Results 46 to 60 of 68
Thread: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ2
-
17-05-2009, 01:19 #46
Originally posted by Kira
συμφωνω..ολα αυτα επιβεβαιωνονται κ στα προσωπικα μου...ουφφ παραξενευομαι γιατι ειμαι πολυ ανοιχτη με διαφορα ατομα που μπορει να εχω γνωρισει προσφατα κ να δενουμε ενω με καποια αλλα που γνωριζομαστε χρονια η επικοινωνια ειναι χμμμ κλειστη χωρις να μου βγαινει φυσικα αυτο που θελω να πω με αποτελεσμα να ξερουμε ελαχιστα πραγματα ο ενας για τον αλλον..:(
Απο την άλλη, το γρηγορο ανοιγμα σε εναν ανθρωπο που δεν γνωριζω καλα, μπορει να εχει μεγαλυτερο ρισκο, αλλα κ να κρυβει κ αναγκη, φορτωμα στον αλλο μεγαλων προσδοκιων που δεν εχουν εκπληρωθει σε αλλες προηγουμενες σχεσεις.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 17-05-2009, 01:22 #47
...αχχ δυσκολα τα πραγματα με την χημεια καποιες φορες..
Δεν πιστεύω πως είναι τυχαία η χημεία έχει να κάνει με άλλου είδους επικοινωνία που δεν εξηγείται λογικά.
17-05-2009, 01:26 #48
Originally posted by Sofia
Απο την άλλη, το γρηγορο ανοιγμα σε εναν ανθρωπο που δεν γνωριζω καλα, μπορει να εχει μεγαλυτερο ρισκο, αλλα κ να κρυβει κ αναγκη, φορτωμα στον αλλο μεγαλων προσδοκιων που δεν εχουν εκπληρωθει σε αλλες προηγουμενες σχεσεις.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
17-05-2009, 01:36 #49
σοφια συμφωνω απλα δν θα κυλαει αρμονικοτερα η σχεση αμα μπορεις με τον συντροφο σου να μιλας κ για βαθυτερα θεματα που σε απασχολουν?παντως αμα οι ιδιοσυκρασιες διαφερουν και δν γινονται κ υποχωρησεις ειναι καταδικασμενη η σχεση...παρασυρομαι απ τα δικα μου τωρα..!
arsi η χημεια ομως δν εχει να κανει με τον χαρακτηρα του καθενος και πως ταιριαζουν 2 ατομα μεταξυ τους σαν προσωπικοτητες?
17-05-2009, 01:44 #50
Καλώς ή κακώς η χημεία δεν προϋποθέτει ταιριαστές προσωπικότητες.
Ίσως για κάποιους να ήταν μονότονο δύο άνθρωποι να ταίριαζαν ακριβώς σε όλα, για άλλους όχι.
Το πρόβλημα είναι αν η χημεία δημιουργείται συνήθως με αρκετά αντίθετες προσωπικότητες. Εκεί, αν συμβαίνει συχνά και δημιουργεί προβλήματα, φταίει κάτι άλλο, πιο βαθύ.
Η λύση; Μακάρι να ήξερα.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
17-05-2009, 01:50 #51
Originally posted by anwnimi
Απο την άλλη, το γρηγορο ανοιγμα σε εναν ανθρωπο που δεν γνωριζω καλα, μπορει να εχει μεγαλυτερο ρισκο, αλλα κ να κρυβει κ αναγκη, φορτωμα στον αλλο μεγαλων προσδοκιων που δεν εχουν εκπληρωθει σε αλλες προηγουμενες σχεσεις.
Έχει τύχει να κάνω γρήγορο άνοιγμα αλλά κ αργό σα χελώνα κ πάντα εξαρτιόταν απ\'το άτομο που είχα απέναντι.
Κ δε νομίζω ότι το έκανα από ανεκπλήρωτες προσδοκίες άλλων σχέσεων,απλά για την επικοινωνία της στιγμής που ευτυχώς εκείνη τη στιγμή είχε πρόσφορο έδαφος....
Άλλωστε πάντα όταν ανοιγόμαστε είτε αργά,είτε γρήγορα έχουμε ανάγκη να το κάνουμε.Απλά στο γρήγορο άνοιγμα υπάρχει το ρίσκο επειδή δεν ξέρουμε τον άλλο.
Επίσης επιθυμία να εκπληρώσουμε προσδοκίες που δεν καλύφθηκαν σε προηγούμενες σχέσεις μπορεί να υπάρχει ακόμα κ όταν δεν ανοιγόμαστε.
Ότι κ να λέμα όμως,καλό είναι να προσφέρουμε κομμάτια μας σε κάποιον που εμπιστευόμαστε κ η εμπιστοσύνη δε χτίζεται απ\'τη μια μέρα στην άλλη.
17-05-2009, 01:55 #52
Άρση και με σένα συμφωνώ - σε ότι δεν έχω κατασταλλάξει αφομιώνω και διαφορετικές απόψεις:)
Απλά πολλές φορές τυχαίνει να συμβαίνει αυτό που λέει η Σοφία.
Ναι, μου έχει τύχει και μένα να ανοίγομαι χωρίς να υπάρχει η εμπιστοσύνη αλλά η χημεία και αυτό να βγει σε καλό τελικά. Δε μιλάω τώρα μόνο για ερωτικές σχέσεις αλλά και για φιλικές.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
17-05-2009, 02:11 #53
Παιδιά εγώ δε μπορώ να βρω εύκολα κάποιον(κ γω μιλάω κ για φιλικές σχέσεις)που να υπάρχει χημεία τέοιου είδους ώστε να νιώθω τα κανάλια πολύ ανοιχτά.Το έχω νιώσει με πολύ ελάχιστους ανθρώπους.Αλλά αν τη βρω το ρισκάρω.Ακόμα κ αν πληγωθώ.Άλλωστε όταν υπάρχει έντονη επικοινωνία νιώθω σαν να με παρασερνει το ποτάμι κ αφήνομαι...σαν καν να μην το ελέγχω.
Απ\'αυτά κι απ\'αυτά περνάω αυτά που περνάω μου φαίνεται.....επειδή αφήνομαι πιο πολύ στο συναίσθημα.
Κ όχι μόνο βέβαια...κ απ\'το καταπιεσμένο-κρυφό συναίσθημα.
Πάλι το συναίσθημα λοιπόν!:mad:
17-05-2009, 02:40 #54
Άρα πάλι έρχεται μπροστά το γνωστό θέμα: λογική vs συναίσθημα..
Σε όλους πάνω κάτω θα έχει τύχει να λειτουργήσουν με γνωμονα το συναίσθημα σε μια κατάσταση και να τους βγει σε καλό ενώ σε μια αλλη όχι.
Ανάλογα αποτελέσματα μπορεί να υπάρξουν όταν κάποιος λειτουργεί κατά βάσει λογικής.
Άρα, το θέμα εξαρτάται από τη συγκεκριμένη κατάσταση-άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας για το πόσο θα βάλουμε μπροστά τη λογική ή το συναίσθημα, δηλαδή ρόλο σημαντικό πάιζει η ικανότητά μας να αξιολογούμε την εκάστοτε κατάσταση.
Δύσκολο τουλάχιστον για μένα αρκετά.
Μα με προσπάθειες αυτό μπορεί να βελτιωθεί πιστεύω...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
17-05-2009, 03:01 #55
Άρα πάλι έρχεται μπροστά το γνωστό θέμα: λογική vs συναίσθημα..
Σε όλους πάνω κάτω θα έχει τύχει να λειτουργήσουν με γνωμονα το συναίσθημα σε μια κατάσταση και να τους βγει σε καλό ενώ σε μια αλλη όχι.
Ανάλογα αποτελέσματα μπορεί να υπάρξουν όταν κάποιος λειτουργεί κατά βάσει λογικής.
Άρα, το θέμα εξαρτάται από τη συγκεκριμένη κατάσταση-άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας για το πόσο θα βάλουμε μπροστά τη λογική ή το συναίσθημα, δηλαδή ρόλο σημαντικό πάιζει η ικανότητά μας να αξιολογούμε την εκάστοτε κατάσταση.
Δύσκολο τουλάχιστον για μένα αρκετά.
Μα με προσπάθειες αυτό μπορεί να βελτιωθεί πιστεύω...
17-05-2009, 14:03 #56
σοφια συμφωνω απλα δν θα κυλαει αρμονικοτερα η σχεση αμα μπορεις με τον συντροφο σου να μιλας κ για βαθυτερα θεματα που σε απασχολουν?παντως αμα οι ιδιοσυκρασιες διαφερουν και δν γινονται κ υποχωρησεις ειναι καταδικασμενη η σχεση...παρασυρομαι απ τα δικα μου τωρα..!
arsi η χημεια ομως δν εχει να κανει με τον χαρακτηρα του καθενος και πως ταιριαζουν 2 ατομα μεταξυ τους σαν προσωπικοτητες?
Σε οτι αφορα την χημεια, δεν πιστεύω πώς εχει να κανει με το αν ταιριαζουν ή οχι οι δυο προσωπικοτητες. Αν υπάρχει μια ερωτικη χημεια, μα τπτ αλλο περα απο αυτο....νομιζω πώς δεν φτανει για μια ολοκληρωμενη σχεση.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
17-05-2009, 14:08 #57
Originally posted by Arsi
Απο την άλλη, το γρηγορο ανοιγμα σε εναν ανθρωπο που δεν γνωριζω καλα, μπορει να εχει μεγαλυτερο ρισκο, αλλα κ να κρυβει κ αναγκη, φορτωμα στον αλλο μεγαλων προσδοκιων που δεν εχουν εκπληρωθει σε αλλες προηγουμενες σχεσεις.
Έχει τύχει να κάνω γρήγορο άνοιγμα αλλά κ αργό σα χελώνα κ πάντα εξαρτιόταν απ\'το άτομο που είχα απέναντι.
Κ δε νομίζω ότι το έκανα από ανεκπλήρωτες προσδοκίες άλλων σχέσεων,απλά για την επικοινωνία της στιγμής που ευτυχώς εκείνη τη στιγμή είχε πρόσφορο έδαφος....
Άλλωστε πάντα όταν ανοιγόμαστε είτε αργά,είτε γρήγορα έχουμε ανάγκη να το κάνουμε.Απλά στο γρήγορο άνοιγμα υπάρχει το ρίσκο επειδή δεν ξέρουμε τον άλλο.
Επίσης επιθυμία να εκπληρώσουμε προσδοκίες που δεν καλύφθηκαν σε προηγούμενες σχέσεις μπορεί να υπάρχει ακόμα κ όταν δεν ανοιγόμαστε.
Ότι κ να λέμα όμως,καλό είναι να προσφέρουμε κομμάτια μας σε κάποιον που εμπιστευόμαστε κ η εμπιστοσύνη δε χτίζεται απ\'τη μια μέρα στην άλλη.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
17-05-2009, 14:30 #58
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑλαλαλα
17-05-2009, 15:32 #59
Το θεμα νομιζω ειναι ποσο καθαρα μπορουμε καθε φορα να βλεπουμε ποιον εχουμε απεναντι μας κ ποιες ειναι κ οι δικες μας αναγκες...Αυτα, συνηθως αρχιζουμε να τα ψαχνουμε, αφου φαμε τα μουτρα μας:)
17-05-2009, 15:33 #60
Originally posted by panikoula
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑλαλαλα
Αλλά ούτος ή άλλος πάει ο Δημήτρης ε?
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον ίδιο άνθρωπο
20-07-2025, 18:57 in Σχέσεις και Επικοινωνία