Results 16 to 23 of 23
Thread: Γιατι παλι.....
-
08-05-2009, 13:46 #16
Originally posted by agnostos
θεοφανια τελικα ετσι πως εγινε η κοινωνια οχι σχεση χωρις ερωτικη επαφη δεν υφιστατε αλλα και με ερωτικη επαφη πολλες φορες δεν υφισταται. δες το παραδειγμα μου.
Δεν ήξερα πως εσύ δεν είχες πρν ερωτικές σχέσεις και νόμισα πως εκείνη δεν ήθελε, οπότε πήγαινε πιο πολυ στο να σε παίζει παρά να θέλει να κάνει κάτι \"σοβαρό\" μαζί σου.
Εγω νομίζω πως πρέπει να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να γίνεις λίγο πιο δυνατός. Το ξέρω πως ...διαβάζονται ως εύκολα λόγια, αλλά πίστεψε με πρώτα πρέπει να ξεκινάμε απ τον εαυτό μας για να λύνουμε τα προβληματα μας με τους άλλους.
Μη πελαγώνεις, όλα θα γίνουν. Πάρτο σαν ένα μάθημα που θα σε βοηθήσει στην πορεία της ζωής σου και πήγαινε παρακάτω....
- 08-05-2009, 15:07 #17
σκοπος ολης αυτης της καταστασης που περνας ειναι να μαθεις απο τα λαθη που εκανες ετσι ωστε να μην τα ξαναεπαναλαβεις στο μελλον και να βρεις την δυναμη να προχωρησεις.ξερω πως τωρα θα φαινεται ακατορθωτο αλλα σκεψου πως δν πρεπει να ταπεινωνεις εσυ τον εαυτο σου με το να γινεσαι υποχειριο του εγωισμου καποιας κοπελας.
φροντισε περισσοτερο τον εαυτο σου και αγαπησε τον.σε τετοιες καταστασεις συνηθως πεφτει η αυτοεκτιμηση και η αυτοπεποιθηση μας.γι αυτο βρες ενα τροπο να ανεβεις χωρις βεβαια να κανεις οτι πιθανως κανει η κοπελα π ειχες σχεση δλδ να τρεχει με τον εναν και τον αλλον για να ικανοποιησει το εγω της.
και τελος καλυτερα να μην επιλεξεις την φιλια μεταξυ πρωην.σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει να υπαρχουν θαυμασιες συζητησεις μεταξυ τους αλλα στην δικη σου περιπτωση θα σου ελεγα να το αποφυγεις.αυτη μπορει να ειναι ανετη φιλοντας σου \"φιλικα\" αλλα εσυ που καιγεσαι μεσα σου θα προσπαθεις για μια επανασυνδεση,ψαχνοντας για την παραμικρη ευκαιρια που πιθανως να σου πεταξει.
γι αυτο αμα αποφασισεις να ξεκοψεις οριστικα καντο χωρις την επιλογη φιλια.θα ειναι καλυτερα για σενα και θα βοηθησει να το ξεπερασεις γρηγορα.
08-05-2009, 20:52 #18
Originally posted by agnostos
Remedy την πρωτη κοπελα της φερθηκα ασχημα παρασηρωμενος απο ενα παθος. δεν θα ξεχασω αυτο που μου ειπε οταν την αφησα. ( με αφηνεις για μια που.....α που σε κοροιδευει. οταν θα το καταλαβεις θα με θυμηθεις.) την θυμηθικα και με το παραπανω. δεν την αγαπουσα αλλα δεν επρεπε να της το κανω αυτο. ......
θεοφανια τελικα ετσι πως εγινε η κοινωνια οχι σχεση χωρις ερωτικη επαφη δεν υφιστατε αλλα και με ερωτικη επαφη πολλες φορες δεν υφισταται. δες το παραδειγμα μου.
.......
μα τι ειναι σχεση για σενα? απορω...ακομα και αν δεν θεωρεις απαραιτητο το σεξ,και βρεις και κοπελα που επισης δεν το θεωρει απαραιτητο,αν δεν υπαρχει ερωτισμος, δεν μιλαμε για σχεση, αλλα για φιλια η για κοινωνικη σχεση....
ειναι δυνατον να ειχες ερωτικη σχεση με μια κοπελα που βγαινατε 1 φορα τη βδομαδα , παντα με παρεα, και δεν ειχατε βρεθει μονοι ουτε μια ωρα????? με ποιας εποχης συμπεριφορες θα το ελεγες \"σχεση\" αυτο δηλαδη, απορω...τι μοιραζοσασταν σαν \"ζευγαρι\"?
τι ηλικια εχεις αληθεια?
09-05-2009, 12:09 #19
ειμαι 23 ετων και πασχω απο κοινωνικη φοβια με κρισεις πανικου. ασχημη κατασταση που μου στερει πολλα. αυτην ειναι 20 ετων. παιδια δεν ειχα σχεση ποτε στη ζωη μου εκτος απο κατι φασεις που δεν κραταγαν πανω απο 2 εβδομαδες. οσο και αν σαν φαινετε περιεργο, αυτο που εζησα εγω με αυτην ειναι οτι πιο σοβαρο εχω κανει με κοπελα. σε 3 και κατι μηνες που γινοταν αυτο ακομα και 2 φορες τη βδομαδα που βλεπμασταν συνολικα βγαινει αρκετες φορες. υπηρχε επικοινωνια και ερωτας ολο αυτο το καιρο. δεν τα εχω ζησει με καμια ολα αυτα ποτε. πρωτη φορα εκανα προκαταρκτικα με καποια. πριν μονο απο τη τηλεωραση ειχα δει γυμνη γυναικα. δεν λεω οτι εζησα εναν τρελλο ερωτα αλλα για εμαν αυτο ηταν πολι σημαντικο στη θεση που ειμαι και ηθελα να κρατησει λιγο ακομα. στην αρχη εδειχνε ερωτευμενη. χτες μηλησαμε στο μσν και τα λογια της ηταν πολυ σκληρα. δεν ξερω αν τα ελεγε πανω στο θυμο της αλλα μου ελεγε χαρακτιριστικα < τωρα δεν νιωθω τιποτα για εσενα , πριν γινει αυτο δεν ημουνα σιγουρη για τα συναισθηματα μου αλλα τωρα ειμαι. δεν σε βλεπω πλεον ερωτικα.> της ειπα να βγουμε μια φορα μαζι εστω και φιλικα αν ηθελε και μου ειπε δεν εχω προβλημα αλλα μονο φιλικα. δηλαδι επρεπε να την βρισω για να της βγει η αληθεια? ελεος! μετα της ειπα , καλο το θεατρο που επεξες. μου απαντησε δεν επεξα, στην αρχη αισθανομουνα πολλα για εσενα αλλα μετα οχι και τοσο αλωστε σου το ειχα πει οτι βαριεμε ευκολα και δεν ψαχνομε για σοβαρη σχεση. μου το ειχε πει οντος και την ειχα ρωτησει καιρο πριν χωρισουμε για εμενα τι αισθανετε και μου λεει οτι εγω ειμαι διαφορετικος και σε θελω απλα δεν μπορω να ερωτευτω τοσο ευκολα εναν ανθρωπο. δεν θελω να σε χασω μου ειπε. τιποτα τελικα. επεσα για μια ακομα φορα στη παγιδα. μεχρι και για το σεξ που μιλαγαμε μου ελεγε θελω πολυ να γινει με εμας γιατι δεν εχω κανει σεξ με συναισθημα παρα μονο ευκαιριακα. μερχι και εκει κοιτουσε πιο πολι αυτη να ικανοποιηθει στα προκταρκτικα οπως σας εξηγησα και πιο πανω. τελικα δεν ολοκληρωθηκε ποτε αυτη η διαδικασια για τεχνικους λογους. εγω πιστευω πλεον οτι ηθελε μια αρπαχτη ακομα ή απλα να περασει καλα για λιγο αφου εβλεπε οτι ημουνα καλο κοροιδο και της συμπαιριφερομουνα σωστα. στη πρωτη δυσκολια που δεν πηγα με τα νερα της με αφησε. τοσο πολυ με ηθελε μαλλον. εγω λεω παρολα αυτα να βγω μια φορα και να της ξεκαθαρισω οτι δεν την βλεπω ερωτικα. αξιζει αραγε?
09-05-2009, 12:41 #20
εγω πιστευω πως δν χρειαζεται να σπαταλας ασκοπα χρονο και ενεργεια.δν υπαρχει λογος να ξεκαθαρισεις ή να απολογιθεις σε εκεινη ή κτ τετοιο..η γνωμη μου ειναι να μην ασχολιθεις περαιτερω με την συγκεκριμενη κοπελα η οποια προφανως καταλαβαινεις τι ηθελε απο εσενα...
09-05-2009, 17:02 #21
το σχολιο μου για το οτι δεν ειχες ερωτικη σχεση, δεν αφορουσε αυτη την κοπελα που σε ενδιαφερει, αλλα την προηγουμενη που νοιωθεις οτι προδωσες...
γι αυτην που σκεφτεσαι,εγω προτεινω να το σταματησεις εδω...οχι γιατι δεν αξιζει η κοπελα η εσυ, αλλαγιατι δεν \"τραβαει\" η ιστορια μεταξυ σας, κι οταν καποιος σου λεει \"τερμα\", η καλυτερη σταση ειναι να απομακρυνεσαι...ουτε να προσπαθεις να τον πεισεις, ουτε να παρακαλας ουτε τπτ...
κατα τα αλλα εγω δεν βλεπω ουτε να σε κοροιδεψε ουτε να σε εκμεταλευτηκε ουτε να σε θεωρησε κοροιδο...δεν δινει μονο ο ενας σε μια σχεση, δινουν και οι δυο..ουτε εσυ της εκανες χαρη...εβγαινες μαζι της γιατι επαιρνες ικανοποιηση..οποτε τα περι εκμεταλευσης και κοροιδων δεν εχουν σχεση με το θεμα..
εκτος αυτου,κανεις δεν ξεκιναει μια σχεση με καποιον κανοντας συμφωνιες....στην πορεια τα αισθηματα και οι διαθεσεις, αλλαζουν...αυτο μπορει να συνεβη και στην κοπελα που λεμε και επαψε πραγματι να σε βλεπει ερωτικα η να θελει καποια συνεχεια μαζι σου...αυτο δεν σημαινει οτι σε δουλευε στην αρχη...απλα στην πορεια ενιωσε ετσι...
αντι να παιδευεσαι ,προχωρα παρακατω...μην επιμενεις τοσο σε καθε ιστορια που ζεις, οταν δεν θελουν και οι αλλοι, μονο ταλαιπωρια για σενα ειναι αυτη η σταση...
10-05-2009, 19:13 #22
μαλλον εχετε δικαιο. ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι κατι που αρχισε τοσο ωραια τελειωσε ετσι αδοξα. θα το κανω ομως. θα ταπεινωσω ισως τον εαυτο μου αλλα θα το κανω για να ξενερωσω τελειως. την προηγουμενη φορα δεν το εκανα λογο οτι υπηρχε αποσταση. ισως ουτε τοτε να μην αξιζε αλλα ενιωσα αυτη τη πικρια οτι δεν προσπαθησα. τωρα το κλιμα ειναι πιο αρνητικο αλλα θελω να προσπαθησω. θελω να τη δω απο κοντα και οχι απο μηνηματ και μσν αλλα απο κοντα. εκει θα ξερω σιγουρα τι ενιωσε για εμενα. ισως και το προβλημα υγειας που αντιμετωπιζω να την εκανε να ξενερωσει ισως και πολλα αλλα. αυριο θα της προτεινω να βγουμε φιλικα. μου ειπε δεν εχει προβλημα να βγουμε φιλικα. ισως ειναι ματαιο αλλα θα προσπαθησω. θα σας πω τι εγινε πριν γραφτει ο επιλογος αυτης της ιστοριας. ελπιζω στο θαυμα πλεον....
19-05-2009, 18:31 #23
τελικα βγηκαμε αλλα τιποτα. το κοριτσι συμπεριφεροταν λες και δεν εγινε τιποτα αναμεσα μας. τα λογια της πολυ σκληρα για εμενα. στην αρχη λεει ηταν ενθουσιασμος αλλα μετα δεν μου βγηκε σε ερωτα αλλα σε φιλικα αισθηματα. μερχι που μου ειπε οτι φταιω και εγω σε αυτο λιγο γιατι την εβρισα και εγινε τοσο νωρις καθως δεν ηταν και πολυ σιγουρη για αυτο π ενιωθε για μενα. με πληγωσε πολυ. ξερω πως ολα εχουν τελειωσει οσο και αν προσπαθω. ονειρευτικα ενα καλοκαιρι μαζι της αλλα μαλλον θα μεινει ενα ανεπληρωτο ονειρο. δεν αντεξα της εστειλα μυνημα και της ειπα να ξαναβγουμε. μου λεει καποια αλλη φορα γιατι δεν μπορουσε. τη χρειαζομουνα ρε γαμωτο πιο πολυ απο ποτε τωρα. μολις την ερωτευτικα εγω τωρα ξενερωσε αυτη. την σκεφτομε συναιχεια και φανταζομε ποσα πραγματα θα καναμε μαζι τωρα.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....