Results 1 to 15 of 58
Thread: ΓΙΑ ΕΝΑ FACEBOOK....
-
22-03-2009, 00:56 #1
ΓΙΑ ΕΝΑ FACEBOOK....
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΩΝΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΦΑΩ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...
ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ- ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ(ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΣΧΕΣΕΙΣ)ΟΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΚΕΡΑΤΟ,ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΛΠ,ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ 32 ΧΡΟΝΩΝ(ΕΓΩ 24) ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΝΙΩΘΩ ΠΡΩΤΟΓΝΟΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ..ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ..ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ,ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ,ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΩ,ΜΕ ΑΓΑΠΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΣ..
ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΣΧΗΜΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΠΟΛΥ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ..ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ..ΟΜΟΡΦΗ,ΕΞΥΠΝΗ,ΜΟΡΦΩΜΕΝ Η,ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ,ΚΑΝΩ 2 ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΜΟΥ.ΒΡΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK,ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,ΦΡΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ(ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΝΗΣΙ ΑΥΤΗ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΤΟ ΦΛΕΡΤ..ΘΥΜΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ(ΚΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ),ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΛΠ. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ,ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,..ΤΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ,ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΕΝΩ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ...
ΤΑ ΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΩ..
ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΣΥΧΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ(ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ) 'Η ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ..???
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΗΛ??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...Text
- 22-03-2009, 01:49 #2
Καλησπέρα και καλώς όρισες έλενα.
Εδώ δεν τίθεται θέμα μόνο αν θα σε συγχωρήσει εκείνος και για πόσο θα σου κρατάει μούτρα....αλλά αν θα τον συγχωρήσεις κι εσύ!!!!Όντως δεν ήταν σωστό αυτό που έκανες για πολλούς λόγους αλλά εσύ η ίδια είπες πως στο μήνυμα ήταν ολοφάνερο το φλερτ!!!!!!
Γνώμη μου είναι να αφήσεις τα πράματα λίγο να ηρεμήσουν και να τα συζητήσετε όταν θα είστε έτοιμοι και οι δύο..
22-03-2009, 02:53 #3
Καλησπερα..
Γνωμη μου απλα τραβηξε για αλλο δρομο.Δεν πριδικαζω..δεν ξερω κανενα απο τους δυο σας.Το οτι εισαι ανασφαλεις δεν σε κανει να γινεσαι και ηλιθια.Συνηθως οταν φοβομαστε κατι μας τραβαει το αισθημα να ελεξουμε την κατασταση αν οντως κυλα ομαλα.Το να μπεις στην σελιδα και να διαβασεις το μηνυμα σημαινει το ενιωθες.Το να εισαι ανασφαλεις δεν ειναι εγκλημα.Αν ο αλλος σε αγαπαει,αγαπα και τις ανασφαλειες σου και ολα σου και προσπαθει να ειναι ειλικρινης για να μην σου δημιουργησει και αλλες..Θυμωσε και ξερει γιατι?Γιατι ηταν ενοχος....οταν κανουμε κατι που δεν πρεπει και οι αλλοι το καταλαμβουνουν αμυνομαστε,αντιδρουμε...Ισω ς να μην ηταν σωστο να μπεις στα προσωπικα του,μα απο την στιγμη που ειναι ειλικρινης μαζι σου θα επρεπε απλα να σε ρωτουσε γιατι το εκανες και να μιλησετε...να σε ακουσει..να ακουσει τις ανασφαλειες σου.Αντιδρουμε οταν μας στριμωχνουν....δεν φταις.Σταματα να νιωθεις ενοχη....εσυ απλα επραξες αυτο που ενιωθες...Ο αλλος αντεδρασε γιατι απλα αποκαλυπτηκε κατι...το να ειστε μαζι και να μην απαντα στα μηνυματα δεν σε κανει να αναρωτιεσαι οτι κατι συμβαινει?..Μην ριχνεις για κανεναν αυτο που εισαι...
Δεν το περιμενε αυτο απο εσενα δηλαδη να μην ψαξεις και αν βρεις οτι βρηκες?.....Τι να πω.....Απλα κρατησε αποστασεις..για καλο δικο σου.δεν εχεις αναγκη απο ανθρωπους που απλα δεν μπορουν να σταθουν κοντα σου
Καλο βραδυ!
Ευχαριστω"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
22-03-2009, 03:47 #4
ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ..ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ..
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ,ΜΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ...ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ..
ΕΠΕΙΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΞΑΝΑ..ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ,ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΦΛΕΡΤ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ..
ΕΠΕΜΕΝΕ ΠΩΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ...ΕΠΕΜΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ...ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ..
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...
22-03-2009, 06:29 #5
elen to oti eides ton kodikotou ontos eine la8os den simeni omos oti den ton agapas (to anti8eto)
i ilikia ton 32 gia to antra apoti ksero eine mia isorropimeni katastasi,kserontas apo problimata kai zilies
prosekse to 8ema tis apoxis tou apo esena
22-03-2009, 09:30 #6
elen
συμφωνω με τα παιδια.
σιγουρα αυτο που εκανες δεν ηταν \"σωστο\" αλλα δεν ηταν και κανενα εγκλημα...ενα προφιλ ειναι που υποτιθεται διασκεδαζεις και μιλας με φιλους,δεν ειναι δα και το προσωπικο του ημερολογιο...εν πασει περιπτωσει,ενεδωσες και το ανοιξες....
αν φαινοταν σοκαρισμενος και σου ελεγε οτι ηταν τοσο τραγικο αυτο που εγινε που δνε μπορει να το ξεπερασει και στην συνεχεια εξαφανιζοταν, ισως να μπορουσα να το δικαιολογησω..το να σου λεει ομως οτι οκ, ειστε μαζι και να εξαφανιζεταιδεν μου αρεσει ουτε εμενα..
απο οσα ρωτας, εγω νομιζω καλυτερα να εξαφανιστεις κι εσυ κι οταν ξαναρθει εχε το νου σου να τον αντιμετωπισεις με ισους ορους κι οχι σαν ενοχη....
μπορει να εκανες μια απρεπεια αλλα μη ξεχνας οτι βρεθηκε να σου κρυβει τα φλερτ του..και μαλιστα τα διαδικτυακα...αν εχει τετοιες διαθεσεις, δεν μπορεις να ξερεις αν υπαρχουν και πραγματικα..
22-03-2009, 12:09 #7
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΑ ΔΕΙ ΕΓΩ...ΕΝΙΩΘΑ ΤΟΣΟ ΕΝΟΧΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΡΑΤΟ..
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ..ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ,ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΟΧΟΣ...!
22-03-2009, 12:46 #8
αμαν πια αυτο το facebook..εχει κανει ζημια μεγαλη τελικα...μα τι στο καλο βρισκουν σ αυτο ηθελα να ξερα?τελειως βαρετο εως και εκνευριστικο
παντως η απομακρυνση ειναι λογικο να δημιουργει αμφιβολιες..keep your eyes open..Dum spiro spero (?)
22-03-2009, 12:51 #9
ΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΟΧΗ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
22-03-2009, 12:55 #10
παντως για να μπει καποιος στη διαδικασια να αρχισει να ψαχνει σημαινει οτι κατι δεν του κολλαει κατι δεν παει καλα καποια σημαδια εχει δει
τι να πω προσεχε τον εαυτο σου και μην στεναχωριεσαιDum spiro spero (?)
22-03-2009, 13:08 #11
Φιλη μου Helena ...Ουτε και εγω μπορω να καταλαβω τι βρισκουν εκει μεσα και μπαινουν ολοι.Αρχισα να νιωθω εξωγιηνος εγω που το εχω σβησει 2 μηνες αφου το ειχα.Ναι βρισκεις φιλους,μιλας κλπ αλλα οι φιλοι σου δεν ειναι και στην πραγματικοτητα σου εκει; Δηλαδη να ψαξω να βρω ανθρωπους που εχουν φυγει απο την ζωη μου απο μια σελιδα δεν ξερω το βρισκω τελειως γελοιο.Ανθρωποι που πραγματικα αξιζουν να τους βρεις πιστευω πως μπορεις και αλλιως να το κανεις.Τωρα να βρισκω καποιον μετα απο τοσα χρονια και να τον ρωτω τι κανει και πως περνα νιωθω οτι απλα δεν εχει και πολυ σημασια αφου πια ισως και να μην ηταν το ιδιο με πριν.Δεν ξερω....ισως και να κανω λαθος.Ιδιαιτερα με περι φλερτ οπου μπορει να βρεις καποιον που ειχες δεσμο μαζι του η καποιον που γουσταρες παλιοτερα η σε γουσταρε.Και να μπλεκεσαι σε ιστοριες ενω εσυ εχεις ηδη την ζωη σου.Φυσικα αν εισαι ισορροπημενος ανθρωπος και ξερεις που πατας και τι κανεις δεν θα ενδωσει σε τετοια.ΤΙ να πω.
Οσο για σενα φιλη μου ειναι καο οτι καταλαβες πως δεν εισαι τοσο ενοχη οσο φαινεται στα ματια του.Στο ειπα και πιο πανω για να το κανεις σημαινει κατι ενιωθες.Οι ανθρωποι μπορει να πλαθουν ιστοριες και να κολλανε σε εμμονες αλλα κατι τους τραβαει να το κανουν.Οσο ανασφαλεις κι αν εισαι δεν σημαινει πως δεν μπορεις να αγαπηθεις.Και σου μιλαω ετσι γιατι ξερω τι ειναι να εισαι ανασφαλεις..Απλα να προσπαθεις να εχεις μετρο να εχεις ορια στις ανασφαλειες σου..να αφηνεις τον αλλον να στις χαλαρωνει τις ανασφαλειες.Οπως σου ειπα..απλα τραβηξε ενα δικο σου δρομο δεν αξιζει..δεν εκανες κατι τοσο κακο.Ισα ισα ενδιαφερθηκες να μπεις σε ενα δικο του \"μερος\" οπως την σελιδα εκεινη..Που κατα την γνωμη μου παρτο οτι το εκανες και σαν ενδιαφερων.Εξαλλου αν δεν ειχε κατι να φοβηθει δεν θα ταραζοταν τοσο.
Ευχαριστω"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
22-03-2009, 13:32 #12
Συμφωνώ και εγώ με όσα είπαν τα παιδιά παραπάνω.
Θέλω όμως να σταθώ στο ψυχολογικό κομμάτι της διαδικασίας που λέγεται ενοχοποίηση. Αυτό που σε έκανε ο φίλος σου αλλά και η ανασφάλειά σου να νοιώθεις.
Παραβλέπεις τώρα την ουσία που είναι το φλερτ που διαπίστωσες και την ανάγκη του να έχει διπλή ζωή (ακόμα και αν δεχτώ ότι η 2η είναι καλωδιακή) και εντοπίζεσαι στο να κατηγορείς τον εαυτό σου. Αυτή η ενοχή σου φοβάμαι μην γίνει χιονοστιβάδα εναντίον του εαυτού σου. Θα καταλήξεις να σηκώσεις στις πλάτες σου τα λάθη και των 2 σας ενώ αυτός θα καταλήξει άμοιρος ευθυνών. Επίσης φοβάμαι μήπως αν επανέλθει και είστε πάλι όπως πριν, αυτός \"σου ψήσει το ψάρι\" και χρησιμοποιεί ως πάτημα τις ενοχές που σου έχουν δημιουργηθεί για να κάνει και άλλα, χειρότερα από ένα φλερτ στο facebook (ΑΝ ήταν μόνο φλερτ). Έχω προσωπική εμπειρία πριν από πολλά χρόνια, όπου οι ενοχές για κάτι που δεν έφταιγα αποκλειστικά εγώ με οδήγησαν στο να πάψω να βλέπω καθαρά τα όρια της αξιοπρέπειάς μου και ανεχόμουν πράγματα αδιανόητα για μία υγιή σχέση μόνο και μόνο για να εξιλεωθώ στα μάτια του. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να χαλάσει εκείνη η σχέση.
Μην ενοχοποιείσαι παραπάνω από όσο σου αναλογεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτός είναι που πρέπει να λογοδοτήσει σε μεγαλύτερο βαθμό.
22-03-2009, 14:01 #13
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ..ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ!!)
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..
ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ(ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛ),ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...?
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ ΑΠΡΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΤΕΛΙΚΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ..
22-03-2009, 14:46 #14
Το ευχάριστο εδώ είναι ότι παρόλο που νοιώθεις χάλια λόγω της ανώμαλης προσγείωσης της σχέσης την οποία είχες φανταστεί αλλιώς, εντούτοις διατηρείς την καθαρή ματια που δεν θα σε αφήσει να κάνεις βήματα που θα σε βλάψουν :)
22-03-2009, 14:56 #15
ΚΙ ΟΜΩΣ \'\'NATURE\'\' ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟΣΟΣ ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ..ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ..ΟΦΕΙΛΕΙ,ΕΑΝ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ,ΚΑΙ ΣΑΝ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΩΡΙΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ,ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΤΩΡΑ.. ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠ\'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ...
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια