Results 16 to 30 of 57
Thread: Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ!
-
04-05-2009, 15:20 #16
Originally posted by del
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΣΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...
ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΒΙΟΓΑΡΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ.. ΧΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΞΑΝΑ. ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ \"ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ\". ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ, ΑΤΥΧΗ, ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ! ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ 20 ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΕΙΜΑΙ 30 ΚΑΙ ΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΜΟΝΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ!ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΟΥ ΜΝΜ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΣ!
ΕΙΜΑΙ 37.
ΣΤΑ 30 ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ!!!!
ΕΙΧΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΕΙΧΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ, ΕΙΧΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΕΙΧΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ, ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ 50 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΕΝΑΜΕ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ 250.000ΔΡΧ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ
ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ;Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
- 04-05-2009, 15:33 #17
Originally posted by researcher
ναι υπαρχουν ορια ηλικιας
στα 20 γαμος
στα 30 διαζυγιο
στα 35 αφου εχεις ριξει και πεντε χρονια γυμναστηριο μαζι με το σιχτιρισμα για το γαιδουρι που παντρευτηκες
πας διακοπες με το γκομενο σου ως γκομεναρα κι εσυ
αδιαφορη κι ανεμελη
γιατι τωρα πια δε σε νοιαζει τι λεει η κοινωνια....
.................................................. ....................................
δεν αξιζω γιατι ειμαι τοσων χρονων
γιατι ειμαι τοσων κιλων
γιατι δεν εχω αυτο γιατι ο αλλος παντα ειναι καλυτερος απο μενα.
ε οχι ρε φιλε!
δεν το δεχομαι πλεον!
αξιζω..για το τωρα το πριν το μετα και το παντα!
Α ναι, τελικά στη βάση είναι συχνά το \'δεν αξίζω\' σε σχέση με τους άλλους....κι όταν πω \'αξίζω\' σταματάω και να τρέχω
04-05-2009, 15:58 #18
Originally posted by marina38
Δεν \'έχασες\' κανένα τρένο, είσαι μέσα στο δικό σου τρένο και καλό είναι να ξεκινήσεις να το οδηγείς...
Τελειο?
τελειο!
04-05-2009, 16:30 #19
Πάντα μου άρεσαν τα τρένα.....I\'m going off the rails on a crazy train..τραλαλα
04-05-2009, 17:59 #20
Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους για όσα γράφετε. Ναι όντως είναι μέχρι να το πάρω είδηση και πάψω να σκέφτομαι έτσι όπως σκέφτομαι .. όμως αυτή η ψυχική δύναμη πού είναι κρυμμένη δε ξέρω. Σκέφτομαι, σκέφτομαι, σκέφτομαι και πολλές φορές τα καταφέρνω. Τι γίνεται όμως τις στιγμές που σε πέρνει απο κάτω και λες \" μα πόσο ακόμα\"? Θέλω επιτέλους κι εγώ δυο τρια σταθερά πράγματα στη ζωή μου.. να ισορροπήσω! Και ναι είναι δικό μου \"τρενο\" και να αρχίσω να το οδηγώ. Για πού όμως?? Για ποιόν προορισμό? Κι αν τα τριάντα είναι καλή εποχή σκέψης και επαναπροδιορισμού του εαυτού μας, γιατί ποτέ κανεις δεν έμαθε τον εαυτό του απόλυτα? Πότε επιτέλους θα ξετυλίξω το κουβάρι?????????
04-05-2009, 18:05 #21
Originally posted by del
δεν υπάρχουν όρια ηλικίας λες?? κι όταν οι άλλοι σε αντιμετωπίζουν σαν αποτυχημένη κι εσύ δεν έχεις τη ψυχική δύναμη να τους πεις το αντιθετο?? όταν μέχρι τώρα δεν έχω τίποτα σταθερό στη ζωή μου?? όταν νιώθω πως ότι κάνω είναι αποτυχία?? όταν κλείνομαι στον ευατό μου και νιώθω \"μεγάλη\" άρα και ανσφαλής να γνωρίσω κάποιον?? τέλικα η κοινωνία μάλλον μας βάζει όρια ή εγώ έχω αυτή την εντύπωση?? δε ξέρω πείτε μου..
Οποτε γι αυτο κ εγραψα πως ειναι μια καλη ευκαιρια να κανεις τη δικη σου ενδοσκοπηση κ να δεις τί θελεις....κ κυριως πώς να το αποκτησεις.
Σ αυτο που μενω γιατι μου εκανε εντυπωση, ειναι πώς νιωθεις μεγαλη για να κανεις μια νεα γνωριμια. Κ αναρωτιεμαι απο που προκυπτει αυτο? Απο σενα?Ειναι δικη σου αντιληψη? Ή καποιου άλλου?
Λες πώς ζεις σε επαρχια, ειλικρινα δεν ξερω ποση διαφορα υπάρχει σε σχεση με καποιο αστικο κεντρο, μα οι ηλικιες που οι ανθρωποι παντρευονται πλεον ειναι πανω απο τα 30 τοσο για τις γυναικες οσο κ για τους αντρες. Οποτε, αν σε απασχολει ο μεσος ορος, αυτο δεν σε καθησυχαζει?
Γραφεις πώς οι αλλοι σε αντιμετωπιζουν ως αποτυχημενη, να σου πω απο τα οσα μας, λες εσυ η ιδια μοιαζει να το κανεις πρωτα πρωτα. Σαν να ξοφλησες....Αυτη η κουραση προκυπτει απο την ασταθεια που λες πώς υπάρχει στη ζωη σου? Κ απο το τπτ ενδιαφερον που δεν εχεις να παρουσιασεις? Το ενδιαφερον πώς το φανταζεσαι? Μια δουλεια κ ενας γαμος? Καταλαβαινω πώς ειναι δυο πολυ σημαντικα θεματα για τη ζωη πολλων ανθρωπων, αλλα εσυ η ιδια ως ανθρωπος περα απο αυτα δεν μπορεις να εχεις και αλλες σταθερες?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
04-05-2009, 18:05 #22
del, εχεις ακουσει να λεει κανεις πώς ξερει τον εαυτο του απολυτα?
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
04-05-2009, 18:41 #23
Agapiti mou Del makari mesa apo osa tha akouseis se afto to forum na se voithisoun na vreis ti lysi pou thes.
prepei omos na katalaveis kati.o kathenas grafei ti dikia tou simvouli pou vgainei mesa apo dikes tou empeiries kai tropous zois.afto pou tha prepei na skefteis,einai ti exeis zisei esy mexri tora kai ti allo tha itheles na ziseis.sigoura tha yparxoun pragmata pou theleis na kaneis.de katalavaino giati tha prepei na ziseis stin ilikia ton 30 pragmata pou kanoun synomilikoi sou kai oxi pragmata pou gemizoun esena.ti nohma exei na ziseis gia tous allous?giati opos katalavaino,se epireazei poly i gnomi tou ypoloipou kosmou.ti stigmi pou tha diavazeis afto to minima,prospathise na skefteis taftoxrona pou tha itheles na eisai tora kai ti tha itheles na kaneis.ESY ti tha itheles.OXI kapoios allos.kai skepsou tora.einai toso dyskolo na petyxeis afta pou thes?an nai,ti xaneis na kaneis tin prospatheia?ti einai kalytero na les?prospathisa kai apetyxa h sikosa ta xeria psila kai paradothika?an kaneis aitiseis kai viografika kai de se pairnoun,xereis toulaxiston oti prospathises.an eisai moni erotika isos na einai epeidi de vrikes akoma afto pou se symplironei pragmatika.pou pistevo pos einai kalytero apo to na zeis me kapoion pou aplos symvivastikes.i diki mou filosofia einai kalytera na palepseis gia ta oneira sou kai an de sou vgoun,de sou vgikan, para na perimeneis na ziseis se enan metrio tropo zois epeidi tha aresei stous gyro sou.kai sto kato kato,an apotyxeis na ftaseis kapoio oneiro,de xathike kai o kosmos.mporeis na valeis allous stoxous kai alla oneira.kai afto pistevo pos einai to oraio.na kynigas kati monadiko pou an to katafereis tha se gemisei gia panta.se efxaristo an diavases oti sou egrapsa kai na thymasai panta pos i epiloges einai dikes sou kai aforoun esena.oti sou lene oi ypoloipoi einai aplos symvoules.kala na pernas...
04-05-2009, 18:56 #24
mavrako με κατέπληξες! τελικά δεν περίμενα οτι μέσα απο αυτό το forum θα μιλούσα με ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και άρα τρόπο ζωής. Γιατί με όσα διαβάζω αντιλαμβάνομαι πως όλα είναι στο μυαλό μας και αυτό πρέπει να ανακαλύψουμε!
06-05-2009, 02:20 #25
Del μου έκλεισα τα 30 πριν από λίγες μέρες...
Τα σκεφτόμουν αρκετούς μήνες πριν τα γενέθλιά μου αυτά...Στο όνειρό μου ειχα δει ότι βρισκόμουν μόνη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο να τα γιορτάσω και ήμουν σε απόγνωση...
Μόλις έφτασαν δεν το σκέφτηκα, τη χάρηκα εκείνη την ημέρα ώς μια μέρα που ακούω τις πιο όμορφες ευχές από τους φίλους μου που με θυμήθηκαν επειδή με αγαπάνε...
Τώρα από εκεί και πέρα τι γίνεται;
Το θέμα είναι ότι όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ένιωθα πολύ μικρή και παιδί - λιγότερο κατασταλλαγμένη σε σχέση με την ηλικία μου ή σε σχέση με αυτό που πίστευα πως θα έπρεπε να είμαι και νιώθω. Σε αυτό συμβάλει άλλωστε και η \"παιδική\" μου διάθεση και εμφάνισηΚαι παράλληλα όμως ένιωθα πολύ μεγάλη για να κάνω κάποιες μεγάλες αλλαγές που φοβόμουν να τολμήσω...Και στα 23 και στα 25 και στα 27...
Και φαντάζομαι πως αν συνεχίσω έτσι και φτάσω πχ στα 35 θα γυρίζω πίσω και θα σκέφτομαι πως στα 30 πάλι αισθανόμουν αρκετά μεγάλη για οτιδήποτε. Δηλαδή ένας φαύλος κύκλος που συνεχώς μεγαλώνει...
Και πριν από 1-2 χρόνια είπα στοπ. Ποτέ δεν είναι αργά για οτιδήποτε, ποτέ δεν είμαι μεγάλη για οτιδήποτε, φτάνει να προσπαθώ να πραγματοποιώ αυτό που με γεμίζει την κάθε στιγμή - που μπορεί να διαφέρει από περίοδο σε περίοδο της ζωής μου - φτάνει να ζω την κάθε μέρα. Αποφάσισα να μην καταπιεστώ και να προβώ σε επιλογές που δε με εκφράζουν, που θα με καταπιέσουν μόνο και μόνο για να ικανοποιήσω τις κοινωνικές πιέσεις αλλά και τις δικές μου ανασφάλειες, γιατί πολύ απλά θα εξακολουθώ να μην είμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, όπως δηλαδή δεν ήμουν ούτε στα 25 που και τότε ένιωθα πολυυυυ μεγάλη...
Αν κάνω κάτι που δε θα με κάνει εμένα ευτυχισμένη θα δυστυχήσουν και οι γύρω μου μαζί μου.
Αποφάσισα να ξεχάσω για αρκετό καιρό το περιοριστικό θέμα ηλικία και να κάνω πράγματα μόνο για μένα, να μάθω εμένα όσο γίνεται και όλα τα άλλα θα γίνουν...
Γλυκιά μου όπως σου πρότειναν και τα παιδιά, ξεκίνα με μικρούς στόχους για να είσαι εσύ καλά, όσο χρονών και να είσαι. Η ζωή είναι πολύ μικρή και οσο πιο νωρίς το καταλάβουμε τόσο ουσιαστικότερα θα την ξοδεύουμε...
Μη νομίζεις, κι εγώ στον αγώνα είμαι. Στην συνειδητοποίηση αυτών που σου έγραψα και στον αγώνα να τα κάνω πράξη και στάση ζωής.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
06-05-2009, 02:28 #26
παρατηρω ποσο αγαπαμε καποιες φορες να καταφευγουμε στα ορια, και ποσο πολυ αλλες φορες τα μισουμε....
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
06-05-2009, 02:51 #27
Τα μισούμε γιατί μας περιορίζουν, μας βάζουν στερεότυπα, μας φυλακίζουν, μας κάνουν ανελεύθερους, δέσμιους.
Τα αγαπάμε άραγε γιατί;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
06-05-2009, 09:51 #28
Originally posted by anwnimi
Τα μισούμε γιατί μας περιορίζουν, μας βάζουν στερεότυπα, μας φυλακίζουν, μας κάνουν ανελεύθερους, δέσμιους.
Τα αγαπάμε άραγε γιατί;
και τα \"μισούμε\" όταν μας περιορίζουν θα έλεγα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
06-05-2009, 09:53 #29
Originally posted by weird
Τα \"αγαπάμε\" όταν μας προσδιορίζουν
και τα \"μισούμε\" όταν μας περιορίζουν θα έλεγα.
Απιθανη απαντηση!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
06-05-2009, 10:53 #30
Originally posted by boubourina
Originally posted by weird
Τα \"αγαπάμε\" όταν μας προσδιορίζουν
και τα \"μισούμε\" όταν μας περιορίζουν θα έλεγα.
Απιθανη απαντηση!!
και η γόνιμη απορία της ΑνώνυμηςΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία