Results 31 to 45 of 65
Thread: Θέλω να πεθάνω
-
08-05-2009, 14:43 #31
Originally posted by Swan
Εδώ που μένω υπάρχει ένα ΚΨΥ, όπου και πηγαίνω.
Ο ψυχίατρος μίλησε για κατάθλιψη και κοινωνική φοβία, αλλά δεν με βοηθάει..
Με τους γονείς μου δεν έχω καλή σχέση.
Σήμερα έγινε ένα πολύ άσχημο περιστατικό. Ήθελα να βγω έξω για να ηρεμήσω και δεν με άφησαν, κλείδωσαν την πόρτα. Νευρίασα πάρα πολύ και άρχισα να φωνάζω γιατί μου φέρονται λες και είμαι 10χρονο..
Η μάνα μου με αντιμετωπίζει σαν τρελή. Μου έλεγε συνέχεια ότι είμαι πολύ άρρωστη και φωνάζω επειδή δεν πήρα τα χάπια μου. Το αποκορύφωμα ήταν ότι έπαιρνε τηλ τη γιαγιά μου και τους παπάδες που πηγγαίνει και τους έλεγε κλαίγοντας ότι φοβάται για τη ζωή της από μένα.. Μ\' έχει ξεφτιλίσει παντού.. Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση σπίτι μου και προπάντων τα ψέματα και τις υποκρισίες της.
σκεψου οτι μπορεις να ζησεις ελευθερη κ θα τα καταφερεις.
να εισαι καλα κυκνακι
- 08-05-2009, 15:42 #32
Originally posted by krino
Originally posted by Empneustns
θες να πεθανεις και δεν εισαι και 18....
εμ θα σε κλειδωσουν αγαπητε μου, αναγκαστικα δηλαδη....
Και μην το παρεις στραβα, ο καθενας που εχει μια σελιδα και ειναι υπευθυνος για αυτη,
εχει νομικες ευθυνες αναλογα με το τι κανει το καθε μελος του.
Πριν κανεις εγραφη επρεπε να διαβασεις προσεκτικα τους ορους χρησης.
εχεις δικαιο,
εσυ που καθεσαι ανετος χωρις να εχεις υποψιαστει οτι υπαρχουν τετοιες ευθυνες, εχεις ολη την πολυτελεια να κρινεις τετοιες απαντησεις βλακωδεις.
Ξανακοιμησου στο μακαριο υπνο σου, και ξαναξυπνας οταν θα δεις μια ιδια ..... βλακωδη απαντηση.
08-05-2009, 18:51 #33
θες να πεθανεις και δεν εισαι και 18....
εμ θα σε κλειδωσουν αγαπητε μου, αναγκαστικα δηλαδη....
Και μην το παρεις στραβα, ο καθενας που εχει μια σελιδα και ειναι υπευθυνος για αυτη,
εχει νομικες ευθυνες αναλογα με το τι κανει το καθε μελος του.
Πριν κανεις εγραφη επρεπε να διαβασεις προσεκτικα τους ορους χρησης.
εχεις δικαιο,
εσυ που καθεσαι ανετος χωρις να εχεις υποψιαστει οτι υπαρχουν τετοιες ευθυνες, εχεις ολη την πολυτελεια να κρινεις τετοιες απαντησεις βλακωδεις.
Ξανακοιμησου στο μακαριο υπνο σου, και ξαναξυπνας οταν θα δεις μια ιδια ..... βλακωδη απαντηση.
αλλος σκεφτεται τον θανατο και αλλος τις ποινικες ευθυνες.ψυχολογεεεε...
Διαφωνώ με την αντιπαράθεση και το ύφος της, νομίζω πως ξεπερνά τα ηθικά όρια, όπως έχει ηλιθιωδώς ξαναγίνει στο παρελθόν - και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συνεχίζεται κάτι τέτοιο και μάλιστα σε θρέντς που άπτονται της ζωής και του θανάτου..Στη συγκεκριμένη περίπτωση (αντιπαρερχόμενος εν τούτοις τη βλακώδη απάντηση περί βλακώδους απάντησης του ενός μέλους προς το άλλο κ.ο.κ..), θα συμφωνήσω με τον Εμπνευστή πως οι νομικές συνέπειες είναι πολύ μα πολύ λιγότερες απ\' όσα ο Θάνατος μπορεί να ορίσει...
Με λίγα λόγια..
Αν κάποιος θελήσει να πεθάνει, θα τον φοβίσουν οι φυλακές;[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
16-05-2009, 02:53 #34
καλή μου η σοφία έχει δίκιο και συμφωνώ κ εγώ μαζί της
αν και εχουν περάσει μερες και δεν ξερω πως αισθανεσαι τωρα να ξερεις οτι υπήρξαν κ αλλοι με αυτες τις σκεψεις (όπως κι εγω) που τελικα ειμαστε ακομα εδω και προσπαθουμε
ευχομαι να εχεις μιλησει και με καποιον αλλο στο διαστημα αυτο που να μην ειναι ψυχιατρος, προσωπικα δεν εγκρινω φαρμακευτικες αγωγες που γινονται συνηθεια, υπαρχουν κ αλλες λυσεις
εχεις μια ολοκληρη ζωη μπροστα σου να παλεψεις να εισαι ευτυχισμενη βαλτο πισμα στον εαυτο σου κ οποτε αισ8ανθεσε κατω γραψε η μιλα να τα βγαλεις απο μεσα σου
δεν εισαι μονη
16-05-2009, 20:06 #35
Τι είναι αυτό που σε κάνει να μην πιστέυεις στον εαυτό σου...? Τι είναι αυτό που σε κάνει να μήν αγαπάς τον εαυτό σου...? Γιατί τιμωρείς τον εαυτό σου...? Όλα μπορείς να τα καταφέρεις αρκεί να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Γιατί σημασία έχει ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ να είσαι καλά. Και τι έγινε εάν δεν πέράσεις στις εξετάσεις?! Ανησυχείς για το τι θα πουν οι άλλοι....χέ.....κες.Οι γονείς σε αγαπάνε και ότι και να σου πούνε να είσαι σίγουρη ότι σημασία για αυτούς είναι να είσαι εσύ κάλα. Και τι έγινε εάν αυτός έφυγε?! Προφανώς εάν δεν μπορεί να σε εκτιμήσει για αυτό που είσαι δεν κάνει για εσένα που σημαίνει δεν πρέπει να εξαρτάσαι απο αυτόν. Μην εξαρτάσαι απο ανθρώπους που ξεχωρίζεις και εσύ η ίδια ότι δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα καλό. Να είσαι σίγουρη ότι έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να ερωτευτείς, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Μην εγκαταλείπεις τον εαυτό σου....Πάλεψε για εσένα
17-05-2009, 17:23 #36
Καλή μου
κάνε σχέδια που αφορούν εσένα μόνο καί όχι για να ικανοποιήσεις τους άλλους, όπως τους γονείς σου ή το φίλο σου που σου λέει ότι αν περάσεις θα είστε μαζί.
Ότι στόχο θα βάζεις στη ζωή σου να τον βάζεις για να είσαι εσύ καλά πρωτίστως.
Η περίοδος των πανελληνίων είναι πολύ δύσκολη και αγχωτική. Και ειδικά για κάποιον που είναι ήδη αγχώδης και προβληματισμένος.
Για την ώρα κάνε ότι είναι δυνατόν να χαλαρώσεις. Απλά πράγματα που σε χαλαρώνουν. Χαλαρή μουσικούλα, κουβέντα με καλούς φίλους, χαλαρωτικό ρόφημα και ότι άλλο σου δίνει ηρεμία.
Σκέψου ότι όπως έγραφες σε όλες τις εξετάσεις έτσι θα γράψεις και σε αυτές. Το ότι έχουν την ταμπέλα \"πανελλήνιες\" είνια που σου δημιουργεί τόσο άγχος.
Δε θα πεθάνεις για κάτι τέτοιο. Μην το σκέφτεσαι έτσι. Η ζωή σου είναι πολύ πιο πολύτιμη από κάθε αποτυχία ή ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις εξετάσεις. Πραγματικά. Οι εξετάσεις, οι επιτυχίες μας και οι αποτυχίες μας, μετράνε αλλά είναι και άλλα πολύ πιο σημαντικά για την εξέλιξή μας εδώ. Εϊναι τόσα πο΄λλά που μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένους.
Με το καλό όταν τελειώσουν οι εξετάσεις άρχισε να ψάχνεις περισσότερο το μέσα σου. Ακολούθα παράλληλα ψυχοθεραπεια, μη μένεις μόνο στη φαρμακευτική αγωγή.
Σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη!-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
25-05-2009, 22:10 #37
Σ αυτό το διάστημα έγιναν πολλά..
πριν αρχίσουν οι εξετάσεις έκανα μια απόπειρα..Και την επόμενη μέρα ξεκίνησα σ\' έναν καινούριο ψυχολόγο. Ακόμη είναι νωρίς αλλά εκείνος πιστεύει ότι θα με βοηθήσει.
Οι πανελλήνιες έχουν αρχίσει και παρόλο που τα πηγαίνω πολύ καλά ενώ δεν μπορούσα να διαβάσω, δεν μπορώ να χαρώ..
Γυρίζω απ\' την εξέταση εξαντλημένη απ\' το άγχος και κοιμάμαι για 24ώρες!
Την Τετάρτη δίνω και είμαι πολύ χάλια.
Έχω τρομερό πονοκέφαλο, νυστάζω συνέχεια και όταν δεν κοιμάμαι κλαίω.
Με λίγα λόγια δεν μπορώ να διαβάσω, το άγχος αυξάνεται και εγώ γίνομαι χειρότερα...
Και πάνω απ\' όλα μάλωσα με εκείνον..
Πάλι στο ίδιο τέλμα.
25-05-2009, 23:25 #38
μην αγχώνεσαι με το τελικό διάβασμα θα δεις ότι θα γίνει γρήγορα.Σημασία έχει τι διαβασμα έκανες όλο το χρόνο.
Κοιμήσου αν το νιώθεις μην παλεύεις να διαβάσεις άδικα δεν αποδίδει.
Να σκέφτεσαι ότι την Τετάρτη τελειώνει το μαρτύριο σου!
Οσο για την απόπειρα,το οτι ξεκίνησες σε νέο ψυχολόγο δείχνει ότι θες να πας μπροστά.Πίστεψε τον και θα διαπιστώσεις ότι σιγά σιγά έρχεται και η βοήθεια
με το φίλο σου θα τα ξαναβρείτε αν δεν τα έχετε ήδη ξαναβρεί
δεν είσαι στον πάτο μόλις φύγει ο βραχνάς των πανελληνίων θα νιώσεις πολύ καλύτερα θα το δεις!
26-05-2009, 16:57 #39
Originally posted by researcher
δεν εχεις κουραγιο
ξερεις οτι δε θα περασεις
αλλα θελεις να αρχισεις μια νεα ζωη
οποτε αμα περασεις εχει καλως
αμα δε περασεις δουλευεις το καλοκαιρακι ωραια ωραια
μετα μαζευεις τα μπογαλακια σου
γραφεσαι στην καινουρια πολη σε ενα ιεκ της αρισκειας σου και εισαι ομορφη και ωραια...:-)
ε?
εχω την εγνοια σου
συμμεριζομαι την αγωνια σου
οσο μπορω....
φιλακια :-)
29-05-2009, 15:54 #40
πως εισαι swan μου?
να ξερεις οτι και γω σε σκεφτομαι.
επισης να ξερεις οτι δεν εισαι η μονη που περνας τοσο δυσκολα.
και γω περναω το ιδιο δυσκολα με σενα καλη μου και πολυς κοσμος.παααααρα πολυς.
αυτο στο λεω μηπως σε ανακουφισει η σκεψη οτι δεν εισαι η μονη που περναει αυτο τον γολγοθα!
πολλα πολλα φιλακια!
10-06-2009, 21:23 #41
Ναι κι εγω θα ηθελα να πεθανω αν υπηρχε ανωδυνος τροπος,αν μου λεγανε ξερεις κατι πιες αυτο το χαπι και θα κοιμηθεις κ δεν θα ξυπνησεις ΠΟΤΕ,δεν αισθανθεις τπτ.Ε ναι θα το εκανα..
...βάδιζα άσκοπα χωρίς να ξέρω που πηγαίνω
σαν κάποιος άνθρωπος που ο κόσμος θεωρεί χαμένο...
10-06-2009, 21:56 #42
Jason έχεις αυτές τις σκέψεις απο καιρό ή έγινε κάτι που σε ταραξε;
ακολουθείς κάποια θεραπεία;
10-06-2009, 22:36 #43
Jason σου έστειλα μνμ κάποιος απο το φορουμ να σου συστήσει έναν γιατρό και άσε αυτές τις σκέψεις.
11-06-2009, 08:53 #44
Originally posted by εσωτερική_σήψη
Jason έχεις αυτές τις σκέψεις απο καιρό ή έγινε κάτι που σε ταραξε;
ακολουθείς κάποια θεραπεία;
Οι σκεψεις αυτες ειναι απλα σκεψεις κ τπτ παραπανω,απλα λεω οτι αν οντως υπηρχε ενας τροπος που θα μπορουσες να πεθανεις χωρις να καταλαβεις τπτ τοτε ισως και να το εκανα.
Βλεπω τους γυρω μου να ειναι χαρουμενοι ,να κανουν μια φυσιολογικη ζωη κ εγω σε ενα φαυλο κυκλο,καθε μερα ειναι ιδια,δεν αλλαζει τπτ....βάδιζα άσκοπα χωρίς να ξέρω που πηγαίνω
σαν κάποιος άνθρωπος που ο κόσμος θεωρεί χαμένο...
11-06-2009, 08:57 #45
Jason,
αφου δεν μπορεις απο μονος να βοηθηθεις,
γιατι δεν ζητας βοηθεια απο καποιον ειδικο?
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία