Results 16 to 30 of 65
Thread: Θέλω να πεθάνω
-
07-05-2009, 21:14 #16
Swan καλως ήρθες,
αν επιτρεπεται ο ψυχιατρος τί σου διεγνωσε και σου δινει την συγκεκριμενη αγωγη...Υποθετω πώς οι γονεις σου γνωριζουν την κατασταση. Εχετε μιλησει καθολου για το θεμα της υγειας σου? Εχεις φιλους με τους οποιους συζητας? Υπαρχει εμπιστοσυνη?
Οσο για τον φοβο των εξετασεων νομιζω τον εχουμε περασει ολοι....κι εγω πριν χρονια τοσο αγχος ειχα: ολοι νομιζαν οτι αποκλειεται να αποτυχω...και ηθελα κι εγω να πεθανω πριν αρχισουν οι εξετασεις....ε, τελικα κ απετυχα στη σχολη της επιλογης μου κ δεν πεθανα....Ομως ειδα πώς ειχα επιλογες κ λυσεις....Παντα υπάρχουν επιλογες: ακομα κ μετα απο μια αποτυχια. Κ μπορω να σου πώ πώς μπορει να σε βγαλουν κ σε πολυ καλυτερες διαδρομες
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 07-05-2009, 21:48 #17
Originally posted by Empneustns
Originally posted by krino
θες να πεθανεις και δεν εισαι και 18....
εμ θα σε κλειδωσουν αγαπητε μου, αναγκαστικα δηλαδη....
Και μην το παρεις στραβα, ο καθενας που εχει μια σελιδα και ειναι υπευθυνος για αυτη,
εχει νομικες ευθυνες αναλογα με το τι κανει το καθε μελος του.
Πριν κανεις εγραφη επρεπε να διαβασεις προσεκτικα τους ορους χρησης.
εχεις δικαιο,
εσυ που καθεσαι ανετος χωρις να εχεις υποψιαστει οτι υπαρχουν τετοιες ευθυνες, εχεις ολη την πολυτελεια να κρινεις τετοιες απαντησεις βλακωδεις.
Ξανακοιμησου στο μακαριο υπνο σου, και ξαναξυπνας οταν θα δεις μια ιδια ..... βλακωδη απαντηση.
07-05-2009, 22:10 #18
Originally posted by Sofia
Οχι, mariafound, δυστυχως υπάρχουν πολλα σημεια ανα την Ελλαδα, που ΔΕΝ υπάρχουν ΚΨΥ. Μα ουτε 1!!!!!
07-05-2009, 23:43 #19
Εδώ που μένω υπάρχει ένα ΚΨΥ, όπου και πηγαίνω.
Ο ψυχίατρος μίλησε για κατάθλιψη και κοινωνική φοβία, αλλά δεν με βοηθάει..
Με τους γονείς μου δεν έχω καλή σχέση.
Σήμερα έγινε ένα πολύ άσχημο περιστατικό. Ήθελα να βγω έξω για να ηρεμήσω και δεν με άφησαν, κλείδωσαν την πόρτα. Νευρίασα πάρα πολύ και άρχισα να φωνάζω γιατί μου φέρονται λες και είμαι 10χρονο..
Η μάνα μου με αντιμετωπίζει σαν τρελή. Μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι πολύ άρρωστη και φωνάζω επειδή δεν πήρα τα χάπια μου. Το αποκορύφωμα ήταν ότι έπαιρνε τηλ τη γιαγιά μου και τους παπάδες που πηγγαίνει και τους έλεγε κλαίγοντας ότι φοβάται για τη ζωή της από μένα.. Μ\' έχει ξεφτιλίσει παντού.. Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση σπίτι μου και προπάντων τα ψέματα και τις υποκρισίες της.
07-05-2009, 23:50 #20
κάνε υπομονή κοριτσάκι μου έχεις αγχωθεί και με τις εξετάσεις.Ογιατρός που πηγαίνεις δεν έχει μιλήσει και με τους γονείς σου;
07-05-2009, 23:55 #21
όταν κάτι γίνεται χρόνιο η υπομονή εξαντλείται..
Γνωρίζετε αν κόψεις τα dumyrox δημιουργείται στέρηση;
07-05-2009, 23:55 #22
Swan,
περα απο τον ψυχιατρο υπάρχει η επιλογη να μιλησεις με καποιον ειδικο αλλο περα απο αυτον? Ας πουμε υπάρχει καποιος ψυχοθεραπευτης? Εχεις ρωτησει αν εχεις αυτη τη δυνατοτητα? Στο λεω γιατι ειναι διαφορετικο εντελως περα απο την αγωγη που ηδη ακολουθεις, να μπορεις να μιλησεις για οτι σε ποναει κ οτι γινεται στην καθημερινοτητα σου. Μπορει να σε βοηθησει πολυ περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι....
Οι γονεις σου φαινεται πώς οντως δεν μπορουν ή δεν θελουν να διαχειριστουν την κατασταση σου με σοβαροτητα. Κατα την γνωμη μου κανεις δεν μπορει να σε ξεφτυλισει πουθενα. Μονο η συμπεριφορα σου η ιδια. Η μαμα σου, εκτειθεται η ιδια. Δεν εκθετει εσενα...
Θα σου ελεγα, να προσπαθησεις να επικεντρωθεις στο τί κανεις εσυ, στο πώς εισαι εσυ κ να αφησεις (οσο σου ειναι δυνατον) τους αλλους να λενε....πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
08-05-2009, 00:00 #23
Στην φάση που είσαι δεν πρέπει να κόψεις τα χάπια τα οποια είναι και τα πιο ελαφριά νομίζω.Αυτά δεν δημιουργούν εθισμό οπότε ρώτησε τον γιατρό σου μήπως αλλάξει την δόση μέχρι να τελειώσεις απο τις εξετάσεις.Ολα αυτά αν και δεν δημιουργούν εθισμό δεν πρέπει να κόβονται απότομα.Μην κάνεις τίποτε αν δεν συμβουλευτείς τον γιατρό σου.Πιστεύω ότι τελέιώνοντας τις εξετάσεις θα ηρεμήσεις πολύ.
08-05-2009, 00:02 #24
Εγώ μια μέρα δεν τα πήρα και έχω ζαλάδες και γενικώς δεν νιώθω καλά.. Δεν με βοηθάνε αφού.. Όταν αύξησα την δόση μου έφεραν μεγαλύτερη ανορεξία.
08-05-2009, 00:06 #25
Δίκιο έχει η Σοφια επειδή οι ψυχίατροι ασχολούνται περισσότερο με την αγωγή καλό θα είναι στο κέντρο που πας να δεις και ένα ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή για να μιλήσεις θα νιώσεις ανακούφιση.
08-05-2009, 00:10 #26
Δεν ξέρω αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος..Τι θα μου πούνε δηλαδή...; να μην αγχώνομαι, να ξεκολλήσω απ\' το συγκεκριμένο άτομο, να μην κάνω αρνητικές σκέψεις κτλ..
Εγώ αυτά όμως δεν μπορώ να τα κάνω.
08-05-2009, 00:16 #27
Swan, δεν ειναι μια διαδικασια που μπορει να την προβλεψεις.
Μπορει να σε βοηθησει καποιος αν τον αφησεις να το κανει κ κυριως, αφηνοντας τον, μαθαινεις να βοηθας εσυ η ιδια τον εαυτο σου μονη σου.
Ολα αυτα που λες, ειναι βεβαιο πως δεν προκειται να στα πειΔεν εχει νοημα να τα πει ολα αυτα αλλωστε.....
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
08-05-2009, 00:31 #28
Δεν έχω κουράγιο να ξεκινήσω ξανά σε ψυχολόγο, να λέω όλο το ιστορικό...όλα απ\' την αρχή..
Σε μια βδομάδα δίνω εξετάσεις κοντεύω να τρελαθώ απ΄το άγχος και δεν μπορώ να διαβάσω.
Ξέρω ότι δεν θα περάσω γι αυτό θέλω να πεθάνω.
Αν έφευγα από δω και πήγαινα σε μια σχολή, σε μια άλλη πόλη θα ξέφευγα από πολλά, θα άρχιζα μια νέα ζωή..
Και εκείνος μου είπε αν περάσω θα ξαναείμαστε μαζί..
Αλλιώς η ζωή μου θα συνεχίσει να είναι μαρτύριο.
08-05-2009, 00:37 #29
Swan, δεν σου προτεινα να ξεκινησεις ψυχοθεραπεια μια βδομαδα πριν τις εξετασεις σου...
Το οτι εισαι αριστη μαθητρια σημαινει οτι εχεις κανει καποια δουλεια. Αν επιμενεις να το προσπερνας λεγοντας πως δεν θα περασεις, δεν ξερω πώς σε βοηθαει....
Με το αγχος δεν προκειται να αναμετρηθεις πρωτη φορα σε μια εβδομαδα απο τωρα. Αλλα φαινεται να εχεις στενη σχεση με το αγχος σου χρονια τωρα. Αυτο ομως δεν σε σταματησε απο το να σαι καλη μαθητρια κ να εχεις επιτυχει αυτη την πορεια στο σχολειο...γιατι να σε σταματησει λοιπον σε μια βδομαδα απο τωρα?
Η ζωη σου θα ειναι ενα μαρτυριο μονο αν της αφησεις εσυ να γινει....πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
08-05-2009, 00:39 #30
δεν εχεις κουραγιο
ξερεις οτι δε θα περασεις
αλλα θελεις να αρχισεις μια νεα ζωη
οποτε αμα περασεις εχει καλως
αμα δε περασεις δουλευεις το καλοκαιρακι ωραια ωραια
μετα μαζευεις τα μπογαλακια σου
γραφεσαι στην καινουρια πολη σε ενα ιεκ της αρισκειας σου και εισαι ομορφη και ωραια...:-)
ε?
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία