Results 1 to 14 of 14
Thread: Η φιλια με σκωτωνει!!!
-
28-04-2009, 04:23 #1
Η φιλια με σκωτωνει!!!
Γεια σε ολους και ευχαριστω εκ τον προτερον για τις απαντησεις σας
Λοιπον ειμαι 24 ετων και δεν εχω κανει σεξ ουτε και σχεση πανω απο 2 βδομαδες. Δεν ειμαι χαλια εμφανισιακα αλλα ουτε και κουκλος , ενας μετριος αντρας. Απλα ειχα ενα ιατρικο προβλημα(Μερικη Φιμωση νομιζω λεγετε) το οποιο το ξεπερασα στα 21.
Με εχουν δωθει οι ευκαιριες αλλα δεν ξερω πως κατεληγα παντα μονος. Ειμαι ντροπαλος ναι αλλα εχω λεγειν απλα αυτο παντα καταληγει να με βλεπουν σαν φιλο και τιποτα παραπανω.
Τοσο καιρο φιλοι/γνωστη πιστευουν οτι ειμαι καλα σεξουαλικα γιατι απλα εχω πει τα ψεμματα μου απο την ντροπη μου να παραδεχτω την αληθεια.
Προσφατα γνωρισα μια κοπελα που μου αρεσει πολυ. Την πλησιασα και μηλησαμε αρκετες ωρες μαζι αλλα σημερα εμαθα οτι με βλεπει μονο φιλικα και οτι εχει πει οτι με συμπαθει . Και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο απλα αυτην την φορα δεν θελω απλα να απομακρινθω η να αποκτησω ακομα μια φιλη , θελω να προσπαθησω να την κερδισω και ας αποτυχω απλα να προσπαθησω.
Απλα εχω βαρεθει να προσπαθω να γινω πιο κουλ πιο "ωραιος" για να κανω μια κοπελα απλα να θελει να με πλησιασει περισσοτερο.
Απλα κολλαω στο οτι ειμαι 24 και δεν εχω σεξουαλικη εμπιρεια μεχρι τωρα και αυτο με ανγχωνει για το μελλον.
Γενικα ανοιγομαι πολυ ευκολα σε ενα ατομο που θελω και αυτο ισως ειναι το λαθος αλλα δεν μπορω να βρω καμια λυση γι αυτο ζηταω την γνωμη σας.
Ευχαριστω και παλι που εστω διαβασατε το προβλημα μου .
- 28-04-2009, 09:34 #2
Καλώς ήρθες Magos :)
Αν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα σου είναι πως αντιμετωπίζεις σε επίπεδο συμπεριφοράς το αντίθετο φύλο με την ίδια λογική που αντιμετωπίζεις τους ομόφυλους φίλους σου. Κατά την άποψη μου, δεν χρειάζεται να το \"παίζεις\" cool για να πλησιάσεις το αντίθετο φύλο. Οι προσεγγίσεις αυτού του είδους, μπορούν να γίνουν ακόμη και μόνο με μια ματιά, μ\' ένα \"κατά λάθος\" άγγιγμα του χεριού, μια φιλοφρόνηση που αφήνει να εννοηθεί πως επιδιώκεις κάτι περισσότερο , κάτι διαφορετικό από μια απλή φιλία.
Αυτό σημαίνει πως μια μονοδιάστατη συμπεριφορά, ακόμη κι αν όπως λες τα καταφέρνεις στο \"λέγειν\", καταλήγει να σε αυτοπροσδιορίζει στα μάτια των γυναικών, σαν κάποιο καλόβολο σύμβουλο, φίλο, ίσως ακόμη κι έναν ώμο για ν\' ακουμπίσει κανείς - αλλά τίποτε παραπάνω.
Γνώμη μου είναι πως το πρόβλημα σου, μπορείς να το αντιμετωπίσεις όχι αλλάζοντας χαρακτήρα, αλλά αλλάζοντας κάποια χαρακτηριστικά της προσέγγισης σου προς το αντίθετο φύλο. Μια κοπέλα που σ\' ενδιαφέρει, πρέπει με κάποιο τρόπο να της δείξεις πως το ενδιαφέρον σου δεν είναι εκείνο ενός απλού φίλου...
Θέλει να γίνεις λιγότερο \"καλός\" - αν καταλαβαίνεις τι εννοώ .....
Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάρουν το δρόμο τους...
:)[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
28-04-2009, 09:53 #3
να την πεφτεις, και εκει θα δεις αντιδρασεις.
Οσες μαγκωσουν, δεν σε κανουν κεφι.
Οσες ειναι θετικες προχωρας αβερτα.
Αλλος τροπος δεν υπαρχει, και θα μενεις με την απορια.
28-04-2009, 12:50 #4
Εχω μια φίλη που μόλις γνωρίζει κάποιον που της αρέσει, τον κάνει κολλητό.
Από κει και πέρα χάνεται όλη η μαγεία και το μυστήριο.
Όπως σου είπε και ο σαμπ, μη ξεκινάς έτσι, άσε το να δουλέψει μόνο του το θέμα. Όσο για το γεγονός πως δεν έχεις κάνει σεξ ακόμη, μην αγχώνεσαι, δεν φταις που αρώστησες οπότε αυτό το διάστημα δεν πιάνεται. Όσο το σκέφτεσαι και λειτουργείς κάτω απ το πρίσμα του άγχους θα γίνονται χειρότερα τα πράγματα. Έρχετα καλοκαιράκι, η καλύτερη εποχή για όμορφους έρωτες. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση και όλα θα έρθουν....
28-04-2009, 14:14 #5
Και γω έχω έναν καλό φίλο που έχει το ίδιο ακριβώς θέμα μ εσένα. Γίνεται φίλος-κολλητός αντί για γκόμενος. Έξοδοι, συζητήσεις ακόμα και εκδρομές χωρίς ίχνος ερωτισμού. Και τελικά, μετά απο καιρό, όταν πάει να κάνει κάτι, τρώει τα μούτρα του παίρνοντας απόρριψη τύπου \" μα νόμιζα πως είμαστε φίλοι, ούτε το χα φανταστεί, έχω σοκαριστεί \"κλπ
Γνώμη μου : Εγκαίρως να δείχνεις τις προθέσεις σου.Όπως γράφει κι ο σαμπ, κάνε μια κίνηση μικρή αλλά απαραίτητη πχ χάιδεψε το χέρι της λιγάκι, πες της μια κουβέντα πιο ερωτική, κάτι. Απο κει κι ύστερα ή που θ ανταποκριθεί οπότε τα πράγματα βαίνουν καλώς ή που όχι οπότε καλή χώνεψη τη θρεπτική χυλόπιτα. Όλοι φάγαμε και τις χωνέψαμε φίλε μου.
Ε, αυτή που θ ανταποκριθεί,θα σε οδηγήσει και στη λύση του σεξουαλικού σου προβλη΄ματος
28-04-2009, 14:21 #6
Originally posted by imagine
οπότε καλή χώνεψη τη θρεπτική χυλόπιτα. Όλοι φάγαμε και τις χωνέψαμε φίλε μου.
οι χυλοπιτες κανουν καλο,
οσο πιο πολλες τοσο πιο καλα.
28-04-2009, 20:05 #7
Με την αποριψη εχω ενα μικρο προβλημα οντως . Γενικα δεν μου αρεσει να αποτυχαινω σε κανεναν τομεα στην ζωη μου.
Sabb
Συμφωνω με οσα ειπες απλα δεν ξερω πως αλλιως να φερθω. Οταν πλησιαζω μια κοπελα(ερωτικα) περνανε απο το μυαλο χιλια πραματα να πω αλλα στο τελος καταλιγω να συζητω απλα φιλικα. Η λιγες σχεσεις που ειχα ηταν απλα γιατι πηγαινα μονο για να κανω σεξ και να ξεπερασω το προβλημα που ειχα και αυτο ομως στο τελος το σταματουσα εγω γιατι θα πληγωνα την κοπελα.
28-04-2009, 21:15 #8
ναι το καταλαβαινω αυτο που λες ... αλλα η απορριψη ειναι αναποφευκτο κομματι στη ζωη..οποιος πει οτι δεν εχει αποτυχει εστω και μια φορα σε κατι θα ειναι μεγαλος ψευτης- στον εαυτο του -που ειναι οτι χειροτερο βασικα
συμφωνω με τους παραπανω... και να μην αγχωνεσαι οσο μπορεις πιο χαλαρα ;)Dum spiro spero (?)
28-04-2009, 21:43 #9
Originally posted by Magos
Με την αποριψη εχω ενα μικρο προβλημα οντως . Γενικα δεν μου αρεσει να αποτυχαινω σε κανεναν τομεα στην ζωη μου.
Sabb
Συμφωνω με οσα ειπες απλα δεν ξερω πως αλλιως να φερθω. Οταν πλησιαζω μια κοπελα(ερωτικα) περνανε απο το μυαλο χιλια πραματα να πω αλλα στο τελος καταλιγω να συζητω απλα φιλικα. Η λιγες σχεσεις που ειχα ηταν απλα γιατι πηγαινα μονο για να κανω σεξ και να ξεπερασω το προβλημα που ειχα και αυτο ομως στο τελος το σταματουσα εγω γιατι θα πληγωνα την κοπελα.
Θα πρέπει να ξεπεράσεις τη γραμμή της ενδεχόμενης απόρριψης σου και την γραμμή των ηθικών σου αναστολών, πως ίσως πληγώσεις την οποιαδήποτε κοπέλα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον...Δεν σε προτρέπω να αρχίζεις να παίζεις με τις ψυχές των ανθρώπων, αλίμονο. Αλλά είναι αναγκαίο να μπεις στο παιχνίδι της αμοιβαίας έλξης, όχι για να κάνεις σώνει και καλά σεξ, αλλά για να γνωρίσεις την ερωτική πλευρά του αντίθετου φίλου, έστω και πλατωνικά..Η σεξουαλική πράξη είναι μια φυσιολογική κατάληξη δύο ανθρώπων που γνωρίζονται, έλκονται και καταλήγουν στην ερωτική επαφή. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι λοιπόν, υπάρχει το ενδεχόμενο να σε απορρίψουν, να απορρίψεις, να πληγώσεις ή να πληγωθείς..
\"Αναίμακτα\", δεν μπορείς να βγεις νικητής από ένα τέτοιο \"πόλεμο\" συναισθημάτων. Κι αν θες την άποψη μου, δεν υπάρχει τίποτε ωραιότερο από αυτό...
Υ.Γ. Αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχω αναφέρει τίποτε για σεξ επί πληρωμή - φαίνεσαι άνθρωπος που η συγκεκριμένη επιλογή δεν θα τον γέμιζε...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
28-04-2009, 22:58 #10
Magos, θα έλεγα πως ακόμα και κάτι μη επιθυμητό που συμβαίνει σε κάποιον μπορεί να βγει προς όφελος του αν προσπαθήσει να το δει έτσι. Εφόσον έχεις κάποια φίλη και δεν την έχεις χάσει μέσω κάποιας παρεξήγησης θα μπορούσες να συζητήσεις μαζί της, εφόσον σε ξέρει και στην πραγματική ζωη, να σου πει την γνώμη της για σένα, τι κάνεις λάθος στις ερωτικές σου προσεγγίσεις, τι είδους γυναίκα θα σου ταίριαζε και οτιδήποτε σχετικό που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πιο προσεχτικά το ωραίο φύλλο.
Σε καταλαβαίνω για την επιλογή σου να μην είναι η πρώτη σου φορά με εκδιδόμενη. Είναι αρκετά ψυχρό και ουσιαστικά κάνεις σεξ χωρίς να έχεις βιώσεις την χαρά του φλερτ. Το θέμα είναι βέβαια οτι δεν είναι η κάθε γυναίκα φτιαγμένη για παραμυθένιους έρωτες και ώσπου να την βρεις καλό θα ήταν να μην επιβάλεις ούτε \"πρέπει\" ούτε \"κανόνες\" στις ερωτικές σου περιπέτειες. Μερικές φορές μάλιστα δεν αρκεί κάτι περισσότερο από ένα αυθόρμητο και αληθινό βλέμμα για να ανταλλάξεις ένα ερωτικό μήνυμα. Ούτε η λογική του \"ξέρω μία άρα τις ξέρω όλες\" έχει πραγματική και διαχρονική βάση. Με κάποιες θα περάσουμε καλά, με κάποιες λιγότερο καλά και με κάποιες καλύτερα.
Ταπεινή μου γνώμη.
29-04-2009, 00:42 #11
Sabb
Αλλο μυαλο ειχα τοτε και απλα δεν ηθελα να αφησω μια σχεση μου με κακο τροπο . Δεν σκεφτηκα οτι ετσι εκανα και κακο σε μενα που δεν μαζευα εμπειριες ωστε να ειμαι πιο χαλορος τωρα. Εχω καταλαβει πλεον αυτο που λες οτι η θα πληγωσω η θα πληγωθω σε μια σχεση.
Οσο για το σεξ μαλλον θα αναζητησω την πληρωμη καποια στιγμη εστω και μονο να μου φυγει το ανχος ,αν και οπως λες ειμαι σιγουρος πως δεν θα με γεμισει.
Vince
Δεν ψαχνω τον παραμυθενιο ερωτα πλεον αλλα απλα μια κοπελα που θα της αρεσω σαν ανθρωπος.
Σε Ευχαριστω για τιν συμβουλη σου θα προσπαθησω να μηλησω σε εναν κοντινο μου ανθρωπο που με ξερει χρονια.
02-05-2009, 05:17 #12
ευχαριστω παιδια. Ιδη μαλλον εφαγα μια χυλοπιτα. Το θεμα ειναι οτι αντι να μου πεσει το ηθικο ,καπως με ανεβασε.
02-05-2009, 22:43 #13
Πολυ παραδοξο μιοαζει που σου ανεβασε το ηθικο το ολο γεγονος
ωστοσο εγω προσωπικα μπορω να βρω ενα νοημα σε ολο αυτο!
ισως το εβγαλες απο μεσα σου και εχασε τη δυναμη του :-)
Καλη χωνεψη!
Και εις αλλα με υγεια!
03-05-2009, 21:03 #14
Ναι ετσι μαλλον επρεπε να το διατυπωσω. Ευχαρισω παντος για την βοηθεια σας.
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια