Δυσκολία εργασίας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Speedy82 View Post
    Ναι...πρέπει να βρεθεί κάτι που σου αρέσει...αλλά δυστυχώς νοιωθω οτι δεν εχω τέτοια επιλογή.η αγορά εργασίας εχει γινει χειρότερη από ποτε.εντωμεταξυ τωρα στην τελευταία δουλεια που πήγα εννοείται παλι έφυγα.αρχισαν τα ψυχοσωματικα ξανά.τοσο πολυ που αυτη τη στιγμή ποναω παντου και έχει εκτοξευθεί το αγχος.και νοιωθω πολυ κουρασμένη.πηγα σε 4 γιατρούς.ο τελευταίος μου ειπε στα κανει ολα η κατάθλιψη.φαυλος κύκλος δυστυχως ������
    Καλησπέρα. Κι εγώ έχω σωματικό πόνο σε διάφορα σημεία και όταν μου πρωτοειπε ο ψυχίατρος μου ότι μπορεί να ευθύνεται το αγχος (κυρίως αυτό) και η κατάθλιψη μου δεν το πίστεψα. Μετά όμως το έψαξα και υπάρχει βάση σ" αυτό. Ένα χρόνιο δερματολογικό πρόβλημα που είχα είχε εξαφανιστεί όταν έπαιρνα ένα αντικαταθλιπτικό (εσιταλοπραμη). Μπορεί όμως να μην αρκεί το αντικαταθλιπτικό για να σταματήσει ο πόνος, το ρεμερον (το παίρνω κι εγώ τώρα), ανάλογα τη δόση βέβαια, μπορεί να δημιουργήσει υπνηλία, αίσθημα κούρασης κλπ. Οι διατάσεις βοηθούν στον σωματικό πόνο. Θέλει προσπάθεια και υπομονή σε διάφορους τομείς για να αισθανθεί καλύτερα κάποιος μετά από γεγονότα που τον επηρέασαν, όπως μια αποτυχία στην εργασία κλπ.

Junior Member
    Καλή ιδέα.θα το εφαρμόσω μήπως αισθανθώ καλυτερα.ευχαριστω πολυ������

Senior Member
    Φοβάμαι την δουλειά το έχω πει, αλλά βγήκαν κάτι σεμινάρια και τα έκανα τα οποία λογικά θα γίνουν μέσω ίντερνετ, θεωρία τουλάχιστον, πρακτική δεν ξέρω είναι και 2 χιλιάρικα. Η πιθανότητες ως είναι πολύ μικρές γιατί μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλα κάρτα ανεργίας!

Junior Member
    Κι εγώ πολύ μικρές πιθανότητες εχω λόγω εισοδήματος.ξερω για ποια σεμινάρια λες.Ευχομαι να τα καταφέρεις παντως

Senior Member
    Quote Originally Posted by Speedy82 View Post
    Κι εγώ πολύ μικρές πιθανότητες εχω λόγω εισοδήματος.ξερω για ποια σεμινάρια λες.Ευχομαι να τα καταφέρεις παντως
    Ευχαριστώ μακάρι, με δύο χιλιάρικα πληρώνω ψυχολόγους, ψυχιάτρους κ.α. Εύχομαι και εσύ να τα καταφέρεις!

Junior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Ευχαριστώ μακάρι, με δύο χιλιάρικα πληρώνω ψυχολόγους, ψυχιάτρους κ.α. Εύχομαι και εσύ να τα καταφέρεις!
    Ναι εννοείται. Ειναι πολυ καλα τα λεφτα.αντε,καλή μας επιτυχια

Page 2 of 2 FirstFirst 12