Results 16 to 30 of 174
Thread: Καθρέφτες
-
30-04-2009, 23:41 #16
Originally posted by Sofia
Η Arsi ειναι ενα μελος με απο οτι βλεπω 746 μηνυματα. Απο την σταθερη σχετικα παρουσια μου σ αυτο το φορου, εχω δει να ανοιγει θεματα σπανιως...Σε ολα εχω βρει κατι κοινο: διαθεση για μια καταγραφη μιας πιο εσωτερικης αληθειας της, κατι σαν ημερολογιο...Μαλιστα σε καποια αισθανθηκα οτι δεν εχω δικαιωμα να ακουμπησω πολυ, τοσο ευθραυστα μου φανηκαν τα λογια αυτα...
Βρισκω τουλάχιστον ατυχη την επιθεση και στο συγκεκριμενο θεμα που το βρισκω ξεχωριστο κ διαφορετικο, κ στο προσωπο της Αrsi επισης.
Εχοντας μια παρουσια εδω περιπου τρια χρονια κ εχοντας διαβασει θεματα για ποδοφιλους, προσωπικες λεπτομερειες, ανευ ουσιας, κουτσομπολια, υποθεσεις αγαπημενων σηριαλ, αλληλοβρισιδια, ειρωνιες, ακομα κ ΑΠΕΙΛΕΣ ακομα κ να βγαινουν στη φορα δημοσια u2u, βρισκω παραλογο κ αποριας αξιο πώς ΤΕΤΟΙΟ θεμα πεφτει στην πυρρα!
Σε οτι αφορα για αξιολογα μελη που εχουν φυγει, δεν απορω γιατι ο καθενας δεν εχει την ιδια αναγκη να συνομιλει μεσα απο δω. Παντως σιγουρα πολλα απο τα αξιολογα μελη που εφυγαν θα προβληματιζονταν στο συγκεκριμενο θεμα, παρα θα το χλευαζαν. Κ ευτυχως το forum ανατροφοδοτειται κ με αλλα νεοτερα αξιολογα...
Πριν βγαλουμε τοσο ευκολα το συμπερασμα για το ποιος θελει να κανει chat, ας δουμε το πώς μιλαει κ συμπεριφερεται στα αλλα μελη κ μετα ας το πεταξουμε κ σαν \"κατηγορια\".
Κ στην τελικη μακαρι τα chat να εχουν παντα χωρο για την αναπτυξη τετοιων θεματων. Αλλωστε η συμμετοχη ειναι απολυτως προαιρετικη!!!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ
Σοφία, πριν αρχίσεις να αγορεύεις θα έπρεπε να απαντήσεις σε αυτό που έθιξα: ακόμη και αν για σένα είναι λάθος η άποψη μου, δεν θα έπρεπε να τη σεβαστείς?
- 30-04-2009, 23:43 #17
Αrsi οπως ειδα δεν με ακουσες :(
Κανε καινουριο τοπικ γιατι αυτο εδω καταστραφηκε ηδη και αν θελουν οι υπευθυνοι ας το κλειδωσουν ή ας το διαγραψουνΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
30-04-2009, 23:45 #18
Originally posted by Θεοφανία
Παιδιά, έχω βαρεθεί να προβάλει ο καθένας κενές αμπελοφιλοσοφίες προκειμένου να πιάσει κουβέντα.
Εσείς το βλέπετε αλλιως, εγώ το βλέπω έτσι.
Είναι άποψη μου και απλά την εκθέτω.....
30-04-2009, 23:45 #19
Η Arsi ειναι ενα μελος με απο οτι βλεπω 746 μηνυματα. Απο την σταθερη σχετικα παρουσια μου σ αυτο το φορου, εχω δει να ανοιγει θεματα σπανιως...Σε ολα εχω βρει κατι κοινο: διαθεση για μια καταγραφη μιας πιο εσωτερικης αληθειας της, κατι σαν ημερολογιο...Μαλιστα σε καποια αισθανθηκα οτι δεν εχω δικαιωμα να ακουμπησω πολυ, τοσο ευθραυστα μου φανηκαν τα λογια αυτα...
Βρισκω τουλάχιστον ατυχη την επιθεση και στο συγκεκριμενο θεμα που το βρισκω ξεχωριστο κ διαφορετικο, κ στο προσωπο της Αrsi επισης.
Εχοντας μια παρουσια εδω περιπου τρια χρονια κ εχοντας διαβασει θεματα για ποδοφιλους, προσωπικες λεπτομερειες, ανευ ουσιας, κουτσομπολια, υποθεσεις αγαπημενων σηριαλ, αλληλοβρισιδια, ειρωνιες, ακομα κ ΑΠΕΙΛΕΣ ακομα κ να βγαινουν στη φορα δημοσια u2u, βρισκω παραλογο κ αποριας αξιο πώς ΤΕΤΟΙΟ θεμα πεφτει στην πυρρα!
