Narcissistic Vampire [?] - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Originally posted by mariafound82
    Δεν σου ζητησα να μου πεις ποια θελεις,ηθελα μονο να ξεκαθαρισω την εικονα που εχεις σχηματισει στο μυαλο σου.
    θεωρεις θετικο στοιχειο την σκληροτητα σε μια σχεση κ οσο αναφορα το προσωπο σου απαραιτητη .Λες οτι η τρυφεροτητα της σεκανε να νιωθεις παιδακι.Γιατι Vug[μαρεσει το ονομα]?Τοχεις σκεφθει ποτε αυτο.?Γιατι πιστευεις οτι χρειαζεται τοσο την σκληροτητα κ την πειθαρχια?
    Αυτή τη γυναίκα δεν την πόθησα ποτέ αρκετά ως γυναίκα, πέρα από τις τρομακτικές διαφορές ενδιαφερόντων, κοσμοθεωρίας, κουλτούρας κλπ, αυτός είναι ένας πολύ βασικός λόγος εμποδίων καταρχήν. Είτε ήταν στρατιωτικός είτε ήταν vampire είτε σκύλα, είτε \"μαμά\" από τη στιγμή που ο πόθος και η σεξουαλικότητα κατ\'έπέκτασην υπολειτουργούσαν, αμέσως έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα. Αν την ποθούσα αρκετά δεν θα είχαμε προβλήματα και μπορεί να μην με ένοιαζε και καμμία λεπτομέρεια απ\'αυτές που συζητάμε τώρα, όμως γενικά ως κανόνας για μένα είναι ότι η τρυφερότητα η τόση υπερβολική, είναι ξενερωτική τελείως. Καταρχήν υπάρχει τρυφερότητα και τρυφερότητα. \'Αλλο να σου κάνει λες κι είσαι μωρό, άλλο να σου κάνει τρυφερότητα σεξουαλική -ερωτική. Η υπερβολική τρυφερότητα δεν μου αρέσει, αλλά και ο τρόπος που την εκδήλωνε ήταν ξενερωτικός. Τώρα γιατί μου αρέσει η πίεση, η σκληρότητα, η πειθαρχία και όλα αυτά, απάντηση δεν έχω, είναι σαν να με ρωτάς γιατί σου αρέσει το τάδε φαγητό, απλά μου αρέσει, την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική.

Senior Member
    εφοσον αυτη η γυναικα δεν σενδιεφερε ερωτικα ,ισως λιγο στην αρχη,οτι κ να εκανε θα ηταν ξενερωτικο.Κρατησες παρα πολυ.Σαν να πιεσες πολυ τον εαυτο σου να νιωσει διαφορετικα,εσυ ξερεις τους λογους.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι σε εχει στενοχωρησει τοσο πολυ?Μιλησες καπου αλλου για πονο κ δακρυα.Μα η σχεση αυτη ηταν καταδικασμενη απο την αρχη.

Senior Member
    εφοσον αυτη η γυναικα δεν σενδιεφερε ερωτικα ,ισως λιγο στην αρχη,οτι κ να εκανε θα ηταν ξενερωτικο.Κρατησες παρα πολυ.Σαν να πιεσες πολυ τον εαυτο σου να νιωσει διαφορετικα,εσυ ξερεις τους λογους.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι σε εχει στενοχωρησει τοσο πολυ?Μιλησες καπου αλλου για πονο κ δακρυα.Μα η σχεση αυτη ηταν καταδικασμενη απο την αρχη.
    Ο πόνος ήταν επειδή δέθηκα πάρα πολύ και ακόμα νοιώθω θλίψη όταν μένω μόνος με τις σκέψεις μου γιατί την αγαπάω με μια πολύ ισχυρή βαθειά αγάπη. Το περίεργο ήταν ότι ο πόθος δυνάμωνε τρελλά όσο περνούσε ο καιρός, αλλά και τότε ήταν ασταθής πόθος, δηλαδή μερικές φορές δεν μου έλεγε τίποτε έτσι όπως ήταν κι άλλες την ποθούσα τρελλά. Η απώθηση συνέβαινε κάθε φορά που ήταν τελείως αφημένη, και αφημένη ήταν πάρα πολλές φορές, το 80% του χρόνου που περνούσαμε μαζί νόμιζες πολλές φορές ότι έχει κατάθλιψη και δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για στοιχειώδη περιποίηση του εαυτού της, ούτε έβγαινε, ούτε τίποτα. Δεν νομίζω ότι είμαι υπερβολικός σ\'αυτό.

Senior Member
    Δεν εισαι καθολου υπςερβολικος.Αποτι μου εχεις πει μεχρι τωρα μαλλον η γυναικα ειχε καταθλιψη κ φοβερη ανασφαλεια την οποια προσπαθουσε υποσυνειδητα να κρυψει φερομενη με σκληροτητα .Η εξηγηση για την υπερβολικη εκδηλωση τρυφεροτητας επισης.Vug σου εδειχνε τι ηθελε να παρει απο σενα.Καταλαβαινεις τι εννοω?Ουτε η ιδια το καταλαβαινε αυτο ομως.

Senior Member
    Δεν εισαι καθολου υπςερβολικος.Αποτι μου εχεις πει μεχρι τωρα μαλλον η γυναικα ειχε καταθλιψη κ φοβερη ανασφαλεια την οποια προσπαθουσε υποσυνειδητα να κρυψει φερομενη με σκληροτητα .Η εξηγηση για την υπερβολικη εκδηλωση τρυφεροτητας επισης.Vug σου εδειχνε τι ηθελε να παρει απο σενα.Καταλαβαινεις τι εννοω?Ουτε η ιδια το καταλαβαινε αυτο ομως.
    Τί ήθελε να πάρει ; Αγάπη εννοείς ; Εγώ αυτό κατάλαβα κυρίως από τη συμβίωση, ένα αδύναμο πρόσωπο που ήθελε αγάπη, αλλά είχε και μια πλευρά υστεροβουλίας και υλιστικής ιδιοτέλειας. Το χειρότερο μείγμα.

Senior Member
    Αυτη την φορα συναντησες τα τρια στην συσκευασια του ενος.Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να ειναι παντα μαζι,ειδικα τα δυο τελευταια χαρακτηριστικα μπορουν να κολλησουν οπουδηποτε.
    Εχεις συναντησει ποτε βαμπιρ?Αν οχι ,ειναι καιρος να το κανεις κ συζηταμε μετα.;)

Senior Member
    Αυτη την φορα συναντησες τα τρια στην συσκευασια του ενος.Βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να ειναι παντα μαζι,ειδικα τα δυο τελευταια χαρακτηριστικα μπορουν να κολλησουν οπουδηποτε.
    Εχεις συναντησει ποτε βαμπιρ?Αν οχι ,ειναι καιρος να το κανεις κ συζηταμε μετα.;)
    Το εύχομαι να γνωρίσω ξανά ένα ναρκισιστικό βαμπίρ όπως κάποτε, είναι καυτά σέξυ, αυτάρεσκο, δεν φοβάται την οργιαστική λατρεία μου και δεν με πνίγει με παθολογική εξάρτηση, το προτιμώ χίλιες φορές. Κουράστηκα με τα πολύ σοβαρά και τα χρόνια. Το εφήμερο καταβρόχθισμα θα ήταν μια ακόμα θεσπέσια εμπειρία.

Page 3 of 3 FirstFirst 123