Μία εβδομάδα με Zoloft... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    καταλαβα.. κρισεις πανικου ειχε αδερφος φιλης και δυστυχως ναι πρεπει
    διαβαστε κι ενα αρ8ο περι εναλακτικων θεραπειων που μπορει ισως παραλληλα να κανει καλο π.χ βαλσαμο κ ωμεγα 3
    αλλα καλο θα ειναι και δευτερες γνωμες γιατρων..

Senior Member
    aenaon οταν φτανεις σε σημειο να μην μπορεις να αυτοεξυπηρετηθεις δεν σου μενει χρονος για ενναλακτηκες θεραπειες...δυστηχως!τα efexor μου φεραν και μενα ταχυπαλμιες των 75 των 150 οχι παραξενο αλλα μου συνεβει!

Member
    aenaon,

μιλα λιγο περισσοτερο γι\' αυτες τις εναλλακτικες θεραπειες.

Junior Member
    Δοκίμασα βάλσαμο, δοκίμασα βιταμίνες, έκανα τα πάντα όμως δεν μπορώ να σταματήσω να αγχώνομαι για το παραμικρό. Έχω αλλάξει από εσιταλοπραμ δε μίνι τραν αλλά τίποτα. Πήρα β μπλοκερς για τις αρρυθμίες και την ταχυκαρδια αλλά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά εκτός του ότι η καρδιά μου δεν πάει να σπάσει. είμαι στην φάση αλλαγής και μου προτειναν το ζολοφτ. Δεν βλεπω πολυ θετικα σχολια ομως.

Senior Member
    εμενα πριν 6 χρονια που το επαιρνα μου δωσανε σε 10-12 μερες τη μεγιστη δοση 200μγ και ανεβηκα πολυ..πανω απο το κανονικο.ηταν λαθος του γιατρου τοτε που μου το ανεβασε τοσο γρηγορα..αν το παρεις να το ανεβασεις σταδιακα αν χρειαστει να το ανεβασεις.αυτη ηταν η εμπειρια μου..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Junior Member
    aenaon έχω κόψει τα αντικαταθλιπτικα και προσπαθώ να αντιμετωπίσω την κατάσταση με φυτικά φάρμακα και ομοιοπαθητικη, αλλά δεν βλέπω να δουλεύουν, έχεις κάτι να προτείνεις?

Page 2 of 2 FirstFirst 12