Results 31 to 45 of 68
Thread: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ2
-
14-05-2009, 19:17 #31
Originally posted by krino
Originally posted by Arsi
Τώρα αν ο άλλος είναι καραφλός με ελιές που έγραψες κ ντρέπεσαι να βγεις μαζί του έξω,τι να τον κάνεις?
και αμα εσυ (η οποια εσυ) εισαι ενα ατομο που οπου γυρισει αμολαει κοτρωνες τι να σε κανει???
Κανεις δεν ειναι με κανενα με το ζορι....
Αν δε σου αρέσει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου τι να λέει...
Μετά βέβαια παίρνουν σειρά κ οι κοτρώνες.Όσο κ αν σ\'αρέσει,αν ανοίξει το στόμα του κ πετάξει κοτρώνες,επίσης τι να λέει.....κ.λ.π, κ.λ.π.
- 15-05-2009, 12:35 #32
υπαρχουν καποια πλαισια μου ελεγε μια πρωιν μου και συμφωνω μαζι της. ενας ανθρωπος κυνηγαει το βελτιστο δυνατο που μπορει. τωρα αυτα τα πλαισια παιζουν σε καθε περιπτωση βεβαια. οταν κανεις ελευθερη σχεση για παραδειγμα μπορει να κανεις με εναν πολυ πιο ομορφο απο εσενα η με εναν πολι πιο ασχημο. αλλα αυτο ειναι μια καθαρη ικονοποιηση των σεξουαλικων ενστικτων και τιποτα αλλο. οταν ομως θες μια κανονικη σχεση τοτε αυτο το ευρος μικραίνει. μπορεις να ερωτευτεις και να κανεις σχεση με καποιον ανθρωπο που θα ειναι ή λιγο πιο ωραιος απο εσένα ή λιγο πιο ασχημος. σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να ξεφυγεις απο αυτα τα πλαισια. βλεπεις που εισαι και τι θες απο τον αλλον και πρατεις αναλογα. αυτα περι χαρακτηρα και πρωσωπικοτητας παιζουν ρολο αλλα δυστηχως ή ευτηχως η ομορφια ειναι ενα μεγαλο κριτιριο που κολας με ενα ατομο αν βεβαια δεν ειναι τελειως ακυρο αυτο το ατομο. δυστηχως ετσι ειμαστε παλσμενοι να κυνηγαμε το ωραιο. παραθετω και μια δικια μου εμπειρια εδω. οι δυο κοπελες που με πληγωσαν και τις ερωτευτικα παραγαματικα ηταν ομορφες και η τελευτεα ηταν αρκετα πιο ωραια απο εμενα. δεν λεω οτι εγω ημουνα μπαζο μπροστα της αλλα μπορουσε να εχει πολυ πιο ωραιους αντρες. οταν την ρωτησα στην αρχη αν της αρεσα μου ειπαι καλος εισαι. οταν της ειπα θα μπορουσες να ειχες καποιον πολυ πιο εμφρανισιμο μου απανταει ναι φυσικα και θα μπορουσα αλλα δεν θα ειχε το χαρακτηρα που εχεις εσυ. εδω βλεπετε οτι παιζει ρολο ο χαρακτηρας αλλα δυστηχως η ομορφια παντα θα εχει το τελευτεο λογο και φανηκε στη συνεχεια. βρειτε εκει που κειμενεσθε. δεν θα χασετε αλλα θα κερδισετε πολλα. καλητερα ασφαλεια κατανοηση και ηρεμια παρα αγχος ψυχροτητα υπεροψια και μετα αβασταχτος πονος..........
15-05-2009, 18:49 #33
Και στην περηπτωση μ πυστευω ο Δημητρης ειναι πιο εμφανησημος αν και με περναει 11 χρονια.αλλα οχι τοσο ωστε να μ το παιζει μαρλο μπραντο.
16-05-2009, 04:07 #34
Ναι η εξωτερική εμφάνιση μετρά, κυρίως και σαν πρώτη εντύπωση.
Προσωπικά, έχω συνειδητοποιήσει ότι και για μένα μετρά, περισσοτερο ίσως από όσο θα ήθελα:)
Χωρίς αυτό να με εμποδίσει να δω και το μέσα του αλλου. Απλά όταν η εμφάνιση είναι ωραία (το ωραίο είναι υποκειμενικό) σε προδιαθέτει θετικά.
Μαρία μου πιστεύεις ότι σου αξίζει τέτοια μεταχείριση;
Μερικές φορές, όσο κι αν εμείς έχουμε τόσο θετικά συναισθήματα για κάποιον, μας είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσουμε πως το αντικέιμενο του πόθου μας δεν ανταποκρίνεται σε αυτά.
Κι όμως, συμβαίνει. Δεν σημαίνει πάντα ότι φταίμε εμείς. Απλά δεν υπάρχει η αμοιβαία χημεία. Ή ο άλλος να βλέπει ότι δεν ταιριάζουμε κι εμείς παραπλανημένοι από το κατά τα άλλα τόσο όμορφο ερωτικό συναίσθημα να μην μπορούμε να το δούμε.
Τέλος, πολλές φορές ερωτευόμαστε κάποιον χωρίς να τον ξέρουμε καλά, ή μόνο ένα κομμάτι του. Δεν ερωτευόμαστε το σύνολο, τουλάχιστον στην αρχή και ειδικά αν πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα.
Έτσι, όταν δούμε το σύνολο, πέφτουμε από τα όμορφα ερωτικά σύννεφα στα οποία αναπαυόμασταν:)
Όπως το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και από την άλλη πλευρά έτσι; Δεν είμαστε εμείς οι τέλειοι:)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
16-05-2009, 09:15 #35
ενταξη παιδια τελειωσε.οταν ξαναεχει καυλες και με ψαξει 8α του το κλεινω το τηλ στην μαπα.
16-05-2009, 09:42 #36
αχ πΑνικουλα αχ αγαπα τον εαυτο σου ο εαυτος σου ειναι πιο σημαντικος μην αναλωνεσαι σε καταστασεις χωρις ουσια και μελλον στο λεω γιατι εζησα ακριβως τις ιδιες καταστασεις και πολυ χειροτερα ομως εβαλα μυαλο πηρα το μαθημα μου και πολυ ακριβα !!!!
16-05-2009, 09:46 #37
σε ευχαρηστω που εσβησες το μυνημα μου ειναι κριμα ομως τετοια αντιμετωπιση !!!
16-05-2009, 09:47 #38
σορρυ αλλου πηγενε το μηνυμα
16-05-2009, 16:02 #39
Originally posted by anwnimi
Ναι η εξωτερική εμφάνιση μετρά, κυρίως και σαν πρώτη εντύπωση.
Προσωπικά, έχω συνειδητοποιήσει ότι και για μένα μετρά, περισσοτερο ίσως από όσο θα ήθελα:)
Χωρίς αυτό να με εμποδίσει να δω και το μέσα του αλλου. Απλά όταν η εμφάνιση είναι ωραία (το ωραίο είναι υποκειμενικό) σε προδιαθέτει θετικά.
Μαρία μου πιστεύεις ότι σου αξίζει τέτοια μεταχείριση;
Μερικές φορές, όσο κι αν εμείς έχουμε τόσο θετικά συναισθήματα για κάποιον, μας είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσουμε πως το αντικέιμενο του πόθου μας δεν ανταποκρίνεται σε αυτά.
Κι όμως, συμβαίνει. Δεν σημαίνει πάντα ότι φταίμε εμείς. Απλά δεν υπάρχει η αμοιβαία χημεία. Ή ο άλλος να βλέπει ότι δεν ταιριάζουμε κι εμείς παραπλανημένοι από το κατά τα άλλα τόσο όμορφο ερωτικό συναίσθημα να μην μπορούμε να το δούμε.
Τέλος, πολλές φορές ερωτευόμαστε κάποιον χωρίς να τον ξέρουμε καλά, ή μόνο ένα κομμάτι του. Δεν ερωτευόμαστε το σύνολο, τουλάχιστον στην αρχή και ειδικά αν πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα.
Έτσι, όταν δούμε το σύνολο, πέφτουμε από τα όμορφα ερωτικά σύννεφα στα οποία αναπαυόμασταν:)
Όπως το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και από την άλλη πλευρά έτσι; Δεν είμαστε εμείς οι τέλειοι:)
16-05-2009, 16:17 #40
Σ\'ευχαριστώ Κίρα:)
Μμμμ,
αν δεν υπάρχει χημεία και απο τις δύο πλευρές μπορεί είτε να μην υπάρξει τίποτα είτε μια καλή φιλία.
Για παράδειγμα, με ένα φίλο μου ταιριάζουμε σε όλα. Ένα λέω, 10 καταλαβαίνει. Και το αντίστροφο. Αλλά δεν υπάρχει η χημεία, από τη μεριά μου :( Όπως έχει τύχει και το αντιστροφο, να υπάρχει από τη μεριά μου και όχι από την απέναντι.
Βασικά, έχω παρατηρήσει ότι για να υπάρχει χημεία δεν είναι απαραίτητη η συμφωνία απόψεων.
Όταν όμως υπάρχουν και τα δύο, ίσως η χημεία να είναι πιο δυνατή, δεν ξέρω:)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
16-05-2009, 18:48 #41
συμφωνω..ολα αυτα επιβεβαιωνονται κ στα προσωπικα μου...ουφφ παραξενευομαι γιατι ειμαι πολυ ανοιχτη με διαφορα ατομα που μπορει να εχω γνωρισει προσφατα κ να δενουμε ενω με καποια αλλα που γνωριζομαστε χρονια η επικοινωνια ειναι χμμμ κλειστη χωρις να μου βγαινει φυσικα αυτο που θελω να πω με αποτελεσμα να ξερουμε ελαχιστα πραγματα ο ενας για τον αλλον..:(
η χημεια ειναι κτ που κανει μπαμ απο την αρχη ετσι??ακομα και αν οι καταστασεις κ οι συνθηκες δν βοηθουν τοσο?
16-05-2009, 21:47 #42
Originally posted by Kira
η χημεια ειναι κτ που κανει μπαμ απο την αρχη ετσι??ακομα και αν οι καταστασεις κ οι συνθηκες δν βοηθουν τοσο?
17-05-2009, 00:08 #43
Τις περισσότερες φορές ναι, κάνει μπαμ απο την αρχή:)
Υπάρχουν νομίζω και περιπτώσεις που μπορεί να έρθει και λίγο αργότερα:)
Όπως υπάρχουν και φορές που χάνεται λίγο αργότερα γιατί δεν υπήρχε ουσιαστικά αλλά μόνο στη φαντασία.
Ναι Κίρα, πολλές φορές έτσι γίνεται, να υπάρχει χημεία με άτομα που ελάχιστα γνωρίζεις οπότε να επικοινωνείς περισσοτερο μαζί τους, ενώ με άτομα που γνωρίζεις ακόμα και χρόνια, να μην σου κάνει πλέον το κλικ να επικοινωνήσεις.
Και μένα με προβληματίζει αυτό.
Γιατί θα ήθελα να μπορώ να επικοινωνώ περισσότερο -λέγοντας τις πιο μύχιες σκέψεις μου ή ακόμα και αμπελοφιλοσοφίες :) - με άτομα με τα οποία έχει χτιστεί η εμπιστοσύνη και η οικειότητα με το πέρασμα των χρονων, μιας και η χημεία που αισθανόμαστε με άλλους που γνωρίζουμε πολύ λιγότερο μπορεί όπως ειπα να μην είναι πραγματική, οπότε να μην υπάρχει η εμπιστοσύνη και να εμπιστευτούμε πράγματα για τα οποία ίσως το μετανιώσουμε.
Από την άλλη είναι και θέμα χαρακτήρα. Κάποιοι εμπιστεύονται περισσότερο τη χημεία που αισθάνονται ότι υπάρχει και ζουν τη στιγμή χωρίς πολλές πολλές αναλύσεις:)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
17-05-2009, 00:53 #44
hmm ισως ναι να ναι και θεμα χαρακτηρα περισσοτερο ποσο δενεις με τον αλλον,τι κοινα εχετε κτλπ...αχχ δυσκολα τα πραγματα με την χημεια καποιες φορες..
17-05-2009, 01:06 #45
Άσε, δύσκολα! :):)
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον ίδιο άνθρωπο
20-07-2025, 18:57 in Σχέσεις και Επικοινωνία