Σε οτι αφορα για αξιολογα μελη που εχουν φυγει, δεν απορω γιατι ο καθενας δεν εχει την ιδια αναγκη να συνομιλει μεσα απο δω. Παντως σιγουρα πολλα απο τα αξιολογα μελη που εφυγαν θα προβληματιζονταν στο συγκεκριμενο θεμα, παρα θα το χλευαζαν. Κ ευτυχως το forum ανατροφοδοτειται κ με αλλα νεοτερα αξιολογα...
Πριν βγαλουμε τοσο ευκολα το συμπερασμα για το ποιος θελει να κανει chat, ας δουμε το πώς μιλαει κ συμπεριφερεται στα αλλα μελη κ μετα ας το πεταξουμε κ σαν \"κατηγορια\".
Κ στην τελικη μακαρι τα chat να εχουν παντα χωρο για την αναπτυξη τετοιων θεματων. Αλλωστε η συμμετοχη ειναι απολυτως προαιρετικη!!!!!!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ
Σοφία, πριν αρχίσεις να αγορεύεις θα έπρεπε να απαντήσεις σε αυτό που έθιξα: ακόμη και αν για σένα είναι λάθος η άποψη μου, δεν θα έπρεπε να τη σεβαστείς?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
30-04-2009, 23:46 #20
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Κανε καινουριο τοπικ γιατι αυτο εδω καταστραφηκε ηδη και αν θελουν οι υπευθυνοι ας το κλειδωσουν ή ας το διαγραψουν
δεν πιστευω πως καταστραφηκε κατι...
το βρισκω πολυ γονιμο ολο αυτο
ειλικρινα
30-04-2009, 23:46 #21
Όχι δεν νομίζω πως καταστράφηκε, τουλάχιστον προς το παρόν.
Λίγη καλή θέληση να υπάρχει, διάθεση κατανόησης και ανοιχτό μυαλό και διορθώνεται.
Αλλωστε η Άρσι το συνέδεσε και με τους καθρέπτες για τους οποίους έθεσε τον προβληματισμό:) Μου άρεσε πολύ το θέμα Άρσι!-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
30-04-2009, 23:46 #22
Και κατι ακομα ΠΟΥ ακριβως βλεπω οτι αγορευω????Αυτο το σχολιο σου ειναι ειρωνικο ή μου φαινεται?
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
30-04-2009, 23:49 #23
σοφια μην ασχλισε χανεις τον χρονο σου.μπορει να μην καταλαβα τα οσα λεει η Αρσι αλλα δεν θα τηςκανω και λεκτικη επι8εση.ας γραφει οτι θελει να ξελφρωσει η κοπελια.αντε μην τα παρω λολ
30-04-2009, 23:50 #24
Σοφία, πριν αρχίσεις να αγορεύεις θα έπρεπε να απαντήσεις σε αυτό που έθιξα: ακόμη και αν για σένα είναι λάθος η άποψη μου, δεν θα έπρεπε να τη σεβαστείς?
Στο ότι εγώ είπα την άποψη μου για κάτι. Είναι η ΔΙΚΗ μου άποψη. Δεν ζήτησα ούτε να τη συζητήσουμε, ούτε να την αναλύσουμε. Απλά την είπα και ξαφνικά ξυπνήσατε όλοι απ το λήθαργο σας και πέσατε να με φάτε επειδή ΕΓΩ το βλέπω έτσι.
Αν εσύ και κάποιοι άλλοι το βλέπετε αλλιώς, γιατί δεν συνεχίζετε την κουβέντα σας και ασχολείστε μαζί μου?
Είναι πολύ απλό το θέμα....
Επιτέλους, δεν κατάλαβα....δεν μπορούμε να λέμε αυτό που πιστεύουμε?
30-04-2009, 23:51 #25
Και κατι ακομα ΠΟΥ ακριβως βλεπω οτι αγορευω????Αυτο το σχολιο σου ειναι ειρωνικο ή μου φαινεται?
Όσο για το ειρωνικό, ο καθένας το παίρνει όπως θέλει...
30-04-2009, 23:51 #26
Originally posted by researcher
Κανε καινουριο τοπικ γιατι αυτο εδω καταστραφηκε ηδη και αν θελουν οι υπευθυνοι ας το κλειδωσουν ή ας το διαγραψουν
ειλικρινα
Οποτε η αποψη μου ειναι να ανοιχτει και παλι το ιδιο τοπικΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
30-04-2009, 23:52 #27
Όσο για το ειρωνικό, ο καθένας το παίρνει όπως θέλει...
30-04-2009, 23:53 #28
Δε νομίζω ότι είναι και τόσο off-topic... είναι μια περίπτωση καθρέπτη
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
30-04-2009, 23:54 #29
Originally posted by researcher
ειλικρινα
Οποτε η αποψη μου ειναι να ανοιχτει και παλι το ιδιο τοπικ
εγω το βρισκω γονιμο και ετσι οπως εξελιχθηκε ανεξαρτητα
απο το αν παραμειναμε στο θεμα η οχι
που ξερεις μπορει καποια στιγμη να επανελθουμε....
ποτε μη λες ποτε
30-04-2009, 23:56 #30
παρεπιμπτοντως Ολα_ειναι_δανεικα εχεις να πεις κατι για το θεμα;
θελεις αμα εχεις να το πεις;
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία