα σου να σε βριζει κι να σου λεει οτι δεν εισαι σστη, η οτι δεν εισαι ικανη και δυνατη ειναι λογικο να το πιστεψεις! με αποτελεσμα να συνεχιζεις να τιμορεις τον εαυτο σου σαν μεγαλωνεις κι να αυτοτραυματιζεσαι πλεον μονη σου αφου η μανα σου δεν το κανει πλεον, οσα σου συμβαινουν αγαπη μου δυστυχως ειναι κατα γραμμα τα οσα γραφουν για θεματα κακοποιησης κι μεταλαξης του ΕΓΩ , της αλλαγης του υποσυνειδητου σου απο αυτοσκοπο να σε εχει σε ατομο με αγαπη και υπερηφανια για τον εαυτο σου , εσυ να εισαι το αντιθετο. Αγαπημενο μου κοριτσι πρεπει να πας σε θεραπευτη! η να κανεις αυτοθεραπεια, μην το αφηνεις! δεν πρεπει .Διοτις δεν μπορεις να το ελενξεις μονη σου αφου υπαρχει στην μεση το υποσυνειδητο οπου αυτο κανει κουμαντο οσο κι να σου ακουγεται περιεργο.
Θα το κανεις αγαπη μου?