Αγάπη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 92

Thread: Αγάπη

Senior Member
    δεν υπαρχει ζωη χωρις αγαπη

η αγαπη βαζει ταξη στο χαος....;) η Αγαπη

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Με άλλα λόγια η αγάπη δεν κατασκευάζεται,ούτε δημιουργείται.Εξελίσσεται ναι.Π.χ. όσο κ αν θέλουμε κάποιους ανθρώπους δε μπορούμε να τους αγαπήσουμε.Μόνο να δεθούμε μαζί τους,να τους συμπονέσουμε κ.λ.π.

Τι πιστεύεις?
    Ναι συμφωνω σ αυτο που λες. Αλλους ανθρωπους τους νιωθουμε πιο κοντα μας, αλλους οχι. Δεν μπορουμε να αγαπησουμε ολο το συμπαν. Ομως πιστεύω πώς ο τροπος που αγαπαμε, δινει κ ενα στιγμα για τον τροπο που πορευομαστε σε ολη μας τη ζωη. Δλδ δεν ειναι καποιο κομματι ανεξαρτητο απο την υπολοιπη υπαρξη μας κ συμπεριφορα....
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by vince
    Μήπως να ψηφίζαμε??
    Νομίζω ...δε θα πάρεις ούτε μια έδρα....ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!

Senior Member
    τρια μυνηματα στο ιδιο λεπτο 01:24

Υπαρχει! Τελος!

Senior Member
    Συνεχίστε και ίσως με πείσετε :p

Senior Member
    χαχα:)

μα αλοιμονο:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    αλλωστε τοσο ποιηματα, τοσες μουσικες, τοσα βιβλια, ολες οι τεχνες ασχοληθηκαν......

και τοσες συζητησεις για την πεμπτουσια της ζωης....

Senior Member
    Και όμως πιστεύω πως τα ομορφότερα ποιήματα δεν ειπώθηκαν ποτέ..

Senior Member
    κι αυτο απο αγαπη το πιστευεις!

κι επισης εχεις πολυ ευαισθητη ψυχη...

το συμπληρωσα τωρα το μυνημα...

Senior Member
    Originally posted by Sofia

Arsi μου μακαρι να μπορουσα να γραψω πώς νιωθω την αγαπη, τί ειναι για μενα κ τί χρωμα δινει στη ζωη μου. Αλλα δεν εχω αυτο το ταλεντο:)

Φυσικα ειναι κατι ανωτερο απο οσα εγραψα. Μονο που αυτο που εγραψα ειναι τί θελω εγω να περιεχει η αγαπη. Αυτο μονο. Το αποτελεσμα ειναι κατι το μοναδικο, ετσι κ αλλιως για τον καθενα μας:)
    ωραία τα γράφεις......:)

Πιστεύετε πως υπάρχουν γονείς που δεν αγαπούν τα παιδιά τους?ή απλά είναι \'άρρωστος\' π.χ. κάποιος που κακοποιεί το παιδί του σεξουαλικά.

Κάποτε είχα γράψει σε δικά μου quotes ότι \'οι τρόποι να αγαπήσουμε (ή μάλλον καλύτερα να δείξουμε την αγάπη...τωρινό αυτό)είναι ίσοι με τους κόκους άμμου.Αλλά δε μπορούμε να αγαπήσουμε κάποιον διαφορετικά απ\'τον τρόπο που αγαπάμε τον εαυτό μας\'

Senior Member
    Originally posted by researcher
    Για τον εαυτό μου μιλούσα...νομίζω πως κάποτε είχα νιώσει τόσο έντονα που δεν μου βγαίναν τα λόγια....αν με καταλαβαίνεις...

Απλά δεν είναι το ίδιο πλέον.

Senior Member
    Originally posted by researcher
    Για τον εαυτό μου μιλούσα...νομίζω πως κάποτε είχα νιώσει τόσο έντονα που δεν μου βγαίναν τα λόγια....αν με καταλαβαίνεις...
    μερικες φορες η καρδια μας νιωθει πολυ πιο εντονα απ οσο οι λεξεις μπορουν να περιγραψουν...

Senior Member
    Πολλες φορες researcher, ευχηθηκα να μουν πιο εκφραστικη:(.....

αλλα υπαρχουν πολλοι τροποι να εκφρασουμε την αγαπη μας, εστω κ χωρις λεξεις....

Senior Member
    Η αγάπη έρχεται κάθεται στην ψυχή μας κ μένει για πάντα.Καταβάθος αναλλοίωτη άσχετο αν την καλύπτουμε στο βάθος με λήθη........
    Προσωπικά μέσα μου,βαθιά αν ψάξω όσους αγάπησα στη ζωή μου,μετρημένοι στο ένα χέρι(άντε 6 κ όχι 5)(γιατί για τους υπόλοιπους δε θεωρώ ότι τους αγάπησα όσο έντονα κ αν ένιωσα,δέθηκα..)φίλους,σχέσ� �ις,γενικά ανθρώπους...ακόμα το ίδιο νιώθω κ ας έχω να τους δω π.χ. χρόνια ή χαθήκαμε.Απλά είναι κάπου χωμένη μέσα κ όταν τη βλέπω μου δίνει δύναμη μόνο κ μόνο η ύπαρξή της,απλά επειδή νιώθω έτσι.

Senior Member
    Originally posted by Arsi

Πιστεύετε πως υπάρχουν γονείς που δεν αγαπούν τα παιδιά τους?ή απλά είναι \'άρρωστος\' π.χ. κάποιος που κακοποιεί το παιδί του σεξουαλικά.

Κάποτε είχα γράψει σε δικά μου quotes ότι \'οι τρόποι να αγαπήσουμε (ή μάλλον καλύτερα να δείξουμε την αγάπη...τωρινό αυτό)είναι ίσοι με τους κόκους άμμου.Αλλά δε μπορούμε να αγαπήσουμε κάποιον διαφορετικά απ\'τον τρόπο που αγαπάμε τον εαυτό μας\'
    Αrsi εισαι χειμμαρος:) δημιουργικοτητας αποψε (στην ομορφη κουβεντα)!

Καταρχην για το πρωτο ερωτημα: ναι ειμαι σιγουρη πώς υπάρχουν γονεις που αγαπουν τα παιδια τους. Δεν νομιζω πως ειναι θεμα αποψης δικης μου ή οχι.

Μια ματια γυρω μας (οχι στην ειδησεις) πειθει πιστευω: Πώς να πιστεψω πώς ο γονιος που χει βγαλει το παιδι του να πουλαει χαρτομαντηλα, στο ελεος του καθε αγνωστου ή με ενα καθημερινο ωραριο, αγαπαει το παιδι του? Πως να αντιληφθω πώς ο γονιος που εκπορνευει το παιδι του, το κανει απο αγαπη? ή αυτος που το εκβιαζει με τον λογο \"αν δεν κανει αυτο...θα....\"...Δλδ αν αυτα ειναι τροπος αγαπης, ο τροπος ταπεινωσης, εκμεταλλευσης κ κακοποιησης ποιος ειναι?

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast