Results 16 to 30 of 37
Thread: Narcissistic Vampire [?]
-
14-07-2009, 18:16 #16
Vug δεν αναφερθηκα καθολου στην σεξουαλικοτητα ουτε στη σκοτεινη πλευρα της Σελήνης.Μιλησα μονο για τα ατομα που ζουν σε βαρος μας,ρουφουν την ενεργεια μας,τρεφονται απο το αιμα μας.Ατομα που εξαφανιζουν το \"εγω \"μας με οποιο τροπο αν επιλεξουν να φερθουν.Ημαστε ερμαια στα χερια τους.,μας φερονται σαν να μην υπαρχουμε.
Εσυ αναφερεσαι μονο στο σεξ.Θελεις να μου το εξηγησεις?
.
- 14-07-2009, 18:35 #17
Originally posted by mariafound82
Vug δεν αναφερθηκα καθολου στην σεξουαλικοτητα ουτε στη σκοτεινη πλευρα της Σελήνης.Μιλησα μονο για τα ατομα που ζουν σε βαρος μας,ρουφουν την ενεργεια μας,τρεφονται απο το αιμα μας.Ατομα που εξαφανιζουν το \"εγω \"μας με οποιο τροπο αν επιλεξουν να φερθουν.Ημαστε ερμαια στα χερια τους.,μας φερονται σαν να μην υπαρχουμε.
Εσυ αναφερεσαι μονο στο σεξ.Θελεις να μου το εξηγησεις?
.
14-07-2009, 22:03 #18
Θεωρεις γυναικα -ναρκισσο την δυναμικη γυναικα,την ανεξαρτητη,την απελευθερωμενη απο ταμπου κ ψευτικες αναστολες ,την γυναικα που σεβεται πρωτα τον εαυτο της κ επειτα τους αλλους η την δυναμικη γυναικα που ζει μονο για να ικανοποιει τον εαυτο της καταπατωντας κ ισοπεδωνοντας τα δικαιωματα του συντροφου της αδιαφορωντας τελειως γιας την κακοποιηση που εξασκει σε αυτον?
Πιστευω οτι μια σχεση δεν εχει καμμια ελπιδα επιβιωσης αν οι δυο συντροφοι δεν ξεχασουν το\"εγω\' τους κ λειτουργουν σαν \"εμεις\',αυτονομα κ μαζι.Εχω ομως την εντυπωση οτι αναφερεσαι σε κατι διαφορετικο,σε βιαιη εξαφανιση του \"εγω\" .δεν νομιζω οτι ο Freud ειχε το συγκεκριμενο στο μυαλο του,χωρις να ειμαι ειδικη επαυτου.
14-07-2009, 22:20 #19
Θεωρεις γυναικα -ναρκισσο την δυναμικη γυναικα,την ανεξαρτητη,την απελευθερωμενη απο ταμπου κ ψευτικες αναστολες ,την γυναικα που σεβεται πρωτα τον εαυτο της κ επειτα τους αλλους η την δυναμικη γυναικα που ζει μονο για να ικανοποιει τον εαυτο της καταπατωντας κ ισοπεδωνοντας τα δικαιωματα του συντροφου της αδιαφορωντας τελειως γιας την κακοποιηση που εξασκει σε αυτον?
Πιστευω οτι μια σχεση δεν εχει καμμια ελπιδα επιβιωσης αν οι δυο συντροφοι δεν ξεχασουν το\"εγω\' τους κ λειτουργουν σαν \"εμεις\',αυτονομα κ μαζι.Εχω ομως την εντυπωση οτι αναφερεσαι σε κατι διαφορετικο,σε βιαιη εξαφανιση του \"εγω\" .δεν νομιζω οτι ο Freud ειχε το συγκεκριμενο στο μυαλο του,χωρις να ειμαι ειδικη επαυτου.
14-07-2009, 22:29 #20
Δηλαδη αναφερεσαι σε μια σχεση ανιση οπου η προσωπικοτητα του ενος εχει εξαφανιστει προς τροφη του αλλου?Vug σεβομαι την αποψη σου ,προσπαθω μονο να καταλαβω .Για ποσο καιρο μπορει να συνεχιζεται αυτο?Γιατι υποστηριζεις οτι η σχεση αυτη εχει μελλον.
14-07-2009, 22:47 #21
Δηλαδη αναφερεσαι σε μια σχεση ανιση οπου η προσωπικοτητα του ενος εχει εξαφανιστει προς τροφη του αλλου?Vug σεβομαι την αποψη σου ,προσπαθω μονο να καταλαβω .Για ποσο καιρο μπορει να συνεχιζεται αυτο?Γιατι υποστηριζεις οτι η σχεση αυτη εχει μελλον.
14-07-2009, 22:57 #22
Το \"κατω απο σκληρες συνθηκες\" μου θυμιζει στρατιωτικη εκπαιδευση [αποτι εχω ακουστα].Πιστευω οτι η σχεση σου κρατησε παρα πολυ συμφωνα με αυτα που εχεις πει.Παρολα αυτα επιζητας αυτο το μοντελο η μαλλον το πακετο ελπιζοντας οτι την επομενη φορα θα ειναι με ενα πιο ταιριαστο ατομο κ θα εισαι πιο τυχερος.
Υπαρχει ελευθερια στην σχεση αυτη?Το σκεφθηκα διαβαζοντας την πολυ σωστη αποψη του Freud.Υπαρχει υπευθυνοτητα?
14-07-2009, 23:06 #23
Το \"κατω απο σκληρες συνθηκες\" μου θυμιζει στρατιωτικη εκπαιδευση [αποτι εχω ακουστα].Πιστευω οτι η σχεση σου κρατησε παρα πολυ συμφωνα με αυτα που εχεις πει.Παρολα αυτα επιζητας αυτο το μοντελο η μαλλον το πακετο ελπιζοντας οτι την επομενη φορα θα ειναι με ενα πιο ταιριαστο ατομο κ θα εισαι πιο τυχερος.
Υπαρχει ελευθερια στην σχεση αυτη?Το σκεφθηκα διαβαζοντας την πολυ σωστη αποψη του Freud.Υπαρχει υπευθυνοτητα?
Ωραίος ο Φρόυντ, το έβαλα για υπογραφή γιατί δεν έβρισκα κάτι που έχει πει και σχετίζεται με το θέμα μου, δεν ξέρω καν αν συμφωνώ, απλά μου αρέσει ο Φρόυντ τον τελευταίο καιρό. Είχα φάει με το κουτάλι τις φιλοσοφικές μεταφυσικίζουσες ιστορίες του Γιουνγκ και προσπαθώ να βρω πιο πρακτικές λύσεις.
14-07-2009, 23:17 #24
Να προσθέσω μόνο ότι αυτή δεν ήταν ναρκισιστικό βαμπίρ. Απουσία του παραμικρού ναρκισισμού. Μήπως γι\'αυτό την έκανα με ελαφρά στο τέλος ; για σκέψου το. Εγώ αυτό πιστεύω ήταν η αιτία, το ξενέρωμα από κάποιον άνθρωπο απόλυτα εξαρτημένο από εμένα που κοίταζε μόνο εμένα κατά βάθος. Η πίεση υπήρχε αλλά αυτό δεν λέει ότι ήταν νάρκισος, ήταν το μόνο που μας έδεσε η σκληραγώγηση, η πίεση, τα όρια, οι όροι και όλα αυτά, αλλά άμα απουσιάζει το ναρκισιστικό κάπου κολάει το πράγμα. Είδες γιατί έγραψα ότι το ναρκισιστικό vampire κάτι μου κάνει στ\'αυτιά και στα μάτια μου ; γιατί έχω πήξει στις εξαρτημένες.
14-07-2009, 23:18 #25
Ξερεις το ολο σκηνικο οπως το ειδα μπροστα μου με παραπεμπει στην προπονητρια -βασανιστρια η οποια ξερει που να χτυπησει για να φτασει τον βασανιζομενο λιγο πριν τα ορια του ωστε να μην χρειαστει συντομα να ψαχνει για αλλον.Προσωπικη μου γνωμη οτι δεν εχει καμμια σχεση με υπευθυνοτητα.Αλλα οπως ειπα κ παραπανω σεβομαι την αποψη σου κ αν εσυ εισαι ευτυχισμενος οι γνωμες των τριτων περισσευουν.;)
14-07-2009, 23:21 #26
Ξερεις το ολο σκηνικο οπως το ειδα μπροστα μου με παραπεμπει στην προπονητρια -βασανιστρια η οποια ξερει που να χτυπησει για να φτασει τον βασανιζομενο λιγο πριν τα ορια του ωστε να μην χρειαστει συντομα να ψαχνει για αλλον.Προσωπικη μου γνωμη οτι δεν εχει καμμια σχεση με υπευθυνοτητα.Αλλα οπως ειπα κ παραπανω σεβομαι την αποψη σου κ αν εσυ εισαι ευτυχισμενος οι γνωμες των τριτων περισσευουν.;)
14-07-2009, 23:32 #27
Δεν μου ελυσες ομως την απορια{την εχω διατυπωσει σε προηγουμενο μηνυμα }.Ποια γυναικα απο τις δυο που περιγραφω πλησιαζει περισσοτερο στην εικονα που εχεις σχηματισει για αυτον τον τυπο γυναικας.Απαντησε μου Vug γιατι απο την προηγουμενη απαντηση εχω την εντυπωση οτι ψαχνεις να βρεις την γυναικα που θελεις σε ακραιες καταστασεις οι οποιες ομως μοιαζουν τρομακτικα μεταξυ τους.Περιεχουν τα ιδια στοιχεια προσωπικοτητας ,τα οποια απλα εκφραζονται με διαφορετικο τροπο.Ειναι ομως οι 2 οψεις του ιδιου νομισματος.
Δεν σου αρεσε τιποτα απο την γυναικα αυτη κ κρατησες ενα χρονο η ειχε θετικα στοιχεια τα οποια επισκιαζονται απο τα αρνητικα?
14-07-2009, 23:38 #28
Επειδη τωρα ειδα το μη υμα αρ.86 μια απορια.Η σκληροτητα ,η πιεση κ ολα τα υπολοιπα τα ειχε μια σχεση μεταξυ 2 ανθρωπων η ηταν ενα μερος της εκπαιδευσης λοκατζηδων?[Μην μου θυμωσεις]:P
14-07-2009, 23:48 #29
Δεν μου ελυσες ομως την απορια{την εχω διατυπωσει σε προηγουμενο μηνυμα }.Ποια γυναικα απο τις δυο που περιγραφω πλησιαζει περισσοτερο στην εικονα που εχεις σχηματισει για αυτον τον τυπο γυναικας.Απαντησε μου Vug γιατι απο την προηγουμενη απαντηση εχω την εντυπωση οτι ψαχνεις να βρεις την γυναικα που θελεις σε ακραιες καταστασεις οι οποιες ομως μοιαζουν τρομακτικα μεταξυ τους.Περιεχουν τα ιδια στοιχεια προσωπικοτητας ,τα οποια απλα εκφραζονται με διαφορετικο τροπο.Ειναι ομως οι 2 οψεις του ιδιου νομισματος.
Δεν σου αρεσε τιποτα απο την γυναικα αυτη κ κρατησες ενα χρονο η ειχε θετικα στοιχεια τα οποια επισκιαζονται απο τα αρνητικα?
Κοίτα, η κοπέλα που είχαμε σχέση ήταν ο τύπος του στρατιωτικού, του αυστηρού διοργανωτή, αυτού που ελέγχει τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και υποχρεώνει με τον άλφα τρόπο σε αλλαγές τον άντρα και επώδυνες θυσίες. Δεν το κάνει όμως απ\'όσο φάνηκε με σκοπό να βλάψει τον άντρα, αντιθέτως του αναδεικνύει ό,τι πιο θετικό στοιχείο έχει, τον κάνει να ανακτήσει την χαμένη του αυτοεκτίμηση, αλλά είναι ταυτόχρονα ακραία απαιτητική και αυστηρή, δηλαδή λειτουργεί όπως ένας στρατωτικός που θέλει να τον κάνει τον άλλον τούρμπο, αξιόμαχο. Παράλληλα όμως έπασχε το κομμάτι σεξουαλικότητα και είχε και μια φοβερή εξάρτηση από εμένα, πράγμα που την καθιστούσε συχνότατα στα μάτια μου αδύναμη. Δηλαδή ήταν αντιφατική.
Ο άλλος τύπος, το vampire ζει τη στιγμή βρε παιδί μου, δεν νοιάζεται για το αύριο, και επωφελείται και μπορεί να χρησιμοποιήσει τον άλλον (δεν το αποκλείουμε αυτό ως εκδοχή) αλλά από την άλλη δείχνει φοβερή αυτάρκεια και έπαρση και ναρκισισμό και αυτό το στοιχείο μου την κάνει στα μάτια μου πολύ ποθητή γιατί μου αρέσει που τους γράφει όλους στα παλιά της τα παπούτσια και δεν με φορτίζει με εξάρτηση. Αλλά το vampire φυσικά και έχω επίγνωση ότι δεν είναι για χόρταση.
Η ποθητή σχέση για μένα και η ιδανική είναι αυτή που είχα, αλλά να απουσιάζει η εξάρτησή της και όλο το ξενέρωμα που δεν θέλω να πω πως με οδηγούσε σε αυτό. Ιδανική και ποθητή δηλαδή αν είχε στοιχεία ναρκισισμού μέσα. Μην την λατρεύω δηλαδή και εκείνη με γειώνει, αλλά να της δίνει τροφή αυτή η λατρεία και η εξύψωση που της κάνω. Η σχέση που είχα έδειχνε ότι δεν ήθελε να την λατρεύω καν, δεν ένοιωθα ότι ήθελε να τοποθετηθεί ψηλότερα από μένα, ένοιωθα μετά από 3 μήνες ότι μπορούσαμε να παίζουμε και σφαλιάρες, τέτοια ταπεινοφροσύνη είχε, και εξάρτηση από μένα. Το θετικό που είχε σου είπα ήταν το στοιχείο ότι μέσα από σκληρότητα με έβαζε σε ένα θετικό πρόγραμμα για μένα που θα μου έκανε καλό, και φυσικά η αγάπη που εκδήλωνε, η τρυφερότητα και όλα αυτά. \'Ομως και η τρυφερότητα της ήταν υπερβολική από ένα σημείο και μετά, με έκανε να νοιώθω παιδάκι κι όχι άντρας. Δεν ήταν όλη τη μέρα σαν στρατιωτικός, είχε και πολύ τρυφερές στιγμές, αλλά ένοιωθες ότι ήσουν στην μονή ή στο στρατό, δεν είχε ερωτισμό αυτό το πράγμα. \'Αλλο τρυφερότητα, άλλο ερωτισμός και σεξουαλικότητα. Το ναρκισιστικό βαμπίρ από την άλλη πλευρά, έχει εντονότατη σεξουαλικότητα, αλλά δεν έχει ανθρωπιά, δεν νοιάζεται για τον άλλο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι.
15-07-2009, 00:00 #30
Δεν σου ζητησα να μου πεις ποια θελεις,ηθελα μονο να ξεκαθαρισω την εικονα που εχεις σχηματισει στο μυαλο σου.
θεωρεις θετικο στοιχειο την σκληροτητα σε μια σχεση κ οσο αναφορα το προσωπο σου απαραιτητη .Λες οτι η τρυφεροτητα της σεκανε να νιωθεις παιδακι.Γιατι Vug[μαρεσει το ονομα]?Τοχεις σκεφθει ποτε αυτο.?Γιατι πιστευεις οτι χρειαζεται τοσο την σκληροτητα κ την πειθαρχια?
Siranalen os σιρόπι (πρεγκαμπαλίνη)
25-07-2025, 22:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή