Θέλω να πεθάνω - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 65 of 65
    Senior Member
    Originally posted by giota
    Οταν πιάνεις πάτο ή θα πνιγείς ή θα προσπαθήσεις να αναδυθείς.Εαν δεν έπαιρνα βοήθεια δεν ήταν δυνατόν στην κατάσταση που ήμουν να αντιδράσω.Αργησα πολύ δεν νομίζεις;
    Γιωτα δεν εχουμε ολοι ουτε τα ιδια ορια, ουτε τις ιδιες αντοχες. Εσυ χρειαστηκες ολα αυτα, για να πεις \"ως εδω\".

Αλλοι αυτο το λενε νωριτερα κ με λιγοτερα προβληματα, αλλοι δεν το λενε ποτε κ με πολυ περισσοτερα πιο δυσεπιλυτα προβληματα απο τα δικα σου.

Ισως να ταν καλυτερα, απο το να κλαις για τον χαμενο χρονο, να πεις, \"παλι καλα που ειδα οτι δεν πάει αλλο έτσι\"....τί λες?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Μα Σοφία δεν πήγαινε άλλο έπιασα πάτο δεν λειτουργούσα.Δεν είμαι καλά ακόμη αλλά άρχησα να ζωντανεύω η φαρμακευτική αγωγή ήταν απαραίτητη.Οτι έγινα 50 ήταν άλλο ένα καμπανάκι άλλοι στη θέση μου πιστεύω θα είχαν αντιδράσει νωρίτερα.Εκλαιγα τον χαμένο μου χρόνο και ακόμη τον κλαίω αλλά στα 60 θα πω γιατί δεν αντέδρασα στα 50 κάτι έπρεπε να γίνει.Το ότι ακόμη κλαίω τον χαμένο χρόνο είναι γεγονός θέλω να προστατέψω όσα χρόνια μπορώ απο εδώ και μπρός

Senior Member
    δεν λεω οτι δεν κανεις καλα. αλλοι στη θεση σου οπως λες, θα επρεπε να αντιδρασουν νωριτερα, εσυ χρειαστηκες ομως ολον αυτον τον χρονο....προφανως αντεχες περισσοτερα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Δεν άντεχα ειλικρινά έδωσα και απο τα απωθέματα ξεπέρασα τις δυνάμεις μου γι\'αυτό και κατέληξα εδώ

Senior Member
    καλυτερα που δεν αντεξες αλλο....κ το ειδες!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345