geia sas i anagki na milisw gia to provlima mou efere safto to site. loipon mia kali nikta gnwrisa to m. apo ena chatroom. antalajame til kai milusame. egw se alli xwra giati spoudaza kai aftos sta patria edafi. mesa se duo mines eipame oti eimaste mazi k ir8e stin xwra pou spoudaza na me vrei gia prwti fora apo konta. Ejarxis mou eipe oti itan xrhstis kai den eixe poli kairo pou eixe koyei apo mono tous, diladi to eixe perasei to steritiko stadio sto spiti me tin voi8ia ton goneio tou gia 2 vdomades alla xwris yixologiki upostiriji. Otan teliwsa tis spoudes m ir8a pisw ka8isa enamisi xrono mia vdomada ola kala meta alloprosallos na 8elei na vgainei me tous filous tou na akouei tin trance mousiki tou. meta apo kavgades na erxete piso metaniomenos kai egw pantote na tou pistevo. entometji pou kai pou ekane xrisi marixounas alla otan meneis makria kai exeis apoliti empistosini les den apoklietai na kanei alles xrisis piso apo tin plati m alla ela pou ekane. Meta apo enamisi xrono efiga gia spoudes stin agglia , oso imoun makria ola itan mia xara oson afora tin sxesi mas k den mou anafere tipota gia xrisi. Otan ir8e na me episkeftei kai pigame se ena club agorase xapia k me rwtise na piw mia fora mono kai tis alles meres vrike marixouana giati k kala xalarone pou ir8e gia diakopes. Egw den eferna k polles antistaseis . To kalokairi pou teliwsa kai epestreya sta patria edafi m proteine na sizisoume an k eixa epifilajeis toso poli ton agapousa pou eipa pame. me xilia vasana episa tous goneis mou dioti exoun tis dikes tous antiliyeis gia ta 8emata simviosis. Voi8isan oi an8rwpoi, voi8isan k oi goneis tou kai sizisame gia 5 mines. Den mas ir8an k eukola kirios ikonomika , egw apoli8ika kai eixa k daneio. Tous prwtous mines itan wraia an k den edije oti enthousiazete. Argotera ir8e mia anepi8imiti egkimosini kai pira tin apofasi oti den itan kanenas etoimos gia tetoia e8ini kai ekana ektrosi. Apo ekei k pera allaje k aftos klistikes ston euato tou adiforouse gia mena, tsakonomastan sinexos, eferne opoindipote ekene xrisi sto spiti k janarxise koka. Dia8esi9 gia sex den eixe. Me nevriaze tou to elega kai ama tsakonomaste efege. To proigoumeno mina itan telios sto kosmo tou me pire k emena apo kato k jekinisa na vlepo yixologo. Aftos oute kouventa den tou eperna otan to rotousa ti se apomakrini i apantisi itan den jerw. Tou elega an epaye na me 8es apla pes to. Oxi den einai afto elege. E stis 14 fevrouariou den anteja kai tou eipa majevo k paw sto patriko m, mou eipe 8a mas kanei k tous duo kalo. Tote pligo8ika san na me edioxne k ta eipa ola stin mana m, an k ijere gia to parel8on tou. I mana m ta pire m leei ton aliti , to remali k tetoia. Meta apo duo vdomades milisame, k jekinise na m leei se 8elo piso ekana la8os 8a paw se yixologo na vrw to euato m kai na eimaste panta mazi. Egw apo tin alli eniwsa kapos ele8eri pio xalari k tou eipa den sou exw empistosini na epistreyw piso, pou jerw oti den 8a mou kaneis ta idia. 8elw k egw na dw ti 8a kano me ton euato mou. Twra sinantiomastai k jekina 8elw na eisaii mazi m k kanei prospa8eies na m filasei, tou lew eimaste filoi apo edw k empros. egw den mporw na ton epistreyw parolo pou ton agapaw re gamoto.
I erwtisi m einai iparxei pi8anotita na allajei kai na vrei ton euato tou eite meino mazi tou eite figo dioti me leei oti ama figo 8a pesei jana kai 8a katastrafei. K einai krima dioti einai eves8itos an8ropos k twra pou vrike mia kali dulia ston tomea tou einai adiko na janarxisi.