Results 46 to 60 of 92
Thread: Αγάπη
-
30-04-2009, 02:20 #46
Originally posted by Arsi
Originally posted by researcher
Originally posted by vince
Originally posted by Sofia
Sofia τέτοια φαινόμενα τα βλέπουμε συχνά και έξω. Σε άλλες χώρες είναι ακόμα χειρότερα. Ο άνθρωπος νομίζω πως πλέον είναι ξεγραμμένος από αυτό που τον έκανε άνθρωπο...ακόμα και στην φύση δεν βλέπεις τέτοιες παρεκκλίσεις..
ααααα...τωρα τα μασας
διαφωνησα με το παντου και καλα
ε οχι φιλε μη τα γυριζεις τωρα....ολα κι ολα...!
κολα το!
- 30-04-2009, 02:22 #47
Sofia τέτοια φαινόμενα τα βλέπουμε συχνά και έξω. Σε άλλες χώρες είναι ακόμα χειρότερα. Ο άνθρωπος νομίζω πως πλέον είναι ξεγραμμένος από αυτό που τον έκανε άνθρωπο...ακόμα και στην φύση δεν βλέπεις τέτοιες παρεκκλίσεις..
ααααα...τωρα τα μασας
Δεν αντιλέγω πως εφόσον νιώθουμε την αγάπη τότε αυτή υπάρχει. Δεν μίλησα για τον εαυτό μου παρά αντικειμενικά...
..εσύ νιώθεις διαρκώς και παντού μια αγάπη να κυκλοφορεί τριγύρω σου...?
νιωθω οτι ειμαστε πλασμενοι απο αγαπη
κι οτι η αγαπη ειναι πνοη ζωης.
εαν μου δωσουν την επιλογη να παω εκει που υπαρχει αγαπη η εκει που υπαρχει το αντιθετο της
θα ηθελα αμεσως να διαλεξω το πρωτο...
καταλαβες;
30-04-2009, 02:27 #48
Arsi δεν θα σου πω κατι για τον πατερα σου. Αλλα για τον πατερα που βαζει το παιδι του σ αυτη τη διαδικασια δλδ της εργασιας κ μαλιστα υπο τις συνθηκες αυτες, αντι να αναλαβει αυτος την ευθυνη που του αναλογει....εσύ τί θα εκανες? Αν ήταν στην επιλογη σου? Θα αφηνες τον πατερα αυτο να μεγαλωσει αυτο το παιδι?
Γραφεις: απλα του κανει κακο. Δεν ειναι απλα Arsi...απλα πληγωνει το παιδι του? υπάρχει απλοτητα στον πονο?μπορεις εσυ να πεις σε καποιον : \"απλα σε πληγωνω?\"
Σε οτι αφορα τον τροπο γραφης σου, ειδικα διαβαζοντας κειμενα σου σε αλλα θεματα, εχω να πω πως ειναι σιγουρα απο τους πιο ομορφους (για μενα) οχι μονο στο φορουμ, αλλα γενικοτερα...με συγκινει ο τροπος που εκφραζεσαι. με αγγιζει:)
Λοιπόν,πιστεύω πως μια κακή μεταχείρηση γονέα μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο κακό,μπορεί να στιγματίσει τη ζωή ενός ανθρώπου κ κάποιες φορές(ας ελπίσουμε λίγες)ανεπανόρθωτα.
Την καταδικάζω,δεν τη δικαιολογώ με τίποτα.
Με το απλά εννοούσα πως αυτό δε σημαίνει ότι δεν το αγαπάει(όσο δύναται να αγαπήσει σαν άνθρωπος) αλλά σημαίνει ότι του κάνει κακό κ σοβαρό κακό μάλιστα(απλά ήθελα να τονίσω το ότι πάλι το αγαπάει με τον τρόπο του όμως,ίσως κ τον \'άρρωστο\').
Δεν το συζητάμε όλοι ξέρουμε(σχεδόν,να μην είμαι απόλυτη)πόσο κακό μπορεί να κάνει η κακομεταχείρηση γονέων!
30-04-2009, 02:31 #49
Αrsi, εγω να δεχτω την υποθετικη δηλωση αυτου του πατερα οτι αγαπαει το παιδι του. Το δικο μου ερωτημα, η δικη μου ανησυχια ειναι η εξης: με ποιον τροπο? με αυτον?
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
30-04-2009, 02:33 #50
ααααα...τωρα τα μασας
κολα το!
30-04-2009, 02:37 #51
Αrsi, εγω να δεχτω την υποθετικη δηλωση αυτου του πατερα οτι αγαπαει το παιδι του. Το δικο μου ερωτημα, η δικη μου ανησυχια ειναι η εξης: με ποιον τροπο? με αυτον?
Δυστυχώς γι\'αυτόν δε μπορεί να αγαπήσει παραπάνω.Δλδ δε μπορώ να φανταστώ πως ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να αγαπήσει οποιονδήποτε άλλον με υγεία.
30-04-2009, 02:38 #52
vince
πες οτι προχωρας σε μια σκαλα και μπαινεις μεσα σε ενα σπιτι οπου σε καλοδεχονται
σου στρωνουν να φας
σου προσφερουν λουλουδια
σου λεν ενα ομορφο τραγουδι ρωτουν απο που ερχεσαι
αν εισαι κουρασμενος και που πηγαινεις
αν χρειαζεσαι καποια πληροφορια και σου δινουν λιγο φαγητο για το υπολοιπο ταξιδι
φευγοντας σε χαιρετουν χαμογελαστα λεγοντας πως ελπιζουν με χαρα να σε ξαναδουν αν τυχαινει να περνας απο τα μερη τους...
πες πως πηγαινες απο την αλλη σκαλα λιγο πιο περα
και χτυπωντας την πορτα δεις εναν αντρα μεθυσμενο που μολις εχει δειρει τι γυναικα του
να σου λεει κακομουτσουνα τι θες τετοια ωρα ρε%$#%@$^%@&@%@&
να βλεπεις στη γωνια τα παιδακια του ζαρωμενα απο το φοβο τους
σε λιγο να ερθουν και καποιοι σπιτι του για παρανομες συνναλαγες να σε κοιταζουν ειρωνικα και καχυποπτα
το σπιτι να βρωμαει
και τελικα αφου καταλαβουν πως δεν εχεις λεφτα και τιποτα να τους δωσεις να σε πεταξουν εξω απο το σπιτι τους κακην κακως...
εεε προς τα που πιστευεις πως υπαρχει η αγαπη;
ποια κολαση θελεις να βιωσεις για να τα ξεχωρισεις;
υπαρχει αλλη απο την κολαση της κακιας?
30-04-2009, 02:39 #53
Για να αγαπήσουμε και ν αγαπηθούμε πρέπει να πάρουμε την πρώτη ύλη που μόνο η οικογένεια μπορεί να μας δώσει.
Αν ειμαστε γεμάτοι, στη διάρκεια της ζωής μας μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε γιατί ξέρουμε πως είναι αυτό το συναίθημα.
Ζωή χωρις αγάπη είναι έργο χωρίς υπόθεση.....
Εγω προσωπικά νιώθω πως ο Θεός δεν μου στέρησε ποτέ αυτό το συναίσθημα...
30-04-2009, 02:41 #54
Δυστυχώς γι\'αυτόν δε μπορεί να αγαπήσει παραπάνω.Δλδ δε μπορώ να φανταστώ πως ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να αγαπήσει οποιονδήποτε άλλον με υγεία.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
30-04-2009, 02:47 #55
Δυστυχώς γι\'αυτόν δε μπορεί να αγαπήσει παραπάνω.Δλδ δε μπορώ να φανταστώ πως ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να αγαπήσει οποιονδήποτε άλλον με υγεία.
30-04-2009, 02:52 #56
για αυτον ακριβως τον λογο σε ρωτησα κ πριν, υποθετικα παντα, αν θα αφηνες εναν τετοιο γονιο να μεγαλωσει το παιδι του....
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
30-04-2009, 02:53 #57
Originally posted by Θεοφανία
Για να αγαπήσουμε και ν αγαπηθούμε πρέπει να πάρουμε την πρώτη ύλη που μόνο η οικογένεια μπορεί να μας δώσει.
Αν ειμαστε γεμάτοι, στη διάρκεια της ζωής μας μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε γιατί ξέρουμε πως είναι αυτό το συναίθημα.
Ζωή χωρις αγάπη είναι έργο χωρίς υπόθεση.....
Εγω προσωπικά νιώθω πως ο Θεός δεν μου στέρησε ποτέ αυτό το συναίσθημα...
Είναι τα ένστικτά μας,οι ορμές μας,η ανθρώπινη υπόστασή μας.
Αλλά ότι κ αν λέμε το κενό που αφήνει η πρώτη ύλη της οικογένειας είναι μεγάλο....
30-04-2009, 02:55 #58
για αυτον ακριβως τον λογο σε ρωτησα κ πριν, υποθετικα παντα, αν θα αφηνες εναν τετοιο γονιο να μεγαλωσει το παιδι του....
30-04-2009, 02:56 #59
και κατι ακομα: το παιδι δεν χρειαζεται μονο προστασια, χρειαζεται αγαπη ανευ ορων. Δεν εχει καμια ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογια το ξυλο ή η οποιας μορφης κακοποιηση σε κανενα ατομο, ποσο μαλλον σε ενα ανυπερασπιστο πλασμα. Γιατι κ το ξυλο στο ονομα της αγαπης πεφτει (π.χ \"δερνω το παιδι μου για να στρωσει, να μαθει, να μη γινει κακομαθημενο, να διαβασει, να σταματησει να κλαιει\"....κ.α.). Εγω δεν την αντιλαμβανομαι ετσι την αγαπη παντως....Κ στην τελικη ας μαθει επιτελους ο καθενας πριν κανει παιδι αν μπορει να το μεγαλωσει....Αλλα αυτο πολυ ουτοπικο ακουγεται...:(
30-04-2009, 02:59 #60
μια καληνυχτα σας λεω ολο αγαπη...και λιγη νυστα....φιλια!
και τα πλασματακια τα μικρα να μη πηγωνονται...
αλλα μιλαμε γινονται φοβερες χοντραδες
αναλογιστηκαμε ποτε σοβαρα πως υπαρχει παιδεραστικος τουρισμος απο πλουσιες σε φτωχες χωρες?
οτι εκατομμυρια ανθρωποι επισκεπτονται ιστοσελιδες με παιδικο πορνογραφικο υλικο?
και χιλιαδες τις δημιουργουν?
ανθρωποι υποληψης?
ανθρωποι κυρους?
ειναι κριμα...
και οι ανθρωποι που ερχονται να ζησουν εδω..
στις χωρες τους συμβαινουν τραγικα πραγματα..το να πουλουν χαρτομαντηλα ισως τους φανταζεις ως το λιγοτερο κακο...
δεν υπαρχει βεβαια καθολου υποδομη γι αυτους τους ανθρωπους μιλαμε...
καθολου ομως..
και στις χωρες τους οι δουλεμποροι τους υποσχονται πως η Ελλδα εινα παραδεισος...
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία