ο πατερας μου αυτος ο αγνωστος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Banned

ο πατερας μου αυτος ο αγνωστος

απο που να ξεκινησω λοιπον ο πατερας μου σαν ανθρωπος ειναι μυστηριος δηλ δεν εκφραζεται ειναι κλειστος αγαπη δεν ενιωσα ποτε που και που ιναι καλος αλλα εχουν γινει καποια πραγματα και θλω να μου πειτε η βια στην εφηβικη ηλικια ξεφευγει εννοω σε καυγδες παλια μ χς δωσει χαστουκι μια φορα μ χε πεταξει ενα μεγαλο κερι στο ποδι και διαφορα που ναι μεν δεν απειλουσν τη σωματικη μ υγεια τοσο ηταν σοκαριστικα φυσικα εκεινος νομιζει οτι ειναι ο αντρας του σιτιου και μαλιστα για το καλο μ λεει ολα αυτα..τωρα ειμαι με ενα τελειο παιδι και το κακολογει γιατι δεν βρισκει δουλεια εκει που θελει γιατι δεν κανεο το ενα το αλλο εγω πηγα να μεινω μονη μου μεχρι να αμεινω μονιμα με δικο μου και φυσικα ειμαι σε ενα κωλοπρογραμμα με λιγα λεφτα και ολο εχω την αναγκη του δνε αντεχω αλλο ...πηρατε μια γευση τπτ καλο δνε μ λεει αυτος ο ανθρωπος ισως απο κει να εχουν ξεκινησει οι κρισεις πανικου παντα φοβομουν τι θα πει στο σχολειο για εξετασεις και μια φορα πηγα στο νοσοκομειο απο ταχυπαλμια και ηταν λεει οι γιτροι αγχος τρομερο τ να πω τωρα

Senior Member
    sunset,

λυπάμαι για την κακη σχεση με τον πατερα σου...Ομως τα οσα ασχημα εχει κανει δεν δικαιολογουνται με ενα \"για το καλο σου\".....αλλα καπως πρεπει να τα δικαιολογησει! Απο κει κ περα απο οσο καταλαβαινω επειδη σε βοηθα οικονομικα, επεμβαινει κ κριτικαρει την ζωη σου κ τις επιλογες σου.

Παρολα αυτα γραφεις ως θεμα \" ο πατερας μου αυτος ο αγνωστος\"...ομως μοιαζει καποιες πρακτικες του να τις γνωριζεις καλα

Sunset χωρις να ειμαι ειδικος, πιστευω πώς τπτ δεν ερχεται χωρις λογο...ετσι κ οι πανικοι σου. Κανεις κατι για αυτους? Για να νιωσεις καλυτερα?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    φαρμακευτικη αγωγη δεν παιρνω ειμαι λιγοκατα μεχρι ου δοκιμασα ανθοιαμα αλλα και παλι λεω μονη μου παλι να το ξεπερασω και αυτο....προσπαθω να ηρεμω και να σκεφτομαι τον αγαπημενο μου εκεινη την ωρα και να κανω αυτο που φοβαμαι.

Member
    Sunset καλημέρα.
    Το ξέρω πως δεν είναι ευκολο όλο αυτό αλλά αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις είναι να τον δεις ως ένα άνθρωπο με ψυχολογικό πρόβλημα κ πιθανά κατάλοιπα από την συμπεριφορά των δικών του γονιών απέναντί του.
    Εγώ θα σου πρότεινα να βρείς μια δουλειά που να μπορεί να καλύπτει τα εξοδά σου για να μείνεις μόνη σε μια γκαρσονιέρα για αρχή μακριά του κ αν θέλει να σε βοηθάει που κ που οικονομικά αστον να το κάνει αλλά δως του να καταλάβει πως δεν τον έχεις ανάγκη κ τα χρείματα που σου δείνει είναι η μόνη λύση προκειμένου να μπορεί να σε βλέπει που κ που. Σίγουρα αυτό θέλει πολύ δύναμη εκ μέρου σου αλλά θα δείς πως κ εσύ θα είσαι πολύ καλύτερα μετά από λίγο.
    Επίσης όπως ανέφερε κ η Σοφία κρίνω σωστό να ζητήσεις βοήθεια από ειδικό κ δεν μιλάμε αποκλειστικά για φαρμακευτική αγωγή αλλά κάποιον που να μπορεί να ακούει κ να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κ να κατανοήσεις κάποια πράγματα.
    Ελπίζω να σε ακούσω σύντομα καλύτερα!

Banned
    επισης θελω να πω οι ο πατερας μου ειναι πολυ εγωιστης ακομα και να του πω οτι ψυχολογικα καμια φορα με επηρεαζει πολυ ασχημα αυτο μπορει να το προσαψει ακομα και στον δικο μου που με καταλαβαινει και απολυτα!ποτε δεν σκεφτηκα οτι ειναι κολλημενος στο μυαλο και ισως αυτο να νι λαθοςεσεις πως τα βλεπετε αυτα φυσιολογικα η οχι?θα προσπαθησω παντως ευχαριστω για συμβουλες...

Senior Member
    Originally posted by sunset
    επισης θελω να πω οι ο πατερας μου ειναι πολυ εγωιστης ακομα και να του πω οτι ψυχολογικα καμια φορα με επηρεαζει πολυ ασχημα αυτο μπορει να το προσαψει ακομα και στον δικο μου που με καταλαβαινει και απολυτα!ποτε δεν σκεφτηκα οτι ειναι κολλημενος στο μυαλο και ισως αυτο να νι λαθοςεσεις πως τα βλεπετε αυτα φυσιολογικα η οχι?θα προσπαθησω παντως ευχαριστω για συμβουλες...
    Αλήθεια, γιατί πιστεύεις οτι ασκεί αυτήν την επιρροή πάνω σου ο πατέρας σου όσον αφορά τον ψυχολογικό τομέα? Εφόσον όπως λες, έχει τις δυσκολίες του, είναι κλειστός άνθρωπος και δυσκολεύεται να εκδηλώσει αγάπη, έχεις συνειδητοποιήσει οτι αυτό μάλλον δεν περνάει απο το χέρι σου να το αλλάξεις, κι ότι δεν μπορείς να επιζητάς συναισθηματική εγγύτητα ή αποδοχή ή έγκριση των επιλογών σου απο αυτόν?
    Εχεις δοκιμάσει να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις απέναντί του, ξεκινώντας με το να γίνεις οικονομικά ανεξάρτητη?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Sunset
    όταν είμαστε κοντά σε κάποιον, στο ίδιο σπίτι, μας επηρεάζει ακόμα περισσότερο, ειδικά όταν μας επηρεάζει αρνητικά. Βέβαια, η οικονομική ανεξαρτησία και η διαβίωση σε ένα ξεχωριστό σπίτι δε συνεπάγονται το να μην επηρεάζεται κάποιος αρνητικά από τους γονείς του. Εϊναι όμως ένα πολυ σημαντικό ΄βήμα, μια πολύ σημαντική αρχή για όλα τα μετέπειτα.

Ο μπαμπάς σου σε επηρεάζει αρνητικά με τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Και έχεις δίκιο, δε φταις εσύ για αυτό. Μην αμφιβάλλεις ποτέ για αυτό sunset μου. Πολλές φορές η απομάκρυνση είναι το καλύτερο μονοπάτι, η αρχη του δρόμου που ακολουθεί...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει