Results 31 to 45 of 92
Thread: Αγάπη
-
30-04-2009, 01:53 #31
Originally posted by Arsi
Κάποτε είχα γράψει σε δικά μου quotes ότι \'οι τρόποι να αγαπήσουμε (ή μάλλον καλύτερα να δείξουμε την αγάπη...τωρινό αυτό)είναι ίσοι με τους κόκους άμμου.Αλλά δε μπορούμε να αγαπήσουμε κάποιον διαφορετικά απ\'τον τρόπο που αγαπάμε τον εαυτό μας\'
Arsi, γραφεις πολυ ομορφα:)πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 30-04-2009, 01:54 #32
Originally posted by Sofia
Μια ματια γυρω μας (οχι στην ειδησεις) πειθει πιστευω: Πώς να πιστεψω πώς ο γονιος που χει βγαλει το παιδι του να πουλαει χαρτομαντηλα, στο ελεος του καθε αγνωστου ή με ενα καθημερινο ωραριο, αγαπαει το παιδι του? Πως να αντιληφθω πώς ο γονιος που εκπορνευει το παιδι του, το κανει απο αγαπη? ή αυτος που το εκβιαζει με τον λογο \"αν δεν κανει αυτο...θα....\"...Δλδ αν αυτα ειναι τροπος αγαπης, ο τροπος ταπεινωσης, εκμεταλλευσης κ κακοποιησης ποιος ειναι?
30-04-2009, 01:57 #33
Originally posted by vince
Sofia τέτοια φαινόμενα τα βλέπουμε συχνά και έξω. Σε άλλες χώρες είναι ακόμα χειρότερα. Ο άνθρωπος νομίζω πως πλέον είναι ξεγραμμένος από αυτό που τον έκανε άνθρωπο...ακόμα και στην φύση δεν βλέπεις τέτοιες παρεκκλίσεις..
μα απο την αγαπη...
την αγαπη εχεις ως μετρο και λες αυτο δεν ειναι αγαπη
ειναι παρεκλιση...
το χαβα μου εγω...και τον χαλβα μου...
30-04-2009, 01:59 #34
Originally posted by researcher
παρεκκλισεις απο τι?
μα απο την αγαπη...
ειναι παρεκλιση..
ωραια παρατήρηση: το φυσιολογικο ειδικα σε τετοιες σχεσεις ειναι η αγαπη. γι αυτο κ τα σχολιαζουμε!γιατι ειναι κατι α-φυσικο.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
30-04-2009, 02:01 #35
Sofia τέτοια φαινόμενα τα βλέπουμε συχνά και έξω. Σε άλλες χώρες είναι ακόμα χειρότερα. Ο άνθρωπος νομίζω πως πλέον είναι ξεγραμμένος από αυτό που τον έκανε άνθρωπο...ακόμα και στην φύση δεν βλέπεις τέτοιες παρεκκλίσεις..
μα απο την αγαπη...
ειναι παρεκλιση...
το χαβα μου εγω...και τον χαλβα μου...
Παρέκκλιση από την αγάπη...φυσικό επακόλουθο με το που δάγκωσε ο άνθρωπος τον καρπό της γνώσης..
30-04-2009, 02:03 #36
Sofia τέτοια φαινόμενα τα βλέπουμε συχνά και έξω. Σε άλλες χώρες είναι ακόμα χειρότερα. Ο άνθρωπος νομίζω πως πλέον είναι ξεγραμμένος από αυτό που τον έκανε άνθρωπο...ακόμα και στην φύση δεν βλέπεις τέτοιες παρεκκλίσεις..πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
30-04-2009, 02:04 #37
Κάποτε είχα γράψει σε δικά μου quotes ότι \'οι τρόποι να αγαπήσουμε (ή μάλλον καλύτερα να δείξουμε την αγάπη...τωρινό αυτό)είναι ίσοι με τους κόκους άμμου.Αλλά δε μπορούμε να αγαπήσουμε κάποιον διαφορετικά απ\'τον τρόπο που αγαπάμε τον εαυτό μας\'
Arsi, γραφεις πολυ ομορφα:)
Παρόλα αυτά πρέπει να είμαι πως να το χαρακτηρίσω δεν ξέρω...αλλα πιστεύω πως κ ο γονέας που στέλνει το παιδί του για χαρτομάντηλα το αγαπάει όπως μπορεί να αγαπήσει τον εαυτό του.Δλδ το περισσότερο που μπορεί.Απλά του κάνει κακό.
Εμένα ο πατέρας μου πηδάει κ καλά απ\'το μπαλκόνι για μένα αλλά μου έκανε κακό.Δεν το\'θελε.
30-04-2009, 02:06 #38
30-04-2009, 02:08 #39
ααααα...τωρα τα μασας
διαφωνησα με το παντου και καλα
ε οχι φιλε μη τα γυριζεις τωρα....ολα κι ολα...!
30-04-2009, 02:10 #40
Κόλησες με το παντού vince,εννοούσα πως μπορούμε να αγαπήσουμε τα πάντα κ να τη δούμε παντού γύρω μας αλλά δυστυχώς κάπου σκαλώνουμε.Κ το παντού πήγαινε στο ότι είπες για ποια άλλη αγάπη μπορούμε να μιλήσουμε εκτός των 2 φύλλων που εν τέλει είναι ερωτας(κοιταξέ το).
30-04-2009, 02:11 #41
Arsi δεν θα σου πω κατι για τον πατερα σου. Αλλα για τον πατερα που βαζει το παιδι του σ αυτη τη διαδικασια δλδ της εργασιας κ μαλιστα υπο τις συνθηκες αυτες, αντι να αναλαβει αυτος την ευθυνη που του αναλογει....εσύ τί θα εκανες? Αν ήταν στην επιλογη σου? Θα αφηνες τον πατερα αυτο να μεγαλωσει αυτο το παιδι?
Γραφεις: απλα του κανει κακο. Δεν ειναι απλα Arsi...απλα πληγωνει το παιδι του? υπάρχει απλοτητα στον πονο?μπορεις εσυ να πεις σε καποιον : \"απλα σε πληγωνω?\"
Σε οτι αφορα τον τροπο γραφης σου, ειδικα διαβαζοντας κειμενα σου σε αλλα θεματα, εχω να πω πως ειναι σιγουρα απο τους πιο ομορφους (για μενα) οχι μονο στο φορουμ, αλλα γενικοτερα...με συγκινει ο τροπος που εκφραζεσαι. με αγγιζει:)πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
30-04-2009, 02:12 #42
ααααα...τωρα τα μασας
Δεν αντιλέγω πως εφόσον νιώθουμε την αγάπη τότε αυτή υπάρχει. Δεν μίλησα για τον εαυτό μου παρά αντικειμενικά...
..εσύ νιώθεις διαρκώς και παντού μια αγάπη να κυκλοφορεί τριγύρω σου...?
30-04-2009, 02:13 #43
ααααα...τωρα τα μασας
30-04-2009, 02:16 #44
Κόλησες με το παντού vince,εννοούσα πως μπορούμε να αγαπήσουμε τα πάντα κ να τη δούμε παντού γύρω μας αλλά δυστυχώς κάπου σκαλώνουμε.Κ το παντού πήγαινε στο ότι είπες για ποια άλλη αγάπη μπορούμε να μιλήσουμε εκτός των 2 φύλλων που εν τέλει είναι ερωτας(κοιταξέ το).
Θέλω πάντως να πιστεύω ότι μια καλή συζήτηση ρέει και δεν στέκεται σε ένα μόνο μήνυμα...
30-04-2009, 02:19 #45
ααααα...τωρα τα μασας
Δεν αντιλέγω πως εφόσον νιώθουμε την αγάπη τότε αυτή υπάρχει. Δεν μίλησα για τον εαυτό μου παρά αντικειμενικά...
..εσύ νιώθεις διαρκώς και παντού μια αγάπη να κυκλοφορεί τριγύρω σου...?
νιωθω οτι ειμαστε πλασμενοι απο αγαπη
κι οτι η αγαπη ειναι πνοη ζωης.
εαν μου δωσουν την επιλογη να παω εκει που υπαρχει αγαπη η εκει που υπαρχει το αντιθετο της
θα ηθελα αμεσως να διαλεξω το πρωτο...
καταλαβες;
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....