Ισως η δυσκολότερη απόφαση μου - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 292
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν χρειαζοταν να εκμαιευσεις μια επιθυμια της προς τα εσενα... μπορεις να της το πεις οτι την βλεπεις αδερφικα πλεον, δεν ειναι κακο. καθε αλλο, μαλιστα. πρεπει να καταλαβει το μεγεθος του προβληματος που εχεις στον γαμο σας.
    αν ερθει μια μερα και σου πει "ελα", θα της πεις ειλικρινα, οτι δεν θελεις πλεον....
    μπορεις να της το πεις, οτι εχεις ακομα σεξουαλικες επιθυμιες και δεν νοιωθεις σαν γέρος ανθρωπος. οτι δεν θελεις να κανεις την ευκολη λυση των ρουτινιασμενων ζευγαριων των 15-20 χρονων που τσιλιμπουρδιζουν στο ιντερνετ και οπου αλλου βρουν για να μην αντιμετωπισουν τα αδιεξοδα του γαμου τους.
    οτι εσυ δεν θελεις να γινεις ενας απο αυτους, αλλα να κανεις ερωτα με την γυναικα πουε χεις διπλα σου.
    να την ρωτησεις αν η ιδια εχει σεξουαλικες επιθυμιες. αν τις εχει για αλλους ανδρες. αν εχει η σκεφτεται να αποκτησειε ραστες..
    ΜΙΛΑ, χωριζετε. αν δεν μιλησεις τωρα, ποτε θα μιλησεις; μετα το διαζυγιο;
    Νομίζω ότι είπα ήδη ότι δεν θέλω πια να κάνω σεξ μαζί της. Δεν μπορώ πια. Δεν έχω κανένα ερωτικό αίσθημα απέναντι της. Και να μιλήσω δεν θα αλλάξει κάτι δεν είμαι ανένδοτος σ αυτό αλλα είναι μια πεποίθηση μου.

Senior Member
    Πεσ μασ οτι δουλευεισ κι ολασ εγω ειμαι 40 με μικρο μεροκαματο και κοροιδευω οσουσ κανουν σεξ το σεξ ειναι σαν το παγωτο πραγματικα θεσ να δοκιμασεισ ολα τα παγωτα;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Πεσ μασ οτι δουλευεισ κι ολασ εγω ειμαι 40 με μικρο μεροκαματο και κοροιδευω οσουσ κανουν σεξ το σεξ ειναι σαν το παγωτο πραγματικα θεσ να δοκιμασεισ ολα τα παγωτα;
    Όχι δεν θέλω όλα τα παγωτά. 1 θέλω και να κρατάει.
    Και προφανώς δεν είναι μόνο αυτό που μου λειπει

Και Ναι δουλεύω κανονικά
    Εσύ μπορεί να κοροϊδεύεις αυτούς που κάνουν σεξ εγώ Όχι.
    Πιστεύω να σε καλυψα

Senior Member
    Η αγαπη ποναει κι ειναι δυσκολη
    Σε καλυψα κι εγω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Καλησπέρα! Εγώ έχω καταλάβει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ σας. Αν κουβεντιάζατε μεταξύ σας, τόσον καιρό, τώρα θα είχατε βρει την λύση, θα τα είχατε βρει ή θα είχατε χωρίσει. Αυτό το πράγμα που δεν μιλάτε σας έχει δημιουργήσει όλα τα προβλήματα. Επιπλέον θα δυσκολέψει πολύ και τον χωρισμό σας, μην νομίζεις ότι θα διευκολύνει τα πράγματα. Ό,τί και αν αποφασίσεις θα πρέπει να γίνει προσπάθεια επικοινωνίας.
    Τέλος, να εκφράσω την απορία μου, πώς η γυναίκα σου τόσα χρόνια δεν στεναχωριέται που δεν την πλησιάζεις ερωτικά. Όσο κι αν είναι σεξουαλικά αδιάφορη ωστόσο θα έπρεπε να ανησυχήσει, να απογοητευτεί, να στεναχωρηθεί να θιχτεί η αυτοεκτίμησή της σαν γυναίκα, ο εγωισμός της τέλος πάντων!
    Θεωρώ ότι λείπουν κάποια κομμάτια του παζλ, υπάρχει κάποιο κενό στην όλη ιστορία. Θεωρώ ότι ο ένας από τους δύο αποχώρησε σιωπηλά από την συζυγική σχέση, και δεν θέλει να δώσει εξηγήσεις για κάποιον λόγο. Μπορεί να είσαι εσύ, για κάποιον λόγο δικό σου ψυχολογικό, μπορεί όμως να είναι και εκείνη, για τους δικούς της λόγους.

Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Καλησπέρα! Εγώ έχω καταλάβει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ σας. Αν κουβεντιάζατε μεταξύ σας, τόσον καιρό, τώρα θα είχατε βρει την λύση, θα τα είχατε βρει ή θα είχατε χωρίσει. Αυτό το πράγμα που δεν μιλάτε σας έχει δημιουργήσει όλα τα προβλήματα. Επιπλέον θα δυσκολέψει πολύ και τον χωρισμό σας, μην νομίζεις ότι θα διευκολύνει τα πράγματα. Ό,τί και αν αποφασίσεις θα πρέπει να γίνει προσπάθεια επικοινωνίας.
    Τέλος, να εκφράσω την απορία μου, πώς η γυναίκα σου τόσα χρόνια δεν στεναχωριέται που δεν την πλησιάζεις ερωτικά. Όσο κι αν είναι σεξουαλικά αδιάφορη ωστόσο θα έπρεπε να ανησυχήσει, να απογοητευτεί, να στεναχωρηθεί να θιχτεί η αυτοεκτίμησή της σαν γυναίκα, ο εγωισμός της τέλος πάντων!
    Θεωρώ ότι λείπουν κάποια κομμάτια του παζλ, υπάρχει κάποιο κενό στην όλη ιστορία.
    Την ίδια απορία έχω και εγώ. Δεν της το έχω ρωτήσει όμως. Από κει και μετά ως προς τα κομμάτια του παζλ δεν νομίζω ότι άφησα κάτι αναπάντητο.

Quote Originally Posted by blackrabbit View Post
    Την ίδια απορία έχω και εγώ. Δεν της το έχω ρωτήσει όμως. Από κει και μετά ως προς τα κομμάτια του παζλ δεν νομίζω ότι άφησα κάτι αναπάντητο.
    Υπάρχει ένα κενό: Ένα ζευγάρι που αγαπιέται και παντρεύεται από έρωτα δεν φτάνει τόσο γρήγορα στην σεξουαλική χρεοκοπία. Κάτι έχει συμβεί που δεν το έχετε συζητήσει, δεν το έχετε επικοινωνήσει μεταξύ σας. Αν είναι κάτι απ' την δική σου ψυχή και δεν το λύσεις υπάρχει περίπτωση να ταλαιπωρηθείς, να χωρίσεις και να το ξαναβρείς μπροστά σου σε επόμενη σχέση. Εγώ θα προσπαθούσα να μάθω και αν η σύζυγος έχει παράλληλη σχέση. Το ότι δεν πάει πουθενά εκτός δουλειάς δεν βεβαιώνει ότι δεν έχει. Θα έπρεπε να την ενοχλεί πολύ που δεν την πλησιάζεις ερωτικά έστω και αν δεν την ενδιαφέρει το σεξ.

Πάντως, ως πιο πιθανό αίτιο γι αυτή την κατάσταση θεωρώ ότι είναι η ίδια η έλλειψη επικοινωνίας και ότι μετά την γέννηση των παιδιών αφήσατε την σχέση σας στην τύχη της. Δεν είναι έτσι τα πράγματα! Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι ρέουσες καταστάσεις, δεν είναι στάσιμες να τις αφήνεις στην άκρη, θέλουν συνεχώς φροντίδα. Αφήσατε την σχέση σας στην άκρη και ούτε καν μιλούσατε για αυτό.

Senior Member
    blackrabbit Και κατάθλιψη να είχες που δεν το θεωρώ πολύ πιθανό από όσα γράφεις, τι σχέση έχει αυτό με το ότι ο γάμος σου δεν λειτουργεί; Δηλαδή όποια νομίζει πως ο άντρας της έχει κατάθλιψη τον αφήνει να κλαίει μόνο του τα βράδια και πάει και κοιμάται με τα παιδιά για χρόνια και χρόνια;;; Ακόμα κι αν έχει κατάθλιψη και του περάσει που το γράφει ότι ξαφνικά θα ενθουσιαστεί με τη σύζυγο κάποιος; Μπορεί και να τη σουτάρει πιο εύκολα που δεν του στάθηκε ή που σιγουρεύτηκε ο ίδιος ότι δεν γουστάρει πια ξέρω κι εγώ.

Θα σου πω μία άποψη κι ας ακουστεί αιρετική: Παλιότερα λέγανε μη χωρίζεις αν δεν υπάρχει χοντρό πρόβλημα τύπου βίας, εθισμών και τα τοιαύτα, σου λέγανε είναι ο άλλος νοικοκύρης, η άλλη καλή κοπέλα, τι θα πει ο κόσμος και ξέρω 'γω τι. Τώρα έρχεται ο άλλος και λέει θέλω να χωρίσω γιατί ξενέρωσα, δεν επικοινωνώ, δεν μπορώ να λειτουργήσω ερωτικά, είναι ένας γάμος νεκρός εδώ και χρόνια και του λένε λίγο πολύ τα ίδια με το γάντι, ξανασκέψου το, πήγαινε κοιτάξου, κάνε ράνε, δηλαδή αν δεν λειτουργεί ένας γάμος και έχει κάτι χρόνια που δεν λειτουργεί, κάτσε χάσε άλλα τόσα χρόνια και ψάξε το μπας και λειτουργήσει και ζήσε μαύρε μου να φας τριφύλλι. Αν ήταν να λειτουργούσε, θα λειτουργούσε.

Δεν πιστεύω καθόλου ότι όσοι πάνε στον ψυχολόγο είναι μόνο άνθρωποι με σοβαρά θέματα ή ότι είναι κακό να ζητήσεις μία βοήθεια για κάτι που σε μπερδεύει. Μπορεί αν αισθάνεσαι πραγματική ανάγκη να πας και να συζητήσεις και για κάτι απλό. Αλλά θεωρώ χάσιμο χρόνου ένας άνθρωπος συγκροτημένος που ξέρει τι αισθάνεται, τι θέλει και τι δεν θέλει, που δεν έχει εκφράσει τέτοια ανάγκη να αποπροσανατολίζεται σε συζητήσεις και αμπελοφιλοσοφίες και να του βάζουμε αμφιβολία με αποτέλεσμα να τελματώνει ακόμα περισσότερο και να καθυστερεί αποφάσεις. Έχει γίνει της μόδας σε κάτι κύκλους σε κάποιες Δυτικές χώρες να μην αποφασίζει από μόνος για τον εαυτό του κανείς, να συμβουλεύεται τον life coatch του. Δηλαδή κανείς μας δεν ξέρει τον εαυτό του και δεν έχει την σιγουριά και την ευθύνη του εαυτού του, πρέπει να πάρει επιβεβαίωση από ψυχολόγο για το πως σκέφτεται κι αισθάνεται και πως ζει την πραγματικότητά του;

Στόχος σου αν θες τη γνώμη μου, πρέπει να είναι βήμα βήμα ένα όσο το δυνατόν πιο γρήγορο και ανώδυνο διαζύγιο και για εσάς και για τα παιδιά. Τα γύρω γύρω και το κοντό και το μακρύ του καθενός άστο στην απέξω.

Απλά η γνώμη μου.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    blackrabbit Και κατάθλιψη να είχες που δεν το θεωρώ πολύ πιθανό από όσα γράφεις, τι σχέση έχει αυτό με το ότι ο γάμος σου δεν λειτουργεί; Δηλαδή όποια νομίζει πως ο άντρας της έχει κατάθλιψη τον αφήνει να κλαίει μόνο του τα βράδια και πάει και κοιμάται με τα παιδιά για χρόνια και χρόνια;;; Ακόμα κι αν έχει κατάθλιψη και του περάσει που το γράφει ότι ξαφνικά θα ενθουσιαστεί με τη σύζυγο κάποιος; Μπορεί και να τη σουτάρει πιο εύκολα που δεν του στάθηκε ή που σιγουρεύτηκε ο ίδιος ότι δεν γουστάρει πια ξέρω κι εγώ.

Θα σου πω μία άποψη κι ας ακουστεί αιρετική: Παλιότερα λέγανε μη χωρίζεις αν δεν υπάρχει χοντρό πρόβλημα τύπου βίας, εθισμών και τα τοιαύτα, σου λέγανε είναι ο άλλος νοικοκύρης, η άλλη καλή κοπέλα, τι θα πει ο κόσμος και ξέρω 'γω τι. Τώρα έρχεται ο άλλος και λέει θέλω να χωρίσω γιατί ξενέρωσα, δεν επικοινωνώ, δεν μπορώ να λειτουργήσω ερωτικά, είναι ένας γάμος νεκρός εδώ και χρόνια και του λένε λίγο πολύ τα ίδια με το γάντι, ξανασκέψου το, πήγαινε κοιτάξου, κάνε ράνε, δηλαδή αν δεν λειτουργεί ένας γάμος και έχει κάτι χρόνια που δεν λειτουργεί, κάτσε χάσε άλλα τόσα χρόνια και ψάξε το μπας και λειτουργήσει και ζήσε μαύρε μου να φας τριφύλλι. Αν ήταν να λειτουργούσε, θα λειτουργούσε.

Δεν πιστεύω καθόλου ότι όσοι πάνε στον ψυχολόγο είναι μόνο άνθρωποι με σοβαρά θέματα ή ότι είναι κακό να ζητήσεις μία βοήθεια για κάτι που σε μπερδεύει. Μπορεί αν αισθάνεσαι πραγματική ανάγκη να πας και να συζητήσεις και για κάτι απλό. Αλλά θεωρώ χάσιμο χρόνου ένας άνθρωπος συγκροτημένος που ξέρει τι αισθάνεται, τι θέλει και τι δεν θέλει, που δεν έχει εκφράσει τέτοια ανάγκη να αποπροσανατολίζεται σε συζητήσεις και αμπελοφιλοσοφίες και να του βάζουμε αμφιβολία με αποτέλεσμα να τελματώνει ακόμα περισσότερο και να καθυστερεί αποφάσεις. Έχει γίνει της μόδας σε κάτι κύκλους σε κάποιες Δυτικές χώρες να μην αποφασίζει από μόνος για τον εαυτό του κανείς, να συμβουλεύεται τον life coatch του. Δηλαδή κανείς μας δεν ξέρει τον εαυτό του και δεν έχει την σιγουριά και την ευθύνη του εαυτού του, πρέπει να πάρει επιβεβαίωση από ψυχολόγο για το πως σκέφτεται κι αισθάνεται και πως ζει την πραγματικότητά του;

Στόχος σου αν θες τη γνώμη μου, πρέπει να είναι βήμα βήμα ένα όσο το δυνατόν πιο γρήγορο και ανώδυνο διαζύγιο και για εσάς και για τα παιδιά. Τα γύρω γύρω και το κοντό και το μακρύ του καθενός άστο στην απέξω.

Απλά η γνώμη μου.
    Σ Ευχαριστώ πάρα πολύ και για αυτό που έγραψες και για το χρόνο που διέθεσες

Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Δεν περίμενα τέτοια ανταποκριση

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackrabbit View Post
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Δεν περίμενα τέτοια ανταποκριση
    Το θέμα είναι να μπορείς να είσαι και εσυ καλά!Ειδα κάτι πιο πάνω και πραγματικά χτύπησε φλέβα ένιωσα σαν να βλέπω τον εαυτό μου μόνο που επειδή ειπώθηκε για τρίτο άτομο ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι..Ακριβώς όταν ο σύντροφος που έχεις δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημα που υπάρχει στο γάμο και με τον σύντροφο του που κλαίει κρυφά ή δεν έχει καλή διάθεση και ο άλλος απλά είναι στον κόσμο του είναι ότι πιο άσχημο υπάρχει.

Senior Member
    blackrabbit (και Lina94) εύχομαι να βρείτε γρήγορα την άκρη σας και να βρείτε δύναμη να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο.

Quote Originally Posted by Lina94 View Post
    Το θέμα είναι να μπορείς να είσαι και εσυ καλά!Ειδα κάτι πιο πάνω και πραγματικά χτύπησε φλέβα ένιωσα σαν να βλέπω τον εαυτό μου μόνο που επειδή ειπώθηκε για τρίτο άτομο ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι..Ακριβώς όταν ο σύντροφος που έχεις δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημα που υπάρχει στο γάμο και με τον σύντροφο του που κλαίει κρυφά ή δεν έχει καλή διάθεση και ο άλλος απλά είναι στον κόσμο του είναι ότι πιο άσχημο υπάρχει.
    Να διευκρίνισω σ αυτό ότι για εκείνη, το ότι το είμαι έτσι οφείλεται στην πίεση γενικότερα, δουλειά, οικογένεια, οικονομικά κτλ. Ξέρει Ότι κλαίω, της το έχω πει. Η στάση της να μη μου βάζει κι αλλα στο κεφάλι, η να μη με πιέζει γενικότερα είναι ένδειξη για εκείνη οτι με σέβεται και προσπαθεί να με στηρίξει σε αυτό που νιώθω.
    Μάλλον το έχει πιάσει λάθος, αφου βλέπει πρόβλημα προσωπικό μου και Όχι του γάμου παρόλο που της έχω πει ότι σκέφτομαι να φύγω.

Member
    Την απόφαση σας την έχετε πάρει,απλά προσπαθείτε να βρείτε λύση για τα προβλήματα που πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίσετε..
    Πιστεύω ότι είναι άδικο για τα παιδιά να έχουν ως πρότυπο γονείς που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους κ δεν αγαπάνε ο ένας τον άλλων..τα παιδιά καταλαβαίνουν πολλά περισσότερα απ’οτι θελουμε να πιστεύουμε..Μεγαλώνοντας θα νομίζουν ότι ευθύνονται εκείνοι για την ανύπαρκτη σχέση που έχετε..
    Επίσης γιατί να στραφούν εναντίον σας αν τους προσφέρετε αγάπη κ χρόνο ακόμα κ αν ζείτε σε άλλο σπίτι;
    Τα ευτυχισμένα παιδιά χρειάζονται κ ευτυχισμένους γονείς κ ας μην είναι πλέον μαζί..
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η απάθεια της συζύγου από τη στιγμή που της εκφράσατε την επιθυμία να χωρίσετε..Δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι γι’αυτο;Να προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη..να κάνει προσπάθεια να σας ξανακερδίσει ή έστω να αποδεχτεί το γεγονός κ να συζητήσετε πάνω σε αυτό.
    Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να έχω δίπλα μου έναν άντρα που δεν με βλέπει ερωτικά..αλλά για να μην έχει παραπονεθεί γι’αυτο ίσως να αισθάνεται κ εκείνη το ίδιο..να μη σας βλέπει ερωτικά..
    Όσο για τα οικονομικά,αν καταφέρετε να συζητήσετε ηρεμα κ λογικα,για το καλό κ των παιδιών σας,θα μπορούσατε να μείνετε μαζί για κάποιο διάστημα μέχρι να βελτιωθούν κάπως τα οικονομικά..Στην ουσία δεν θα αλλάξουν κ πολλά πράγματα αλλά θα νιώσετε κ οι δυο ελεύθεροι..
    Εύχομαι να πάρετε την σωστή απόφαση κ να πάνε όλα καλά!!

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast