Μπέρδεμα με γιατρούς
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
 1. #1
  Senior Member
  Join Date
  Jun 2019
  Posts
  175

  Μπέρδεμα με γιατρούς

  Απο που να ξεκινήσω? έχω ένα παθολογικό πρόβλημα και πήγα σε παθολόγο μου έγραψε χαπάκι και το πήρα. Μετά έστειλα μήνυμα στον ομοιοπαθητικό και του είπα τι έκανα, ήταν η μέρα που τελείωσε η ομοιοπαθητική αγωγή μου και μου είχε πει να τον ενημερώσω. Το έκανα λοιπόν ρωτώντας τι αγωγή να πάρω και δεν απάντησε. Ξανα ρώτησα την επόμενη μέρα, τίποτα πάλι. Έστειλα τη μεθεπόμενη στο κινητό του μήνυμα και οχι στο μειλ, πέρασε ολόκληρη μέρα και καμία απάντηση. Εξοργίστηκα, έβγαζα αφρούς! Στο θυμό μου βρήκα εναν άλλο ομοιοπαθητικό- ψυχίατρο αυτη τη φορά του τηλεφώνησα, ρώτησε τι πρόβλημα έχω, δεν του απάντησα παρά μόνο ότι κανω ομοιπαθητική θεραπεία 1 χρόνο τώρα και μου είπε "καλά καλά, θα σε πάρω τηλέφωνο, τώρα είμαι σε συνεδρία... Ήμουν πάνω απο το τηλέφωνο όλο το απόγευμα και το βράδυ, τίποτα! ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Το πρωί ξανα έστειλα στον ομοιοπαθητικό α' μήνυμα, δεν απαντούσε, μετά έστειλα μειλ στον ομοιοπαθητικό β να του θυμίσω ότι θα με έπαιρνε τηλέφωνο και στο καπάκι απαντάει επιτέλους ο ομοιοπαθητικός α!!!!!!!! και τώρα τι θα πω οταν πάρει ο ομοιπαθητικός β?


  Δεν τα έχω μπερδέψει? Δεν είμαι για γέλια και για κλάματα? Μήπως άρχισα να έχω εμμονή με τους γιατρούς? θα με κοροιδεύουν?

  Τώρα πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω..

  Η μητέρα μου απο την άλλη ανέβασε πίεση μόλις της είπα. Είναι της λογικής ότι αφού εχω ψυχίατρο δεν χρειάζομαι ομοιοπαθητικό ψυχίατρο γιατί δεν πρέπει να μπερδεύομαι με πολλούς γιατρούς ίδιας ειδικότητας και γιατί αποτελεί προσβολή αυτό για τον ψυχίατρό μου

  Παρακαλώ θέλω γνώμες. Θα το εκτιμούσα.

 2. #2
  Senior Member
  Join Date
  Jun 2019
  Posts
  175
  pm me αν ξέρετε κάποιον καλό κλινικό ψυχολόγο στη Θεσνικη

 3. #3
  Senior Member
  Join Date
  Apr 2020
  Posts
  394
  Δυστυχώς δεν έχω να προτείνω ψυχολόγο στη Θεσσαλονίκη. Για τα άλλα που λες θα πρότεινα να σκεφτείς αν εμπιστεύεσαι τον πρώτο ομοιοπαθητικό κι αν αξίζει να τον αλλάξεις επειδή καθυστέρησε να απαντήσει. Ίσως να έπρεπε να του στείλεις μήνυμα λίγες μέρες πριν τελειώσει η θεραπεία ή απλά να σκεφτείς ότι ίσως να μην είναι και τόσο σημαντικό να μην πάρεις ομοιοπαθητική θεραπεία για λίγες μέρες. Στον δεύτερο ομοιοπαθητικό αν δεν ενδιαφέρεσαι μην απαντάς, δεν έγινε και τίποτα. Τώρα για το αν εκτός του ψυχιάτρου σου χρειάζεσαι και ομοιοπαθητικό έχει να κάνει με στοιχεία του χαρακτήρα σου. Κι εγώ τα έχω κάνει αυτά. Πήγαινα ταυτόχρονα σε ολιστικό και ακολουθούσα και αγωγή από ψυχίατρο. Η ολιστικος μου έλεγε να σταματήσω το αντικαταθλιπτικό. Έχω φτάσει πλέον στο συμπέρασμα ότι με αυτόν τον τρόπο υπονομευα τον εαυτό μου. Κανονικό σαμποτάζ. Μόνο σύγχυση δημιουργούσα. Σίγουρα έχει να κάνει και με έλλειψη εμπιστοσύνης αλλά πιο πολύ με την υπονόμευση που είπα. Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μπορεί να οφείλεται και σε άλλη αιτία. Και ομοιοπαθητική έχω δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα.

 4. #4
  Senior Member
  Join Date
  Jun 2019
  Posts
  175
  Τελικά ο ομοιοπαθητικός μου μου απάντησε και μου έδωσε αγωγή. Θα πάω και στο άλλο -αν με πάρει γιατί δεν με πήρε- και θα δω αν ταιριάζει η χημεία και η αύρα μας. Μετά θα αποφασίσω ποιον θα ακολουθήσω. Κατέληξα ότι οι ομοιπαθητικοί δεν έχουν το επίπεδο υπευθυνότητας όπως οι άλλοι γιατροί. Μάλλον έχουν επίγνωση ότι δεν εξαρτάται απο αυτούς η ζωή του άλλου οπότε είναι πιο χαλαροί.

  όσο για τον ψυχολόγο θέλω να πάω αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν αντιμετωπίζω κάποια ψυχολογική πίεση. Δεν έχω παράπονα, αποθυμένα, δεν με πνίγει κάτι μέσα μου. Οικογενειακά προβλήματα δεν υπάρχουν και η επαγγελματική ζωή είναι αρμονική. Αλλά θέλω κάπου να πάω να μιλήσω απλά. Δεν έχω φίλους στη πολη μου και παρέες. Δεν ξέρω αν είναι λόγος αυτός. Δεν έχω διαπροσωπικές διαφορές. Αξίζει άραγε τον κόπο? Παλιά είχα διάφορα θέματα τώρα όχι. Θα πάω για να ασχοληθώ με το παρελθόν? κάθε συζήτηση έχει μόνο ιστορικό ενδιαφέρον

 5. #5
  Senior Member
  Join Date
  Mar 2018
  Posts
  3,847
  Μπορεί να μου δώσει κάποιος τον ορισμό ενός ομοιοπαθητικού; Το έχω απορία, δεν κάνω πλάκα. Τι είναι ένας ομοιοπαθητικός;
  Εγώ θεωρώ ότι είναι κάτι το νεφελώδες και ομοιοπαθητικοί δηλώνουν από αυτούς που παλιά λέγαμε "πρακτικούς" μέχρι βελονιστές και μέχρι κομπογιαννίτες που πουλάνε ματζούνια και θεραπεύουν με την ενέργεια του μέγα Ματατούτη. Ωστόσο βλέπω συχνά σε αυτό το φόρουμ ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους δίνουν περισσότερη εμπιστοσύνη από τους γιατρούς της κλασσικής ιατρικής και τους έχουν σε ίση ή μεγαλύτερη εκτίμηση.
  Δεν το λέω σαν κριτική, αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωση που άνθρωποι με σοβαρές ασθένειες ζητάνε συμβουλή από αυτούς ακόμα και για την αγωγή τους!

  Μιας και ζητάς γνώμες, συμφωνώ με την μάνα σου. Εγώ θα τους έκοβα όλους αυτούς, ειδικά τις αγωγές τους. Αλλά εγώ δεν είμαι εσύ, εσύ αποφασίζεις...

Similar Threads

 1. Ασχολούμαι ολο με χαπια και γιατρους
  By MikeStam 3 in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
  Replies: 6
  Last Post: 29-08-2019, 02:19
 2. Εμπειρίες από Γιατρούς........και όχι μόνο!!!!!
  By Elendar in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
  Replies: 14
  Last Post: 24-05-2013, 02:35
 3. μπέρδεμα...μεγάλο μπέρδεμα....
  By [email protected]@ in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
  Replies: 6
  Last Post: 22-12-2012, 00:17
 4. Γιατρουσ??
  By georgegiorgos in forum Εξάρτηση από Ναρκωτικά
  Replies: 11
  Last Post: 30-01-2010, 09:53
 5. Επιτροπή από γιατρούς
  By νικος32 in forum Ψυχολογία & Κράτος (ΕΟΠΥΥ, Επιτροπές, Στρατός, Φορείς Δημοσίου)
  Replies: 32
  Last Post: 10-01-2010, 23:46

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •