Τι προσέχετε σε έναν άντρα;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 μέχρι 15 από 27

Τι προσέχετε σε έναν άντρα;

Θα ήθελα να ρωτήσω της κοπέλες του φόρουμ, τι είναι αυτό που προσέχουν πρώτα σε έναν άντρα;;

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Nov 2006
    στην ιδια παρεα, η στον δρομο;

Banned
    Ημ. Εγγραφής
    Apr 2011
    αυτο που προσεχουμεσε εναν ανδρα ειναι να εχει ομορφα οπησθια!, να ειναι ντυμενος καλα, με ομοιομορφα ρουχα πανω-κατω. Να εχει καλο αμαξι, δουλεια με καλες αποδοχες ,αλλα το σημαντικοτερο δουλεια με μελον .Μας αρεσει ο ανδρας να εχει χιουμορ,να ειναι πολυ εξηπνος αλλα χωρις να μας προσβαλει εμπρος σε αλλους διτις θα ειμαστε πιο χαζες απο αυτον , να ειναι αρενοπος και καληγραμος , να μπορει να μας προσφερει ασφαλεια σε ολες τις εννειες , να μας κανει να νιωθουμε βασσηλισες οταν ειμαστε μαζι, να μην κοιταει αλλες. Να μην ειναι τσιγκουνης, να μην ειναι μαμακιας, να ειναι και μπρουταλ αλλα και συνεσταλμενος, να μας κανει δωρα , να θυμαται τις ημρομηνιες ολες, να τα πηγαινει καλα με την μανα μας και τον πατερα μας.
    Αυτα, εμεις οι γυναικες, δεν ζηταμε πολλα απο εναν ανδρα, ταπεινα πραματα.

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!
    βεβαια και εγω εχω αν πω και να γραψω πολλα αλλα δεν θα μπω στον πειρασμο γιατι προβλεπω ξανα 3μηνιαιο μπαν....

Banned
    Ημ. Εγγραφής
    Apr 2011
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από nikos2 Εμφάνιση Μηνύματος
    ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!
    βεβαια και εγω εχω αν πω και να γραψω πολλα αλλα δεν θα μπω στον πειρασμο γιατι προβλεπω ξανα 3μηνιαιο μπαν....
    μα δεν εγραψα κατι κακο!!! εγραψα ως θυληκον το τι μου αρεσει στο ανδρικον φυλο! Αν το ερωττημα εισαν το τι μου αρεσει ως αρενας εις το θυληκον φυλο ,θα εγραφα αντοστοιχος την απαντηση .
    Δεν βλεπω κατις το μεμπτον εις τα παραπανω.

Elenia781
    Guest
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από giorgos panou Εμφάνιση Μηνύματος
    αυτο που προσεχουμεσε εναν ανδρα ειναι να εχει ομορφα οπησθια!, να ειναι ντυμενος καλα, με ομοιομορφα ρουχα πανω-κατω. Να εχει καλο αμαξι, δουλεια με καλες αποδοχες ,αλλα το σημαντικοτερο δουλεια με μελον .Μας αρεσει ο ανδρας να εχει χιουμορ,να ειναι πολυ εξηπνος αλλα χωρις να μας προσβαλει εμπρος σε αλλους διτις θα ειμαστε πιο χαζες απο αυτον , να ειναι αρενοπος και καληγραμος , να μπορει να μας προσφερει ασφαλεια σε ολες τις εννειες , να μας κανει να νιωθουμε βασσηλισες οταν ειμαστε μαζι, να μην κοιταει αλλες. Να μην ειναι τσιγκουνης, να μην ειναι μαμακιας, να ειναι και μπρουταλ αλλα και συνεσταλμενος, να μας κανει δωρα , να θυμαται τις ημρομηνιες ολες, να τα πηγαινει καλα με την μανα μας και τον πατερα μας.
    μου θυμισες κατι μεταξυ Κοσμοπολιταν και Down Town.

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    May 2007
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από andreas86 Εμφάνιση Μηνύματος
    Θα ήθελα να ρωτήσω της κοπέλες του φόρουμ, τι είναι αυτό που προσέχουν πρώτα σε έναν άντρα;;
    Εγώ προσέχω κυρίως το βλέμμα και τη συμπεριφορά του... Συγκεκριμένα στο βλέμμα προσέχω αν δείχνει καλοσύνη, όπως λένε τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από giorgos panou Εμφάνιση Μηνύματος
    Respect........

Banned
    Ημ. Εγγραφής
    Apr 2011
    Μην το γελας! αν θυμασαι -δε γνωριζω την ηλικια σου - αλλα καποοια χρονια πριν οπως το Κοσμοπολιταν και Down Town , υπηρχε το Κλικ, προσωπικα μπορει να μην καταλαβαινα πολλα διοτις ειμουν μικρος,αλλα θυμαμαι απο τις ξαδερφες μου που ταν μεγαλητερες οτι το περιοδικο αυτο δυστυχως κατα ενα τροπο ηταν οδηγος μεταμοντερνας νοοτροπιας ζωης! ,το επερναν μαλιστα οι φοιτητες ερχομενοι στην Αθηνα για να ξεβλαχοποιηθουν! Τοσο ασχημα ηταν τα πραματα ανεκαθεν οχι μονο σημερα!
    μΟι γυναικες οπως και οι ανδρες επυλεγουν τον συντροφο τους συμφωνα με αυτα που θελει η μοδα! και μετα με τα δικα τους. Τελος με αυτα που γραφει η ΚΥΚΝΟΣ. Αντι να πηγαινουν αναποδα.

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Jul 2013
    αν ημουν γυναικα , η και αντρας που ειμαι, θα προσεχα τον τροπο που φερεται σε κατωτερους , η σε ανθρωπους που δεν εχει αναγκη .....αυριο μεθαυριο, θα φερθει το ιδιο σε μενα ......

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Macgyver Εμφάνιση Μηνύματος
    αν ημουν γυναικα , η και αντρας που ειμαι, θα προσεχα τον τροπο που φερεται σε κατωτερους , η σε ανθρωπους που δεν εχει αναγκη .....αυριο μεθαυριο, θα φερθει το ιδιο σε μενα ......
    Μεγαλε εγραψες...φιλοσοφιμενη κουβέντα...

Πόσες γυναίκες απάντησαν και πόσοι αντρες[emoji848]

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Κύκνος Εμφάνιση Μηνύματος
    Εγώ προσέχω κυρίως το βλέμμα και τη συμπεριφορά του... Συγκεκριμένα στο βλέμμα προσέχω αν δείχνει καλοσύνη, όπως λένε τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής...
    Και σου έχει τύχει κάτι τέτοιο να κοιτάξεις κάποιον έτσι από περιέργεια και α ναι τι αντικρισες στο βλέμμα του;;

Εμφάνιση και τρόπο που κινείται στον χώρο.να χει άνεση δηλαδή, να μην είναι κανας φοβισμένος. Μετά έρχονται τα υπόλοιπα:χιούμορ, κατανόηση κτλ

Marilou
    Guest
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από andreas86 Εμφάνιση Μηνύματος
    Πόσες γυναίκες απάντησαν και πόσοι αντρες[emoji848]
    Οταν μιλανε οι αντρες του φορουμ τι μπορεις να πουμε και εμεις οι γυναικες βρε Αντρεα μετα ......

Τι εννοεις ?Οταν βλεπουμε εναν περαστικο ή οταν βρισκομαστε στον ιδιο χωρο -παρέα ?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια Θέματα

1. ο αδελφος του αντρα μου
    Από Katerina2015 στο forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Τελευταίο μήνυμα: 03-08-2017, 22:11
  2. προβληματα με τον αντρα μου!
    Από spourgiti στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 15-06-2013, 23:35
  3. ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ Ν' ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΠΟΤΕ Σ' ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ;;;
    Από Gypsy Cello στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 06-08-2012, 17:19
  4. τι ελκύει μια γυναικα σε εναν αντρα?
    Από kostas87 στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 14-05-2012, 14:39
  5. εχασα τον αντρα μου,τη ζωη μου ολη.
    Από ΝΑΤΑΛΙ στο forum Απώλεια, Πένθος
    Τελευταίο μήνυμα: 27-04-2011, 20:09

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας