ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ2 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 68
    Senior Member
    Απο οτι βλεπω στα πρωτα μηνυματα εδωσες ιδιαιτερη εμφαση στην εμφανιση...επομενως αυτο που σε ελκυει ερωτικα επανω του ειναι μοναχα η ομορφια του και τιποτα αλλο....και σε εχει επηρεασει τοσο πολυ που δεν δινεις σημασια στον αθλιο τροπο που σου φερεται. Εχεις ερωτευτει το εξω και οχι το μεσα του. Εκεινος προφανως το καταλαβε οτι επειδη ειναι κουκλος τον εχεις ερωτευτει και πραττει αναλογως. Και γενικα οσοι αντρες ξερουν οτι ειναι πολυ ομορφοι, βγαζουν αυτην ψωριλα στη σχεση γιατι το παιρνουν απανω τους. Φυσικα το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες. Αν ειχες ερωτευτει το μεσα του με λιγα λογια αν εδινες περισσοτερη σημασια στον εσωτερικο του κοσμο, τοτε δεν θα συγχωρουσες. Περιμενεις να σου δωσει τα ιδια που δινεις εσυ. Αυτο ομως σε καμμια σχεση δεν γινεται. Συν το οτι ειμαι παθουσα και μαθουσα, οτι ΔΕΝ πρεπει να τα δινεις ολα γιατι ο αλλος καταληγει να το βαριεται η ακομα χειροτερα να το εκμεταλλευτει και να σε θεωρησει δεδομενη. Η ταλαιπωρια ειναι απαραιτητο μπαχαρικο για μια σχεση...Το γεγονος οτι τον αφησες να ερθει για 4η φορα κοντα σου δεν σε τιμα πλεον και φαινεται τρανταχτα οτι εσυ πλεον εχεις λαθος. Εχεις χασει την αξιοπρεπεια σου και τον αφηνεις να σε κανει να αισθανεσαι και σκατα ψυχολογικα.
    Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες. Και μαλιστα καλυτερες και ας μην ειναι τοσο \"ωραιες\"....εχω φτασει πλεον να πιστευω οτι μερικοι αντρες ειδικα οι ωραιοι ειναι σαν τα μεταλλαγμενα...απο απεξω φαινονται τοσο καλοι, απο μεσα ομως ειναι αγευστοι οπως ακριβως οι μεταλλαγμενες ντοματες...
    τα βιολογικα μπορει να μην εχουν πολυ ωραια εξωτερικη οψη...να μην ειναι ολοστρογγυλο το πορτοκαλι ας πουμε...αλλα το ζουμι του ειναι το πιο νοστιμο.

Υπηρχαν ατομα για τα οποια ελιωνα με το που τα εβλεπα και τα χαζευα προκλητικοτατα, πιαναμε την φιλικη κουβεντα, καναμε φιλιες και σκεφτομουν οτι θα ηθελα να κανω κατι....με το που εβλεπα ομως μια μεγαλη στραβη, ξενερωνα τοσο πολυ που δεν ηθελα ουτε καλημερα να τους λεω.

Ξεχνα τον, σβησε τηλεφωνα και οποιεσδηποτε επαφες και ξεκινα να βρεις εναν που να εκτιμησει αυτα που θα του δινεις (και παλι οχι ολα...)
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Banned
    Ποσο δικιο εχεις.Επαθε εν ατυχημα οταν τα ξαναβρηκαμε 5η?6η φορα?εχασα τον λογαριασμο και με εγραφε εντελος για 10 μερες.οντως ηταν στο νοσκομειο με διαλυμενο αστραγαλο.και οταν με ζητησε ηταν για σεξ μεσα στο νοσοκομειο στην τουλαετα μαλιστα.παιδια τελειωσε για μενα αυτο το κτηνος.οταν τον ρωτησα επειδη ειχε ατυχημα δεν μπορουσε νε με παρει ενα τηλ να με ενημερωσει?και μου μιλησε πολυ ασχημα.μου λεει----> ρε ηλιθια αφου ποναγα τρελλα τις πρωτες μερες κλπ κλπ..με επισε,του εκατσα και μετα ουτε φωνη ουτε ακροαση ο τυπος.τελος.εχει τελειωσει για μενα.τι να το κανω εγω αν ειναι απο εξω κουκλα,και απο μεσα πανουκλα?εξαλου εχω κ αλλες κατακτησεις.αλλα ρε παιδια δεν μπορω να κανω κατι ας πουμε με καποιον π δεν μαρεσει εμφανισιακα?δλδ εγω να ειμαι μια γλυκια και πανω απο τον μεσο ορο κ ο αλλος καραφλος με κρεατοελιες και να ντρεπομαι να βγω μαζι του?θα ηθελα καποιον με την αναλογη εξωτερικη εμφανηση με μενα και εσωτερικη βεβαια.

Banned
    ΤΕΛΟς Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

Senior Member
    προφανως εχεις παρεξηγησει μερικα πραγματα...εχω δει κουκλους να βγαινουν με ασχημες και γκομεναρες να τα εχουν με μετριους προς ασχημους αντρες...τι τους βρηκαν?? φυσικα κατι αλλο και οχι την εμφανιση..ειναι ο χαρακτηρας, η προσωπικοτητα. Η πραγματικη ομορφια, ερχεται απο μεσα μας. Δεν εχεις ιδεα πως αλλαζει το προσωπο του αγαπημενου σου στα ματια σου, οταν δεις ποιος πραγματικα ειναι....σαν να μεταμορφωνεται μπροστα σου. Ακομα και η στραβη μυτουλα του ας πουμε θα σου φανει χαριτωμενη...
    Μην κολλας στην εξωτερικη εμφανιση. Αρχισε να θελεις να εξερευνησεις τον αλλον. Τι του αρεσει, τι τον εξιταρει, τι μισει, τι αγαπαει, για τί νοιαζεται, δε λεω το σεξ ειναι το κυριως θεμα σε μια σχεση αλλα αν δεν υπαρχει χημεια, τοτε ειναι χειροτερο και απο το πληρωμενο σεξ.
    Τα φαινομενα απατουν. Συνηθως οι πιο ωραιοι εμφανισιακα ανθρωποι ειναι οι πιο επικινδυνοι γιατι χρησιμοποιουν την παρουσια τους αυτη για να σε εκμεταλλευτουν. Και καταληγεις εσυ με μια ραγισμενη καρδια.
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Banned
    ενταξη θα τα φτιαξω με τον κουασημοδο :P:P:P το εχω παθει αυτο π λες και δεν διαφονω.

Senior Member
    Originally posted by Triella
    προφανως εχεις παρεξηγησει μερικα πραγματα...εχω δει κουκλους να βγαινουν με ασχημες και γκομεναρες να τα εχουν με μετριους προς ασχημους αντρες...τι τους βρηκαν?? φυσικα κατι αλλο και οχι την εμφανιση..ειναι ο χαρακτηρας, η προσωπικοτητα. Η πραγματικη ομορφια, ερχεται απο μεσα μας. Δεν εχεις ιδεα πως αλλαζει το προσωπο του αγαπημενου σου στα ματια σου, οταν δεις ποιος πραγματικα ειναι....σαν να μεταμορφωνεται μπροστα σου. Ακομα και η στραβη μυτουλα του ας πουμε θα σου φανει χαριτωμενη...
    Μην κολλας στην εξωτερικη εμφανιση. Αρχισε να θελεις να εξερευνησεις τον αλλον. Τι του αρεσει, τι τον εξιταρει, τι μισει, τι αγαπαει, για τί νοιαζεται, δε λεω το σεξ ειναι το κυριως θεμα σε μια σχεση αλλα αν δεν υπαρχει χημεια, τοτε ειναι χειροτερο και απο το πληρωμενο σεξ.
    Τα φαινομενα απατουν. Συνηθως οι πιο ωραιοι εμφανισιακα ανθρωποι ειναι οι πιο επικινδυνοι γιατι χρησιμοποιουν την παρουσια τους αυτη για να σε εκμεταλλευτουν. Και καταληγεις εσυ με μια ραγισμενη καρδια.
    Πιστεύω πως παίζει αναπόφευκτα ρόλο η εμφάνιση...Όλοι έχουμε κάποια όρια π.χ. που πέρα απ\'αυτά δε θα είμασταν διατιθημένοι να δούμε ποιο μέσα με τίποτα.
    Η εμφάνιση κ η ομορφιά είναι προσόν αλλά όχι το σημαντικότερο(δεν είναι κακό να είναι κάποιος όμορφος ούτε είναι συνήθως επικύνδυνος,έτσι πιστεύω).Μα πως μπορείς να έχεις σχέση με κάποιον που δε σου αρέσει?Μπορεί να σου αρέσει η ψυχή του,να βγαίνει η γοητεία της εξωτερικά κ να φαίνεται όμορφος ο άλλος αλλά ...μπορείς να φανταστείς κάποιον 150 κιλά,60 χρονών π.χ.(κ.λ.π. κ.λ.π.) που η εσωτερική ομορφιά να τον κάνει κ εξωτερικά όμορφο για μια 30 χρονη?Για μένα μου φαίνεται απιθανότατο.

Senior Member
    Βέβαια η ομορφιά είναι υποκειμενική κ πολλές φορές μου άρεσε κάποιος που δεν άρεσε σε πολλές αλλά μου άρεσε!!!!!Δε θα μπορούσα να προχωρήσω σε τπτ αν δε μου άρεσε η εικόνα που έβλεπα ούτε υπήρχε περίπτωση να αναλύσω το μεσα του για να μου αρέσει μετά....
    Απ\'την αρχή ή μου άρεσει κάποιος ή όχι.

Senior Member
    Υπαρχουν ομως και οι φορες...που στην αρχη καποιος δε σου αρεσει γιατι δεν σου εκανε καλη εντυπωση η γιατι δεν ειναι τοσο ωραιος οσο θα ηθελες..στην πορεια ομως, μεσα απο συγκυριες να τον γνωρισεις καλυτερα και να σου αρεσει παρα πολυ...
    υπερβολικα μιλωντας ξερεις τη φραση οτι τα μεγαλυτερα μιση γενουν τους μεγαλυτερους ερωτες...χαχα...

πραγματι η εμφανιση παιζει ρολο...αλλα αν μιλαμε για κανενα 140 κιλα με μαλια λιγδα, απεριποιητο αλλα με πλουσιο εσωτερικο κοσμο...τοτε πραγματι δυσκολο να κανεις κατι αν δεν θελησει και ο αλλος να βελτιωθει. Αλλα αυτο ειναι η μια ακρη.
    Μιλαω για καταστασεις στις οποιες ο αντρας ειναι ενας κανονικος ανθρωπος με αρμονικα χαρακτηριστικα απλα ΔΕΝ ειναι κουκλος που θα τον κοιτας και θα τον χαζευεις με τις ωρες.
    Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις που οι πολυ ωραιοι αντρες ειναι και στην ψυχη και αυτο αντανακλαται ακομα περισσοτερο στην εμφανιση τους. Κατι τετοιοι ειναι λιγοι γιατι ειναι δυσκολο να μην υποκυψεις στον ναρκισσισμο.

Senior Member
    Originally posted by Triella
    Υπαρχουν ομως και οι φορες...που στην αρχη καποιος δε σου αρεσει γιατι δεν σου εκανε καλη εντυπωση η γιατι δεν ειναι τοσο ωραιος οσο θα ηθελες..στην πορεια ομως, μεσα απο συγκυριες να τον γνωρισεις καλυτερα και να σου αρεσει παρα πολυ...
    Ειλικρινά Triella δεν μου έτυχε ποτέ!!!!!!!
    Κάποιος ή μου άρεσε ή δε μου άρεσε απ\'την αρχή κ αυτό παιζόταν-εται στο δευτερόλεπτο.Τώρα αν προχωρούσα σε κάτι παραπάνω τότε ερχόταν κι άλλα.....

Με τον καιρό η γνωριμία με κάποιον με έλκει ή με απωθεί αλλά πάντα η \'απόφαση\' για το αν μου αρέσει ή όχι η εικόνα του έρχεται στιγμιαία απ\'την αρχή.Πάντα.

Αλλά όπως και να\'χει αν δε σου αρέσει κάποιος,θα μπορούσες να προχωρήσεις?

Banned
    Οταν πρωτοειδα τον προιν αντρα μ δεν μ εκανε καμια εντυπωση.την 2η μερα τον ερωτευτικα κεραυνοβολα.και οταν τον γνωρησα ηταν 120 κιλα με υψος 1.80 αλλα ειχε πανεμορφο προσωπο με γαλαζια ματια και αρχικα φαινοταν πολυ καλοψυχος.Αλλα αν δεν μαρεσε ουτε την επομενη φορα π τον ειδα δεν θα εκανα ποτε κατι μαζι του.δεν απετω να ειμαι με καποιον πεδαρα αλλα να εχει αναλογα προσοντα με μενα.δλδ να ειναι νοστημος να εχει και ομορφα και ασχημα πανω του και να ειναι και καλος ανθρωπος.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    Οταν πρωτοειδα τον προιν αντρα μ δεν μ εκανε καμια εντυπωση.την 2η μερα τον ερωτευτικα κεραυνοβολα.και οταν τον γνωρησα ηταν 120 κιλα με υψος 1.80 αλλα ειχε πανεμορφο προσωπο με γαλαζια ματια και αρχικα φαινοταν πολυ καλοψυχος.Αλλα αν δεν μαρεσε ουτε την επομενη φορα π τον ειδα δεν θα εκανα ποτε κατι μαζι του.δεν απετω να ειμαι με καποιον πεδαρα αλλα να εχει αναλογα προσοντα με μενα.δλδ να ειναι νοστημος να εχει και ομορφα και ασχημα πανω του και να ειναι και καλος ανθρωπος.
    ε!ναι!αν δε σου αρέσει πως να προχωρήσεις....
    Αρκεί να σου αρέσει εσένα,όπως κ αν είναι.
    Τώρα αν ο άλλος είναι καραφλός με ελιές που έγραψες κ ντρέπεσαι να βγεις μαζί του έξω,τι να τον κάνεις?

Banned
    Νομίζω panikoula είπες τη φράση κλειδί: να έχει ανάλογα προσόντα με εμένα.
    Κατά τ\' άλλα συμφωνώ με όσα γράφεις Arsi. Και γενικά νομίζω ότι είναι λάθος να παραβλέπουμε μια εξωτερική εμφάνιση που δεν μας αρέσει, όπως αντίστοιχα είναι λάθος να άποφασίζουμε για την πορεία μιας σχέσης μόνο με βάση την εξωτερική εμφάνιση.

Η ωραία (για τα γούστα μας) εμφάνιση είναι ένα προσόν με πολύ προσωρινή επίδραση, μετά το ξεκίνημα της σχέσης αρχίζουν να έχουν σημασία και άλλα πράγματα. Από την άλλη, δεν αρκούν τα όποια άλλα πράγματα, αν κάθε φορά που γυρίζεις να κοιτάξεις τον σύντροφο η εμφάνιση του σε ενοχλεί.

Πάντως, μου έχει τύχει αυτό που γράφει η Triella, να αντιπαθώ έναν άνθρωπο και μετά επειδή οι συγκυρίες μας έκαναν να γνωριστούμε καλύτερα, άρχισε να μου αρέσει περισσότερο και η εμφάνιση του. Όμως η αντιπάθεια δεν οφειλόταν σε μια απωθητική εμφάνιση. Αν κάτι με απωθεί, ας είναι και το καλύτερο παιδί του κόσμου...ε, δεν θέλω! :)

Banned
    Originally posted by Arsi

Τώρα αν ο άλλος είναι καραφλός με ελιές που έγραψες κ ντρέπεσαι να βγεις μαζί του έξω,τι να τον κάνεις?

και αμα εσυ (η οποια εσυ) εισαι ενα ατομο που οπου γυρισει αμολαει κοτρωνες τι να σε κανει???

Κανεις δεν ειναι με κανενα με το ζορι....

Banned
    krino ειπαμε οτι παιζει σιμασια και το μεσα.και γω δεν θα μπορουσα να ειμουν με καπιον κουκλο π πεταει κοτρωνες .ειπαμε αναλογα τα προσοντα μ επιθιμω καπιον.ε δεν μαρεσει ρε παιδι μου η καραφλα στον αντρα ουτε τα σαπια δοντια ουτε οι κρεατοελιες.εχω εγω καραφλα η μουρατοελιες η σαπια δοντια?δεν πανανε ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο,εγω οταν γυρναω να τον δω αυτον π εχω διπλα μου δεν θελω τουλαχιστον να με πιανει αναγουλα.ρε παιδια τι να κανω εχω συχνα κρισεις παλι ενω περνω φαρμακα.

Banned
    αν και πιο πολλες κοτρωνε ς απο σε να δεν πυστευω να ριχνει αλλος.αχωνευτε...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast