Results 46 to 60 of 70
-
29-04-2009, 19:30 #46
αρκετα ξεκαθαρα.. για να καταλαβεις πριν 2 μερες ημουν του \'\'θανατα\'\' γιατι υπηρχε ενα \'\'πρεπει\'\' να τελειωσει (απο γονεις μου) και οπως καταλαβαινεις αυτο το πρεπει σε βασανιζει κ σε κολλαει πιο πολυ..
μιλωντας εδω και καθως ξεδιπλωνονταν πιο βασικα κ σοβαρα πραγματα απο αυτα που με απασχολουσαν καταλαβα πολλα...
και να φανταστεις οτι οσες φορες ειχα σκεφτει να γραψω εδω νομιζα οτι δεν θα υπηρχε καμια ανταποκριση κ δεν το εκανα..
τωρα τουλαχιστον μπορω να παρω μεγαλη δυναμη και να καταφερω κατι που παλιοτερα με τρομαζε...
αυτο και αν ειναι ανακουφιστικο!! για μενα σιγουρα!!!!!!!!!!!
- 29-04-2009, 19:39 #47
ωραια!!!
σιγα σιγα ε?
μην πας και τα σαρισεις ολα με τη μια...
ασε να καταλαγιασουν πρωτα μεσα σου.
καλη συνεχεια.
και σιγα πες οτι εγραφες και δεν ειχες ανταποκριση
ε..απλα δε θα ειχες ανταποκριση
nothing more nothing less
αλλα τωρα ειχες
οποτε...power!
29-04-2009, 19:42 #48
εννοειται!!!!!!!!!!
παντα βαδιζουμε αργα αλλα σταθερα!!!!
30-04-2009, 13:43 #49
γεια σας και παλι...
δεν ξερω πως να ξεκινησω.. δεν ειμαι πολυ καλα.. του μιλησα χθες για ολα οσα με απασχολουν και δυστυχως δεν καταφερα να βγαλω ακρη..η αντιδραση του ηταν εντελως ψυχρη και αδιαφορη και μου ειπε απλα οτι με θελει στη ζωη του αλλα αφου δεν μπορω να δεχτω την κατασταση του να αποφασισω μονη μου..δεν περιμενα να το εβλεπε τοσο ευκολο το ολο θεμα..περιμενα να μου δωσει καποιες εξηγησεις.. εμεινε εδω χθες,αποφσισα (οπως μου ζητησε) να μην ειμαι μαζι του και ολη μερα μιλαμε στο τηλ.λες και δεν συμβαινει τπτ.. καλη η επικοινωνια δεν λεω αλλα δεν ηταν κ λιγα αυτα που συζητησαμε χθες..
νιωθω λες κ καταλαβε οτι \'\'ξυπνησα\'\' και δεν μπορει να εχει πλεον αυτα που ειχε και δεν το προσπαθει καν.
δεν ξερω... το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να τελειωσει αλλα με ποναει πολυ και ηθελα καπου να τα γραψω..
30-04-2009, 15:13 #50
ολες οι σχεσεις οταν ειναι σε κρισιμη καμπη εχουν δυσκολιες η πονανε κιολας.
Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθουν τα πραγματα οπως θες και να μην εχεις κοστος.
Εισαι αναγκασμενη να βαλεις καποιες προτεραιοτητες στη ζωη σου αλλιως θα πελαγοδρομεις συνεχεια.
30-04-2009, 15:27 #51
Originally posted by krino
ολες οι σχεσεις οταν ειναι σε κρισιμη καμπη εχουν δυσκολιες η πονανε κιολας.
Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθουν τα πραγματα οπως θες και να μην εχεις κοστος.
Εισαι αναγκασμενη να βαλεις καποιες προτεραιοτητες στη ζωη σου αλλιως θα πελαγοδρομεις συνεχεια.
εννοειται πως ολα τα πραγματα εχουν το κοστος τους.
εσυ εξωτερικευσες αυτο που μαζι με πολλες βοηθειες καταλαβες.
αυτος εχει το χαρακτηρα που εχει και τη λογικη που εχει...
οποτε...
κριμα παντως.
αμα ηταν να προσπαθει για ισοτιμες σχεσεις θα τον ηθελες και στη ζωη σου...
απλα σου λεει αμα σε βολευει ετσι κατσε
αμα δεν..φυγε...
τι κριμα
ουτε λιγο να μην αλλαζουμε τον εαυτο μας χαριν της αγαπης μας...
αλλα μερικοι ανθρωποι δεν μπορουν να δουν περα απο τον ναρκισσισμο τους..,
οσο τους φροντιζεις ειναι καλα...
μετα...χεστηκαν
ειναι κριμα
και δικαια σε στενοχωρει κατ εμε
30-04-2009, 16:53 #52
με στενοχωρει απιστευτα..
το βραδυ θα ερθει παλι απο εδω.. θα μου πειτε πως το δεχτηκα... ε, δεν θελει και πολυ.. \'\'θες μολις σχολασω να περασω απο εκει κ αν ειναι παμε κ πουθενα αυριο??\'\' η απαντησα μου ηταν \'\'δεν ξερω εσυ τι λες?? πιστευεις οτι μπορουμε μετα απο ολα αυτα?\'\'
και φυσικα θεωρησε οτι μπορουμε γιατι οπως λεει δεν αντεχει να ξεκοψει.. δεχτηκα πιο πολυ για μενα για να ειμαι πιο καλα εγω.. και οσο γραφω εδω με βοηθαει ακομα πιο πολυ..
ειναι πολυ κριμα..να κρεμεσαι απο τα χειλη του αλλου για να ακουσεις εστω και μια μικρη κουβεντα που θα σου δωσει θαρρος και δυναμη να συνεχισεις με καποιον που αγαπησεις ειλικρινα...
που αγαπησες με ολη σου τη ψυχη..
ειναι πολυ κριμα.. η χθεσινη μας κουβεντα ηταν καθοριστικη.. πιο πολυ λυπαμαι που ειχα μεγαλη ελπιδα οτι θα καταφερνα να απορριψω ολες μου τις αμφιβολιες με μια μονο κουβεντα του..
την οποια δεν πηρα ποτε..
ξερω πολυ καλα οτι δεν πρεπει να συνεχισω ετσι αλλα πως να πω οριστικο τελος εγω??
οσες φορες το εχω προσπαθησει καταφερνε μονο να με κανει να νιωθω τυψεις απεναντι του.. παντα γυρνουσε μεθυσμενος και με παρακαλουσε..
δεν θα ηρεμησω ποτε.. αυτο ειναι το μονο σιγουρο..
30-04-2009, 17:16 #53
δεν καταλαβαινω το πανικο,
επισης δεν καταλαβαινω γιατι να χωρισεις οπως λες.
Συνεχισε τη σχεση σου, αλλα μην κανεις οτιδηποτε κοινο, οπως συγκατοικηση η οτι αλλο.
Και στο μελλον βλεπεις πως θα παει.
Κανε το κεφι σου, περνα καλα, ομως μην εκτιθεσαι περα απο οσο θα αντεξεις.
30-04-2009, 18:35 #54
Originally posted by love19
.. πιο πολυ λυπαμαι που ειχα μεγαλη ελπιδα οτι θα καταφερνα να απορριψω ολες μου τις αμφιβολιες με μια μονο κουβεντα του..
την οποια δεν πηρα ποτε....πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
30-04-2009, 19:21 #55
αυτο ακριβως καταλαβα και εγω τελικα...
ομως ποτε δεν ηθελα να πιστεψω οτι μια τοσο δυνατη σχεση θα τελειωνε...
αυτο που με κανει να μην μπορω ουσιαστικα να ηρεμησω και εστω να αρχισω να το παιρνω αποφαση ειναι οτι ενιωσα οτι αγαπηθηκαμε πραγματικα (ετσι το ενιωσα τουλαχιστον).
και το θεωρω αδικια... γιατι να μην μπορουσε να λυθει απλα με μια κουβεντα...
θελω απλα μια δικαιωση.. να ξερω με κοροιδευε?και αν ναι ποσο υποκριτης θα μπορουσε ενας ανθρωπος να ειναι?? γιατι δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι τοσο κλειστος σαν χαρακτηρας..
χθες με εχανε και δεν ειπα ουτε μια λεξη.. στην κυριολεξια.. απλα μου πεταξε το μπαλακι και πρεπει τωρα εγω να τα βγαλω περα μονη μου...
δυστυχως...
30-04-2009, 19:25 #56
love19,
σε μια στιγμη τετοια ειναι αδυνατον να σκεφτεις τις καλες στιγμες κ ισως κ να αποδεχτεις οτι οι καλες στιγμες ηταν αληθινες.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
30-04-2009, 19:35 #57
αυτο ακριβως συμβαινει... αποδεχομαι ολες τις καλες στιγμες και μερικες φορες ευχομαι απλα να μην υπαρχουν ωστε να μην βασανιζομαι εγω...
δεν θελω να πιστεψω οτι αυτος ο ανθρωπος που εκανε τοσα για μενα και που εκανα αλλα τοσα εγω τωρα απλα παιρνει τηλ.και ειναι καλα.....
μου λεει οτι με αγαπαει ακομα και τωρα λεγοντας μου οτι δεν παυει αυτο ακομα και αν χωρισουμε... αλλα δεν με καταλαβαινει... δεν καταλαβαινει οτι δεν με βοηθαει στο να παρω αποφαση οτι ολο αυτο πρεπει να τελειωσει...
πουθενα δεν με βοηθαει σε αυτα που εχω αναγκη τωρα...
και οταν του το αναφερω μου λεει απλα \'\'πες μου οτι θες και θα το κανω..ακομα και να σταματησω να σε παιρνω τηλ.\'\' ολη μερα σημερα του εξηγω οτι το μονο που εχω αναγκη ειναι απλα να τον ακουσω να μου πει κατι... εστω την απλη γνωμη του... ουτε αυτο δεν κανει.... παλι εγω πρεπει...........
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ....
30-04-2009, 19:47 #58
γεια σας και παλι...
δεν ξερω πως να ξεκινησω.. δεν ειμαι πολυ καλα.. του μιλησα χθες για ολα οσα με απασχολουν και δυστυχως δεν καταφερα να βγαλω ακρη..η αντιδραση του ηταν εντελως ψυχρη και αδιαφορη και μου ειπε απλα οτι με θελει στη ζωη του αλλα αφου δεν μπορω να δεχτω την κατασταση του να αποφασισω μονη μου..δεν περιμενα να το εβλεπε τοσο ευκολο το ολο θεμα..περιμενα να μου δωσει καποιες εξηγησεις.. εμεινε εδω χθες,αποφσισα (οπως μου ζητησε) να μην ειμαι μαζι του και ολη μερα μιλαμε στο τηλ.λες και δεν συμβαινει τπτ.. καλη η επικοινωνια δεν λεω αλλα δεν ηταν κ λιγα αυτα που συζητησαμε χθες..
νιωθω λες κ καταλαβε οτι \'\'ξυπνησα\'\' και δεν μπορει να εχει πλεον αυτα που ειχε και δεν το προσπαθει καν.
δεν ξερω... το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να τελειωσει αλλα με ποναει πολυ και ηθελα καπου να τα γραψω..
Δυστυχώς δεν θα ακούσεις τίποτα από αυτά που περιμένεις γιατι δεν πιστεύει πως θα βρεις τη δύναμη να φύγεις, άλλωστε γι αυτό σου ζητούσε μέχρι χτες παράλογα πράγματα. Πίστευε πως ο έρωτας που νιώθεις γι αυτόν σε τυφλώνει και κάνεις το παράλογο λογικό.
Όσο κοιμάσαι μαζί του και απαντάς στα τηλ, τιποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, δυστυχώς.....
30-04-2009, 19:50 #59
δυστυχως........ τιποτα δεν προκειται να αλλαξει...
30-04-2009, 19:53 #60
δυστυχως........ τιποτα δεν προκειται να αλλαξει...
Στη σχέση με τους φίλους και τον σύντροφο σου μάθε να \"πουλάς\" ακριβά τον εαυτό σου.
Και για να μη παρεξηγηθώ, εννοώ πως όι σχέσεις είναι δίνω-παίρνω, όταν είναι μόνο δίνω ή μόνο παίρνω δεν είναι σχέσεις.
Βγάλε λοιπόν τη νοητή ζυγαριά σου και δες τι έχεις δώσει και τι έχεις πάρει από αυτή τη σχέση....
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία